Συγκεκριμένα ότι έγραψε το OP-ED, που ήταν η βάση της δίκης, με σκοπό να κάνει ζημιά στον Τζόνι Ντεπ και ότι οι ισχυρισμοί της περί βίας είναι ψευδείς.Blackdog έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:10 Οτι ειναι ενοχη για δυσφημηση και πρεπει να δωσει στον ΤΝ 15εκατ αποζημιωση
Ο τζoνυ πρεπει να της δωσει 2εκατ λογω καποιων δηλωσεων που εκανε ο δικηγορος του εναντιον της, στην daily mail
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
- hellegennes
Re: ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ vs ΜΟΥΝΑΡΑ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οκ εσυ το ειπες καλυτεραhellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:13Συγκεκριμένα ότι έγραψε το OP-ED, που ήταν η βάση της δίκης, με σκοπό να κάνει ζημιά στον Τζόνι Ντεπ και ότι οι ισχυρισμοί της περί βίας είναι ψευδείς.Blackdog έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:10 Οτι ειναι ενοχη για δυσφημηση και πρεπει να δωσει στον ΤΝ 15εκατ αποζημιωση
Ο τζoνυ πρεπει να της δωσει 2εκατ λογω καποιων δηλωσεων που εκανε ο δικηγορος του εναντιον της, στην daily mail
Πες και τι εγινε με τον δικηγορο και εδωσε 2 εκατ ο Ντεπ
- hellegennes
Όταν διάβασα χθες τις αναλυτικές δηλώσεις για τις οποίες κατηγορούσε τον δικηγόρο του Ντεπ, υποψιάστηκα ότι θα κέρδιζε αυτήν που της έδωσαν οι ένορκοι. Κέρδισε το κομμάτι όπου ο δικηγόρος του Ντεπ δήλωσε στην Daily Mail ότι η Χερντ έκανε το σπίτι σμπαράλια και κάλεσε την αστυνομία αμέσως μετά για να καταγγείλει ότι το έκανε ο Ντεπ.Blackdog έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:10 Ο τζoνυ πρεπει να της δωσει 2εκατ λογω καποιων δηλωσεων που εκανε ο δικηγορος του εναντιον της, στην daily mail
Παρότι πιστεύω ότι όντως έγινε αυτό, προφανώς είναι δύσκολο να αποδειχτεί ότι σμπαράλιασε το σπίτι η Άμπερ, οπότε η δήλωση του δικηγόρου είναι δυσφημιστική.
Σημειωτέον ότι δεν ήταν δήλωση του ίδιου του Ντεπ και θα μπορούσε ο Ντεπ να κάνει μήνυση στον δικηγόρο του για υπέρβαση της άδειας εκπροσώπησης, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να το κάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:17
Όταν διάβασα χθες τις αναλυτικές δηλώσεις για τις οποίες κατηγορούσε τον δικηγόρο του Ντεπ, υποψιάστηκα ότι θα κέρδιζε αυτήν που της έδωσαν οι ένορκοι. Κέρδισε το κομμάτι όπου ο δικηγόρος του Ντεπ δήλωσε στην Daily Mail ότι η Χερντ έκανε το σπίτι σμπαράλια και κάλεσε την αστυνομία αμέσως μετά για να καταγγείλει ότι το έκανε ο Ντεπ.
Παρότι πιστεύω ότι όντως έγινε αυτό, προφανώς είναι δύσκολο να αποδειχτεί ότι σμπαράλιασε το σπίτι η Άμπερ, οπότε η δήλωση του δικηγόρου είναι δυσφημιστική.
Σημειωτέον ότι δεν ήταν δήλωση του ίδιου του Ντεπ και θα μπορούσε ο Ντεπ να κάνει μήνυση στον δικηγόρο του για υπέρβαση της άδειας εκπροσώπησης, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να το κάνει.

-
Δημοκράτης
Ρουφήξε καλά η φεμινιστικη μάκα σημερα
για 13 μυρρι εγινε η φασαρια
σιγα τα λεφτα
θα πω εγω στην Αμπερ πως να τα βγαλει
Taby και Molde o2.5 δυαδα
να μπει χοντρα πειτε της
Πρέσβειρα του metoo
Ζούμε σε ένα σύστημα.
με αγροτικο εφυγε το μωρο
Ετσι φαινεται στην αρχη. Αλλα...
Ο Τζωνυ Ντεπ εχει περιουσια γυρω στα 150 εκατ. Η Αμπερ Χερντ κοστολογειται γυρω στα 8-10 εκατ
Δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο αλλο νομιζω
- hellegennes
Είναι οι μισθοί 1.500 ετών ενός ατόμου.
Btw, η φασαρία δεν έγινε για τα λεφτά. Σιγά που έχει ανάγκη ο Ντεπ 13 εκατομμύρια. Έγινε για να λάμψει η αλήθεια, να καθαρίσει το όνομά του ο Ντεπ, να δικαιωθούν όλα τα ΑΛΗΘΙΝΑ θύματα σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής κακοποίησης και να αλλάξει η δημόσια αντίληψη ότι "πρέπει να πιστέψουμε την γυναίκα".
Σήμερα ένας πελάτης μου μού έλεγε ότι το δικαστήριο επιδίκασε να δώσει προκαταβολικά διατροφή 3 μηνών στην γυναίκα του για την επιμέλεια του παιδιού, επειδή του κατέθεσε αίτηση για να πάρει αυτή την επιμέλεια. Πρόσεξε, δεν κέρδισε ακόμα την επιμέλεια και ο πελάτης μου έχει την επιμέλεια αρκετά χρόνια και δεν έχει πάρει ακόμα δεκάρα για διατροφή. Και παρότι του χρωστάει διατροφή ετών για το παιδί, παρότι δεν έχει κερδίσει ακόμα την επιμέλεια, το δικαστήριο θεωρεί πως πρέπει ο άντρας να προκαταβάλει επιμέλεια. ΑΝΤΕ. ΚΑΙ. ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Η φωνή της Αληθειας
Σε καμία περίπτωση δεν πληρώνει η homeowners insurance κάτι τέτοιο (αν είχε, αν κατάλαβα καλά μάλλον στο σπίτι του Τζόνι έμενε). Υπάρχουν κάτι umbrella liability insurance, που ίσως να καλύπτει κάτι τέτοιο αλλά, όπως λες, το προμελέτης μάλλον την ακυρώνει. Βέβαια αυτές οι ασφάλειες έχουν όρια. Δύσκολο να έχει ο άλλος ασφάλεια 15 εκ για δυσφήμηση.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:06Τα δικαστικά έξοδα της τα πλήρωσε η ασφάλειά της (homeowner's insurance*), αλλά αυτά πρέπει λογικά να τα δώσει από την τσέπη της, γιατί είναι κύρωση που προέκυψε επειδή βρέθηκε ένοχη εκ προμελέτης.
* είναι ασφάλεια που έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων στις ΗΠΑ.
- hellegennes
Για τα δικαστικά έξοδα έχει επιβεβαιωθεί ότι τα έχει αναλάβει η homeowner's insurance της, γιατί είναι κοινή πρακτική όταν κάποιος καταθέτει εναντίον σου αγωγή για δυσφήμιση να τα πληρώνει η ασφαλιστική σου (στις ΗΠΑ). Δεν ξέρω κατά πόσο η αμοιβή των δικηγόρων της και των πληρωμένων ειδικών χωρίζεται μεταξύ της αγωγής και της ανταγωγής, γιατί δεν πιστεύω ότι η ασφαλιστική θα πλήρωνε για αγωγή που κατέθεσε η ίδια (διότι δεν λογίζεται σαν "ατύχημα").
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Το πρόβλημα είναι ότι βάζετε κι εσείς το κωλόχερο ρε φίλε. Για παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση τη διατροφή της συγκεκριμένης που της την έσκαγε ο τζονάκος και την είχε τάξει αυτή δωρεά σε ιδρύματα, την τσέπωνε κανονικά και τα λεφτά στα ιδρύματα τα τσόνταρε ο Έλον Μασκ στο όνομά της. Καταλαβαίνεις ότι βρίσκουν και τα κάνουν. Ο τζονάκος πήγε και χάλασε το γάμο του με τη Βανέσα Παραντίς γιατί του κουνήθηκε το τσόκαρο. Εδώ βγήκε ολόκληρος Κέβιν Κώστνερ και την έκανε ρόμπα ξεκούμπωτη ότι μπήκε τσίτσιδη στο τρέιλέρ τουhellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:29Είναι οι μισθοί 1.500 ετών ενός ατόμου.
Btw, η φασαρία δεν έγινε για τα λεφτά. Σιγά που έχει ανάγκη ο Ντεπ 13 εκατομμύρια. Έγινε για να λάμψει η αλήθεια, να καθαρίσει το όνομά του ο Ντεπ, να δικαιωθούν όλα τα ΑΛΗΘΙΝΑ θύματα σωματικής, ψυχικής και σεξουαλικής κακοποίησης και να αλλάξει η δημόσια αντίληψη ότι "πρέπει να πιστέψουμε την γυναίκα".
Σήμερα ένας πελάτης μου μού έλεγε ότι το δικαστήριο επιδίκασε να δώσει προκαταβολικά διατροφή 3 μηνών στην γυναίκα του για την επιμέλεια του παιδιού, επειδή του κατέθεσε αίτηση για να πάρει αυτή την επιμέλεια. Πρόσεξε, δεν κέρδισε ακόμα την επιμέλεια και ο πελάτης μου έχει την επιμέλεια αρκετά χρόνια και δεν έχει πάρει ακόμα δεκάρα για διατροφή. Και παρότι του χρωστάει διατροφή ετών για το παιδί, παρότι δεν έχει κερδίσει ακόμα την επιμέλεια, το δικαστήριο θεωρεί πως πρέπει ο άντρας να προκαταβάλει επιμέλεια. ΑΝΤΕ. ΚΑΙ. ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
οχι τσοκαρο Η ΜΟΥΝΑΡΑCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:36 Ο τζονάκος πήγε και χάλασε το γάμο του με τη Βανέσα Παραντίς γιατί του κουνήθηκε το τσόκαρο.
μη λεμε οτι θελουμε
- Cecily Anne
Σωστά, υποτιμώ τα τσόκαρα. Πασουμάκι.Κος Mike έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:40οχι τσοκαρο Η ΜΟΥΝΑΡΑCecily Anne έγραψε: 02 Ιουν 2022, 01:36 Ο τζονάκος πήγε και χάλασε το γάμο του με τη Βανέσα Παραντίς γιατί του κουνήθηκε το τσόκαρο.
μη λεμε οτι θελουμε
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αγχίαλος