ποιος είναι πιο αφελής, ο χελώνος που κάνει κομπλιμέντο δημοτικού, εσύ που μοιάζει να απαντάς στα σοβαρά, ή εγώ που θέλω να ρωτήσω αν αλήθεια απαντάς στα σοβαρά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
της αφέλειας γίνεται στο νήμα.
ποιος είναι πιο αφελής, ο χελώνος που κάνει κομπλιμέντο δημοτικού, εσύ που μοιάζει να απαντάς στα σοβαρά, ή εγώ που θέλω να ρωτήσω αν αλήθεια απαντάς στα σοβαρά;
Είσαι αφελήςenaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:24 της αφέλειας γίνεται στο νήμα.
ποιος είναι πιο αφελής, ο χελώνος που κάνει κομπλιμέντο δημοτικού, εσύ που μοιάζει να απαντάς στα σοβαρά, ή εγώ που θέλω να ρωτήσω αν αλήθεια απαντάς στα σοβαρά;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:24 της αφέλειας γίνεται στο νήμα.
ποιος είναι πιο αφελής, ο χελώνος που κάνει κομπλιμέντο δημοτικού, εσύ που μοιάζει να απαντάς στα σοβαρά, ή εγώ που θέλω να ρωτήσω αν αλήθεια απαντάς στα σοβαρά;![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:27Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:24 της αφέλειας γίνεται στο νήμα.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωχ! Πονάω.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:29Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:27Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:24 της αφέλειας γίνεται στο νήμα.
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έτσι, να πονάς
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι βρε το κατάλαβα, και εκείνη μάλλον, οκ. Τεσπα, καλύτερα να λες "γράφεις ωραία, έχεις χιούμορ", πρέπει να έχει και κάποια βάση το κοπλιμέντο, αλλιώς δεν δουλεύει καλά, και όχι, να λες χαζούλη κάποιον για φιλοφρόνηση μετά το δημοτικό, δεν επιτρέπεται.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:27 Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).![]()
Στο δια ταύτα, ποιος ξέρει τι του έκανε του αγοριού μας η Δανάη και έριξε μαύρη πέτρα. Σαν λουλουδάκι χρωματιστό, τον έκοψε τον χάρηκε και μετά τον πέταξε, ούτε το λαπτοπ δεν έχει κουράγιο ο άνθρωπος να παρει, τι να το κάνει, να βλέπει τα στορις της στο ινστα;
enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:34ναι βρε το κατάλαβα, και εκείνη μάλλον, οκ. Τεσπα, καλύτερα να λες "γράφεις ωραία, έχεις χιούμορ", πρέπει να έχει και κάποια βάση το κοπλιμέντο, αλλιώς δεν δουλεύει καλά, και όχι, να λες χαζούλη κάποιον για φιλοφρόνηση μετά το δημοτικό, δεν επιτρέπεται.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:27 Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).![]()
![]()
Στο δια ταύτα, ποιος ξέρει τι του έκανε του αγοριού μας η Δανάη και έριξε μαύρη πέτρα. Σαν λουλουδάκι χρωματιστό, τον έκοψε τον χάρηκε και μετά τον πέταξε, ούτε το λαπτοπ δεν έχει κουράγιο ο άνθρωπος να παρει, τι να το κάνει, να βλέπει τα στορις της στο ινστα;![]()

ΕΓΩ είμαι το πολύχρωμο λουλούδι που ευωδιάζει χαρα και αγάπη.
Το λαπτοπ δεν το παίρνει για να με εκνευρίζει. Τα στοριζ τα βλέπει όλα τώρα, που δεν τα καταδεχοταν να τα δει γιατί είναι σαχλαμαρες και όλο με βλακειες ασχολείσαι και άσε το κινητό κάτω και σταμάτα να τραβάς φώτο και είσαι κολλημένη και μου σχολίασε πάλι σήμερα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τί να το κάνει? Να κατεβάσει καμιά τσόντα. Τί άλλο τα κάνουν τα λάπτοπ?enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:34ναι βρε το κατάλαβα, και εκείνη μάλλον, οκ. Τεσπα, καλύτερα να λες "γράφεις ωραία, έχεις χιούμορ", πρέπει να έχει και κάποια βάση το κοπλιμέντο, αλλιώς δεν δουλεύει καλά, και όχι, να λες χαζούλη κάποιον για φιλοφρόνηση μετά το δημοτικό, δεν επιτρέπεται.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:27 Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).![]()
![]()
Στο δια ταύτα, ποιος ξέρει τι του έκανε του αγοριού μας η Δανάη και έριξε μαύρη πέτρα. Σαν λουλουδάκι χρωματιστό, τον έκοψε τον χάρηκε και μετά τον πέταξε, ούτε το λαπτοπ δεν έχει κουράγιο ο άνθρωπος να παρει, τι να το κάνει, να βλέπει τα στορις της στο ινστα;![]()
Δε θέλει να κατεβάσει τσόντα, άρα δεν του σηκώνεται. Ε, τί θέλει επανασυνδέσεις τότε?
Απλά πράγματα ρε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συγνώμη να διακόψω λίγο αλλά του σηκώνεται κανονικά. Στο λαπτοπ πόκερ έπαιζε. Αλλά έπαιζε κι από το κινητό. Οπότε δεν το χρειάζεται το λαπτοπ για αυτό δεν τον καίει.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:07Τί να το κάνει? Να κατεβάσει καμιά τσόντα. Τί άλλο τα κάνουν τα λάπτοπ?enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:34ναι βρε το κατάλαβα, και εκείνη μάλλον, οκ. Τεσπα, καλύτερα να λες "γράφεις ωραία, έχεις χιούμορ", πρέπει να έχει και κάποια βάση το κοπλιμέντο, αλλιώς δεν δουλεύει καλά, και όχι, να λες χαζούλη κάποιον για φιλοφρόνηση μετά το δημοτικό, δεν επιτρέπεται.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:27 Τί κομπλιμέντο κάνω βρε? Ουσιαστικά χαζούλα τη λέω (αλλά ευγενικά).![]()
![]()
Δε θέλει να κατεβάσει τσόντα, άρα δεν του σηκώνεται. Ε, τί θέλει επανασυνδέσεις τότε?
Απλά πράγματα ρε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
A, είναι ΚΑΙ τζογαδόρος. Πολύ ωραία.Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:14Συγνώμη να διακόψω λίγο αλλά του σηκώνεται κανονικά. Στο λαπτοπ πόκερ έπαιζε. Αλλά έπαιζε κι από το κινητό. Οπότε δεν το χρειάζεται το λαπτοπ για αυτό δεν τον καίει.Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:07Τί να το κάνει? Να κατεβάσει καμιά τσόντα. Τί άλλο τα κάνουν τα λάπτοπ?enaon έγραψε: 11 Σεπ 2020, 21:34
ναι βρε το κατάλαβα, και εκείνη μάλλον, οκ. Τεσπα, καλύτερα να λες "γράφεις ωραία, έχεις χιούμορ", πρέπει να έχει και κάποια βάση το κοπλιμέντο, αλλιώς δεν δουλεύει καλά, και όχι, να λες χαζούλη κάποιον για φιλοφρόνηση μετά το δημοτικό, δεν επιτρέπεται.![]()
Απλά πράγματα ρε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δικά του τα φράγκα ότι ήθελε τα έκαμε, λογαριασμός δεν μου έπεφτε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δουλειά της γυναίκας είναι να βάζει τον άντρα στο σωστό δρόμο όταν αυτός ξεστρατίζει. Τεσπα, όπως και να 'χει, τέτοιους θέλεις, τέτοιους έχεις.
Αλλά μετά μην ακούσω "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" κι άλλα φεμιναζιστικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
the comet the course the tail
κάτσε στα ΑΒΓΑ σου...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:55Δουλειά της γυναίκας είναι να βάζει τον άντρα στο σωστό δρόμο όταν αυτός ξεστρατίζει. Τεσπα, όπως και να 'χει, τέτοιους θέλεις, τέτοιους έχεις.
Αλλά μετά μην ακούσω "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" κι άλλα φεμιναζιστικά.
δουλειά της μάνας του είναι, όχι της γυναίκας τουKauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 22:55 Δουλειά της γυναίκας είναι να βάζει τον άντρα στο σωστό δρόμο όταν αυτός ξεστρατίζει.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους