Όταν συγκρίνεις δυο όρθιους δε σε νοιάζει γιατί βλέπεις επάνω ψηλά τη διαφορά, όταν κάθονται δεν την βλέπεις καθόλου εύκολα. Trust me I’m an engineer.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:04Επειδή παίζει μόνον ο κορμός. Όταν είσαι όρθιος ισχύει αυτό που λέει ο vantono. Φαίνεσαι πιο κοντός.Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:57Το αντίθετο. Καθιστός φαίνεσαι πιο ψηλός.vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:47
Δεν ξερω αν εννοείς αυτο, αλλα εχω σωματότυπο Ντάνου (δεν ειναι τυχαια η προσφώνηση "ντάνε μου" του δασκάλου), δηλαδή αρκετά ψηλότερος κορμός σε συγκριση με τα πόδια. Τον εχω συναντήσει κι απο κοντά το Ντάναρο και ήμασταν αρκετά όμοιοι, σαν σωματοτυπικά αδέρφια
![]()
Το αρνητικό με αυτά τα σώματα, ειναι πολλες φορές οτι δείχνουμε κοντύτεροι.
Ο Ντάναρος πχ ειναι οντως 1.85, και απο την τβ μαλιστα δεν τον εκανες για ουτε 1.75.
Παίζει και το αντίθετο, αν είναι πιο ψηλά τα πόδια, φαίνεσαι πιο ψηλός. Ισχύει για άντρες και γυναίκες (αν δεν φοράνε ψηλό τακούνι).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Cecily Anne
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα δεν αναφέρομαι στη σύγκριση που θα παίξει όταν κάποιοι είναι δίπλα. Εκεί σαφώς φαίνεται η διαφορά. Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη. Δεν σου έχει τύχει στο δρόμο, όταν πχ περπατάς σε σημείο που πηγαινοέρχονται άνθρωποι; Βλέπεις κάποιον/κάποια να περπατάει και όταν περνάει από δίπλα σου είναι πιο ψηλός ή κοντός απ' ό,τι νόμισες με την πρώτη ματιά.Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:08Όταν συγκρίνεις δυο όρθιους δε σε νοιάζει γιατί βλέπεις επάνω ψηλά τη διαφορά, όταν κάθονται δεν την βλέπεις καθόλου. Trust me I’m an engineer.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:04Επειδή παίζει μόνον ο κορμός. Όταν είσαι όρθιος ισχύει αυτό που λέει ο vantono. Φαίνεσαι πιο κοντός.
Παίζει και το αντίθετο, αν είναι πιο ψηλά τα πόδια, φαίνεσαι πιο ψηλός. Ισχύει για άντρες και γυναίκες (αν δεν φοράνε ψηλό τακούνι).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δεν ισχύει και πάλι γιατί όλοι μας συγκρίνουμε με εμάς. Ξέρεις το ύψος του άλλου βάσει του δικού σου. Η τηλεόραση μπερδεύει ακριβώς γιαυτο, γιατί δεν υπάρχει το μέτρο σύγκρισης. Επίσης μέτρο δεν υπάρχει όταν κάθονται. Τα ποδαράκια μπορεί να κρέμονται από κάτω από το τραπέζι και να σου φαίνεται λόγω κορμού ψηλότερος.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19Μα δεν αναφέρομαι στη σύγκριση που θα παίξει όταν κάποιοι είναι δίπλα. Εκεί σαφώς φαίνεται η διαφορά. Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη. Δεν σου έχει τύχει στο δρόμο, όταν πχ περπατάς σε σημείο που πηγαινοέρχονται άνθρωποι; Βλέπεις κάποιον/κάποια να περπατάει και όταν περνάει από δίπλα σου είναι πιο ψηλός ή κοντός απ' ό,τι νόμισες με την πρώτη ματιά.Cecily Anne έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:08Όταν συγκρίνεις δυο όρθιους δε σε νοιάζει γιατί βλέπεις επάνω ψηλά τη διαφορά, όταν κάθονται δεν την βλέπεις καθόλου. Trust me I’m an engineer.ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:04
Επειδή παίζει μόνον ο κορμός. Όταν είσαι όρθιος ισχύει αυτό που λέει ο vantono. Φαίνεσαι πιο κοντός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Λοιπόν, δεν μπορώ να ξεχάσω, γύρω στο 1984-85, όταν έμπαινε στο βιβλιοπωλείο ο Λάκης Κομνηνός...σκοτείνιαζε το σύμπαν λέμε από τη φιγούρα του (και από την ομορφιά του βέβαια)ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19 Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ωραίος άντρας. Και σήμερα παραμένει επιβλητικός.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:40Λοιπόν, δεν μπορώ να ξεχάσω, γύρω στο 1984-85, όταν έμπαινε στο βιβλιοπωλείο ο Λάκης Κομνηνός...σκοτείνιαζε το σύμπαν λέμε από τη φιγούρα του (και από την ομορφιά του βέβαια)ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19 Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σβήσε τώρα εσυ την παράθεση της παράθεσης.
τυγχανει να τον σερβιρα σε επαρχιακο καφεζαχαροπλαστειο - οταν ερχοταν χρονια στην περιοχη για κυνηγι υδροβιωνΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:40Λοιπόν, δεν μπορώ να ξεχάσω, γύρω στο 1984-85, όταν έμπαινε στο βιβλιοπωλείο ο Λάκης Κομνηνός...σκοτείνιαζε το σύμπαν λέμε από τη φιγούρα του (και από την ομορφιά του βέβαια)ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 13:19 Αναφέρομαι στην πρώτη υψομετρική εντύπωση, που δίνει κάποιος στο χώρο, όταν είναι μόνος του. Είναι σαν οπτική απάτη.![]()
αχρωμος - αψυχος - ψοφιμι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν μου αρέσει το full άσπρο, δικέ μου. Μου θυμίζει κάτι ράπερς της Αμερικής που φοράνε κάτι τέτοια σύνολα, απλά και μόνο για το hype και για να δηλώσουν ότι μπορούν να φοράνε ότι μαλακία θέλουν και ο κόσμος να εξακολουθεί να τους θαυμάζει και να τους αντιγράφει.vantono έγραψε: 18 Νοέμ 2024, 12:11Γιατί πύτε μου κιδέ μου? Εσενα τουλαχιστον νομιζα οτι αυτη τη φορά θα σου άρεσα![]()
Επίσης, το λευκό μού αρέσει μόνο σε συνδυασμό με άλλο έντονο χρώμα, όπως μαύρο, μπλε ή με πινελιές από κόκκινο (π.χ. κόκκινη γραβάτα).
Τρίτον, το σκέτο λευκό σύνολο είναι καλοκαιρινό στυλ. Τον χειμώνα οτιδήποτε λευκό, πρέπει να σπάει με κάτι σκούρο, βλ. επάνω παράγραφο, εκτός και αν σιτίζεσαι στο Κ.Ε.Ο.Α.Χ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
PROCKYNHCTE TO EIDWLO RE PLEMPAIOI!!!1

Spoiler

Ανεπίδεκτος μαθήσεως
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μλκ τι φαση,βαζεις τη γκομενα να σε τραβαει φωτο λες και εισαι η Τουνη;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να μην έβαλε κανα περαστικό...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη