Κάνε κι ένα χεητ γουωτς το Γιουφορια, και μην το πεις ούτε στον παπά.GoBack έγραψε: 27 Μαρ 2025, 02:29Τελικα ειχε δικιο ο νεοδημοκρατης,τελειωσα την 1η σαιζον μονο γκειλικια.Και το πρωτο επεισοδιο της 2ης ξεκιναει παλι με πουτσα.Ε τελος το μπουλο.Cancel HBO.Bazoomba έγραψε: 27 Μαρ 2025, 00:13GoBack έγραψε: 26 Μαρ 2025, 22:49 Βλακα εχει Ντανταριο και Σιντνει Σουινι.Γκει εισαι αν δεν το δεις ολοκληρο ωστε να εξαντλησεις τις πιθανοτητες παρα τα εμποδια.![]()
Για τον ίδιο λόγο είδαμε και το Γιουφορια.
Όχι γιατί μας αρεσε βέβαια, αυτά είναι για ντιντηδες και κακές αδερφές, για τα βυζιά της Σύδνευ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στα πρώτα δύο επεισόδια του κάθε κύκλου γίνεται το built up. Μετά δεν θα θες να το κλείσεις. Αυτός ο Mike White που έγραψε σενάριο και σκηνοθετεί είναι τρομερός.GoBack έγραψε: 25 Μαρ 2025, 23:42 Ξεκινησα το white lotus.Στο 1ο επεισοδιο μας δειχνουν μεσα στη μαπα αρχιδοπουτσα και στο 3ο βαζουν τη Ντανταριο να κανει σεξ ντυμενη και στο καπακι μας δειχνουν αντρικο κωλο.Ειμαι στο οριο να το κλεισω.
Πάντως οι gay σκηνές δύσκολα γίνονται unseen.
Βλέπω την τελευταία σεζόν του επικού Cobra Kai !
Σεκάααααι ΤΑΚΑΙ!!!!
Σεκάααααι ΤΑΚΑΙ!!!!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Mike Bassett
Years and Years του 2019, από τον σεναριογράφο του Doctor Who Russel T Davies. O άνθρωπος γράφει απίστευτα.
Λεω να βαλω νερο στο κρασι μου και να δω την 3η σαιζον που διαδραματιζεται σε ενα ριζορτ στην ταιλανδη,τι μπορει να παει στραβα;mao mao έγραψε: 30 Μαρ 2025, 19:12Στα πρώτα δύο επεισόδια του κάθε κύκλου γίνεται το built up. Μετά δεν θα θες να το κλείσεις. Αυτός ο Mike White που έγραψε σενάριο και σκηνοθετεί είναι τρομερός.GoBack έγραψε: 25 Μαρ 2025, 23:42 Ξεκινησα το white lotus.Στο 1ο επεισοδιο μας δειχνουν μεσα στη μαπα αρχιδοπουτσα και στο 3ο βαζουν τη Ντανταριο να κανει σεξ ντυμενη και στο καπακι μας δειχνουν αντρικο κωλο.Ειμαι στο οριο να το κλεισω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://youtu.be/6-VuecayYlc?si=YvAQEJfH7n2mwrtH&t=10GoBack έγραψε: 02 Απρ 2025, 02:47Λεω να βαλω νερο στο κρασι μου και να δω την 3η σαιζον που διαδραματιζεται σε ενα ριζορτ στην ταιλανδη,τι μπορει να παει στραβα;mao mao έγραψε: 30 Μαρ 2025, 19:12Στα πρώτα δύο επεισόδια του κάθε κύκλου γίνεται το built up. Μετά δεν θα θες να το κλείσεις. Αυτός ο Mike White που έγραψε σενάριο και σκηνοθετεί είναι τρομερός.GoBack έγραψε: 25 Μαρ 2025, 23:42 Ξεκινησα το white lotus.Στο 1ο επεισοδιο μας δειχνουν μεσα στη μαπα αρχιδοπουτσα και στο 3ο βαζουν τη Ντανταριο να κανει σεξ ντυμενη και στο καπακι μας δειχνουν αντρικο κωλο.Ειμαι στο οριο να το κλεισω.
Πολλα υποσχομενο . με εβαλε ενας γνωστος να δω με το ζορι 2 λεπτα σημερα σπιτι του
( να σου πω σειρα μου λεει . δε βλεπω σειρες του λεω . δες 2 λεπτα εδω μου λεει .
)
Πιρς μπροσναν τομ χαρντυ . εγκρινω .
https://youtu.be/qKGgw7Ob5f4?si=nyQ884uH80Foa-kD
Πιρς μπροσναν τομ χαρντυ . εγκρινω .
https://youtu.be/qKGgw7Ob5f4?si=nyQ884uH80Foa-kD
Μη δουν έναν ανώτερο - αδαμάντινο πολιτισμό ..... κατευθείαν να τον σύρουν στα χολυγουντ'ς για το κέρδος
https://streamable.com/n95goo
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
δεν υπάρχει κανένα Οσκαρ για σειρές να το παρει το Adolescence?stergiosbik έγραψε: 25 Μαρ 2025, 14:47Είδα και το τελευταίο επεισόδιο.stergiosbik έγραψε: 16 Μαρ 2025, 23:32Mολις είδα το 1ο επεισόδιο.Chilloutbuddy έγραψε: 15 Μαρ 2025, 05:35 Απίστευτο το Adolescence, απίστευτη ταλεντάρα o Stephen Graham, ο Jamie, η ψυχολόγος, βασικά όλοι, ένας κι ένας. ΄
Σκηνοθεσία, σενάριο, μουσική, γάμησαν όλα. Επίσης τα αγγλόφωνα σχολεία οι δάσκαλοι και τα παιδάκια είναι ακριβώς έτσι, σα να βλέπω τις κόρες μου. Τρομακτικό.
Αρκετά καλό.
Για να δούμε πως θα εξελιχθεί.
Νταξ,η σειρά σπέρνει!
Spoiler
Συγκλονιστική η στιγμή που ο πατέρας βλέπει το βίντεο με το συμβάν όπως και η στιγμή που ο γιος του στο τέλος του λέει ότι θα δηλώσει ένοχος και η αντίδραση του μετά στο σπίτι στην τελευταία σκηνή!
Δε γίνεται να είσαι πατέρας και να μην συγκινηθείς για το πώς γκρεμίζεται ο κόσμος αυτού του ανθρώπου και το πόσο εύκολα μέσα σε μια στιγμή μπορεί να καταρρεύσει μια οικογένεια!
https://www.disneyplus.com/el-gr/browse ... ae0c5346c5
''Καλή Αμερικανική Οικογένεια''.
Εξαιρετικό. Είδα και τα 5 επεισόδια, μέχρι τώρα. Θυμίζει την πλοκή της ταινίας ''The Orphan''. Μένει να δούμε την συνέχεια.
''Καλή Αμερικανική Οικογένεια''.
Εξαιρετικό. Είδα και τα 5 επεισόδια, μέχρι τώρα. Θυμίζει την πλοκή της ταινίας ''The Orphan''. Μένει να δούμε την συνέχεια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Νομίζω ότι ακριβώς αυτή η απουσία αναλύσεων και η μονοκάμερη λήψη έκανε αυτήν τη σειρά τόσο πραγματική.Null έγραψε: 22 Μαρ 2025, 01:49 Μάπα το Adolescence, δεν αναλύει καθόλου το φαινόμενο incels, μαθαίνουμε κατευθείαν τι έχει γίνει, δεν υπάρχουν plot twists, μόνο η φάση με την ψυχολόγο είχε ενδιαφέρον.
4/10
Ίσως η καλύτερη που είδα, τα τελευταία χρόνια.
Την πρότεινα και στο γιο μου για να κόψω αντίδραση άλλης γενιάς και τη βρήκε συγκλονιστική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Space_Passenger
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
για τρυπάνια είναι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πολύ καταθλιπτικό το πρώτου επεισόδιo της νέας σεζόν του Black Mirror.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση