Namrail έγραψε: 05 Μαρ 2020, 22:48
Niki έγραψε: 05 Μαρ 2020, 22:29
Δηλαδή το αφήνεις στο φιλότιμο τους;
Δεν σε θέλω για την ασφάλεια μου δεν μου κάνεις.
Κοίταξε να δεις πιο είναι το προβληματικό στοιχείο του μεταξύ μας διαλόγου. Εσύ ξεκινάς από μια θέση (ότι οι μετανάστες πρέπει απαραιτητα να πάνε στα ξερονήσια) και ανάλογα με τη ροή της κουβέντας αλλάζεις επιχειρηματολογία σε σχέση με το ΓΙΑΤΙ πρέπει να πάνε.
Στην αρχή μας ειπες ότι πρέπει να πάνε επειδή μπορεί να δώσει λεφτά η ΕΕ για να χτιστούν δομές και είναι κρίμα να μην τα πάρουμε, στη συνέχεια μας είπες ότι οφείλουν να πάνε διότι ακόμα και Έλληνες θα ήθελαν τέτοιες παροχές και στο τέλος άρχισες να ψελλιζεις κάτι για τους τζιχαντιστές που θα μας απειλήσουν, αν δεν πάνε όλοι οι μετανάστες στα ξερονήσια.
Είσαι πρόθυμη σε κάθε φάση του διαλόγου να αλλάξεις το ΓΙΑΤΙ πρέπει οι μετανάστες να πάνε στα ξερονήσια, αρκεί να δώσεις το πόιντ σου. Ότι πρέπει να πάνε πάση θυσία.
Αυτό με τη σειρά του δείχνει ότι δεν σε ενδιαφέρουν πραγματικά τα επιχειρήματα και δεν έχεις σκεφτεί το ζήτημα αρκετά. Απλά σου έχει εντυπωθει η άποψη ότι οι μετανάστες αξίζουν ξερονήσια και ψάχνεις από εδώ και από κει λόγους για να το στηρίξεις. Αυτός που καταλήγει με σωστό τρόπο σε μια Θέση λειτουργεί αντίθετα από τον τρόπο που το κάνεις εσυ.
Κάτι δεν πάει καλά.
Όλη μέρα τα λέμε , το πανηγύρι στην Συρία τελειώνει.
Οι πληροφορίες λένε ότι Τζιχαντιστές φίλοι προσκύμενοι στον Ερντογάν καμιά 20000 θα την κάνουνε.
Για πού;
Οι Ευρωπαίοι δώσανε οδηγίες να τους βάλουμε φυλακή.
Να τους πάρουμε αποτυπώματα φωτογραφίες dna.Για αυτούς μιλάμε για αυτές τις φουρνιές που οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν ούτε ένα να πάρουνε.
Ανάμεσα τους θα υπάρχουν και αθώοι.
Όλοι σε ερημονήσι και σιγά σιγά να γίνετε το ξεσκαρτάρισμα.
Απλά τα πράγματα.
Καθώς συζητούσαμε αυτά όλα έγραψα τα πλεονεκτήματα που θα είχαμε αν τους πηγαίναμε σε ερημονήσι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Niki την 05 Μαρ 2020, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.