Και επειδή όντως πληρωνομαι σαν 55 χρονων απόστρατος συνταξιούχος , αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο βλάκας είσαι εσύΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:31 οχι οτι ποτέ σου πέρασε οτι σε θεωρούν βλάκα οταν καθε φορά συνεχώς προκαλείς λέγοντας
«θα με πληρώνετε επειδή ειμαι 55 & ΔΥ & συνταξούχος»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τζήμερος στη Βουλή;
Re: Ο Τζήμερος στη Βουλή;
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εαν αποδεικνύεται κατι.....ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:55Και επειδή όντως πληρωνομαι σαν 55 χρονων απόστρατος συνταξιούχος , αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο βλάκας είσαι εσύΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:31 οχι οτι ποτέ σου πέρασε οτι σε θεωρούν βλάκα οταν καθε φορά συνεχώς προκαλείς λέγοντας
αυτο ειναι οτι χαζοβιόληδες φελλοί σαν εσενα που μετα απο χρόνια παραμένουν εξ ισου αδαείς οπως και στην αρχη,
καλό ειναι που απομακρυνονται απο θεση ευθυνης ,εστω και με αποστρατευση/συνταξιοδότηση.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οχι ρε συ γιατί ειμαστε πολυ πιο large.....Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:41επισης θα οριζαμε την ισοτιμια της με τα αλλα νομισματα, οσο γουσταραμε, κανενα προβλημαΜηχανικός έγραψε: 25 Δεκ 2018, 20:54Άμα πηγαίναμε στην δραχμή, τυπώναμε όσες χρειαζόταν για να πληρώνονται όλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Δεκ 2018, 20:48 πως να γίνεις Δανία του νότου εν μία νυκτί;
προσέλαβε κάνα εκατομμύριο δυ ακόμη
με τους μισθούς τους θα πέσει χρήμα στην αγορά
συριζοεκονομικς 101![]()
![]()
Αντι να οριζεται η ισοτιμία της με τα αλλα νομισματα, θα τους λεμε εμεις ποσο να κανουν τα δικα τους νομισματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 27 Δεκ 2018, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μην ψαχνεις για δικαιολογίες για την προκλητική σου συμπεριφορα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:53Αυτά που γράφω για κρατικούς υπαλλήλους και την ιδιαίτερη μεταχείριση που έχουν σε σχέση με τον υπόλοιπο λαο απο την κρατική εξουσία τα έχει πρωτοπεί ο Μαξ Νορντάου στο βιβλιο του Τα Κατα Συνθήκη ΨευδηΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:31ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:51
Το βλακες το είχα πει στον Ελβετό Τραπεζίτη και ου με έβρισε , δεν απευθυνονταν σε εσένα
οχι οτι ποτέ σου πέρασε οτι σε θεωρούν βλάκα οταν καθε φορά συνεχώς προκαλείς λέγοντας
Δεύτερον όταν διαφωνεις με εναν συνομιλητή σου δεν τον βριζεις γιατί αυτόματα του δίνεις το δικαιωμα να σε βρίσκει κι αυτός
Το οτι προκαλεις αυτους που πληρωνουν για το εισοδημα σου, ειναι αδικαιολόγητο απο μονο του και δειχνει κενότητα και έλλειψη ιδεων.
Σταματω την συζήτηση με ηλιθιους σαν και εσένα
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ποια συζητηση σταματησες ρε καημένε;
Σε 295 νηματα στο παλιο και στο καινούργιο πχορουμ εστειλες 53789532578 φορες το ιδιο μήνυμα
《πληρωστε με που ειμαι αποστρατος & 55 & δεν εχω τιποτα αλλο να πω》
Οποιοσδήποτε σπασμενος δισκος σε παλιο πικαπ λιγοτερο σπαμ και περισσοτερα διαφορετικα μηνύματα θα έστελνε .
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
σπερνουμε, και φυτρωνουν.
[/quote]
Θα σας χρειαστεί. Είμαι σίγουρος ότι το απόλυτο μηδέν έχει ξάνει τις καβάντζες του. Οι φόλουερ του είστε τα κορόιδα.
Το κοινό που έχετε τα τζημερόφωνα με τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι ότι όποιος δεν είναι μαζί σας είναι κΟΥμούνι.Drexler έγραψε: 27 Δεκ 2018, 00:38Σας ποναει ο Προεδρος κομμουνια.Good...brb και tyt έγραψε: 26 Δεκ 2018, 14:43
Τελικά οι έννοιες ''οπαδός του κύριου μείον 273'' και αδαής, είναι ταυτόσημες.![]()
viewtopic.php?f=25&t=6467&p=379184&hili ... 82#p379184
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Τι ασυναρτησίες ρε; Είπες για το ΦΠΑ κι εγώ σου λέω ότι εκεί έχουν μεγαλύτερο αλλά έχουν ανταγωνιστικές οικονομίες και επενδύσεις. Είπες για την Ιρλανδία και την Πορτογαλία που δεν είχαν ύφεση σαν τη δικιά μας. Είπες για ΔΥ που βγαίνουν σε 25 χρόνια υπηρεσία κι εγώ σου λέω να πεις ποιοι είναι (πλην σωμάτων ασφαλείας και στρατιωτικών)ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:49θα σταθώ στο 4, καθώς αντιπαρέρχομαι τις υπόλοιπες ασυναρτησίες σου,brb και tyt έγραψε: 26 Δεκ 2018, 13:441. Οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν 26% ΦΠΑ. Όμως είναι ανταγωνιστικές και έχουν επενδύσεις. Τα υπόλοιπα περί γραφειοκρατίας κλπ. δεν ισχύουν γιατί η Ελλάδα κάποτε είχε ξένες και εγχώριες επενδύσεις. Ξέρεις γιατί;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 13:23
1. Επενδύσεις δεν έρχονται για πολλούς λόγους πέραν της άμεσης φορολογίας. Μερικοί απ'αυτούς: υψηλός ΦΠΑ και έμμεσοι φόροι, ασταθές τραπεζικό σύστημα, δυσθεώρητη γραφειοκρατία, πελατειακές σχέσεις, υψηλές εργοδοτικές εισφορές, δυσλειτουργικό κράτος.
2. Ιρλανδία
3. Ιρλανδία, Πορτογαλία. Εξήγησέ μας γιατί οι χώρες της Βαλτικής δεν αποτελούν παράδειγμα.
4. Συγκρίνεις δύο διαφορετικές κρίσεις, που έλαβαν μέρος σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους. Η κεφαλαιακή συσσώρευση και η αναδιανομή του πλούτου διαρθρωνόταν διαφορετικά το 1929. Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα έχει εξελιχθεί έκτοτε.
5. Οι οικονομίες των Σκανδιναβών είναι παραγωγικές. Το κράτος είναι ακριβό αλλά συνεπικουρεί τον ιδιωτικό τομέα, δεν του θέτει εμπόδια. Οι κρατικές υπηρεσίες είναι υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν στραφεί σε πιο φιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές. Αυτό βέβαια δεν σε συμφέρει να το αναφέρεις.
6. Πρόωρες συντάξεις είναι όταν οι εισφορές σου δεν δικαιολογούν τη σύνταξή σου. Πχ όταν βγαίνει ο ΔΥ στη σύνταξη στα 50 μετά από 25 χρόνια εργασίας και παίρνει παχυλό εφάπαξ και υψηλή σύνταξη.
Φαντάζομαι, βάσει των όσων έγραψες, η λύση για σένα είναι να συνταξιοδοτηθεί το μεγαλύτερο μέρος των δυ και να προσληφθούν όλοι οι άνεργοι στη θέση τους, ε;
μιλάμε για masterplan
2. Είπα ύφεση σαν τη δικιά μας. Πιο κοντινές είναι η Μεγάλη Ύφεση των ΗΠΑ με 26% και η Αργεντινή μέχρι το 2002 με 25%.
3. Η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δεν είχαν ύφεση σαν τη δικιά μας και μνημόνια σαν τα δικά μας.
Οι χώρες της Βαλτικής δεν είναι παράδειγμα γι' αυτό: https://www.euro2day.gr/ftcom_gr/articl ... tikhs.html#
4. Τα ΜΑΚΡΟοικονομικά είναι ίδια από τότε, δεν άλλαξε τίποτα. Αν θέλεις απάντησε. Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει στην παγκόσμια ιστορία ύφεση που να ξεπεράστηκε με μειώσεις δημοσίων δαπανών και φόρων και εισαγωγή επενδύσεων όπως μας υπόσχονται οι Γερμανοί.
5. Αυτό ακριβώς ρωτά, γιατί είναι παραγωγικές ενώ έχουν βαρύτατη φορολόγηση; Τα υπόλοιπα είναι γενικολογίες. Για να σε βοηθήσω, πόσο πρωτογενές πλεόνασμα έχουν και πού πάει; Εμείς έχουμε το αδιανόητο 3.5% (6.3 δισ) που πάει για τόκους στους δήθεν δανειστές μας. Αντιλαμβάνεσαι το ποσό;
6. ''Πρόωρες συντάξεις είναι όταν οι εισφορές σου δεν δικαιολογούν τη σύνταξή σου'' Ασαφής ορισμός που μπορεί να δώσει τροφή στα εκάστοτε τζημερόφωνα. Θα δεχόμουν ότι ήταν όσοι βγαίνουν στη σύνταξη πριν το όριο εργασίας (35 έτη) ή ηλικίας (ήταν 65 χρόνια) Έχεις στοιχεία για το πόσοι ΔΥ βγήκαν στα 25 χρόνια υπηρεσίας; (εκτός από τους στρατιωτικούς και τα σώματα ασφαλείας που βγαίνουν στα 25 χρόνια υπηρεσίας)
Αυτό στο τέλος είναι ανόητο τρολάρισμα. Αν κοπούν οι συντάξεις θα λυθεί το ασφαλιστικό και το δημοσιονομικό πρόβλημα; Αν κάνουμε ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού τύπου Πινοσέτ, θα γίνει ανταγωνιστική η οικονομία και θα έχουμε πλεονάσματα; Εγώ λέω πως όχι, απλά οι εκάστοτε ''τζήμεροι'' ασκούν προπαγάνδα υπέρ των ξένων εταιρειών που θα θησαυρίσουν αν εφαρμοστούν αυτά. Όπως γίνεται στη Χιλή όπου έξι ιδιωτικές εταιρείες λυμαίνονται το ασφαλιστικό σύστημα.
Εκτός πραγματικότητας οι απαντήσεις σου.
Και το κλου ήταν αυτό που φαντάστηκες.
Φαντάζομαι, βάσει των όσων έγραψες, η λύση για σένα είναι να συνταξιοδοτηθεί το μεγαλύτερο μέρος των δυ και να προσληφθούν όλοι οι άνεργοι στη θέση τους, ε;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Οι ΗΠΑ είχαν ύφεση 26% κι εσύ λες ότι παραγόταν πλούτος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 23:49 στο 4 λοιπόν, μας λες για μακροοικονομία και τα ρέστα. Πέραν της αρχικής μου απάντησης, θα ήθελα να μας πεις από που κι ως που η οικονομία των ΗΠΑ το 1929 που βασιζόταν στην βιομηχανική παραγωγή έχει έστω ένα κοινό με την αντιπαραγωγική οικονομία της Ελλάδας του 2010-σήμερα. Θα στο γράψω πολύ απλά: μιλάς για αύξηση φορολογίας σε μια χώρα όπου παρά την ύφεση, παραγόταν πλούτος, υπήρχαν οι βιομηχανικές υποδομές, και πιστεύεις πως η ίδια συνταγή θα δουλέψει 100 χρόνια σχεδόν μετά (όπου ο καπιταλισμός έχει εξελιχθεί, η κεφαλαιακή συσσώρευση είναι πλέον ευέλικτη) σε μια χώρα όπου όχι μόνο βιομηχανικές υποδομές δεν υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει ούτε και η προοπτική για πραγματική ανάπτυξη. Θα αυξήσεις την φορολογία σε τι; στα σουβλατζίδικα και στις καφετέριες ή στις απειροελάχιστες βιομηχανίες που έχουν απομείνει στη χώρα; Και αν το κάνεις αυτό θεωρείς πως δεν θα φύγουν όπως έχουν φύγει μέχρι σήμερα χιλιάδες επιχειρήσεις; Έχεις υπολογίσει πόσα χρήματα έχουν χαθεί από την ελληνική οικονομία εξαιτίας των επιχειρήσεων που έκλεισαν ή έφυγαν εξαιτίας της φορολόγησης; πόσοι έμειναν άνεργοι;
δυστυχώς για σένα, το κράτος δεν έχει την εξουσία να κρατήσει με το ζόρι μια επιχείρηση εδώ. Οι επιχειρήσεις ζυγίζουν τα πάντα και αποφασίζουν να τα μαζέψουν και να φύγουν αν δεν τους συμφέρει να επιχειρούν σε κάποιο οικονομικό περιβάλλον. Μάντεψε γιατί αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα.
Από τα γραφόμενά σου συνάγεται το συμπέρασμα πως θεωρείς την οικονομία έναν κλειστό κύκλο, όπου το χρήμα ανακυκλώνεται διαρκώς περνώντας από τις ίδιες τσέπες, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απλά να ρίξουμε λίγο παραπάνω ρευστό μέσα σ'αυτόν τον κλειστό κύκλο και όλα αυτομάτως θα διορθωθούν.
Μήπως ξέρεις γιατί ενώ είχαν τεράστιο ιδιωτικό τομέα έπρεπε να τριπλασιάσει τις δαπάνες του το κράτος;
Μήπως ξέρεις πώς συμπεριφέρεται σε βαθιές υφέσεις ο ιδιωτικός τομέας;
Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι Σκανδιναβικές χώρες δεν φεύγουν οι εταιρείες με 26% εταιρικό φόρο;
Έχει αντιληφθεί τι θα σημαίνει για την Ελλάδα να φορολογήσει όσο τα πλυντήρια της Βουλγαρίας και της Κύπρου; Θα πετάξει το αεροπλανάκι πάνω από το Αιγαίο;
Και επιτέλους, απάντησε στο ερώτημα: ποια ύφεση σαν τη δικιά μας ξεπεράστηκε έτσι;
Οι φόροι που πρέπει να μειωθούν είναι ο ΦΠΑ, ο ΕΝΦΙΑ (πρέπει να καταργηθεί), αφορολόγητο μέχρι ένα ποσό (ας πούμε 12 χιλιάδες ευρώ), ο φόρος στα καύσιμα, οι φόροι μεταβίβασης ακινήτων κλπ.
- Ελβετός Τραπεζίτης
comedy specialbrb και tyt έγραψε: 27 Δεκ 2018, 16:30
Οι ΗΠΑ είχαν ύφεση 26% κι εσύ λες ότι παραγόταν πλούτος.![]()
Μήπως ξέρεις γιατί ενώ είχαν τεράστιο ιδιωτικό τομέα έπρεπε να τριπλασιάσει τις δαπάνες του το κράτος;
Μήπως ξέρεις πώς συμπεριφέρεται σε βαθιές υφέσεις ο ιδιωτικός τομέας;
Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι Σκανδιναβικές χώρες δεν φεύγουν οι εταιρείες με 26% εταιρικό φόρο;
Έχει αντιληφθεί τι θα σημαίνει για την Ελλάδα να φορολογήσει όσο τα πλυντήρια της Βουλγαρίας και της Κύπρου;Θα πετάξει το αεροπλανάκι πάνω από το Αιγαίο;
Και επιτέλους, απάντησε στο ερώτημα: ποια ύφεση σαν τη δικιά μας ξεπεράστηκε έτσι;
Οι φόροι που πρέπει να μειωθούν είναι ο ΦΠΑ, ο ΕΝΦΙΑ (πρέπει να καταργηθεί), αφορολόγητο μέχρι ένα ποσό (ας πούμε 12 χιλιάδες ευρώ)
![]()
, ο φόρος στα καύσιμα, οι φόροι μεταβίβασης ακινήτων κλπ.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μία ανάλυση δεν έκανε αυτό το τζημερόφωνο. Μόνον τρολάρισμα με εμότικον.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εχω λιγο χρονο διαθεσιμο και δεν αξιζει να τον χασω για να αποδειξω οτι οι οι αυθαίρετες ερμηνείες που παραγεις ειναι ανευ νοηματος.brb και tyt έγραψε: 27 Δεκ 2018, 17:12Μία ανάλυση δεν έκανε αυτό το τζημερόφωνο. Μόνον τρολάρισμα με εμότικον.![]()
Η μονη συνεισφορά μου για την βελτιωση στα αλλαμπουρνέζικα που εγραψες, ηταν οτι τα επεσημανα τα αλλαμπουρνέζικα με γελάκια.
Δες που εχω βάλει "γελάκια" και αρχισε να σκεφτεσαι οτι σε εκείνα τα σημεία η "θεωρία" σου μπαζει απο ολες τις μεριες.
- Οργισμένος
Ψεμμα αισχρο πως ισχυριζομαι μεταναστευση απο το 2011.hellegennes έγραψε: 26 Δεκ 2018, 11:48Πρέπει να την κάνεις με πολύ αργά βήματα γιατί φεύγεις από το 2011. Σε 8 χρόνια θα έπρεπε να έχεις φτάσει στην Αυστραλία ακόμη και κολυμπώντας.Οργισμένος έγραψε: 26 Δεκ 2018, 00:51φυγε χτες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 00:46 πάντως αίνιαν νοοτροπίες σαν τη δική σου είναι αυτές που κάνουν να σκέφτομαι σοβαρά να πάω να δουλέψω στο εξωτερικό, μακριά από τη μπανανία που με φορολογεί για να ταϊζει τους κηφήνες που τη στηρίζουν
Γω την κανω...
Φαια προπαγανδα απο φοβισμενα σοβιετοειδη πιονια.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Συνέχισε με τα εμότικον. Όταν βρεις χρόνο απάντησε στις ερωτήσεις τζημερόφωνο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 17:20Εχω λιγο χρονο διαθεσιμο και δεν αξιζει να τον χασω για να αποδειξω οτι οι οι αυθαίρετες ερμηνείες που παραγεις ειναι ανευ νοηματος.brb και tyt έγραψε: 27 Δεκ 2018, 17:12Μία ανάλυση δεν έκανε αυτό το τζημερόφωνο. Μόνον τρολάρισμα με εμότικον.![]()
Η μονη συνεισφορά μου για την βελτιωση στα αλλαμπουρνέζικα που εγραψες, ηταν οτι τα επεσημανα τα αλλαμπουρνέζικα με γελάκια.
Δες που εχω βάλει "γελάκια" και αρχισε να σκεφτεσαι οτι σε εκείνα τα σημεία η "θεωρία" σου μπαζει απο ολες τις μεριες.![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μπα, μην περιμένεις οτι εσυ θα παραγεις συνεχως σπαμ και εγω θα διορθωνω τις παρερμηνειες σου.brb και tyt έγραψε: 27 Δεκ 2018, 17:29Συνέχισε με τα εμότικον. Όταν βρεις χρόνο απάντησε στις ερωτήσεις τζημερόφωνο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 17:20Εχω λιγο χρονο διαθεσιμο και δεν αξιζει να τον χασω για να αποδειξω οτι οι οι αυθαίρετες ερμηνείες που παραγεις ειναι ανευ νοηματος.brb και tyt έγραψε: 27 Δεκ 2018, 17:12
Μία ανάλυση δεν έκανε αυτό το τζημερόφωνο. Μόνον τρολάρισμα με εμότικον.![]()
Δες που εχω βάλει "γελάκια" και αρχισε να σκεφτεσαι οτι σε εκείνα τα σημεία η "θεωρία" σου μπαζει απο ολες τις μεριες.![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις