Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:37Οταν η Μαρινάρα επιστρέψει με τη χρυσή κούπα, δεν θα 'χετε που να κρυφτείτε.
Εγώ πάντως δεν είπα ότι αποκλείεται να κερδίσει, ίσα-ίσα. Το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει για να κερδίσει Eurovision. Αλλά δεν είναι τραγούδι της προκοπής, πώς να το κάνουμε. Δεν έχει μελωδία. Οι δε στίχοι είναι μαλακίες που θα μπορούσε να γράψει ένα πεντάχρονο.
Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω την απορία μου: Ακόμα κι εσείς που εκστασιάζεστε με το τραγούδι, θέλετε να κερδίσει και να διοργανώσει η Ελλάδα την επόμενη Eurovision; Δεν έχετε χορτάσει λαμογιά και διασπάθιση δημόσιου χρήματος;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:37Οταν η Μαρινάρα επιστρέψει με τη χρυσή κούπα, δεν θα 'χετε που να κρυφτείτε.
Εγώ πάντως δεν είπα ότι αποκλείεται να κερδίσει, ίσα-ίσα. Το τραγούδι είναι ό,τι πρέπει για να κερδίσει Eurovision. Αλλά δεν είναι τραγούδι της προκοπής, πώς να το κάνουμε. Δεν έχει μελωδία. Οι δε στίχοι είναι μαλακίες που θα μπορούσε να γράψει ένα πεντάχρονο.
Κατά τα άλλα, επαναλαμβάνω την απορία μου: Ακόμα κι εσείς που εκστασιάζεστε με το τραγούδι, θέλετε να κερδίσει και να διοργανώσει η Ελλάδα την επόμενη Eurovision; Δεν έχετε χορτάσει λαμογιά και διασπάθιση δημόσιου χρήματος;
ρε δε θα μου πείς εσύ με τι θα ασχολούμαι Σουλτανομαθημένο παλιόπαιδο.Πήγαινε τώρα να χορεψεις το χορο της μεγάλης σου κοιλιάς με το χαρέμι σου και στείλε μας και χαιρετίσματα .
ΑντιΜαρινικέ και όλοι εσεις οι ανθέλληνες που υπονομεύετε τη χώρα σας στο διαγωνισμό τραγουδιου, θα πηξετε
Οταν η Μαρινάρα επιστρέψει με τη χρυσή κούπα, δεν θα 'χετε που να κρυφτείτε.
Ρε βλαμένο,τι αντιΜαρινικοί και αηδίες τσαμπουνάς εδω μέσα.
Απλώς δεν μας αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι.
ενας αχταρμάς είναι απο 3-4 στύλ και μάλιστα ξεπεσμένα.
Εχετε πιάσει τη νεολαία και την διαφθείρετε με τις αηδίες.
Δεν μ΄αρέσει,δεν μ΄αρέσει ,δεν μ΄αρέσει......κτλ κτλ
Αργείς ακομα, αλλά συντομα θα καταλάβεις ότι υπάρχουν δύο ομάδες ανθρώπων:
Αυτοί που λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα και
αυτοί που δεν εχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κατα βαθος λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα.
Μου θυμίζετε τους "ντουλαπάτους" γκέηδες που το παίζουν άντρες κράζοντας τους αλλους ομοφυλόφιλους, μονο και μονο επειδη αυτοι ντρέπονται για αυτο που ειναι.
Παραδεχτείτε το. Δεν κανει κακο, θα γαληνέψει η πσυχουλα σας.
Δεν ανησυχω, μεχρι το Μάιο εχομεν καιρο ακομα.
vantono έγραψε: 12 Μαρ 2024, 17:37
ΑντιΜαρινικέ και όλοι εσεις οι ανθέλληνες που υπονομεύετε τη χώρα σας στο διαγωνισμό τραγουδιου, θα πηξετε
Οταν η Μαρινάρα επιστρέψει με τη χρυσή κούπα, δεν θα 'χετε που να κρυφτείτε.
Ρε βλαμένο,τι αντιΜαρινικοί και αηδίες τσαμπουνάς εδω μέσα.
Απλώς δεν μας αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι.
ενας αχταρμάς είναι απο 3-4 στύλ και μάλιστα ξεπεσμένα.
Εχετε πιάσει τη νεολαία και την διαφθείρετε με τις αηδίες.
Δεν μ΄αρέσει,δεν μ΄αρέσει ,δεν μ΄αρέσει......κτλ κτλ
Αργείς ακομα, αλλά συντομα θα καταλάβεις ότι υπάρχουν δύο ομάδες ανθρώπων:
Αυτοί που λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα και
αυτοί που δεν εχουν συνειδητοποιήσει ακόμα ότι κατα βαθος λατρεύουν Ζάρι και Μαρινάρα.
Μου θυμίζετε τους "ντουλαπάτους" γκέηδες που το παίζουν άντρες κράζοντας τους αλλους ομοφυλόφιλους, μονο και μονο επειδη αυτοι ντρέπονται για αυτο που ειναι.
Παραδεχτείτε το. Δεν κανει κακο, θα γαληνέψει η πσυχουλα σας.
Δεν ανησυχω, μεχρι το Μάιο εχομεν καιρο ακομα.
Σίγουρα δεν είσαι με τα καλά σου εσύ........
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Αυτό ειναι η γνωστή μεγαλη παθογένεια της χώρας και μακάρι άμεσα να διορθωνονταν με δρακόντεια μέτρα, αλλα νομοτελειακά θα συμβεί με οτιδήποτε. Με την ιδια λογική, να μην αναλάβουμε ποτέ ξανά στο μελλον ουτε Ολυμπιακούς Αγώνες, ούτε euro/mundial, ούτε τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων (CL, europa, conference κτλ) γενικώς. Να αυτοαπομονωθούμε, να Β.Κορεατοποιηθούμε.
Αυτό ειναι η γνωστή μεγαλη παθογένεια της χώρας και μακάρι άμεσα να διορθωνονταν με δρακόντεια μέτρα, αλλα νομοτελειακά θα συμβεί με οτιδήποτε. Με την ιδια λογική, να μην αναλάβουμε ποτέ ξανά στο μελλον ουτε Ολυμπιακούς Αγώνες, ούτε euro/mundial, ούτε τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων (CL, europa, conference κτλ) γενικώς. Να αυτοαπομονωθούμε, να Β.Κορεατοποιηθούμε.