!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Ψήφισα φυσικά όχι και ειμαι μονο αναγνώστης. Μου αρέσει πολύ ο διάλογος εδώ πέρα όπως και να έχει. Αν υποθέσουμε οτι οι νέες πλατφόρμες είναι ενα φουτουριστικό πανέμορφο αυτοκίνητο που πάει με 1000 το πχορουμ είναι μια Ferrari F40. Δύσκολο να σου την πει ο κάτοχος του πρώτου.
και τέλος πάντων αν δεν ήταν ντροπή να ξαναγυρίσετε κάποιοι
δεν θα κρύβατε την "ταυτότητά" σας, κι ούτε θα μπαίνατε σε διαδικασία
να δημιουργείτε "περσόνες" προκειμένου να απολαμβάνετε την συμμετοχή
βλήματα
δεν θα κρύβατε την "ταυτότητά" σας, κι ούτε θα μπαίνατε σε διαδικασία
να δημιουργείτε "περσόνες" προκειμένου να απολαμβάνετε την συμμετοχή
βλήματα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Σέλευκας έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:00 Οχι οτι η υπολοιπη μέρα ειναι ποιοτικη. Μη γινει τέτοια παρανόηση
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι ωραία ιδέα;BigChiefWahoo έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:25Να τους μπανάρεις δία βίου δεν παίζει σαν εναλλακτική ;Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Και ξενερώνουν τους χρήστες με όρεξη για συζήτηση.
Θα γράψω αναλυτικά τι προτείνω, αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δυσανασχετώ που μπαίνει στη διαδικασία να απολογείται ένα μέλοςBic έγραψε: 19 Απρ 2023, 15:40 Επειδή υποψιάζομαι ότι ο Ναύτης αναφέρεται σε μένα, νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω δύο πράγματα:
1ον, κάνει λάθος, δεν έχω την βάση του παλιού. Κάτι θυμάται όντως, αλλά το θυμάται λίγο μπερδεμένα. Σε κάποια φάση που γινόταν μια μεγάλη αναβάθμιση, παράλληλα με αλλαγή server, είχα βοηθήσει κι εγώ και είχα κρατήσει και εγώ ένα backup κάπου για επιπρόσθετη ασφάλεια. Αλλά αυτό:
Α. έγινε χρόνια πριν κλείσει το παλιό, οπότε ακόμα κι αν υπήρχε κάπου αυτό το backup θα ήταν απίστευτα παρωχημένο, οι μισοί και παραπάνω απ' τους χρήστες του τρέχοντος phorum δεν πρέπει να υπήρχαν καν τότε ως μέλη του παλιού.
Β. το backup ήταν κλειδωμένο και κρατημένο για λόγους ασφαλείας, όπως είπα, οπότε ακόμα κι αν υπήρχε θα μας ήταν άχρηστο.
Γ. δεν υπάρχει καν (άρα δεν έχουν καν νόημα τα δυο προηγούμενα), είχε διαγραφεί λίγο μετά την μεταφορά γιατί έπιανε τσάμπα χώρο.
2ον (και σημαντικότερο): ποτέ δεν ήμουν γκόμενος/γκόμενα του pumpkin. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα αγόρια, τριχωτά ή μη.
Αυτά.
με τέτοιο ήθος όπως εσύ εξαιτίας ενός σαχλαμάρα
Όπου ενώ ο τίτλος του νήματος αναρωτιέται μήπως ήρθε ο καιρός να αποχαιρετήσουμε το παρόν (το νέο), επικρατεί το μνημόσυνο για το παλιό.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:18Ναι αλλά φτιάξαμε άλλο στέκι και μαζευτήκαμε πάλι όλοι εδώ. Και προστέθηκαν και νέα άτομα και η ιστορία αλλάζει και δημιουργούνται νέες συζητήσεις και νέα κοινωνικά δεδομένα κτλ Γιατί να θρηνούμε το παλιό; τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:08 Εγώ πάλι νομίζω ότι το να κλείνει ένα φόρουμ, είναι το ίδιο με το να κλείνει το οποιοδήποτε στέκι.
Και τα το "πως κατάντησε έτσι το φόρουμ κλπ" είναι το ίδιο με όσους θέλουν να εξυπηρετεί το κάθε στέκι που λειτουργεί τις δικές τους -και μόνον- ανάγκες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:18Ναι αλλά φτιάξαμε άλλο στέκι και μαζευτήκαμε πάλι όλοι εδώ. Και προστέθηκαν και νέα άτομα και η ιστορία αλλάζει και δημιουργούνται νέες συζητήσεις και νέα κοινωνικά δεδομένα κτλ Γιατί να θρηνούμε το παλιό; τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:08 Εγώ πάλι νομίζω ότι το να κλείνει ένα φόρουμ, είναι το ίδιο με το να κλείνει το οποιοδήποτε στέκι.
Και τα το "πως κατάντησε έτσι το φόρουμ κλπ" είναι το ίδιο με όσους θέλουν να εξυπηρετεί το κάθε στέκι που λειτουργεί τις δικές τους -και μόνον- ανάγκες.
Μα δεν υπάρχει ένδειξη κλεισίματος τούτου του φόρουμ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλά και να κλείσει, κάποιο άλλο θα δημιουργηθεί.aLiCat έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:32Όπου ενώ ο τίτλος του νήματος αναρωτιέται μήπως ήρθε ο καιρός να αποχαιρετήσουμε το παρόν (το νέο), επικρατεί το μνημόσυνο για το παλιό.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:18Ναι αλλά φτιάξαμε άλλο στέκι και μαζευτήκαμε πάλι όλοι εδώ. Και προστέθηκαν και νέα άτομα και η ιστορία αλλάζει και δημιουργούνται νέες συζητήσεις και νέα κοινωνικά δεδομένα κτλ Γιατί να θρηνούμε το παλιό; τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:08 Εγώ πάλι νομίζω ότι το να κλείνει ένα φόρουμ, είναι το ίδιο με το να κλείνει το οποιοδήποτε στέκι.
Και τα το "πως κατάντησε έτσι το φόρουμ κλπ" είναι το ίδιο με όσους θέλουν να εξυπηρετεί το κάθε στέκι που λειτουργεί τις δικές τους -και μόνον- ανάγκες.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
τα καλύτερα ήταν το "το κορίτσι μου λέει" και το "ενοχικό μπρόκολο"
Αν το Τικ τοκ ειναι η Μυκονος του Ελληνικου διαδικτυου, το φορουμ ειναι η Μακρονησος με τους "καλλιτεχνες", τους "διανοουμενους" και τους "περιθωριακους" εξοριστους που δεν εχουν τι να κανουν και συζητανε. Κυκλαδες ολαwirth έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:21 Ψήφισα φυσικά όχι και ειμαι μονο αναγνώστης. Μου αρέσει πολύ ο διάλογος εδώ πέρα όπως και να έχει. Αν υποθέσουμε οτι οι νέες πλατφόρμες είναι ενα φουτουριστικό πανέμορφο αυτοκίνητο που πάει με 1000 το πχορουμ είναι μια Ferrari F40. Δύσκολο να σου την πει ο κάτοχος του πρώτου.
Η ταση ειναι τα τουιτεραδικαNaida έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:41Μα δεν υπάρχει ένδειξη κλεισίματος τούτου του φόρουμ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλά και να κλείσει, κάποιο άλλο θα δημιουργηθεί.aLiCat έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:32Όπου ενώ ο τίτλος του νήματος αναρωτιέται μήπως ήρθε ο καιρός να αποχαιρετήσουμε το παρόν (το νέο), επικρατεί το μνημόσυνο για το παλιό.Naida έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:18
Ναι αλλά φτιάξαμε άλλο στέκι και μαζευτήκαμε πάλι όλοι εδώ. Και προστέθηκαν και νέα άτομα και η ιστορία αλλάζει και δημιουργούνται νέες συζητήσεις και νέα κοινωνικά δεδομένα κτλ Γιατί να θρηνούμε το παλιό; τεσπα.![]()
σωστή, και στα δύοΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:08 Εγώ πάλι νομίζω ότι το να κλείνει ένα φόρουμ, είναι το ίδιο με το να κλείνει το οποιοδήποτε στέκι.
επίσης, κάποιοι μοιράζονταν πραγματάκια που σκαρφίζονταν
και δεν υπήρχαν πουθενά άλλού στο διαδίκτυο, και πολλά από
αυτά ήταν αριστουργήματα (ιστορίες μπίγκους, στόκχολμ κτλ)
επίσης, το να απολαμβάνεις να διαβάζεις κάποιον σε κάποιο φόρουμ,
δε σημαίνει ότι θέλεις να τον κάνεις και φίλο σου ώστε να φτάσεις
σε σημείο να ζητήσεις άλλο τρόπο επικοινωνίας
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Έχουν πλαφόν αριθμού λέξεων. Να σκεφτόμαστε και τους Κύπριους συμπολίτες μας (τιμητική απόδοση ιθαγένειας λόγω συγγένειας στα οδηγικά ήθη)
Να μην τους ξεναγήσουμε στο μπουντρούμι με τα εργαλεία βασανισμού πρώτα;Gherschaagk έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:25Τι ωραία ιδέα;BigChiefWahoo έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:25Να τους μπανάρεις δία βίου δεν παίζει σαν εναλλακτική ;Beria έγραψε: 19 Απρ 2023, 12:44 Έχει δημιουργηθεί μια ομαδούλα που ανεβάζει (επίτηδες εκτιμώ) παπαρονήματα, είτε εντελώς άσχετα, είτε πολιτικά σκουπίδια και η οποία έχει κάνει το φόρουμ εντελώς τοξικό.
Και ξενερώνουν τους χρήστες με όρεξη για συζήτηση.
Θα γράψω αναλυτικά τι προτείνω, αλλά η γενική ιδέα είναι να μαζευτούν αυτά τα νήματα σε έναν χώρο (σκουπιδότοπο) κι ας λυσσάνε μεταξύ τους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γω θεωρώ ότι κάποιοι παλιοί δεν λένε το νικ τους ...ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:52Εγώ πιστεύω ότι τελικώς ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Ναύτης δεν παραδέχεται ανοιχτά ότι ήταν ο Ιανός στο "χαμένο" και το παίζει τρελλα με ναυτική κορδέλα. Αν υπήρχε οριστική διαγραφή της ταυτότητας του στο παλιό, δεν θα έμπαινε σε αυτήν την διαδικασία. Οπότε, πιθανόν να μη γουστάρει και να επιχειρεί αποστασιοποίηση από αυτό που υπάρχει ως τεκμήριο.ksk έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:33Εσυ τι πιστεύεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 16:28
Μα το θέμα που προέκυψε σήμερα, δεν είναι το γιατί έκλεισε το φόρουμ τότε αλλά το αν υπάρχει ακόμη βάση δεδομένων σήμερα.
Γιατί ο γεμιτζής της λίμνης έριξε την φυτιλιά ότι υπάρχει.
Γενικώς, αλλού η σκηνή κι αλλού τα παιδιά που κοιτούν τ' άστρα.![]()
Ότι υπάρχει;
Γιατί κανένας άλλος παλιός χρήστης που άλλαξε νικ για τον α ή β λόγο, δεν έχει πρόβλημα στο να αναφέρει ποιος ήταν που, ακόμη και αν υποστήριζε στο παρελθόν άλλες απόψεις.
Έτσι, ως υπόθεση εργασίας. Υπερβολική; Πιθανόν.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-