!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κίνημα Δημοκρατίας: το νήμα του κόμματος Κασσελάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Archer29

Re: Κίνημα Δημοκρατίας: το νήμα του κόμματος Κασσελάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archer29 »

Arisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:15
Προς το παρόν πάντως πολύ παραπάνω είναι. Εγώ για τον δικό σου πάω και στοίχημα αν θες οτι δεν θα κατέβει καν σε εκλογές.
Μαζέψτε ρε σεις τις κωλόγριες του φόρουμ που περιμέναν Δούκα/ΓΑΠ/Τσίπρα για ανάσταση κεντροαριστεράς :smt005:

Η αποσύνδεση από την πραγματικότητα είναι παροιμιώδης.

Θα σας γαμήσει τα πρέκια ο Κασσελάκης μπάρμπα με 2-3 έξυπνες κινήσεις να κάνει. Η φαμελλάρα σας μέχρι για 3% είναι.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Archer29 έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:18
Προς το παρόν πάντως πολύ παραπάνω είναι. Εγώ για τον δικό σου πάω και στοίχημα αν θες οτι δεν θα κατέβει καν σε εκλογές.
Μαζέψτε ρε σεις τις κωλόγριες του φόρουμ που περιμέναν Δούκα/ΓΑΠ/Τσίπρα για ανάσταση κεντροαριστεράς :smt005:

Θα σας γαμήσει τα πρέκια ο Κασσελάκη μπάρμπα με 2-3 έξυπνες κινήσεις να κάνει. Η φαμελλάρα σας μέχρι για 3% είναι.
Ρε μαλάκα 49 είμαι ο νέος της εποχής μου που θα έλεγε και ο Κωνσταντάρας όχι και κωλόγρια. Ο Κασσελάκης έξυπνες κινήσεις :003: ? Χαχαχα δεν έχεις καταλάβεις οτι έχει iq μπιφτεκιού?
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Arisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:20

Θα σας γαμήσει τα πρέκια ο Κασσελάκη μπάρμπα με 2-3 έξυπνες κινήσεις να κάνει. Η φαμελλάρα σας μέχρι για 3% είναι.
Ρε μαλάκα 49 είμαι ο νέος της εποχής μου που θα έλεγε και ο Κωνσταντάρας όχι και κωλόγρια. Ο Κασσελάκης έξυπνες κινήσεις :003: ? Χαχαχα δεν έχεις καταλάβεις οτι έχει iq μπιφτεκιού?

Μου αρέσει που μιλάτε πολιτισμένα. Ο συγκεκριμένος χρηστης μοίραζε χυσια και πέη πριν αλλάξει περσόνα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Θα σας γαμήσει τα πρέκια ο Κασσελάκης μπάρμπα με 2-3 έξυπνες κινήσεις να κάνει. Η φαμελλάρα σας μέχρι για 3% είναι.

Ο κασσελακης δηλαδή έλεγε μαλακίες όταν γουστάρει Τσίπρα;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Archer29

Eγώ 37 είμαι. Κολώγρια είσαι μπροστά μου κ με εντελώς παρωχημένη μπαρπαδίστικη αντίληψη πολιτικής αν κρίνω από τις παπάτζες που έλεγες για Δούκα/ΓΑΠ/Τσίπρα

Είχατε πέσει όλοι οι απόστρατοι της πασοκικής αριστεροσύνης μετά τις ευρωεκλογές με σενάρια επιστημονικής φαντασίας :smt005: :lol:

Ο Κασσελάκης είναι ακόμα στην αρχή. Το μορφωμα σας στον επιθανάτιο ρόγχο του.

Α κ που σαι. Εγώ ποτέ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Παράσημο για μένα.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Archer29 έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:24
Eγώ 37 είμαι. Κολώγρια είσαι μπροστά μου κ με εντελώς παρωχημένη μπαρπαδίστικη αντίληψη πολιτικής αν κρίνω από τις παπάτζες που έλεγες για Δούκα/ΓΑΠ/Τσίπρα

Είχατε πέσει όλοι οι απόστρατοι της πασοκικής αριστεροσύνης μετά τις ευρωεκλογές με σενάρια επιστημονικής φαντασίας :smt005: :lol:

Ο Κασσελάκης είναι ακόμα στην αρχή. Το μορφωμα σας στον επιθανάτιο ρόγχο του.

Α κ που σαι. Εγώ ποτέ δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Παράσημο για μένα.
Εγώ που ψηφίζω 30 χρόνια και βάλε μια φορά έχω ψηφίσει πασοκ ρε φίλε. Και ποτέ δεν ήμουν μέλος του ΠΑΣΟΚ. Του Συνασπισμού και του Σύριζα ήμουν. Για αυτό ψάξε αλλού πασόκους οχι σε μένα. Πχ στον μπαμπά του Κασσελάκη :smt005: Ο ιδιος δεν ήταν πάντως. Με τον Κούλη ήταν :D
Άβαταρ μέλους
Archer29

Arisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 21:30 Εγώ που ψηφίζω 30 χρόνια και βάλε μια φορά έχω ψηφίσει πασοκ ρε φίλε. Και ποτέ δεν ήμουν μέλος του ΠΑΣΟΚ. Του Συνασπισμού και του Σύριζα ήμουν. Για αυτό ψάξε αλλού πασόκους οχι σε μένα. Πχ στον μπαμπά του Κασσελάκη :smt005: Ο ιδιος δεν ήταν πάντως. Με τον Κούλη ήταν :D
Ελα έλα σε έχω κόψει. Μόλις καταλάβεις οτι η φαμελλάρα σας ούτε την ψήφο της μάνας του πασοκ θα ρίχνεις.

Σε είδα μετά τις ευρωεκλογές. Όλα τα ευκολοεπηρέαστα απολιθώματα των 80s που νομίζουν το πασόκ θα αναστηθεί ήσασταν έτοιμοι να το τιμήσετε.

Πλήρης αποσύνδεση με την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
Archer29

Έξι ανεξάρτητοι βουλευτές προς ΣΥΡΙΖΑ: «Οι έδρες ανήκουν στη Δημοκρατία και μόνο»

https://www.documentonews.gr/article/ex ... -kai-mono/

Με κοινή δήλωση, έξι βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι «οι κοινοβουλευτικές έδρες ανήκουν στη Δηµοκρατία και µόνο».

«Με αφορµή της αήθεις επιθέσεις που δέχονται χθες και σήµερα δύο ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, παραπέµπουµε όλους εκείνους τους οψιγενείς “υποστηρικτές” της συνταγµατικής τάξης, στο άρθρο 60 του Συντάγµατος», επισημαίνει η κοινή δήλωση που φέρει τις υπογραφές των Αλέξανδρου Αυλωνίτη, Κυριακής Μάλαμα, Πέτρου Παππά, Γιώτας Πούλου, Θεοδώρας Τζάκρη και Ραλλίας Χρηστίδου.

Αναλυτικά η δήλωση

«Οι κοινοβουλευτικές έδρες ανήκουν στη Δηµοκρατία και µόνο.

Με αφορµή της αήθεις επιθέσεις που δέχονται χθες και σήµερα δύο ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, παραπέµπουµε όλους εκείνους τους οψιγενείς “υποστηρικτές” της συνταγµατικής τάξης, στο άρθρο 60 του Συντάγµατος. Το άρθρο αυτό επιβάλλει την ελευθερία δράσης και σκέψης του βουλευτή κι όσοι ορκίζονται σε αυτό ορκίζονται στην τήρηση του Συντάγµατος.

Τα κόµµατα που δεν τηρούν τις βασικές αρχές του Συντάγµατος, όπως η δηµοκρατία, οι ελεύθερες εκλογές, η δηµοκρατική διαφάνεια στη λειτουργία τους, δεν νοµιµοποιούνται να ζητούν “εργολαβικά” έδρες. Οι έδρες δεν είναι καρέκλες, είναι όρκοι στη Δηµοκρατία. Στεκόµαστε, λοιπόν, δίπλα στους δύο συναδέλφους, τους καλούµε να µείνουν ακλόνητοι απέναντι σε κάθε προσπάθεια πολιτικού εκφοβισµού τους και τους συµπαραστεκόµαστε καθώς υποστήκαµε κι εµείς τα ίδια από ένα κόµµα που εξετράπη από την δηµοκρατική του πορεία».

Οι κάτωθι ανεξάρτητοι βουλευτές

Αυλωνίτης Αλέξανδρος
Μάλαµα Κυριακή
Παππάς Πέτρος
Πούλου Γιώτα
Τζάκρη Θεοδώρα
Χρηστίδου Ραλλία
Άβαταρ μέλους
Archer29

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχονται και άλλες αποχωρήσεις βουλευτών

https://www.cnn.gr/politiki/story/45091 ... ia-famello

Συνολικά 8 έχουν αποχωρήσει ως σήμερα και όλοι αργά ή γρήγορα θα ενταχθούν στο Κίνημα Δημοκρατίας σύμφωνα με το CNN.
Άβαταρ μέλους
Archer29

Γκάλοπ Marc: Βουλή 9 κομμάτων – Η άνοδος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πάνω από 5% ο Κασσελάκης

https://www.topontiki.gr/2024/12/01/gka ... asselakis/

Βουλή με εννέα κόμματα θα προέκυπτε αν είχαμε σήμερα εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc.

Σύμφωνα με αυτή, η Νέα Δημοκρατία θα έπαιρνε ένα ποσοστό λίγο πάνω από αυτό που είχε στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου (31% έναντι 28,31%), αλλά σαφώς πολύ μακριά από τα ποσοστά αυτοδυναμίας με βάση τον σημερινό εκλογικό νόμο.

Στη δεύτερη θέση σταθεροποιείται το ΠΑΣΟΚ, αυξάνοντας τα ποσοστά των ευρωκελογών, αλλά και πάλι κάτω από το όριο του 20%.

Την 3η θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ, αφήνοντας τέταρτο τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος οριακά ξεπερνά την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Πάνω από το 5% το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη και σε αυτή τη δημοσκόπηση, φαίνεται να καθιερώνεται ως ένα κόμμα, που όχι μόνο θα μπει άνετα στη Βουλή, αλλά έχει και την προοπτική ανοδικών τάσεων. Την είσοδο στη Βουλή δείχνει να εξασφαλίζει και η Φωνή Λογικής της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γκάλοπ της Marc, τα ποσοστά της Βουλής αν γινόντουσαν σήμερα εκλογές θα είχαν ως εξής:

Νέα Δημοκρατία 31%
ΠΑΣΟΚ 18,7%
ΚΚΕ 8%
ΣΥΡΙΖΑ 7,8%
Ελληνική Λύση 7,7%
Κίνημα Δημοκρατίας 5,2%
Πλεύση Ελευθερίας 5,2%
Φωνή Λογικής 4,5%
Νίκη 3%
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

E θα δωσει καμια καρέκλα ο Κουλης στην Κασέλα να κωλοκάθεται και θα κανει συγκυβερνηση.

Big deal...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Archer29

George_V έγραψε: 01 Δεκ 2024, 12:32 E θα δωσει καμια καρέκλα ο Κουλης στην Κασέλα να κωλοκάθεται και θα κανει συγκυβερνηση.

Big deal...
Αρχίδια δεν συνεργάζεται με ΝΔ το ξεκαθάρισε.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Archer29 έγραψε: 01 Δεκ 2024, 12:55
George_V έγραψε: 01 Δεκ 2024, 12:32 E θα δωσει καμια καρέκλα ο Κουλης στην Κασέλα να κωλοκάθεται και θα κανει συγκυβερνηση.

Big deal...
Αρχίδια δεν συνεργάζεται με ΝΔ το ξεκαθάρισε.
Kαλα τραβατε με κι ας κλαιω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”