!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
- Bill Hicks
Re: Το 1ο βιντεο απο την δικογραφια των Τεμπων
άσχετο, αλλά πληροφοριακά, πίπες λέει το ζαιο-ινστιτούτο που αναπαράγει η Ναυτεμπορική.GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:09Μπορεί να είμαι ηλίθιος, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι ηλίθιος και Ο Μαρινάκης απο το Greekonomics. Μπορεί οι 1 εκκατομύριο άνθρωποι που φήγανε απο το μπουρδέλο που μετά την χούντα η ΝΔ κυβερνάει πάνω απο τα μίσα χρόνια να είναι και αυτοί ηλίθιοι. Η χώρα έχει καταλήξει ενα συνονθύλευμα απο άριστους και κουκουέδες της πούτσας, τουλάχιστον να αφήνετε που και που κανα ηλίθιο σαν τον student να λεει που και που τα δικά του.Spoiler
Απλό παράδειγμά γιατί κάποοι το παίζεται χαζοί με surprised Pikachu face . Εδώ έχουμε υπουργό που μέρες πριν το δυστύχημα έλεγε πως είναι ντροπή να θέτονται θέματα ασφαλείας. Το θέμα ξεκίνησε απο επιστολή που το είχαν στείλει εργαζόμενοι και του λέγανε οτι θα πεθάνει κόσμος. Ε, πέθανε κόσμος. Πως είναι δυνατόν κάποιοι με νύχια και με δόντια να υπαρασπίζονται αυτό τον άνρθωπο; Δεν χρειάζεται να παραδεχτούν στο ίντερνετ οτι έχουν προσωπικό συμφέρον. Φυσικά αυτό πάει για όλα τα κομματοσκυλα, απλά τώρα τυχαίνει να είναι η ΝΔ κυβέρνηση.Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 13:47Τι εννοεις οτι "δεν θα βγουν να το παραδεχθουν";GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 08:18
Η (άτυπη) κλίκα υπάρχει. Οι άνθρωποι γνωρίζονται προσωπικά χρόνια μέσω του παλιού πφορουμ, έχουν κοινές απόψεις και λογικό είναι να υπερασπίζονται ο ένας τον άλλον. Κανείς δεν είπε ότι έχουν κλήση στο Teams και λένε "δείτε τι έγραψε ο student, πάμε ντου". Υποθέτω μετά από τόσα χρόνια στα πφορουμ έχει υπάρξει μια αυθόρμητη ανάληψη ρόλων στην "κλίκα" όπου υπάρχει ο προβοκάτορας, ο συντονιστής, το τρολ και πάει λέγοντας.
Τώρα για τα κομματικά, μπορεί να μην πληρώνονται ανά ποστ, κάτι που φυσικά γράφετε ως καζουρα, αλλά δεν είμαστε και τόσο ηλίθιοι. Συγκεκριμένα 2-3 εδώ μέσα βγάζουν μάτι ότι έχουν διασυνδέσεις με την ΝΔ, αλλά εννοείται δεν θα βγουν να το παραδεχτούν στο ίντερνετ.
Τρίτο πληθυντικό στα παραπάνω γιατί προσωπικά δεν θα σε έβαζα στην "κλίκα".![]()
![]()
πήραν την συνολική εξερχόμενη μετανάστευση από το dataset τής Eurostat, που περιλαμβάνει όλους τους Αλβανούς και λοιπούς που έφυγαν επί κρίσης, και δεν αφαίρεσαν καν την εισερχόμενη (που περιλαμβάνει και τους λάθρο, οπότε μάλλον θα'βγαινε θετική εισροή
βαριέμαι να το κάνω ηλικιακά, τα πραγματικά συνολικά νούμερα για τους ΕΛ είναι:
2010 - 2018

2019 - 2022

δηλαδή η πραγματική εκροή είναι 250.000 και όχι ένα εκατομμύριο.
Emigration by age group, sex and citizenship

Immigration by age group, sex and citizenship

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Λοιπόν μιας και το κάναμε μπάχαλο εδω μεσα, ας πω κι εγώ την αποψή μου για την ψωρογατα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να το κάνω ακόμη αρκετες φορές, μιας και δεν υπάρχει ελπίδα καμία, να ενστερνιστεί τον άκρατο ναρκισσισμό της, ή να δεχτεί τρόπον τινά, τις προσβλητικές και υποτιμητικές τοποθετήσεις της, στο μεγαλύτερο μέρος των μελών.
Η αλήθεια είναι πως την καταλαβα εγκαίρως, ''τι καπνό φουμάρει''. Ειλικρινά. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τέτοια φίλη, να μου υποδεικνυει διαρκώς, το ''πως πρέπει να ομιλώ, να φέρομαι, να μένω στο μαντρί της κλίκας'',για να είμαι αρεστή. Και αυτό το καταθέτω έντιμα.
Όταν ξέκοψα απ'το αναρχιδο αυτο πλάσμα, που θεωρεί τον εαυτό του, ''ιέρεια'' της διανόησης εδώ μέσα, είδα ξεκάθαρα συν τω χρόνω, τον τρόπο της, για να με ''αποβάλλει'' απ'την παρέα της.
Επίσης, ολοι αυτοί που θεωρούνται ''σούπερ εδω μεσα'', δεν αναρωτήθηκαν ποτέ, για το αν εγώ μιλούσα και εξέφραζα πράγματα που βγάζανε μάτι, στις εκάστοτε δημοσιεύσεις της.Απλά την σιγοντάρανε.
Ναι, βρίζω. Όμως ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο σε δύσκολη στιγμή και να κομπάσω. Αν έχω κάνει καμιά μαλακία, να μου το επισημάνετε, δεν έγινε επίτηδες, ούτε με σκοπό. Θα το δεχτώ.
Όμως τέτοια υπέρμετρη ξεφτίλα, δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Και ειλικρινά χαίρομαι που τουλάχιστον έχω κάνει καλούς ανθρώπους, φίλους, απο δω μέσα.
Ας συνεχίσει το ''έργο'' που νομίζει πως την απογειώνει. Ούτε για χλέπα.
Δεν παρέθεσα καμία ανάρτηση..Τι διάολο, δεν υπήρχε και λόγος να το πράξω.
Η αλήθεια είναι πως την καταλαβα εγκαίρως, ''τι καπνό φουμάρει''. Ειλικρινά. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τέτοια φίλη, να μου υποδεικνυει διαρκώς, το ''πως πρέπει να ομιλώ, να φέρομαι, να μένω στο μαντρί της κλίκας'',για να είμαι αρεστή. Και αυτό το καταθέτω έντιμα.
Όταν ξέκοψα απ'το αναρχιδο αυτο πλάσμα, που θεωρεί τον εαυτό του, ''ιέρεια'' της διανόησης εδώ μέσα, είδα ξεκάθαρα συν τω χρόνω, τον τρόπο της, για να με ''αποβάλλει'' απ'την παρέα της.
Επίσης, ολοι αυτοί που θεωρούνται ''σούπερ εδω μεσα'', δεν αναρωτήθηκαν ποτέ, για το αν εγώ μιλούσα και εξέφραζα πράγματα που βγάζανε μάτι, στις εκάστοτε δημοσιεύσεις της.Απλά την σιγοντάρανε.
Ναι, βρίζω. Όμως ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο σε δύσκολη στιγμή και να κομπάσω. Αν έχω κάνει καμιά μαλακία, να μου το επισημάνετε, δεν έγινε επίτηδες, ούτε με σκοπό. Θα το δεχτώ.
Όμως τέτοια υπέρμετρη ξεφτίλα, δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Και ειλικρινά χαίρομαι που τουλάχιστον έχω κάνει καλούς ανθρώπους, φίλους, απο δω μέσα.
Ας συνεχίσει το ''έργο'' που νομίζει πως την απογειώνει. Ούτε για χλέπα.
Δεν παρέθεσα καμία ανάρτηση..Τι διάολο, δεν υπήρχε και λόγος να το πράξω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Λίνο Βεντούρα
Φέισμπουκ το καταντήσατε εδώ, κυρατσες (και κυρατσοι)
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άντε να το δεχτώ, οι Αλβανοί (που στην ουσία είχαν ελληνικά χαρτιά, πολλοί γεννημένοι και Ελλάδα) δεν ήταν παραγωγικοί; Γιατί μιλάμε για ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην χώρα αλλά για τον Α-Β λόγο διάλεξαν να πάνε κάπου αλλού.Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 16:36άσχετο, αλλά πληροφοριακά, πίπες λέει το ζαιο-ινστιτούτο που αναπαράγει η Ναυτεμπορική.GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:09Μπορεί να είμαι ηλίθιος, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι ηλίθιος και Ο Μαρινάκης απο το Greekonomics. Μπορεί οι 1 εκκατομύριο άνθρωποι που φήγανε απο το μπουρδέλο που μετά την χούντα η ΝΔ κυβερνάει πάνω απο τα μίσα χρόνια να είναι και αυτοί ηλίθιοι. Η χώρα έχει καταλήξει ενα συνονθύλευμα απο άριστους και κουκουέδες της πούτσας, τουλάχιστον να αφήνετε που και που κανα ηλίθιο σαν τον student να λεει που και που τα δικά του.Spoiler
Απλό παράδειγμά γιατί κάποοι το παίζεται χαζοί με surprised Pikachu face . Εδώ έχουμε υπουργό που μέρες πριν το δυστύχημα έλεγε πως είναι ντροπή να θέτονται θέματα ασφαλείας. Το θέμα ξεκίνησε απο επιστολή που το είχαν στείλει εργαζόμενοι και του λέγανε οτι θα πεθάνει κόσμος. Ε, πέθανε κόσμος. Πως είναι δυνατόν κάποιοι με νύχια και με δόντια να υπαρασπίζονται αυτό τον άνρθωπο; Δεν χρειάζεται να παραδεχτούν στο ίντερνετ οτι έχουν προσωπικό συμφέρον. Φυσικά αυτό πάει για όλα τα κομματοσκυλα, απλά τώρα τυχαίνει να είναι η ΝΔ κυβέρνηση.![]()
πήραν την συνολική εξερχόμενη μετανάστευση από το dataset τής Eurostat, που περιλαμβάνει όλους τους Αλβανούς και λοιπούς που έφυγαν επί κρίσης, και δεν αφαίρεσαν καν την εισερχόμενη (που περιλαμβάνει και τους λάθρο, οπότε μάλλον θα'βγαινε θετική εισροή), ενώ το dataset εκτός από ανά ηλικιακή ομάδα έχει στοιχεία και ανά υπηκοότητα.
2010 - 2018
2019 - 2022
![]()
Ο Κούλης τώρα φέρνει κατσιβελους που δεν μιλάνε καν την γλώσσα και καλά να μαζεύουν ελιές.
Ελιές δεν ξέρω αν μαζεύουν, τα κατασχεμένα υπόγεια των τραπεζών, μια χαρά τα νοικιάζουν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Otto Weininger
Double
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 01 Φεβ 2025, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Πριν αρχίσουν να παρακαλανε για ελεος, φοβουμενα κάτι που μόνο εσύ φαντάζεσαι ότι βλέπεις, έχω να σου πω το εξής.Orion22 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 23:56
ολο και πιο κοντά η μερα που τα καθικια της υπόγας θα εκλιπαρούν για έλεος
Χθες ακολούθησε ο εξής διάλογος στο Open.
Επειδή ακόμα,και παρά τα μέσα που έχει, ψάχνει ο έρημος ο πραγματογνώμονας αυτό το "κάτι μικρό που δεν φαίνεται", μήπως να του στείλεις αυτή τη μουτζούρα που έβαλες και να του πεις ότι εσύ το βρήκες με γυμνό μάτι;
- Με συγχωρείτε, εγώ δεν ξέρω, αλλά στο βιντεο δεν βλέπουμε κανενα βυτιο. [σημ. στα τρία πρώτα ανοιχτά βαγόνια]
- Ναι, ψάχνουμε κάτι μικρό, κάτι που δεν φαίνεται.
Έλα πάρε και το βίντεο σε ωραία ανάλυση να μη δυσκολεύεσαι.
https://streamable.com/rshw7y
Πάρε και τα στιγμιότυπα

Και βαγονι 3

- Bill Hicks
+1 για τους Αλβανούς.GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 16:54Άντε να το δεχτώ, οι Αλβανοί (που στην ουσία είχαν ελληνικά χαρτιά, πολλοί γεννημένοι και Ελλάδα) δεν ήταν παραγωγικοί; Γιατί μιλάμε για ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην χώρα αλλά για τον Α-Β λόγο διάλεξαν να πάνε κάπου αλλού.Spoiler
Bill Hicks έγραψε: 01 Φεβ 2025, 16:36άσχετο, αλλά πληροφοριακά, πίπες λέει το ζαιο-ινστιτούτο που αναπαράγει η Ναυτεμπορική.GoBzi έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:09Μπορεί να είμαι ηλίθιος, δεν ξέρω. Μπορεί να είναι ηλίθιος και Ο Μαρινάκης απο το Greekonomics. Μπορεί οι 1 εκκατομύριο άνθρωποι που φήγανε απο το μπουρδέλο που μετά την χούντα η ΝΔ κυβερνάει πάνω απο τα μίσα χρόνια να είναι και αυτοί ηλίθιοι. Η χώρα έχει καταλήξει ενα συνονθύλευμα απο άριστους και κουκουέδες της πούτσας, τουλάχιστον να αφήνετε που και που κανα ηλίθιο σαν τον student να λεει που και που τα δικά του.Spoiler
Απλό παράδειγμά γιατί κάποοι το παίζεται χαζοί με surprised Pikachu face . Εδώ έχουμε υπουργό που μέρες πριν το δυστύχημα έλεγε πως είναι ντροπή να θέτονται θέματα ασφαλείας. Το θέμα ξεκίνησε απο επιστολή που το είχαν στείλει εργαζόμενοι και του λέγανε οτι θα πεθάνει κόσμος. Ε, πέθανε κόσμος. Πως είναι δυνατόν κάποιοι με νύχια και με δόντια να υπαρασπίζονται αυτό τον άνρθωπο; Δεν χρειάζεται να παραδεχτούν στο ίντερνετ οτι έχουν προσωπικό συμφέρον. Φυσικά αυτό πάει για όλα τα κομματοσκυλα, απλά τώρα τυχαίνει να είναι η ΝΔ κυβέρνηση.![]()
πήραν την συνολική εξερχόμενη μετανάστευση από το dataset τής Eurostat, που περιλαμβάνει όλους τους Αλβανούς και λοιπούς που έφυγαν επί κρίσης, και δεν αφαίρεσαν καν την εισερχόμενη (που περιλαμβάνει και τους λάθρο, οπότε μάλλον θα'βγαινε θετική εισροή), ενώ το dataset εκτός από ανά ηλικιακή ομάδα έχει στοιχεία και ανά υπηκοότητα.
2010 - 2018
2019 - 2022
![]()
Ο Κούλης τώρα φέρνει κατσιβελους που δεν μιλάνε καν την γλώσσα και καλά να μαζεύουν ελιές.![]()
ο Κούλης πρέπει να σκεφτεί και τους ελαιώνες του για τους οποίους παίρνει κι επιδότηση.
απλά δεν μπορώ τα δακρύβρεχτα. οι ΕΛ πάντα πάμε κι ερχόμαστε, no big deal.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Δεν έβαλα μουντζούρα εγωOtto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2025, 17:30Πριν αρχίσουν να παρακαλανε για ελεος, φοβουμενα κάτι που μόνο εσύ φαντάζεσαι ότι βλέπεις, έχω να σου πω το εξής.Orion22 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 23:56
Επειδή ακόμα,και παρά τα μέσα που έχει, ψάχνει ο έρημος ο πραγματογνώμονας αυτό το "κάτι μικρό που δεν φαίνεται", μήπως να του στείλεις αυτή τη μουτζούρα που έβαλες και να του πεις ότι εσύ το βρήκες με γυμνό μάτι;
- Με συγχωρείτε, εγώ δεν ξέρω, αλλά στο βιντεο δεν βλέπουμε κανενα βυτιο. [σημ. στα τρία πρώτα ανοιχτά βαγόνια]
Πάρε και τα στιγμιότυπα
Και βαγονι 3
![]()
ειναι απόσπασμα από το βιντεακι του σκαι/μεγκα
για τα υπόλοιπα, σύντομα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Τι σύντομα ρε φίλε και ποιο Mega, που άκουσες τον ευαγγελατο να φωνάζει "να το, να το" και ήρθες να μας το βάλεις εδώ;Orion22 έγραψε: 01 Φεβ 2025, 17:39Δεν έβαλα μουντζούρα εγωOtto Weininger έγραψε: 01 Φεβ 2025, 17:30Πριν αρχίσουν να παρακαλανε για ελεος, φοβουμενα κάτι που μόνο εσύ φαντάζεσαι ότι βλέπεις, έχω να σου πω το εξής.Orion22 έγραψε: 30 Ιαν 2025, 23:56
Πάρε και τα στιγμιότυπα
Και βαγονι 3
![]()
ειναι απόσπασμα από το βιντεακι του σκαι/μεγκα
για τα υπόλοιπα, σύντομα
Ούτε ο Λακαφώσης δεν εχει καταφέρει να το δει,
https://streamable.com/zo7hde
το είδες εσύ όμως και μας το έφερες και σε κύκλο.
Μου παριστάνεις οτι έχεις και info που θα σκάσει συντομα.
Το μόνο που με παρηγορεί σε όλο αυτό, σε ο,τι σε αφορά δηλαδή, είναι ότι έχεις ανοίξει το στόμα και περιμένεις ότι σου ρίξει μέσα το γαυροκάναλο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ο Όττο γαυροκάναλο?
Μήπως πέσαμε σε αλλαγή βάρδιας παίδες?
Μήπως πέσαμε σε αλλαγή βάρδιας παίδες?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 84 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 16 Απαντήσεις