εξαρτάται. η νηστεία δεν εγκρίνεται. πρέπει να ζήσουν και τα σουβλατζίδικα. έχουμε κρίση.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 18:01Άσε αυτές τις παπαριές σε μένα, βρε προχωκάγκουρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2023, 17:55αυτά είναι παγανιστικα έθιμα, η θρησκεία μας δεν τα εγκρίνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 17:27 Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι όσοι δεν ακολουθούν τις θρησκευτικές παραδόσεις στο φαγητό, είναι οι πρώτοι κολλητηρτζήδεςστα τραπέζια των εθιμικών.
Ειδικώς, καθαρά Δευτέρα και Κυριακή του Πάσχα.
![]()
Το στομαχάκι σας, όπως και τα λοιπά υποκοριστικά του συστήματος σας, μια χαρά τα εγκρίνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σιχαίνομαι τις απόκριες
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Σιχαίνομαι τις απόκριες
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Χαρά μου, σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι αυτοί που έχουν πρόβλημα με τα "σουβλατζίδικα" είναι οι καλύτεροι πελάτες τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2023, 18:07εξαρτάται. η νηστεία δεν εγκρίνεται. πρέπει να ζήσουν και τα σουβλατζίδικα. έχουμε κρίση.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 18:01Άσε αυτές τις παπαριές σε μένα, βρε προχωκάγκουρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Φεβ 2023, 17:55
αυτά είναι παγανιστικα έθιμα, η θρησκεία μας δεν τα εγκρίνει.
Το στομαχάκι σας, όπως και τα λοιπά υποκοριστικά του συστήματος σας, μια χαρά τα εγκρίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξέχασες την Τσικνοπέμπτη θεία μουΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2023, 17:27 Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι όσοι δεν ακολουθούν τις θρησκευτικές παραδόσεις στο φαγητό, είναι οι πρώτοι κολλητηρτζήδεςστα τραπέζια των εθιμικών.
Ειδικώς, καθαρά Δευτέρα και Κυριακή του Πάσχα.
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
user0972003
Από την Τσικνοπέμπτη δεν έχω βγει, ως σήμερα, για να διαπιστώσω πως μάλλον δεν μου αρέσουν οι απόκριες.
εκανα μια σκεψη προχτες, πως θα ηταν αν το πχορουμ εβγαζε γκρουπ στο καρναβαλι. γρηγορες ιδεες, θελουν δουλεμα.
τιτλος: τον ηπιατε στο γραμμο. φαιοπρασινες στολες προβλεπε, με τα δεοντα εθνοσημα. προβλημα οτι δεν μπορουν να συμμετεχουν γυναικες. ενα αρμα, με ενα μεγαλο φανοστατη οπου κρεμονται ματωμενα κεφαλια, και κουνιουνται στο ρυθμο κετελαπονκο.
τιτλος: ψεκ. κοστουμι απο αλουμινοχαρτο, με ιδιεταιρα περιτεχνο καπελο απο το ιδιο υλικο. απο ενα κονταρακι στην πλατη σαν αυτο που ειχαν οι πολεμιστες σαμουραι, στηριζεται ενα παιχνιδι αεροπλανακι πανω απο το κεφαλι, που μεσα εχει κρυμμενο ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο που ατμιζει στο φουλ.
τιτλος: το πηξιμο του μποτ. ενα αρμα με ενα ρομποτ μπροστα σε υπολογιστη, ειτε ολο κατασκευη, ειτε αν βρουμε τον πηζον τον δενουμε εκει. οι υπολοιποι εφοδιασμενοι με σαπια ζαρζαβατικα κανουμε ευστοχες ριψεις σε ολη τη διαρκεια της παρελασης.
τιτλος: τον ηπιατε στο γραμμο. φαιοπρασινες στολες προβλεπε, με τα δεοντα εθνοσημα. προβλημα οτι δεν μπορουν να συμμετεχουν γυναικες. ενα αρμα, με ενα μεγαλο φανοστατη οπου κρεμονται ματωμενα κεφαλια, και κουνιουνται στο ρυθμο κετελαπονκο.
τιτλος: ψεκ. κοστουμι απο αλουμινοχαρτο, με ιδιεταιρα περιτεχνο καπελο απο το ιδιο υλικο. απο ενα κονταρακι στην πλατη σαν αυτο που ειχαν οι πολεμιστες σαμουραι, στηριζεται ενα παιχνιδι αεροπλανακι πανω απο το κεφαλι, που μεσα εχει κρυμμενο ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο που ατμιζει στο φουλ.
τιτλος: το πηξιμο του μποτ. ενα αρμα με ενα ρομποτ μπροστα σε υπολογιστη, ειτε ολο κατασκευη, ειτε αν βρουμε τον πηζον τον δενουμε εκει. οι υπολοιποι εφοδιασμενοι με σαπια ζαρζαβατικα κανουμε ευστοχες ριψεις σε ολη τη διαρκεια της παρελασης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πως φαίνονται οι Πατρινοί. Γι'αυτό και έχουμε μακράν τις καλλίτερες ιδέες για άρματα. Πρώτοι στην Ελλάδα ρε παιδί μου.Ασέβαστος έγραψε: 28 Φεβ 2023, 08:58 εκανα μια σκεψη προχτες, πως θα ηταν αν το πχορουμ εβγαζε γκρουπ στο καρναβαλι. γρηγορες ιδεες, θελουν δουλεμα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
εννοειται για τον πουτσον οσοι μασκαρευονται κλπ εκτος αν ειναι κατω των 21 ετων (ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας) , οπως επισης εξαιρουνται και οι ριαλ λαιφ καραγκιοζηδες που απλως επιμενουν στο στοιχειο τους
Εννοείται πως ο καθένας, ό,τι γουστάρει κάνει. Δεν θα σε ρωτήσει αγαπητέ.Kotas έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:12 εννοειται για τον πουτσον οσοι μασκαρευονται κλπ εκτος αν ειναι κατω των 21 ετων (ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας) , οπως επισης εξαιρουνται και οι ριαλ λαιφ καραγκιοζηδες που απλως επιμενουν στο στοιχειο τους
εγω την γνωμη μου ειπα δεν επεβαλα τιποτα κολομπιναΠασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:15Εννοείται πως ο καθένας, ό,τι γουστάρει κάνει. Δεν θα σε ρωτήσει αγαπητέ.Kotas έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:12 εννοειται για τον πουτσον οσοι μασκαρευονται κλπ εκτος αν ειναι κατω των 21 ετων (ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας) , οπως επισης εξαιρουνται και οι ριαλ λαιφ καραγκιοζηδες που απλως επιμενουν στο στοιχειο τους![]()
Λίγο αφοριστική η γνωμούλα σου με μιαν εσάνς κακίας, δε νομίζεις;Kotas έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:19εγω την γνωμη μου ειπα δεν επεβαλα τιποτα κολομπιναΠασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:15Εννοείται πως ο καθένας, ό,τι γουστάρει κάνει. Δεν θα σε ρωτήσει αγαπητέ.Kotas έγραψε: 28 Φεβ 2023, 09:12 εννοειται για τον πουτσον οσοι μασκαρευονται κλπ εκτος αν ειναι κατω των 21 ετων (ελαφρυντικο της μετεφηβικης ηλικιας) , οπως επισης εξαιρουνται και οι ριαλ λαιφ καραγκιοζηδες που απλως επιμενουν στο στοιχειο τους![]()
![]()
αφοριστικη και υπερβολικη ναι, γενικα ειναι ενα εθιμο που με κριντζαρει πολυ
καποιες παραδοσεις δεν γερνανε καλα στη συγχρονη εποχη και δεν πρεπει σωνει και καλα να διαιωνιζονται επειδη αποτελουν παραδοση, ειδικα οι παρελασεις με τα γκρουπ και τα αρματα ειναι τερμα παρωχημενες
Μπα δε νομίζω. Θα τη χαρακτήριζα έως και ήπια ρεαλιστική.
Για δες εδώ καλαίσθητα πράγματα που αλίευσα φέτο.

Ρε συ Ερμή, εγώ μιλάω για άρματα, γκρουπ και ευφάνταστες στολές. Το Πατρινό Καρναβάλι δε, είναι φύσει αδύνατον να συγκριθεί με δρώμενα άλλων περιοχών και πληθυσμιακή συμμετοχή. Επίσης σαφώς και θα δεις ''πατάτες'' μεμονωμένες ή και άρματα πασέ, ανθρώπους με ενδυμασίες κοινότυπες και δίχως γούστο. Στο ρεζουμέ του όμως σαν θεσμός, γαμάει. Είναι σούπερ.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 10:32Μπα δε νομίζω. Θα τη χαρακτήριζα έως και ήπια ρεαλιστική.
Για δες εδώ καλαίσθητα πράγματα που αλίευσα φέτο.
![]()
Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
Συν όλη η πρεζοξυδονοοτροπία στη συγκεκριμένη μάζωξη.
Όχι πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Στο ρεζουμέ όμως Σα σκηνικό όμως και σαν"εθιμο" είναι εμετουλάκος
Και πολυ γυφτια παιζει σε ολα αυτα.Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2023, 11:26 Αστα, μια χαρά είδα στα σόσιαλ παρατράγουδα ολκής και απο Πάτρα.
Ειναι χαμηλο το επιπεδο ή τα βλεπω πολυ αφ'υψηλου αραγε...