Blackdog έγραψε: 25 Αύγ 2024, 17:41
Tο devils horn το εκανε πρωτος επι σκηνης ο Ντιο οτα ξεκινησε την μεταλ καριερα του στα τελη των σεβεντις. Αν δειτε πριν, στις συναυλιες των rainbow, κανει με τα δακτυλα το V (victory).
Συμφωνα με οσα συζητησαμε εδω περα ο Ντιο ερχεται 4ος.
α) Πρωτος ειναι ο τραγουδιστης των Coven ο οποιος ξεκαθαρα το εμφανισε σαν σατανιστικη χειρονομια
β) Μετα ειναι ο Λενον στο εξωφυλλο του Yellow Submarine
γ) Μετα ο μπασιστας των Kiss
δ) Μετα ο Ντιο
.
Βαριεμαι να το δω
Παρολα αυτα το θεμα μου δεν ειναι ποιος το εκανε πρωτος, αλλα το οριτζιν της χειρονομιας. Δεν ειναι σατανιστικη, ο καθεις το βαπτιζει οπως γουσταρει. Κατι σαν την πενταλφα δηλαδη.
Και εδω που τα λεμε η πρωτη που το εκανε και το γνωριζουμε μεχρι στιγμης, ηταν η γιαγια του Ντιο
Η η Κλαουντια
Aυτοι το εκαναν πρωτοι εδω...
και κατοχυρωσαν με τη βουλα το αν ειναι η οχι σατανιστικη η χειρονομια.
Συμφωνα με οσα συζητησαμε εδω περα ο Ντιο ερχεται 4ος.
α) Πρωτος ειναι ο τραγουδιστης των Coven ο οποιος ξεκαθαρα το εμφανισε σαν σατανιστικη χειρονομια
β) Μετα ειναι ο Λενον στο εξωφυλλο του Yellow Submarine
γ) Μετα ο μπασιστας των Kiss
δ) Μετα ο Ντιο
.
Βαριεμαι να το δω
Παρολα αυτα το θεμα μου δεν ειναι ποιος το εκανε πρωτος, αλλα το οριτζιν της χειρονομιας. Δεν ειναι σατανιστικη, ο καθεις το βαπτιζει οπως γουσταρει. Κατι σαν την πενταλφα δηλαδη.
Και εδω που τα λεμε η πρωτη που το εκανε και το γνωριζουμε μεχρι στιγμης, ηταν η γιαγια του Ντιο
Η η Κλαουντια
.
Ποιοι ειναι αυτοι;
Και κωλοδαχτυλο ομως να κανανε, παλι σατανιστικο θα το κατοχυρωναν. Σε οποιον θελει να το δει φυσικα. Γιατι για μενα προσωπικα, αλλα και για ολους που γνωριζω να ακουνε αυτη την μουσικη, ειναι "αυτο που εκανε ο Ντιο"
Και φυσικα οπως και ο ιδιος, δεν ειμασταν ποτε σατανιστες. Ακτσουαλυ μου φαινεται γελοιο.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Η η Κλαουντια
.
Ποιοι ειναι αυτοι;
Και κωλοδαχτυλο ομως να κανανε, παλι σατανιστικο θα το κατοχυρωναν. Σε οποιον θελει να το δει φυσικα. Γιατι για μενα προσωπικα, αλλα και για ολους που γνωριζω να ακουνε αυτη την μουσικη, ειναι "αυτο που εκανε ο Ντιο"
Και φυσικα οπως και ο ιδιος, δεν ειμασταν ποτε σατανιστες. Ακτσουαλυ μου φαινεται γελοιο.
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Lester Bangs of Rolling Stone described Black Sabbath's debut album as a "blend between Cream and Coven" and said they were "the English response to Coven".
Μονο απ αυτο να δεις ποσες μαλακιες εχουν ειπωθει. Κεντρο πετυχε ο πστης
Mου θυμιζει κατι κριτικες στο ποπ και ροκ των 70ς που ανακυρητανε το μεγαλυτερο γκρουπ του μελλοντοςε τους van der graaf ενω ελεγαν για τους Pistols οτι σε 2 χρονια δεν θα τους θυμαται κανενας
YΓ εβαλα λιγο coven να ακουσω. Καμμια σχεση με σαμπαθ
Lester Bangs of Rolling Stone described Black Sabbath's debut album as a "blend between Cream and Coven" and said they were "the English response to Coven".
Μονο απ αυτο να δεις ποσες μαλακιες εχουν ειπωθει. Κεντρο πετυχε ο πστης
Mου θυμιζει κατι κριτικες στο ποπ και ροκ των 70ς που ανακυρητανε το μεγαλυτερο γκρουπ του μελλοντοςε τους van der graaf ενω ελεγαν για τους Pistols οτι σε 2 χρονια δεν θα τους θυμαται κανενας
YΓ εβαλα λιγο coven να ακουσω. Καμμια σχεση με σαμπαθ
ο Λεστερ εγραφε καλα γενικα αλλα ειχε και ενα προβληματακι με τα σοροπια τα αντιβηχικα και το αλκοολ
Για μενα το ροκ τελειωσε oταν ημουν 25 χρονων, απο εκει και περα ειπα να εξερευνησω και αλλες μουσικες και ροκ οταν με επιανε να ξανακουσω γυριζα στα γνωστα παλια, μεταλ δεν ακουσα ποτε μου ουτε κατι μετα το 1985. Μαλλον εκανα καλα γιατι για παραδειγμα σημερα δεν θα ηξερα τα ρεμπετικα η τη τζαζ η τα ιταλικα που τα λατρευω.
Ο πρωτος μου ηταν μαλλον συμπαθης, ειδικα επειδη περασε μεγαλο λουκι προς το τελος της ζωης του.
Ο Μπραιαν Τζοουνς ηταν η μεγαλη μου συμπαθεια στους Ρολλινγκ Στοουνς παροτι ηταν αυτος που ασχοληθηκε σοβαροτερα με τη μαυρη μαγεια σε σχεση με τους υπολοιπους. Ηταν και ο πιο ευαισθητος και την πατησε.
Οσο για τον Τζιμ Μορρισον αυθεντικος τερμα ηταν, πιστευε οσα τραγουδαγε, στη μαυρη μαγεια τον εμπλεξε η διαβοητη γκομενα οταν ηδη ηταν εξοντωμενος απο ναρκωτικα, πως θα μπορουσα να τον αντιπαθησω;
Για τον Τζιμυ Πειτζ δεν εχω αποψη, τον θεωρω τεραστιο καλλιτεχνη και τους μεγαλους μουσικους δεν μπορω να τους αντιπαθησω.
Σε ολους αυτους δεν μπορω να βαλω την ταμπελα σατανιστης επειδη ενα φεγγαρι της ζωης τους η και περισσοτερο ασχοληθηκαν με τη μαυρη μαγεια. Το κομματι της προσωπικοτητας τους που δεν ασχοληθηκε με τις μαυρες τεχνες ηταν σαφως το σημαντικοτερο και το πιο ενδιαφερον.
Θα σας μιλησω ομως γι' αυτους που θεωρω πραγματικους σατανιστες...
ειτε ειναι σατανιστες συνειδητα ειτε οχι....
και τους αποκαλω ετσι γιατι εκτιμω οτι εχουν μαυρη ψυχη.
Να δωσω ενα παραδειγμα...
Σιντνευ Γκοτλιμπ, χημικος και επικεφαλης του προγραμματος MKULTRA της CIA...ειναι ο ανθρωπος που προτεινε τη χρηση LSD, μεσκαλινης, ψιλοκυβινης και αλλων ουσιων ωστε να μελετηθουν οι επιδρασεις τους στην ανθρωπινη συμπεριφορα προκειμενου να δουν αν μπορουν να χρησιμοποιηθουν στα πλαισια επιτευξης νοητικου ελεγχου πανω στο χρηστη..στην CIA πισω απο την πλατη του οι συναδελφοι του τον αποκαλουσαν Μαυρο Μαγο και Βρωμικο Ταχυδακτυλουργο καθως διαρκως εψαχνε ουσιες που θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν στα πλαισια τεχνικων που στοχευαν να "σπασουν την ανθρωπινη ψυχη σε σημειο που να παραδεχθει οτιδηποτε"...διαρκως εψαχνε τροπους να δολοφονησει τον Καστρο με διαφορα δηλητηρια ενω επαιξε ρολο και στην αποπειρα της CIA να δολοφονησει τον Πατρις Λουμουμπα του Κονγκο...ακομη διερευνησε την περιπτωση δημιουργιας ψυχοτρονικων πολεμιστων σε ανθρωπους που ειχαν παραψυχολογικες ικανοτητες, σιγουρα η φαντασια δεν του ελειπε, θα μεινει στην ιστορια σαν ενας απο τους επινοητικοτερους αξιωματουχους του Μεγαλου Αδελφου..