!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
- Dwarven Blacksmith
Re: "Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
Αυτά τα λίγο άκυρα να τα λες και όταν αρχίζουν για τα social credits.GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:28Κάτι λίγο άκυρο, εγώ θα το πω γιατί βλέπω πολλά να γράφονται την τελευταία εβδομάδα, από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε με την πληροφορία. Λόγο δουλείας έχω περάσει (και περνάω) από αρκετούς (εξονυχιστικούς) ελέγχους από υπηρεσίες των ΗΒ/ΗΠΑ. Οι έλεγχοι συμπεριλάμβαναν από το που έχει γεννηθεί ο πατέρας μου μέχρι με ποιόν μένει η αδελφή μου.nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:15
Π.χ. αν σκοτωθεί κάποιος πωλητικός μας που μας κατέστρεψε (μακάρι να γίνει), δεν νομίζω να έχουμε τέτοιο πανηγύρι.
Αυτά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πρόσεξες πόσες μάσκες έπεσαν σε αυτό το νήμα και πόσα φασιστόμουτρα όλων των χρωμάτων και αποχρώσεων έχει το πχόρουμ?Οργισμένος έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:26Perastika τον στειλαμε στον αγυριστο αυτον τον εγκληματια. Να προσεχετε λοιπον.Green Dragon έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:03Ελευθερία από τι, από την ζωή; Αν γίνει πυρηνικός πόλεμος θα πεθάνουμε όλοι. Όποιός θέλει να πεθάνει ας αυτοκτονήσει, εγώ λέω να μείνω λίγο ακόμα.Nandros έγραψε: 20 Μάιος 2024, 08:46
Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας, ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.
.
Οποτε ψοφαει ενας βρωμοφασιστας, ισλαμιστης ή μη, αρχιζεις τις κακομοιριες και τα "θα πεθανουμε ολοι".
Δεν ντρεπεσαι καθολου ρε αστειε;;; Ποσο iq araγε να εχεις για να κανεις ετσι;;;
Στενοχωριούνται για τον θάνατο του σκατιάρη απλά και μόνο επειδή ήταν κατά των αμερικάνων, της δύσης, τους καπιταλισμού, οτιδήποτε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Πνευμονία ο βασιλιάς Σαλμαν. Περονόσπορος έπεσε
nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:31Ψάχνουν τι γράφεις στο φόρουμ;GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:28Κάτι λίγο άκυρο, εγώ θα το πω γιατί βλέπω πολλά να γράφονται την τελευταία εβδομάδα, από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε με την πληροφορία. Λόγο δουλείας έχω περάσει (και περνάω) από αρκετούς (εξονυχιστικούς) ελέγχους από υπηρεσίες των ΗΒ/ΗΠΑ. Οι έλεγχοι συμπεριλάμβαναν από το που έχει γεννηθεί ο πατέρας μου μέχρι με ποιόν μένει η αδελφή μου.nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:15
Π.χ. αν σκοτωθεί κάποιος πωλητικός μας που μας κατέστρεψε (μακάρι να γίνει), δεν νομίζω να έχουμε τέτοιο πανηγύρι.
Αυτά.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γιατί πανηγύρια επειδη θα σκοτωθεί ο Κασιδιάρης? Πως σου ηρθε αυτο?nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:01 Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως τι χαίρεστε μερικοί. Ούτε δηλαδή να πέθαινε κανείς που σας έκανε κάτι.![]()
Πραγματικά δε βγάζει νόημα. Π.χ. να σκοτωθεί ο τικάκιας θα τα καταλάβω τα πανηγύρια.
Απλα δεν θα στεναχωρηθουμε, θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ. Οχι οτι θα πανηγυρίζομεν.
Οι δε χαρές μερικών (katadikazw) ειναι διότι ενα μικρό βήμα ενος μουλά προς τα λαπιφια και τις ρθενοπα = ένα τεράστιο βήμα για την Προοδευτική Ανθρωπότητα!
Δεν έχω ιδέα, αλλά για να έχει γίνει background check στους γονείς μου υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να ξέρουν οτι γράφω εδω. Προσωπικά δεν φοβάμαι κάτι, απλά καλού κακού τσιλάρετε λίγο με τα "και στα δικά μας", ποτέ δεν ξέρεις.nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:31Ψάχνουν τι γράφεις στο φόρουμ;GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:28Κάτι λίγο άκυρο, εγώ θα το πω γιατί βλέπω πολλά να γράφονται την τελευταία εβδομάδα, από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε με την πληροφορία. Λόγο δουλείας έχω περάσει (και περνάω) από αρκετούς (εξονυχιστικούς) ελέγχους από υπηρεσίες των ΗΒ/ΗΠΑ. Οι έλεγχοι συμπεριλάμβαναν από το που έχει γεννηθεί ο πατέρας μου μέχρι με ποιόν μένει η αδελφή μου.nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:15
Αυτά.
Μια ευχή δεν είναι αδίκημα πάντως.GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:37Δεν έχω ιδέα, αλλά για να έχει γίνει background check στους γονείς μου υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να ξέρουν οτι γράφω εδω. Προσωπικά δεν φοβάμαι κάτι, απλά καλού κακού τσιλάρετε λίγο με τα "και στα δικά μας", ποτέ δεν ξέρεις.nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:31Ψάχνουν τι γράφεις στο φόρουμ;GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:28
Κάτι λίγο άκυρο, εγώ θα το πω γιατί βλέπω πολλά να γράφονται την τελευταία εβδομάδα, από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε με την πληροφορία. Λόγο δουλείας έχω περάσει (και περνάω) από αρκετούς (εξονυχιστικούς) ελέγχους από υπηρεσίες των ΗΒ/ΗΠΑ. Οι έλεγχοι συμπεριλάμβαναν από το που έχει γεννηθεί ο πατέρας μου μέχρι με ποιόν μένει η αδελφή μου.
Αυτά.![]()
Re: Ατύχημα με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
+1 eyropiaos pointvantono έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:36Γιατί πανηγύρια επειδη θα σκοτωθεί ο Κασιδιάρης? Πως σου ηρθε αυτο?nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:01 Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως τι χαίρεστε μερικοί. Ούτε δηλαδή να πέθαινε κανείς που σας έκανε κάτι.![]()
Πραγματικά δε βγάζει νόημα. Π.χ. να σκοτωθεί ο τικάκιας θα τα καταλάβω τα πανηγύρια.![]()
Απλα δεν θα στεναχωρηθουμε, θα μπορεσουμε να κοιμηθουμε το βραδυ. Οχι οτι θα πανηγυρίζομεν.
Οι δε χαρές μερικών (katadikazw) ειναι διότι ενα μικρό βήμα ενος μουλά προς τα λαπιφια και τις ρθενοπα = ένα τεράστιο βήμα για την Προοδευτική Ανθρωπότητα!![]()
Απόγονος του Περικλή σε λίγο
Σοβαρά τώρα, αντε για τον κλασιριάρη να το καταλάβω. Ο ιρανός τι διάολο σχέση έχουμε εμείς;
Εξαρτάται από το αν εκφράζεται η ευχή ή κατάραnyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:38Μια ευχή δεν είναι αδίκημα πάντως.GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:37Δεν έχω ιδέα, αλλά για να έχει γίνει background check στους γονείς μου υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να ξέρουν οτι γράφω εδω. Προσωπικά δεν φοβάμαι κάτι, απλά καλού κακού τσιλάρετε λίγο με τα "και στα δικά μας", ποτέ δεν ξέρεις.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλο οι ευχές και οι κατάρες, άλλο η προτροπή στο να κάνεις κάτι. Το δεύτερο είναι αδίκημα πιθανώς, αναλόγως το περιεχόμενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:42Εξαρτάται από το αν εκφράζεται η ευχή ή κατάραnyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:38Μια ευχή δεν είναι αδίκημα πάντως.GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:37
Δεν έχω ιδέα, αλλά για να έχει γίνει background check στους γονείς μου υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να ξέρουν οτι γράφω εδω. Προσωπικά δεν φοβάμαι κάτι, απλά καλού κακού τσιλάρετε λίγο με τα "και στα δικά μας", ποτέ δεν ξέρεις.![]()
λεκτικώς. Και από το αν είναι επώνυμη ή όχι.
Έχω πει σε άλλο νήμα και τι δουλεία κάνω και που δουλεύω. Λογικά και το nick μου εαν ψάξεις θα με βρεις, μιας και το εχω παντού. Όταν γίνεις ο υγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδος να περάσεις νόμο όπου μπορεί πέρνει πρόσβαση σε απόρρητα συστήματα και δεδομένα ο κάθε τυχαίος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:34Αυτά τα λίγο άκυρα να τα λες και όταν αρχίζουν για τα social credits.GoBzi έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:28Κάτι λίγο άκυρο, εγώ θα το πω γιατί βλέπω πολλά να γράφονται την τελευταία εβδομάδα, από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε με την πληροφορία. Λόγο δουλείας έχω περάσει (και περνάω) από αρκετούς (εξονυχιστικούς) ελέγχους από υπηρεσίες των ΗΒ/ΗΠΑ. Οι έλεγχοι συμπεριλάμβαναν από το που έχει γεννηθεί ο πατέρας μου μέχρι με ποιόν μένει η αδελφή μου.nyxtovios έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:15
Αυτά.
Και γιατί να χαίρεται κανείς γι'αυτόν τον θάνατο; Ακόμα και Ιρανή φανατική αντικαθεστωτική να είναι κάποια, γιατί να χαρεί; Αλλάζει αυτό στο ελάχιστο την πολιτική της χώρας; Ή μήπως είναι σίγουρο ότι αυτός που θα έρθει θα είναι έστω και λίγο καλύτερος;
Εντελώς άχρηστη σπατάλη νευροδιαβιβαστών.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πρακτικά δεν γινεται κατι σημαντικό (άμεσα) αλλά επέρχεται ενός τύπου Δικαίωση για κάποιους.micmic έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:44 Και γιατί να χαίρεται κανείς γι'αυτόν τον θάνατο; Ακόμα και Ιρανή φανατική αντικαθεστωτική να είναι κάποια, γιατί να χαρεί; Αλλάζει αυτό στο ελάχιστο την πολιτική της χώρας; Ή μήπως είναι σίγουρο ότι αυτός που θα έρθει θα είναι έστω και λίγο καλύτερος;
Σαν μια Ισραηλινη μητέρα να βλέπει να εχει γινει κιμάς ο Χαμασατζής πουαπήγαγε και σκότωσε το παιδί της την 7/10. Δεν μπορεί να φερει το παιδι της πίσω, αλλά μια μικρη χαρά δικαίωσης θα την αισθανθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 20 Μάιος 2024, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και πριν γάτα νιαουρίσει τριςΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μάιος 2024, 10:30 Επ' ευκαιρία, καλό είναι να αλλάξει/επικαιροποιηθεί ο τίτλος, δεν πρόκειται πλέον για ατύχημα αλλά για δυστύχημα.
Το πόσοι το θεωρούν δυστύχημα και πόσοι ευτύχημα, είναι άλλο θέμα.
"Δυστύχημα" (ή ευτύχημα) με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν!
Νοιώθω σχεδόν συγκινημένη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Misty_Blue