!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο άλλος λέει για τέταρτη πούτσα σερί. Σημείωση ότι οι δύο ήταν με γκολ 1 στρέμμα οφσάιντ και η τελευταία με χερούκλα που δεν δίνεται πέναλτι.
-
Gouerino 4
Τον μανταλο δεν τον λυπαται κανεις απο οτι φαινεται.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτή ήταν η γκρίνια σου για τη "σφαγή" ;Arisvilla έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:53 Ο άλλος λέει για τέταρτη πούτσα σερί. Σημείωση ότι οι δύο ήταν με γκολ 1 στρέμμα οφσάιντ και η τελευταία με χερούκλα που δεν δίνεται πέναλτι.
Ένα ποστ και μετά μισή ώρα αδικημένη η κουλα απ τον τουρκο;
-
Gouerino 4
Στο τελος θα μας ζητησουν γαμο ρε πουστη μου.
Γκαραντι το έχεις το κύπελλο ε; Κάποιος θα έλεγε ότι με τόση σιγουρια, ούτε στημένο να ήταν...Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:51 Ρε πστ μου,σε ολοκληρη αεκ δεν υπαρχει καποιος να προστατευσει την ομαδα σας;
Να σας γλυτωσει απο τεταρτη πουτσα σερι;
Να σας πει οτι δεν παει αλλο;
Καπου διάβασα για "δύσκολη φάση". Μάλλον στην απόδοση του αγώνα. Φαντάζεσαι να το έχει κανονίσει ο Ρώσος και να γελάει κάπου αυτή τη στιγμή;
-
Gouerino 4
Απο ποιον θα το χασω;Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:56Γκαραντι το έχεις το κύπελλο ε; Κάποιος θα έλεγε ότι με τόση σιγουρια, ούτε στημένο να ήταν...Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:51 Ρε πστ μου,σε ολοκληρη αεκ δεν υπαρχει καποιος να προστατευσει την ομαδα σας;
Απο εσας;
Αφού μου χεις κάνει 2 τελικές σε 3 τελικούς τι να πει ο άνθρωποςNamrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:56Γκαραντι το έχεις το κύπελλο ε; Κάποιος θα έλεγε ότι με τόση σιγουρια, ούτε στημένο να ήταν...Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:51 Ρε πστ μου,σε ολοκληρη αεκ δεν υπαρχει καποιος να προστατευσει την ομαδα σας;
-
Gouerino 4
Οτι και ναναι ο μανταλος,δεν παυει να ειναι παικτης και αρχηγος σας.
Λυπηθειται τουλαχιστον αυτον και παρτε τον μπουλο στους 4.
Λυπηθειται τουλαχιστον αυτον και παρτε τον μπουλο στους 4.
Δεν θελει και πολλη φαντασια.Στο κυπελλο που μας νοιαζει θα παρουμε ενα αρχιδι απο σφυριγματα και θα κλαιγεται μετα ο τιγρης στις καμερες.Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:57Καπου διάβασα για "δύσκολη φάση". Μάλλον στην απόδοση του αγώνα. Φαντάζεσαι να το έχει κανονίσει ο Ρώσος και να γελάει κάπου αυτή τη στιγμή;GoBack έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:54Βλεπεις κανενα αρθρο για το πεναλτι;Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:47
Δεν αποκλείεται να είναι και προβοκάτσια του Ρώσου. Περιμένω να δω τον κακο σήμερα τι θα πει.![]()
https://www.sdna.gr/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άμα βάλεις κάνα γκολ οφσάιντ η πάρεις κάνα πεναλτακι όταν το χρειαστείς, δεν το χάνεις ούτε απ' τή Ρεάλ.Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:57Απο ποιον θα το χασω;Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:56Γκαραντι το έχεις το κύπελλο ε; Κάποιος θα έλεγε ότι με τόση σιγουρια, ούτε στημένο να ήταν...Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:51 Ρε πστ μου,σε ολοκληρη αεκ δεν υπαρχει καποιος να προστατευσει την ομαδα σας;
Απο εσας;
![]()
![]()
Αλλά το ξέρεις αυτό γι'αυτό δεν φοβάσαι κανένα. Και το Μέσι να σου έστελναν με την επο στο τσεπακι θα έλεγες "καλώς το παιδί" .
-
Gouerino 4
Στο κυπελλο που μας νοιαζει
-
Gouerino 4
Πληροφοριακα στο λεω ,ηδη εχω κανει τους γαμους που με αναλογουν.Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:01Άμα βάλεις κάνα γκολ οφσάιντ η πάρεις κάνα πεναλτακι όταν το χρειαστείς, δεν το χάνεις ούτε απ' τή Ρεάλ.Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:57Απο ποιον θα το χασω;Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:56
Γκαραντι το έχεις το κύπελλο ε; Κάποιος θα έλεγε ότι με τόση σιγουρια, ούτε στημένο να ήταν...
Απο εσας;
![]()
![]()
Αλλά το ξέρεις αυτό γι'αυτό δεν φοβάσαι κανένα. Και το Μέσι να σου έστελναν με την επο στο τσεπακι θα έλεγες "καλώς το παιδί" .
Δαχτυλιδι απο μενα μην περιμενεις
Πεστηνα στον κοκκορα
Τέτοια αλαζονεία και μη σεβασμό εδειχναν και οι γαύροι του νοτου. Αυτοί βέβαια είχαν πάρει 200 πρωταθλήματα και τα έλεγαν αυτά. Εσείς έχετε πάρει 3.Gouerino 4 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:04Πληροφοριακα στο λεω ,ηδη εχω κανει τους γαμους που με αναλογουν.Namrail έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:01Άμα βάλεις κάνα γκολ οφσάιντ η πάρεις κάνα πεναλτακι όταν το χρειαστείς, δεν το χάνεις ούτε απ' τή Ρεάλ.
Δαχτυλιδι απο μενα μην περιμενεις
Πεστηνα στον κοκκορα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 17952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas