!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:04
Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:57
vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:47
Δεν ξερω αν εννοείς αυτο, αλλα εχω σωματότυπο Ντάνου (δεν ειναι τυχαια η προσφώνηση "ντάνε μου" του δασκάλου :102: ), δηλαδή αρκετά ψηλότερος κορμός σε συγκριση με τα πόδια. Τον εχω συναντήσει κι απο κοντά το Ντάναρο και ήμασταν αρκετά όμοιοι, σαν σωματοτυπικά αδέρφια :003:
Το αρνητικό με αυτά τα σώματα, ειναι πολλες φορές οτι δείχνουμε κοντύτεροι.

Ο Ντάναρος πχ ειναι οντως 1.85, και απο την τβ μαλιστα δεν τον εκανες για ουτε 1.75.
Το αντίθετο. Καθιστός φαίνεσαι πιο ψηλός.
Επειδή παίζει μόνον ο κορμός. Όταν είσαι όρθιος ισχύει αυτό που λέει ο vantono. Φαίνεσαι πιο κοντός.
Παίζει και το αντίθετο, αν είναι πιο ψηλά τα πόδια, φαίνεσαι πιο ψηλός. Ισχύει για άντρες και γυναίκες (αν δεν φοράνε ψηλό τακούνι).
Όταν συγκρίνεις δυο όρθιους δε σε νοιάζει γιατί βλέπεις επάνω ψηλά τη διαφορά, όταν κάθονται δεν την βλέπεις καθόλου εύκολα. Trust me I’m an engineer.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

micmic έγραψε: 05 Μαρ 2024, 10:30 Νομίζω ότι σήμερα αγγίζω την τελειότητα. Υπό άλλες συνθήκες θα φορούσα και το Rogue Bush Hat και θα οδηγούσα αυτό.

Εικόνα
Γιατι ντυθηκες Ζελενσκι ρε συ?
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δημοσίευση από Αγις »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:11
micmic έγραψε: 05 Μαρ 2024, 10:30 Νομίζω ότι σήμερα αγγίζω την τελειότητα. Υπό άλλες συνθήκες θα φορούσα και το Rogue Bush Hat και θα οδηγούσα αυτό.

Εικόνα
Γιατι ντυθηκες Ζελενσκι ρε συ?
αψογος ειναι :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:08
Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:57
Το αντίθετο. Καθιστός φαίνεσαι πιο ψηλός.
Επειδή παίζει μόνον ο κορμός. Όταν είσαι όρθιος ισχύει αυτό που λέει ο vantono. Φαίνεσαι πιο κοντός.
Παίζει και το αντίθετο, αν είναι πιο ψηλά τα πόδια, φαίνεσαι πιο ψηλός. Ισχύει για άντρες και γυναίκες (αν δεν φοράνε ψηλό τακούνι).
Όταν συγκρίνεις δυο όρθιους δε σε νοιάζει γιατί βλέπεις επάνω ψηλά τη διαφορά, όταν κάθονται δεν την βλέπεις καθόλου. Trust me I’m an engineer.
Μα δεν αναφέρομαι στη σύγκριση που θα παίξει όταν κάποιοι είναι δίπλα. Εκεί σαφώς φαίνεται η διαφορά. Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη. Δεν σου έχει τύχει στο δρόμο, όταν πχ περπατάς σε σημείο που πηγαινοέρχονται άνθρωποι; Βλέπεις κάποιον/κάποια να περπατάει και όταν περνάει από δίπλα σου είναι πιο ψηλός ή κοντός απ' ό,τι νόμισες με την πρώτη ματιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19
Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:08

Όταν συγκρίνεις δυο όρθιους δε σε νοιάζει γιατί βλέπεις επάνω ψηλά τη διαφορά, όταν κάθονται δεν την βλέπεις καθόλου. Trust me I’m an engineer.
Μα δεν αναφέρομαι στη σύγκριση που θα παίξει όταν κάποιοι είναι δίπλα. Εκεί σαφώς φαίνεται η διαφορά. Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη. Δεν σου έχει τύχει στο δρόμο, όταν πχ περπατάς σε σημείο που πηγαινοέρχονται άνθρωποι; Βλέπεις κάποιον/κάποια να περπατάει και όταν περνάει από δίπλα σου είναι πιο ψηλός ή κοντός απ' ό,τι νόμισες με την πρώτη ματιά.
Δεν ισχύει και πάλι γιατί όλοι μας συγκρίνουμε με εμάς. Ξέρεις το ύψος του άλλου βάσει του δικού σου. Η τηλεόραση μπερδεύει ακριβώς γιαυτο, γιατί δεν υπάρχει το μέτρο σύγκρισης. Επίσης μέτρο δεν υπάρχει όταν κάθονται. Τα ποδαράκια μπορεί να κρέμονται από κάτω από το τραπέζι και να σου φαίνεται λόγω κορμού ψηλότερος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19 Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη.
Λοιπόν, δεν μπορώ να ξεχάσω, γύρω στο 1984-85, όταν έμπαινε στο βιβλιοπωλείο ο Λάκης Κομνηνός...σκοτείνιαζε το σύμπαν λέμε από τη φιγούρα του (και από την ομορφιά του βέβαια) :smt038
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19 Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη.
Λοιπόν, δεν μπορώ να ξεχάσω, γύρω στο 1984-85, όταν έμπαινε στο βιβλιοπωλείο ο Λάκης Κομνηνός...σκοτείνιαζε το σύμπαν λέμε από τη φιγούρα του (και από την ομορφιά του βέβαια) :smt038
Ωραίος άντρας. Και σήμερα παραμένει επιβλητικός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Δημοσίευση από GoBzi »

Ερμής έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:02
ε το ετσι ρε καραμανη, το έτσι
σβησε μια την παραθεση ομως
:smt023

Σβήσε τώρα εσυ την παράθεση της παράθεσης. :D
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δημοσίευση από Αγις »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:40
τυγχανει να τον σερβιρα σε επαρχιακο καφεζαχαροπλαστειο - οταν ερχοταν χρονια στην περιοχη για κυνηγι υδροβιων
αχρωμος - αψυχος - ψοφιμι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Δημοσίευση από Feindflug »

vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:11
Feindflug έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 12:02
vantono έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 20:44 Καργκοφουτερικό νουάρ η σημερινή φασούλα, κουφάλες χειμωνάκηδες.
Αλλά θα επιστρέψομεν καλοκαιρινοί ξανά και η γη θα τρέμει!
Spoiler
Εικόνα
Τι ντύθηκες ρε τύπε;

Αλπινιστής με υπηρεσιακό σημείωμα εξόδου;
Γιατί πύτε μου κιδέ μου? Εσενα τουλαχιστον νομιζα οτι αυτη τη φορά θα σου άρεσα :102:
Δεν μου αρέσει το full άσπρο, δικέ μου. Μου θυμίζει κάτι ράπερς της Αμερικής που φοράνε κάτι τέτοια σύνολα, απλά και μόνο για το hype και για να δηλώσουν ότι μπορούν να φοράνε ότι μαλακία θέλουν και ο κόσμος να εξακολουθεί να τους θαυμάζει και να τους αντιγράφει.

Επίσης, το λευκό μού αρέσει μόνο σε συνδυασμό με άλλο έντονο χρώμα, όπως μαύρο, μπλε ή με πινελιές από κόκκινο (π.χ. κόκκινη γραβάτα).

Τρίτον, το σκέτο λευκό σύνολο είναι καλοκαιρινό στυλ. Τον χειμώνα οτιδήποτε λευκό, πρέπει να σπάει με κάτι σκούρο, βλ. επάνω παράγραφο, εκτός και αν σιτίζεσαι στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Δημοσίευση από vantono »

PROCKYNHCTE TO EIDWLO RE PLEMPAIOI!!!1
Spoiler
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Δημοσίευση από Ερμής »

Ανεπίδεκτος μαθήσεως
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
GoBack

Δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 07 Ιαν 2025, 10:58 PROCKYNHCTE TO EIDWLO RE PLEMPAIOI!!!1
Spoiler
Εικόνα
Μλκ τι φαση,βαζεις τη γκομενα να σε τραβαει φωτο λες και εισαι η Τουνη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Δημοσίευση από vagabondo »

GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:02
Spoiler
Εικόνα
Να μην έβαλε κανα περαστικό... :roll:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Δημοσίευση από vantono »

GoBack έγραψε: 07 Ιαν 2025, 13:02
Spoiler
Εικόνα
Δεν παθαίνει τίποτα. Εγώ έχω τραβήξει πολύ περισσότερα (και σε φωτοπόζες) για εκείνη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”