Τότε δεν θα σου πάρω καραμελίτσα.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:23το θεμα ειναι να μην βρεθουμε ποτε σε καταστασεις ανομιας κ φασισμου οπως επι μουσολινι η στην φρικη ολοκληρωτικων καθεστωτων σαν το ναζισμο κ το αδελφακι του τον κομθουνισμο γιατι τοτε βρισκουν ευκαιρια αθλια συμπλεγματικα υπανθρωπα οντα να βγαλουν ολη τη δυσωδια του ειναι τους κ να καταστρεψουν ζωες
σου εχω ξαναγραψει πως σε τετοιες εποχες θα εισαι συντροφι με κανα μαυρομπογια - οπως το εγκληματικο φασιστικο στο 1900 του μπερτολουτσι - κ θα εχεις το ιδιο τελος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το ερωτημα ειναι ποια υπηρεσια τα ελεγχει ολα αυτα κ ποιες πραγματικα δικαιουνται κ τους οφειλουμε στηριξηΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:21Κατηγορία α.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:09 δεν εχω καταλαβει - ενημερωσε με
πως ξεχωριζει καποια που που αδιαφορει για τον παραγοντα πατερας κ επενδυει επαγγελματικα απο αυτες που φτυνουν αιμα για να μεγαλωσουν τα παιδια τους ;
Στη χειρότερη δεν δουλεύουν καν γιατί η διατροφή του πατέρα εξασφαλίζει άνετη επιβίωση και για τη μάνα και για το παιδί ή δουλεύουν όπως και όταν γουστάρουν.
Κατηγορία β.
Επειδή ο πατέρας δίνει μικρή ή καθόλου ή όποτε θυμάται διατροφή, αν οι γυναίκες δεν δουλεύουν ήδη σε μια θέση με μισθό που μπορεί να καλύψει το μπέιμπι σίτινγκ, αν δεν έχουν γονείς που μπορεί να βοηθήσουν κλπ κλπ δουλεύουν περίεργα ή και βραδινά ωράρια για να μπορούν να διαθέσουν κάποιες ώρες στα παιδιά τους.
Ε, όπως και να το κάνουμε, η δεύτερη κατηγορία δεν έχει και τόσο χρόνο για έρωτες και αν τύχει, αυτοί θα μπούνε σε κάποιο ωράριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η αλήθεια είναι ότι τις κοινωνικές υπηρεσίες είναι λίγο μπλεγμένα τα πράγματα. Υπάρχουν κάποιες που κάνουν ουσιαστική δουλειά και κάποιες που είναι αλλού γι' αλλού και κάνουν τα στραβά μάτια σε πολλές περιπτώσεις για να φαίνεται ότι παράγουν έργο. Πονεμένο και μάλλον μεγάλο θέμα.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:26το ερωτημα ειναι ποια υπηρεσια τα ελεγχει ολα αυτα κ ποιες πραγματικα δικαιουνται κ τους οφειλουμε στηριξηΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:21Κατηγορία α.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:09 δεν εχω καταλαβει - ενημερωσε με
πως ξεχωριζει καποια που που αδιαφορει για τον παραγοντα πατερας κ επενδυει επαγγελματικα απο αυτες που φτυνουν αιμα για να μεγαλωσουν τα παιδια τους ;
Στη χειρότερη δεν δουλεύουν καν γιατί η διατροφή του πατέρα εξασφαλίζει άνετη επιβίωση και για τη μάνα και για το παιδί ή δουλεύουν όπως και όταν γουστάρουν.
Κατηγορία β.
Επειδή ο πατέρας δίνει μικρή ή καθόλου ή όποτε θυμάται διατροφή, αν οι γυναίκες δεν δουλεύουν ήδη σε μια θέση με μισθό που μπορεί να καλύψει το μπέιμπι σίτινγκ, αν δεν έχουν γονείς που μπορεί να βοηθήσουν κλπ κλπ δουλεύουν περίεργα ή και βραδινά ωράρια για να μπορούν να διαθέσουν κάποιες ώρες στα παιδιά τους.
Ε, όπως και να το κάνουμε, η δεύτερη κατηγορία δεν έχει και τόσο χρόνο για έρωτες και αν τύχει, αυτοί θα μπούνε σε κάποιο ωράριο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών.
Γενικώς, είναι ψιλοηλίθιο να βγαίνουν στη σύνταξη όσες πενηντάρες έχουν 17-18ρικο παιδί και όσες νεώτερες έχουν παιδιά σε ηλικία που όντως θέλουν φροντίδα, χωρίς να έχουν έσοδα, να είναι ψιλογραμμένες.
Κι επ' ευκαιρία, επειδή τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους, θα επαναλάβω ότι βρίσκω από απαράδεκτα έως ηλίθια τα νομοθετήματα για τις αμβλώσεις που έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν εδώ κι εκεί. Αν παίξει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αν και δεν με αφορά προσωπικώς το θέμα, σαφώς και θα κατέβω με πλακάτ και ας υπάρχουν στη συγκέντρωση και κάτι υστερικές σαν αυτές που γράφουν συνθήματα στη φουσκωμένη κοιλιά τους. Τα πως και τα γιατί, τα έχω αναφέρει σε άλλα θέματα.
Αυτές που δεν αντέχω είναι οι ευαισθητοποιημένες τσαούσες που σε φάσεις όπως της Μυρτώς παθαίνουν γλωσσοδέτη και τις πιάνει το σύνδρομο μαινάδας σε επιλεγμένες περιπτώσεις.
Και ας λυσσάνε όσο θέλουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε παίρνει ο πόνος για τον βιασμό της Μυρτώς αλλά μήπως θυμάσαι τι μας είπες για τον βιασμό και δολοφονία της Τοπαλουδη;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ, ο συνδυασμός τσαούσα/ανακρίτρια είναι ενδιαφέρων ως προχωκαλλιτεχνική έκφραση αλλά μέχρι εκεί.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:29 Σε παίρνει ο πόνος για τον βιασμό της Μυρτώς αλλά μήπως θυμάσαι τι μας είπες για τον βιασμό και δολοφονία της Τοπαλουδη;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί ανακρίτρια καλή μου γυναίκα; επειδή μου φαίνονται αταίριαστα τα πονεμένα σου συναισθήματα για το βιασμό και της παρολίγον δολοφονίας ενός παιδιού 16 χρόνων με τα όσα αισθανόσουν και μας εξέφρασες για τον βιασμό και δολοφονίας μιας κοπέλας 20 χρόνων;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε και;Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:39Γιατί ανακρίτρια καλή μου γυναίκα; επειδή μου φαίνονται αταίριαστα τα πονεμένα σου συναισθήματα για το βιασμό και της παρολίγον δολοφονίας ενός παιδιού 16 χρόνων με τα όσα αισθανόσουν και μας εξέφρασες για τον βιασμό και δολοφονίας μιας κοπέλας 20 χρόνων;
Εμένα γιατί πρέπει να μ' ενδιαφέρει το πως σου φαίνονται αυτά που γράφω;
Θες να γελάσεις; Γέλα.
Θες να κλάψεις; Κλάψε.
Θες να κάνεις καταγγελία; Κάνε.
Σε κάθε περίπτωση, αν θέλω τη γνώμη σου γι' αυτά που γράφω, θα σε ρωτήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι σίγουρα στο σωστό νήμα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Με ρωτήσεις, δεν με ρωτήσεις δεν έχει σημασία. Δεν είναι το θέμα εσύ ή εγώ. Είναι το θέμα η νοοτροπία που φέρεις εσύ και η νοοτροπία που φέρω τις οποίες φέρουν και άλλοι αντίστοιχα στην κοινωνία μας. Η δική σου νοοτροπία πρέπει να καταπολεμηθει γιατί πχ στον βιασμό κάνεις επίρριψη ευθυνών στο θύμα (εκτός κι αν είναι πακι ο βιαστής) και αυτό είναι μια πληγή για την κοινωνία. Και τις πληγές έρχεται η δική μου νοοτροπία να τις επουλώσει. Οπότε μου είναι αδιάφορο αν σε νοιάζει η άποψη μου η όχι. Θα την λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:53Ε και;Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:39Γιατί ανακρίτρια καλή μου γυναίκα; επειδή μου φαίνονται αταίριαστα τα πονεμένα σου συναισθήματα για το βιασμό και της παρολίγον δολοφονίας ενός παιδιού 16 χρόνων με τα όσα αισθανόσουν και μας εξέφρασες για τον βιασμό και δολοφονίας μιας κοπέλας 20 χρόνων;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:32
Οκ, ο συνδυασμός τσαούσα/ανακρίτρια είναι ενδιαφέρων ως προχωκαλλιτεχνική έκφραση αλλά μέχρι εκεί.
Εμένα γιατί πρέπει να μ' ενδιαφέρει το πως σου φαίνονται αυτά που γράφω;![]()
Θες να γελάσεις; Γέλα.
Θες να κλάψεις; Κλάψε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ακριβώς. Να κάνουμε πάλι την συζήτηση για το πώς έσκιζαν τα ρούχα τους οι φεμινίστριες με τον νόμο για την συνεπιμέλεια;Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:40 Το να δίνουν την επιμέλεια στην μάνα είναι κατάκτηση του φεμινισμού και όχι απόρροια της πατριαρχικής αντίληψης η μάνα είναι κατάλληλη να μεγαλώνει τα παιδιά; οοοοοοοκκκκκκ![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αρχικά να πούμε ότι μιλάς για συνεπιμελεια και όχι επιμέλεια. Εσύ είσαι υπέρ της συνεπιμέλειας;hellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 19:36Ακριβώς. Να κάνουμε πάλι την συζήτηση για το πώς έσκιζαν τα ρούχα τους οι φεμινίστριες με τον νόμο για την συνεπιμέλεια;Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 11:40 Το να δίνουν την επιμέλεια στην μάνα είναι κατάκτηση του φεμινισμού και όχι απόρροια της πατριαρχικής αντίληψης η μάνα είναι κατάλληλη να μεγαλώνει τα παιδιά; οοοοοοοκκκκκκ![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Φυσικά και είμαι υπέρ της συνεπιμέλειας όπως είμαι υπέρ της πατρικής επιμέλειας αν συντρέχουν αρνητικοί λόγοι για επιμέλεια από την μητέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί να τα χάσουμε; Για να τα πάρετε εσείς; Πριτς κοκό. Εμείς θα τα διατηρήσουμε. Αυτό σημαίνει ανδρισμός. Ανωτερότητα.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 17:10 Αα να είμαστε υπέρ της στήριξης ων γυναικών αλλά σιωπηλά, να μη το μάθουν οι άντρες και χάσουμε τα πρωτεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Aν νομίζεις ότι θα καταπολεμήσεις τη νοοτροπία μου με τέτοιες πουστίτσες, συνέχισε να τις γράφεις.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 19:13Με ρωτήσεις, δεν με ρωτήσεις δεν έχει σημασία. Δεν είναι το θέμα εσύ ή εγώ. Είναι το θέμα η νοοτροπία που φέρεις εσύ και η νοοτροπία που φέρω τις οποίες φέρουν και άλλοι αντίστοιχα στην κοινωνία μας. Η δική σου νοοτροπία πρέπει να καταπολεμηθει γιατί πχ στον βιασμό κάνεις επίρριψη ευθυνών στο θύμα (εκτός κι αν είναι πακι ο βιαστής) και αυτό είναι μια πληγή για την κοινωνία. Και τις πληγές έρχεται η δική μου νοοτροπία να τις επουλώσει. Οπότε μου είναι αδιάφορο αν σε νοιάζει η άποψη μου η όχι. Θα την λέω.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:53Ε και;Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 18:39
Γιατί ανακρίτρια καλή μου γυναίκα; επειδή μου φαίνονται αταίριαστα τα πονεμένα σου συναισθήματα για το βιασμό και της παρολίγον δολοφονίας ενός παιδιού 16 χρόνων με τα όσα αισθανόσουν και μας εξέφρασες για τον βιασμό και δολοφονίας μιας κοπέλας 20 χρόνων;
Εμένα γιατί πρέπει να μ' ενδιαφέρει το πως σου φαίνονται αυτά που γράφω;![]()
Θες να γελάσεις; Γέλα.
Θες να κλάψεις; Κλάψε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-