!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Την αρχιδιά του βοθρου του 30φυλλοπουλου εσύ την αναπαρήγαγες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Beria έγραψε: 19 Δεκ 2024, 15:38 Την αρχιδιά του βοθρου του 30φυλλοπουλου εσύ την αναπαρήγαγες

Αλλοι την αναπαρηγαν και παρενεβηκα γιατι ελεγαν πως ο μακαριτης πεθανε απο καρκινο ενω ο Τριανταφυλλοπουλος ειπε πως τον ειχε νικησει τον καρκινο.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και να την αναπαρηγα ομως εγω εσενα δεν θα σου επεφτε λογος.

Εκτος κι αν θες να καταργησεις την ελευθερια του λογου εδω μεσα ενω αφηνεις ελευθερες βρισιες σε γονεις.

.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 15:47 ενω αφηνεις ελευθερες βρισιες σε γονεις.

.
Δεν ισχυει καθως δεν εχει πολλες μερες που ενα μαλακισμενο κοντο ψεκ τανακι οταν ειδε πως δεν το επαιρνε η κουβεντα το γυρισε σε μανες . μια σε μενα ( δε δινω σημασια δεν απανταω δεν κανω καν ριπορτ το μνμ ) μπαινω το πρωι και βλεπω ειναι σε τιλτ και κανει τα ιδια σε εναν αλλον .

τι θα γινει με το μαλακισμενο μπερια λεω ? θα το υποστουμε γιατι δεν πηρε τα χαπια του ? και πηρε πουλο .
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εδω βγηκε υπουργος Υγειας στην Αμερικη ανθρωπος που εχει κανει σημαια του την επικινδυνοτητα των συγκεκριμενων εμβολιων και εδω εχουμε το Μπερια να μας τη λεει επειδη σχολιασαμε την αποψη του Τριανταφυλλοπουλου που ηταν κολλητος του μακαριτη.

.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 15:55 Εδω βγηκε υπουργος Υγειας στην Αμερικη ανθρωπος που εχει κανει σημαια του την επικινδυνοτητα των συγκεκριμενων εμβολιων και εδω εχουμε το Μπερια να μας τη λεει επειδη σχολιασαμε την αποψη του Τριανταφυλλοπουλου που ηταν κολλητος του μακαριτη.

.
αυτα δεν τα ξερω δεν εχω διαβασει το θεμα . ετυχε ειδα το μνμ σου και απαντησα καθως αυτο συνεβηκε προσφατα . ανοχες σιγουρα δεν μπορεις να του καταλογισεις σε τρωγλοδυτες .
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 15:55 Εδω βγηκε υπουργος Υγειας στην Αμερικη ανθρωπος που εχει κανει σημαια του την επικινδυνοτητα των συγκεκριμενων εμβολιων και εδω εχουμε το Μπερια να μας τη λεει επειδη σχολιασαμε την αποψη του Τριανταφυλλοπουλου που ηταν κολλητος του μακαριτη.

.
Ε οχι κι ανθρωπος!
Να ειμαστε ρεαλιστες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

giotis2005 έγραψε: 19 Δεκ 2024, 09:22 1804 μέρες από το πρώτο εμβόλιο και ακόμα να πεθάνουν όλοι οι άνθρωποι που έκαναν 14 δις δόσεις που έλεγε και ο αμπόλιαστος συγχωρεμένος μοντανιέ...
Aκόμα στην αναμονή για την κληρονομιά οι αμπόλιαστοι.
Την κληρονομιά του Τράγκα και του Μοντανιέ την πήραν οι μπολιασμένοι!

1804 μέρες ΨΕΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ....
:+1:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

το εμβολια πουστευουνε τους ανδρες. Για προσεχτε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Οργισμένος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 16:00 το εμβολια πουστευουνε τους ανδρες. Για προσεχτε.
εγω εχω κανει 2 και την βασιλειαδου να μου φερεις τωρα την καρφωσα φορ δε σαιενς .
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Νon4me έγραψε: 19 Δεκ 2024, 16:01
Οργισμένος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 16:00 το εμβολια πουστευουνε τους ανδρες. Για προσεχτε.
εγω εχω κανει 2 και την βασιλειαδου να μου φερεις τωρα την καρφωσα φορ δε σαιενς .
Ναι αλλα αν εισαι εντος 5G diktyoy για αρκετο χρονο θα αρχισεις να λιγουρευεσαι μελιτζανες. Προσεχτε το λεω για το καλο σας...

Καταιβαστετω πριν τω διαβαζουν@!@3!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 10:06 Βρε ηλιθιε ο Τριανταφυλλοπουλος που ηταν στενος φιλος του ζευγους Χαρδαβελλα ειπε οτι ο μακαριτης τον καρκινο τον ειχε ΝΙΚΗΣΕΙ.

Ποσες φορες πρεπει να στα γραφω;

Ο Τριανταφυλλοπουλος
και είναι γνωστός ψέκας εκφρασε επισης και την πιθανοτητα να οφειλεται ο θανατος του οτι τσιμπηθηκε απο 5-6 εμβολια, δες το βιντεο για να μην μας ζαλιζεις.

.
φιξντ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Bill Hicks έγραψε: 19 Δεκ 2024, 16:34
Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 10:06 Βρε ηλιθιε ο Τριανταφυλλοπουλος που ηταν στενος φιλος του ζευγους Χαρδαβελλα ειπε οτι ο μακαριτης τον καρκινο τον ειχε ΝΙΚΗΣΕΙ.

Ο Τριανταφυλλοπουλος
και είναι γνωστός ψέκας εκφρασε επισης και την πιθανοτητα να οφειλεται ο θανατος του οτι τσιμπηθηκε απο 5-6 εμβολια, δες το βιντεο για να μην μας ζαλιζεις.

.
φιξντ

Πες αλευρι...

viewtopic.php?f=29&t=58477

Εδω μας κουνατε στο δαχτυλο, εξω στην κοινωνια θα λουφαζατε.

.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 15:55 Εδω βγηκε υπουργος Υγειας στην Αμερικη ανθρωπος ψέκας που εχει κανει σημαια του την επικινδυνοτητα των συγκεκριμενων εμβολιων και εδω εχουμε το Μπερια να μας τη λεει επειδη σχολιασαμε την αποψη ψέκα του Τριανταφυλλοπουλου που ηταν κολλητος του μακαριτη.

.
φιξντ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Αρίστος έγραψε: 19 Δεκ 2024, 16:38
Bill Hicks έγραψε: 19 Δεκ 2024, 16:34

Ο Τριανταφυλλοπουλος

.
φιξντ

Πες αλευρι...

viewtopic.php?f=29&t=58477

Εδω μας κουνατε στο δαχτυλο, εξω στην κοινωνια θα λουφαζατε.

.
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”