!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
https://decisiondeskhq.com/results/2024 ... l-election
forecast για οριακη νικη Τραμπ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν κερδίσει η καμαλα οριακά με επιστολικες, πάμε για εμφύλιο, διαχωρισμό καμαλικης και τραμπικης Αμερικής.George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:08 Φαινεται να κερδιζει και την Νεβαδα ο Τραμπ.
Στο 75% προηγειται με 35000 ψηφους.
Βεβαια αυτη η πολιτεια εχει μια ιδιομορφια και δεχεται επιστολικες ψηφους με σφραγιδα ταχυδρομειου μεχρι 9/11.
Το τελικο αποτέλεσμα μπορει να αλλαξει ισως με τις επιστολικες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μα νομίζω αυτήν την φορά οι επιστολικές είναι μέσα στην καταμέτρηση σχεδόν σε όλες τις πολιτείες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:20 Αν κερδίσει η καμαλα οριακά με επιστολικες, πάμε για εμφύλιο, διαχωρισμό καμαλικης και τραμπικης Αμερικής.
-
Δημοκράτης
Το 51 47 δεν είναι οριακή νίκη, είναι ξεκαθαραηsouthern έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:11 https://decisiondeskhq.com/results/2024 ... l-election
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ακομα και αυτες που ειναι στο ταχυδρομειο με σφραγιδα 7/11 ας πουμε?Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:21Μα νομίζω αυτήν την φορά οι επιστολικές είναι μέσα στην καταμέτρηση σχεδόν σε όλες τις πολιτείες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:20 Αν κερδίσει η καμαλα οριακά με επιστολικες, πάμε για εμφύλιο, διαχωρισμό καμαλικης και τραμπικης Αμερικής.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
Λέει για τη Νεβάδα συγκεκριμένα.
Eπεσε η Πενσυλβανια!!!!!!!!
Και τα μανουαλια μεσα!
.
Και τα μανουαλια μεσα!
.
- Green Dragon
Όχι όλες αλλά από αυτά που έχω διαβάσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι μέσα στα αποτελέσματα, δεν ξέρω αν ισχύει, πες εσύ που έχεις κονέ.George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:22Ακομα και αυτες που ειναι στο ταχυδρομειο με σφραγιδα 7/11 ας πουμε?Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:21Μα νομίζω αυτήν την φορά οι επιστολικές είναι μέσα στην καταμέτρηση σχεδόν σε όλες τις πολιτείες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:20 Αν κερδίσει η καμαλα οριακά με επιστολικες, πάμε για εμφύλιο, διαχωρισμό καμαλικης και τραμπικης Αμερικής.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Να δούμε τι ψήφους έχει και η gilfαρα jill που είναι φουλ υπέρ της Παλαιστίνης. Ελπίζω πολλές σε swing states μπας και βάλουν μυαλό οι γενοκτοανοικοι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Με την ανακοινωση του Γουισκονσιν θα εχουμε το λουκουμο.
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οι περισσοτερες πολιτειες που εχουν επιστολικη ψηφο τις κανουν δεκτες αν εχουν σφραγιδα ταχυδρομειου μεχρι και την ημερα των εκλογων.Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:23Όχι όλες αλλά από αυτά που έχω διαβάσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι μέσα στα αποτελέσματα, δεν ξέρω αν ισχύει, πες εσύ που έχεις κονέ.George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:22Ακομα και αυτες που ειναι στο ταχυδρομειο με σφραγιδα 7/11 ας πουμε?Green Dragon έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:21
Μα νομίζω αυτήν την φορά οι επιστολικές είναι μέσα στην καταμέτρηση σχεδόν σε όλες τις πολιτείες.
Η Νεβαδα απο την αλλη κανει δεκτες επιστολικες ψηφους που εχουν σφραγιδα ταχυδρομειου εως και 4 μερες μετα την ημερα των εκλογων.
Αυτο σημαινει οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη ενας ακαθοριστος αριθμος ψηφοδελτιων για την Νεβαδα που δεν εχουν καταμετρηθει ακομα και καθονται στο ταχυδρομειο μεχρι να παραδοθουν εως 9/11 στα εκλογικα τμηματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
Δεν αμφισβήτησα το θέμα της Νεβάδας, για το σύνολο λέω. Την άλλη φορά είδαμε δραματικές αλλαγές με τις επιστολικές, τώρα δεν θα το έχουμε αυτό.George_V έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:26 Οι περισσοτερες πολιτειες που εχουν επιστολικη ψηφο τις κανουν δεκτες αν εχουν σφραγιδα ταχυδρομειου μεχρι και την ημερα των εκλογων.
Η Νεβαδα απο την αλλη κανει δεκτες επιστολικες ψηφους που εχουν σφραγιδα ταχυδρομειου εως και 4 μερες μετα την ημερα των εκλογων.
Αυτο σημαινει οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη ενας ακαθοριστος αριθμος ψηφοδελτιων για την Νεβαδα που δεν εχουν καταμετρηθει ακομα και καθονται στο ταχυδρομειο μεχρι να παραδοθουν εως 9/11 στα εκλογικα τμηματα.
Άσε βρε τον πελάτη μου να το παίζει έγκυρος. Σε λίγο και με άβαταρ τον τραμπRakomelofronas έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 08:00Σήμερα φαίνεται ξεκάθαρα για ακόμα μία φορά γιατί δεν έχει νόημα να λαμβάνουμε πληροφόρηση μόνο από αυτοανακηρυσσόμενες "έγκριτες" πηγές. Αν δεν γίνει κάποιο τρελό θαύμα τις επόμενες ώρες, οι καταγεγραμμένες τάσεις θα πάνε κουβά γιατί ποτέ δεν ήταν τάσεις αλλά ευσεβείς πόθοι. Δεν στο γράφω ούτε με ειρωνεία ούτε με χαιρεκακια, δεν είμαι ο Τραμπ ούτε έχω μετοχές στις εταιρείες τουMitharadir έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 01:22 Υποψήφιος που μιλάει για νοθεία από τώρα ουσιαστικά παραδέχεται πως έχασε.Τελος οι εκλογές παιδιά.Η Καμαλα Χάρις νέα Πρόεδρος.Καλο βράδυ.Αυριο τυπικά αναμένουμε την ανάδειξη της Χάρις ως νέας Προέδρου., απλώς βλέπω ότι είσαι μέλος με σοβαρό προφίλ και πήρες πολύ ζεστά το συγκεκριμένο θέμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-