Είναι προφανές ότι υποκρινεται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα μας παλαβώσουν όλους στο τέλος, ρε σεις, αυτοί οι γουοκατζήδες.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
H πλάκα είναι ότι από αλλού τα περιμέναμε τα ζόμπια και από αλλού μας ήρθαν.

Απλώς, το είχαν θέσει... διακριτικά.
Απλώς, το είχαν θέσει... διακριτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οχι, αλλά δείχνει τον δρόμο σε άλλους που θα μιμηθουν το παράδειγμά του.Οργισμένος έγραψε: 27 Μάιος 2024, 20:05Και αυτο , αν θεωρησουμε οτι ισχυει, μειωσε την ποινη του;;;AlienWay έγραψε: 27 Μάιος 2024, 20:03Αμφισβητώ ότι ειλικρινώς έχει νιώσει δυσφορία φύλου. Στη φυλακή τη θυμήθηκε τη δυσφορία του. Τα στοιχεία να μη τα επαναλάβουμε.Οργισμένος έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:35
Δεν εχω καθολου νευρα.
Στην συγκεκριμενη υποθεση συμβαινει το εξης>
Ενας βιαστης συλαμβανεται και φυλακιζεται.
Επειτα ο βιαστης αλλαζει φυλο και αιτειται αλλαγη φυλακων δλδ να παει σε γυναικειες.
Και ολοι εδω φωναζουν και τσιριζουν, Γιατι;;; Αλλαξε η ποινη ;;; ΟΧΙ βεβαια, η ποινη ειναι ιδια απλα θα την εκτισει σε γυναικειες φυλακες και σωστα αφου ιατρικα αποδειχθηκε η θηληκοτητα της.
Ολοι αυτοι λοιπον φωναζουν γιατι ετσι η δραστρια θα γλιτωσει της ΑΥΤΟΔΙΚΙΑΣ ΔΛΔ επαναλαμβανομενους βιασμους, εντος των ανδρικων φυλακων . Κατι που ολοι αυτοι εδω οι εναντιου του καποιου δηθεν γουοκ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Στηριζουν αυτοδικια αντος φυλακων.
Και δεν ειναι ΜΟΝΟ αυτο . Και θα σου εξηγησω γιατι. Δεν ενθυμουμαι καποιον απο ολους αυτους να λεει τα ιδια για καποια γυνικα εγκληματια, που αποπλανησε ενηλικο κτ Δλδ κανενας εδω δεν ειπε παλαιοτερα οτι θα επρεπε η χ ψ εγκληματιας γυναικα να εγκλειστει σε ΑΝΔΡΙΚΕΣ φυλακες ωστε να "παρει αυτο που της αξιζει" . Υπαρχουν πολλες γυναικες εγκληματιες που πχ ξεκληρησαν οικογενειες με δηλητηριο ή σκοτωσαν ενα σωρο παιδακια. Κι χ δεν βγαζουν για αυτες αλλα ΜΟΝΟ για την τρανς εγκληματια.
Γιατι ;;; Διοτι ειναι ρατσιστες και μισουν τα ατομα που τολμουν να εκνφρασουν τη σεξουαλικη δαφορετικοτητα τους.
Ρατσιστες αισχροι αλλα απο λατω κρυβεται κατι ακομα. Δλδ τετοιο φθονο για τις τρανς δεν μπορω να τον δικαιολογησω παρα μονο αν βαλουμε στη μεση το φθονο. Φθονο που καποιοι καποιες τολμησαν να κανουν το βημα αυτο της σεξουαλικης τους απελελυθερωσης, βημα που ι εδω ρατσιστες δεν τολμησαν. Και αυτος ειναι ο κυριος , οχι ο μοναδικος φυσικα, λογος αυτου του μισους.
Τα πραγματα ειναι απλα. Ο εγκληματιας εκτιει την ποινη του διχως καμια αλλαγη ως προς την καθαυτο ΝΟΜΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΤΕΛΟΣ . Το που θα την εκτισει το αποφασισε ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ λαμβανοντας υποψη ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ δλδ την επιστημη και οχι καποιον πικραμενο της πλακας και του ελεους. ΤΕΛΟΣ .
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Όχι, είναι τόσο ηλίθιος. Του δείχνω για ποιον λόγο αυτό που γράφει υποστηρίζει βιασμούς και δεν καταλαβαίνει. Αλήθεια δεν καταλαβαίνει, είναι όντως τόσο ηλίθιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακόμη και ως ερμηνευτής, είναι ατάλαντος ή απλώς κάκιστη επιλογή ρόλου. Είναι σα να έβαζε κάποιος τον Καζαντζίδη να υποδυθεί τον Όσκαρ Γουάιλντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εγώ υποστηρίζω ότι μείωσε την ποινή του. Είναι διαφορετικές οι γυναικείες φυλακές και σαφέστατα είναι μικρότερη ποινή για έναν άντρα να μεταφερθεί σε αυτές.AlienWay έγραψε: 27 Μάιος 2024, 20:18 Οχι, αλλά δείχνει τον δρόμο σε άλλους που θα μιμηθουν το παράδειγμά του.
Επιπροσθέτως είναι μεγαλύτερη ποινή για τις άλλες κρατούμενες να αναγκάζονται να ζουν στον ίδιο χώρο με έναν άντρα και μάλιστα βιαστή. Κατά συνέπεια τιμωρούνται στην ουσία οι άλλες κρατούμενες και εννοείται πως κινδυνεύουν.
Πέραν αυτών, δημιουργεί προηγούμενα, γιατί έχει αιτηθεί ακόμα πιο ειδική μεταχείριση. Θέλει να μεταφερθεί σε ειδικό ίδρυμα που θα νιώθει πιο άνετα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Συμφωνώ, πονηριά έκανε ο τύπος εκμεταλλευόμενος τον γουόκ παραλογισμό. Φυλακή είναι και οι μεγίστης ασφαλείας, φυλακή είναι και οι αγροτικές. Δεν είναι το ίδιο πράγμα όμως.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2024, 20:23Εγώ υποστηρίζω ότι μείωσε την ποινή του. Είναι διαφορετικές οι γυναικείες φυλακές και σαφέστατα είναι μικρότερη ποινή για έναν άντρα να μεταφερθεί σε αυτές.AlienWay έγραψε: 27 Μάιος 2024, 20:18 Οχι, αλλά δείχνει τον δρόμο σε άλλους που θα μιμηθουν το παράδειγμά του.
Επιπροσθέτως είναι μεγαλύτερη ποινή για τις άλλες κρατούμενες να αναγκάζονται να ζουν στον ίδιο χώρο με έναν άντρα και μάλιστα βιαστή. Κατά συνέπεια τιμωρούνται στην ουσία οι άλλες κρατούμενες και εννοείται πως κινδυνεύουν.
Πέραν αυτών, δημιουργεί προηγούμενα, γιατί έχει αιτηθεί ακόμα πιο ειδική μεταχείριση. Θέλει να μεταφερθεί σε ειδικό ίδρυμα που θα νιώθει πιο άνετα.
Ποιητική "εμπειρική" προσαρμογή για την οργισμένη μετανάστρια.
Πήδηξε ο όργι και στάθηκε σε μια ψηλή κορφή.
Στητός και κλαυθμηρίζοντας κοιτάζει τον κάμπο και αφουγκράζεται
πριν άλλο σκίρτημα σε άλλη δομή τον πάει.
Τα μάτια του λάμπουν σαν ρεσώ
και μοιάζουν με μάτια κοτόπουλου ορνιθοτροφείου,
ή ανθρώπου που μέγας καημός τον κατέχει.
Το τρίχωμα του είναι σκούρο και ανάμεσα στα μπροστινά του πόδια,
πίσω και κάτω από το παρακμιακό βρακί του,
βαρείς οι πρησμένοι όρχεις του σκιρτάνε σαν σήμαντρα
μιας ανεκπλήρωτης, μιας απολύτου ορθολοξίας.
Πήδηξε ο όργι και στάθηκε σε μια ψηλή κορφή.
Στητός και κλαυθμηρίζοντας κοιτάζει τον κάμπο και αφουγκράζεται
πριν άλλο σκίρτημα σε άλλη δομή τον πάει.
Τα μάτια του λάμπουν σαν ρεσώ
και μοιάζουν με μάτια κοτόπουλου ορνιθοτροφείου,
ή ανθρώπου που μέγας καημός τον κατέχει.
Το τρίχωμα του είναι σκούρο και ανάμεσα στα μπροστινά του πόδια,
πίσω και κάτω από το παρακμιακό βρακί του,
βαρείς οι πρησμένοι όρχεις του σκιρτάνε σαν σήμαντρα
μιας ανεκπλήρωτης, μιας απολύτου ορθολοξίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
For the record, και όλοι ξέρουμε τι καλή σχέση έχω με έναν νεοφιλελέρα σαν τον Όργι, δεν υποστήριξε ΠΟΥΘΕΝΑ βιασμούς ή βιαστές απλά τη, λάθος, κατ'εμέ, άποψη ότι ο τυπάς είναι γυναίκα και πρέπει να μεταφερθεί σε γυναικείες φυλακές.
Οπότε λαρώστε λίγο με απόδοση κατηγοριών Scouser κσι Χέλι....
Γκρίντζι οι απόψεις του Οργίου και ακραίες αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέγεται ότι υποστηρίζει βιαστές
Γκρίντζι οι απόψεις του Οργίου και ακραίες αλλά άλλο αυτό και άλλο να λέγεται ότι υποστηρίζει βιαστές
Χέλι πουθενά δεν υποστηρίζει βιασμούς ή βιαστές σε αυτό το νήμα.
Αυτό είναι δική σου ερμηνεία των απόψεων του Οργισμένου.
Συμφωνώ περισσότερο με σένα γιατί πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκούντως shady και δεν πρέπει να τον πάνε σε γυναικείες φυλακές γιατί θα γίνει μαλάκια, κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνει άσχημο backfire όλο αυτό..
Κατανοώ ότι τα'χεις πάρει κράνα τελείως αλλά δεν παίζει αυτό που ισχυρίζεσαι, μαλάκας σε αρκετές περιπτώσεις ο Όργι, εγώ κι αν του τα' χω χώσει αρκετές φορές..
Απλά εδώ είναι κριντζι έι εφ, ατενσιονχοριστας όσο δεν πάει.
Μόνος μου και όλοι σας, κι έτσι φάση...
Συμφωνώ περισσότερο με σένα γιατί πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκούντως shady και δεν πρέπει να τον πάνε σε γυναικείες φυλακές γιατί θα γίνει μαλάκια, κατά πάσα πιθανότητα, θα κάνει άσχημο backfire όλο αυτό..
Κατανοώ ότι τα'χεις πάρει κράνα τελείως αλλά δεν παίζει αυτό που ισχυρίζεσαι, μαλάκας σε αρκετές περιπτώσεις ο Όργι, εγώ κι αν του τα' χω χώσει αρκετές φορές..
- hellegennes
Ο Οργισμένος είπε ότι εμείς είμαστε υπέρ βιασμών, πράγμα φυσικά που δεν ειπώθηκε πουθενά. Εγώ είπα ότι υποστηρίζει έναν βιαστή και κάνει minimize τα εγκλήματά του από την αρχή του νήματος. Μπορώ να σου παραθέσω τα επίμαχα σημεία.exiledd έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:58 For the record, και όλοι ξέρουμε τι καλή σχέση έχω με έναν νεοφιλελέρα σαν τον Όργι, δεν υποστήριξε ΠΟΥΘΕΝΑ βιασμούς ή βιαστές απλά τη, λάθος, κατ'εμέ, άποψη ότι ο τυπάς είναι γυναίκα και πρέπει να μεταφερθεί σε γυναικείες φυλακές.
Αυτό πέρα από το γεγονός ότι όλη του η συμμετοχή στο νήμα είναι καθαρά και μόνο εκτόξευση προσβολών προς άπαντες, όπως δηλαδή γενικά η συμμετοχή του στο φόρουμ. Αλλά χέσ' το αυτό, μπαμπουίνος είναι, δεν περιμένει κανείς τίποτα καλύτερο.
Το κύριο θέμα είναι ότι σε ένα νήμα για έναν βιαστή, αποφεύγει καν να σχολιάσει τα εγκλήματα, λέει ότι δεν είναι θέμα (τα εγκλήματα), ότι η είδηση ήταν ψευδής, ότι ο τύπος δεν είναι 1,90, ότι πάει καιρός που έγιναν οι βιασμοί, λες και όλα καλά αν πάει καιρός, βάζει σε εισαγωγικά τα ειδεχθή εγκλήματα και γενικά όλη του η συμμετοχή δείχνει ανύπαρκτη διάθεση αναγνώρισης ίσως του πιο αποτρόπαιου εγκλήματος, του βιασμού ανηλίκων και θεωρεί ότι τα δικαιώματα ενός βιαστή είναι υπεράνω των δικαιωμάτων των υπολοίπων. Για την ακρίβεια όχι τα δικαιώματα, αλλά οι απαιτήσεις του.
Αυτό είναι ο ορισμός του minimization.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δική μου ερμηνεία είναι φυσικά, εξηγώ στο παραπάνω ποστ πού την στηρίζω. Δεν χρειάζεται να έχει συναίσθηση κάποιος ότι υποστηρίζει κάτι. Δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα, αλλιώς όλοι θα ισχυρίζονταν άγνοια των πράξεών τους, που νομικά δεν θεωρείται δικαιολογία, δηλαδή δεν έχει αξία σε ένα δικαστήριο.exiledd έγραψε: 27 Μάιος 2024, 22:30 Χέλι πουθενά δεν υποστηρίζει βιασμούς ή βιαστές σε αυτό το νήμα.
Καταρχήν το δικαίωμα των γυναικών κρατουμένων να αισθάνονται ασφαλείς είναι μακράν σημαντικότερο από το επίπλαστο επιχείρημα του μαντράχαλου εγκληματία ότι αισθάνεται μη ασφαλής σε φυλακές αντρών. Αυτό το δικαίωμα το χέζει ο Οργισμένος. Θεωρεί ότι πρέπει να το βουλώσουν οι κρατούμενες και να το καταπιούν.
Βιασμό συγκεκριμένα είπα ότι έχει υποστηρίξει σε άλλο νήμα. Έχω δώσει και παράθεση, όπου λέει ότι είναι νόμιμο για μια 15χρονη να έχει σεξουαλικές σχέσεις με έναν 50χρονο και δεν υπάρχει κανένα νομικό κόλλημα, το οποίο φυσικά είναι ψευδές.
Για ευνόητους λόγους απαγορεύεται να εκφράζεις απόψεις που μπορεί να προτρέψουν άλλους σε ποινικές πράξεις. Όταν λες δημόσια ότι ένα έγκλημα δεν είναι έγκλημα, άσχετα αν αυτό πιστεύεις ότι λέει η νομοθεσία, διαπράττεις αδίκημα. Όλοι είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τον νόμο. Η άγνοια του νόμου δεν είναι νόμιμη δικαιολογία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και Καραμελίτσαhellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2024, 18:37Δεν το λέει η επιστήμη αυτό, το λένε ψεκασμένοι γιατροί που έχουν να κερδίσουν λεφτά από την υπόθεση. Έχει πολύ χρήμα όλο αυτό. Κάθε άτομο που νομίζει ότι είναι κάτι άλλο απ' αυτό που είναι μπορεί να κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε ιατρική υποστήριξη, από ορμονοθεραπεία, σε ψυχολογικές συνεδρίες, χειρουργικές επεμβάσεις, άλλα ιατρικά παρασκευάσματα, κτλ.Imperium έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:36 E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.
Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλα αυτά ξεκίνησαν από τις ΗΠΑ, την μοναδική χώρα στον κόσμο που υπάρχει συζήτηση για το αν η περιτομή είναι αχρείαστη ή όχι, με τον CDC να παίρνει μέρος υπέρ της περιτομής, ενώ πουθενά στην Ευρώπη δεν θα ακούσεις τέτοιο πράγμα και κανείς οργανισμός, όπως π.χ. ο ECDC δεν το υποστηρίζει, πέρα εννοείται από αναγκαία επέμβαση για αληθινούς ιατρικούς λόγους.
Ξανακοιτάχτε.Καραμελιτσα έγραψε:Αγαπητέ, αυτοί οι κλάδοι καλούνται "επιστήμη" μόνο για λόγους αβρότητας, κι αυτό μόνο από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η αβρότητα είναι πιο σημαντική από τον ορθό λόγο.
Επειδή εσάς σας κακοφαίνεται οτι αυτές είναι πλέον οι απόψεις της επιστήμης, δεν σημαίνει οτι καταργείται η επιστήμη - να, επειδή δεν καλάρεσε στον Χέλη και στην Λίτσα και στις Ευρωπαϊκές αντιλήψεις τους. Και ούτε είναι το κυρίως ζήτημα τα λεφτά που βγάζουν οι χειρούργοι και το σινάφι τους, αν και αυτοί φυσικά βάζουν το χεράκι τους.
Πρέπει να δείτε τις εξελίξεις στις ιατρικές οργανώσεις, και δεν μπορείτε να πείτε οτι η επίσημες και κυβερνητικές ιατρικές οργανώσεις δεν είναι επιστήμη, έτσι; Μπορείτε να πείτε οτι δεν είναι είναι επιστήμη που σας αρέσει, ή μπορείτε να πείτε οτι είναι επιστήμη ΓΤΠ, αλλά οτι δεν είναι επιστήμη σόρρυ, γελιέστε. Σημερα στην κοινωνία επιστήμη είναι αυτό που θεωρείται μέινστρημ επιστήμη, όχι η ερμηνεία του καθενός που νομίζει οτι μπορεί να την κόβει και να την ράβει έτσι ωστέ να μην ζορίζεται η κοινωνικοπολιτική κοσμοθεώρησή του.
Επι του συγκεκριμένου, οι ιατροί και οι ιατρικοί σύλλογοι έχουν πάψει από καιρό να θεωρούν την κατάσταση των τρανς ΥΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ως ανωμαλία ή ψυχική νόσο, και η @δυσφορία φύλλου@ θεωρείται πλέον ως ένα φυσιολογικό νόσημα, που μόνο με απόλυτη υποστήριξη και προσφορά αγωγής μπορεί να αντιμετωπιστεί. Σαν ξερωγώ, θλάση, ή ίωση. Οι δε βάρβαρες χειρουργικές τακτικές επέμβασης, που ξεκίνησαν απο τα 50ς με εκείνον τον διεστραμμένο φίλο του Κίνσευ, δεν θυμάμαι αυτη τη στιγμή το όνομά του, θεωρούνται και πλασάρονται σαν βάλσαμο και πανάκεια (κούνια που τους κούναγε). Αλλά το θέμα είναι οτι είναι αδύνατο να προβάλει κανείς επιστημονική αντίθεση εκ των έσω του συστήματος - όσο λογική ή ανοιχτόμυαλη να είναι - μαύρο φίδι που τον έφαγε!! Αυτή είναι η σημερινή επιστήμη στο state of the art της, δυστυχώς. Και στις ΗΠΑ και στας Ευρώπας, ξαναλέω, μην γελιέστε.
Γεμίζουν π.χ. ένα ρεμάλι βιαστή τεχνητά με γυναικείες ορμόνες, και μετά λένε - α, τα επίπεδα των ορμωνων "της" είναι συμβατά με αυτά γυναίκας, αρά ο τύπος είναι γυναίκα, και συνεπώς λιγότερο πιθανόν να προβεί σε βία... Επιστήμη, όχι αστεία. Κι αν νομίζεις οτι δεν είναι δοκίμασε να πεις το αντίθετο, να δεις τι έχει να γίνει... Βλέπετε η επιστήμη, εδώ και πολύ καιρό υπηρετεί άλλες ατζέντες. Και αν ο επιστήμονας (δλδ το 99.99% των επιστημόνων) είναι να χάσει τη χρηματοδότηση του, αλλά και το πόστο του, και το σπίτι του, και την οικογένειά του... βασικά τα πάντα που αφιερωσε την ζωη του για να χτίσει, ναι, θα πάει με τα νερά της επιστήμης. Οτι κι αν λέει ο Χέλης και η Λίτσα για αν αυτό είναι επιστήμη ή όχι. Την επιστήμη την ορίζουν οι επιστήμονες. Αυτονόητο, θα έλεγες. Ε, καμιά φορά δεν μας βγαίνει όπως θα θέλαμε, τι να κάνουμε;
Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο γιατρό, όπως έγραψα παραπάνω. Πρόκειται για το παγκόσμιο σύνολο της ιατρικής γνώμης.nyxtovios έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:48Το τι λέει ένας τυχαίος γιατρός δεν είναι επιστήμη βέβαια, αλλά τεσπα.Imperium έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:36 E, επιστήμη θέλατε, λουστείτε την τώρα.
Η επιστήμη λέει οτι ο τύπος είναι γυναίκα. Οι γιατροί. Πάει και τέλειωσε, ψεκιές δεν θέλω να ακούω.
Ο Οργι μπορει να είναι καραψωνάρας, αλλά η αλήθεια είναι οτι εν προκειμένω έχει την επιστήμη με το μέρος του. Την επιστήμη. Δεν πιστεύω να την ξεχάσατε τόσο σύντομα. Την επιστήμη.
Άλλο αν δεν μας αρέσει.
Και στην τελική τυχαίος γιατρός ο ένας, τυχαίος και ο άλλος, κανενάς true scotsman δεν υπάρχει τελικά;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 109 Απαντήσεις