!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ο Μόσιαλος, η Παναγία, ο Ιωσήφ και ο κορωνοϊός....
πατρις-θρησκεια-οικογενεια

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- taxalata xalasa
Επιμένω ότι συμπεριφέρθηκε ως...θρασύδειλος κουραδομαγκας, γιατί έχουμε κι άλλα θρησκεύαματα στην ελλάδα αλλά εκεί μόκο ένεκα θρασυδειλίας και κουραδομαγκιάς...Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 03:05Τι σχέση έχει; Εσύ δεν το ανέφερες και είπες ότι βγάζει...θρασύδειλους κουραδομαγκες;taxalata xalasa έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:54τι δουλεία έχει η ιατρική και το lse με την σάτυρα που έκανε ο κύριος καθηγητής του lse;Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:09
Δεν βλέπω καμία απόδειξη θρασυδειλιας, βλέπω απλά μια ανάρτηση σάτιρας των ταλιμπανοπιστων που ζηλεύουν το Ιράν και το ελεγχόμενο από τους Ταλιμπάν Αφγανιστάν.
Κι άντε να βγάλεις τίποτα παραπάνω από το ΤΕΙ ψαλτικής ή κάποιο πρόγραμμα "εναλλακτικών" θεραπειών και μετά να μας πεις για το τι βγάζει η ιατρική και ποιος γίνεται καθηγητής στο lse .
ποιοί ήθη; είναι ηθων ποιος ; ηθοποιός; σατυρικός ηθοποιός και ψάχνει μεροκάματο με followers στα μμε;
απορώ, που είσαι νοήμων άνθρωπος και επιμένεις να υπερασπίζεσαι ως βασιλικότερος του βασιλέως μια βλακεία που έκανε και δεν τρέχει και τίποτα στην τελική, αλλά να βγει να πει στα ίσα και όχι πούστικα* "ναι, μπορεί να πιστεύω ότι θέλω, αλλά έκανα λάθος να το λεώ δημόσια, λόγω του θεσμικού ρόλου και του μεροκάματου που βγάζω από όλους σας ανεξαιρέτως. Συγνώμη για την ανάρτηση κι ας πιστεύω σ' αυτήν"
Το να είσαι καθηγητής και επιστήμονας δεν είναι όρος για να μην είσαι κουραδόμαγκας.
Θέλω οι φόροι μου να πηγαίνουν σε επιστήμονες και καθηγητές που δεν είναι κουραδόμαγκες.
Όχι σε ψάλτες όπως νομίζεις.
* με την όπισθεν = πούστ στα πέρσικα, μην νομίζει κανείς ότι βρίζουμε όταν λέμε κάποιον πούστη, επειδή μιλάμε πέρσικα.
Ένας καθηγητής και επιστήμονας μπορεί όντως να έχει χαρακτήρα θρασύδειλου κουραδομαγκα ( οι πιθανότητες όμως είναι χαμηλότερες απότι για κάποιον με χαμηλότερη μόρφωση), ωστόσο ο συγκεκριμένος δεν συμπεριφέρθηκε ως...θρασύδειλος κουραδομαγκας όπως ισχυρίζεσαι.
Όχι κύριε μου, ασχέτως της δουλειάς του που αφορά την παρουσία του σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση του κορωνοιου, την άποψη του μπορεί να τη λέει δημόσια στον λογαριασμο του, και μπορεί να σατιρισει όσο θέλει όποια θρησκεία θέλει και τον ανορθολογισμό τους, διότι δε ζούμε στο Ιράν. Αυτό δεν τον καθιστά θρασύδειλο κουραδομαγκα. Καθιστά θρασύδειλο κουραδομαγκα κάθε αμορφωτο Ταλιμπάν που του κάνει ιερό πόλεμο και θέλει να του το απαγορεύσει.
Εγώ θέλω να πηγαίνουν οι φόροι μου σε επιστήμονες, τελεία. Και όχι σε παπάδες, τηλεπωλητες, αεργους, βύσματα.
Δεν ζουν μόνο χριστιανοί στην ελλάδα. ζουν και μουσουλμάνοι στην θράκη αν δεν το χεις παρει χαμπάρ.... αυτούς γιατί δεν τους χλευάζει την πίστη τους, που είναι έλληνες πολίτες και ψεκασμενοι με την θρησκεία τους όπως οι χριστιανοι με την δική τους;
Να στο ξαναγράψω γιατί να το εμπεδώσεις.... γιατί είναι ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΣΕΠΗ...
Και σήμερα είναι κράτος και έχει αδερφή την βία κα επιβάλει την κουραδομαγκιά του, αύριο δεν θάνε...εκεί να δεις γέλια...
Έχει ο καιρός γυρίσματα...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Touché.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτοί οι άλλοι δηλαδή ζητάνε να καταργηθεί η ελευθερία του λόγου των ...μπόζων και να μην έχουν το δικαίωμα να τα ψάλλουν στον Μόσιαλο.Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:17 Προσωπικά έχω ενοχληθεί πολύ από το ότι ο Μητσοτάκης άφησε εσωκομματικά μποζο χαμηλότερης μόρφωσης να κάνουν ιερό πόλεμο κατά ενός σοβαρού επιστήμονα. Την ώρα που πρόσφατα υποτίθεται ότι σκίτσα πολύ πιο "προσβλητικά" αναρτήθηκαν από τον μακρόν στη Γαλλία σε δημόσια κτήρια, και χαιρετίστηκε η κίνηση. Και έχουν ενοχληθεί και άλλοι πολλοί.
Αν συνεχίσει έτσι, κάτι μου λέει ότι ο Ανδρουλάκης θα κάνει πάρτι...
Αλλά σε μια ελεύθερη χώρα και ο Μόσιαλος έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει τα δικά του και οι αντίπαλοι του Μόσιαλου να λένε τα δικά τους.Δεν υπάρχει σχέση ούτε με Ιράν ούτε με ΣαρλίΕμπντό κλπ διότι ουδείς απείλησε τη ζωή του Μόσιαλου.Αυτά που αναρτήθηκαν στη Γαλλία αναρτήθηκαν επειδή κάποιοι διέπραξαν δολοφονίες στο όνομα της θρησκείας.Εδώ δεν απειλήθηκε ο Μόσιαλος ούτε άλλος.
Δεν μπορείς να επιβάλεις λογοκρισία στην Εκκλησία στο όνομα της ανεξιθρησκείας και ο Σεραφείμ έχει τα ίδια δικαιώματα λόγου με τον Μόσιαλο.
Αυτό το έχω παρατηρήσει σε πολλούς "διαφωτιστές" και στο παρελθόν,ζητάνε τα ίδια με τους αντιπάλους τους και θέλουν να απαγορεύσουν στους εκκλησιαστικούς να μιλούν.
Όσοι μιλάνε για ελευθερία της έκφρασης, απόψεων και ιδεών μιλούν και αγωνίζονται για την ελευθερία ΤΩΝ ΔΙΚΏΝ ΤΟΥΣ απόψεων και ιδεών και όχι για ιδέες και απόψεις που θεωρούν αυτοί ως εχθρικές και αντίθετες με τις δικές τους απόψεις και ιδέεςπατησιωτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 08:48Αυτοί οι άλλοι δηλαδή ζητάνε να καταργηθεί η ελευθερία του λόγου των ...μπόζων και να μην έχουν το δικαίωμα να τα ψάλλουν στον Μόσιαλο.Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:17 Προσωπικά έχω ενοχληθεί πολύ από το ότι ο Μητσοτάκης άφησε εσωκομματικά μποζο χαμηλότερης μόρφωσης να κάνουν ιερό πόλεμο κατά ενός σοβαρού επιστήμονα. Την ώρα που πρόσφατα υποτίθεται ότι σκίτσα πολύ πιο "προσβλητικά" αναρτήθηκαν από τον μακρόν στη Γαλλία σε δημόσια κτήρια, και χαιρετίστηκε η κίνηση. Και έχουν ενοχληθεί και άλλοι πολλοί.
Αν συνεχίσει έτσι, κάτι μου λέει ότι ο Ανδρουλάκης θα κάνει πάρτι...Οι ζηλωτές δεν θέλουν να ακούν τον Μόσιαλο και οι δήθεν διαφωτιστές δεν θέλουν να ακούν τους επικριτές του Μόσιαλου.
Αλλά σε μια ελεύθερη χώρα και ο Μόσιαλος έχει το δικαίωμα να λέει και να γράφει τα δικά του και οι αντίπαλοι του Μόσιαλου να λένε τα δικά τους.Δεν υπάρχει σχέση ούτε με Ιράν ούτε με ΣαρλίΕμπντό κλπ διότι ουδείς απείλησε τη ζωή του Μόσιαλου.Αυτά που αναρτήθηκαν στη Γαλλία αναρτήθηκαν επειδή κάποιοι διέπραξαν δολοφονίες στο όνομα της θρησκείας.Εδώ δεν απειλήθηκε ο Μόσιαλος ούτε άλλος.
Δεν μπορείς να επιβάλεις λογοκρισία στην Εκκλησία στο όνομα της ανεξιθρησκείας και ο Σεραφείμ έχει τα ίδια δικαιώματα λόγου με τον Μόσιαλο.
Αυτό το έχω παρατηρήσει σε πολλούς "διαφωτιστές" και στο παρελθόν,ζητάνε τα ίδια με τους αντιπάλους τους και θέλουν να απαγορεύσουν στους εκκλησιαστικούς να μιλούν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Maspoli έγραψε: 26 Δεκ 2021, 21:52 Όσο και να πάω τον Σεραφείμ ως ιερέα, η συγκεκριμένη κριτική του kauldrοn είναι 100% δίκαια.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για πάρε το μηδένπατησιωτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 08:48 .Δεν υπάρχει σχέση ούτε με Ιράν ούτε με ΣαρλίΕμπντό κλπ διότι ουδείς απείλησε τη ζωή του Μόσιαλου.
Εσύ να κάτσεις και να προβληματιστείς πως έχετε φτάσει στο σημείο στη ΝΔ να ενοχλούνται πολύ οι πασόκοι με τους οποίους έχει γεμίσει το κόμμα σας που δεν έχει φιλελεφτίσει πλήρως ακόμα και τολμούν να βγαίνουν δημοσίως συντηρητικοί (λέμε τώρα) βουλευτές και να τοποθετούνται υπέρ της Εκκλησίας.πατησιωτης έγραψε: 27 Δεκ 2021, 08:48Αυτοί οι άλλοι δηλαδή ζητάνε να καταργηθεί η ελευθερία του λόγου των ...μπόζων και να μην έχουν το δικαίωμα να τα ψάλλουν στον Μόσιαλο.Philip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:17 Προσωπικά έχω ενοχληθεί πολύ από το ότι ο Μητσοτάκης άφησε εσωκομματικά μποζο χαμηλότερης μόρφωσης να κάνουν ιερό πόλεμο κατά ενός σοβαρού επιστήμονα. Την ώρα που πρόσφατα υποτίθεται ότι σκίτσα πολύ πιο "προσβλητικά" αναρτήθηκαν από τον μακρόν στη Γαλλία σε δημόσια κτήρια, και χαιρετίστηκε η κίνηση. Και έχουν ενοχληθεί και άλλοι πολλοί.
Αν συνεχίσει έτσι, κάτι μου λέει ότι ο Ανδρουλάκης θα κάνει πάρτι...Οι ζηλωτές δεν θέλουν να ακούν τον Μόσιαλο και οι δήθεν διαφωτιστές δεν θέλουν να ακούν τους επικριτές του Μόσιαλου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ευκαιρία να γυρίσετε στο φυσικό σας χώροPhilip Mortimer έγραψε: 27 Δεκ 2021, 02:17 Αν συνεχίσει έτσι, κάτι μου λέει ότι ο Ανδρουλάκης θα κάνει πάρτι...
οι μουσαφιραίοι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νοιώστε λίγο: δεν υπάρχει φιλοδυτική κυβερνητική λύση χωρίς εκσυγχρονιστές
Ο κουchavακισμός δεν είναι εκσυγχρονισμός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:52 Νοιώστε λίγο: δεν υπάρχει φιλοδυτική κυβερνητική λύση χωρίς εκσυγχρονιστές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Δεκ 2021, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τουλάχιστον συγκινητικός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:52 Νοιώστε λίγο: δεν υπάρχει φιλοδυτική κυβερνητική λύση χωρίς εκσυγχρονιστές
JD Vance
JD Vance
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ για σας τα γράφω, να μην στενοχωριέστε άδικα 
Και η εκσυγχρονισμένη αυθεντικότητα των αυριανιστών ήταν κάποτε σχεδόν συγκινητική.Scouser έγραψε: 27 Δεκ 2021, 11:02Τουλάχιστον συγκινητικός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Δεκ 2021, 10:52 Νοιώστε λίγο: δεν υπάρχει φιλοδυτική κυβερνητική λύση χωρίς εκσυγχρονιστές![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κ. Μόσιαλος προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας»
«Δεν αντέδρασα και ιδιαίτερα έντονα, νομίζω ήμουν και πολύ ευγενής με τον κ. Μόσιαλο.
"Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"... Κι εγώ έχω κάνει εκατοντάδες άστοχες αναρτήσεις στα social media, οπότε δε θέλω να το κάνω προσωπικό θέμα... Για μένα το μεγάλο λάθος είναι να υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις.
Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ αρνήθηκε να ζητήσει μία συγγνώμη.... Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δε θα βγάλουμε άκρη... Το ίδιο θα έλεγα αν προσέβαλε τον Μωάμεθ ή αν έβγαζε τον Βούδα με μαγιό...
Ο κ. Μόσιαλος, ενώ ήθελε να βοηθήσει στην πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας».
«Δεν αντέδρασα και ιδιαίτερα έντονα, νομίζω ήμουν και πολύ ευγενής με τον κ. Μόσιαλο.
"Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"... Κι εγώ έχω κάνει εκατοντάδες άστοχες αναρτήσεις στα social media, οπότε δε θέλω να το κάνω προσωπικό θέμα... Για μένα το μεγάλο λάθος είναι να υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις.
Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ αρνήθηκε να ζητήσει μία συγγνώμη.... Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δε θα βγάλουμε άκρη... Το ίδιο θα έλεγα αν προσέβαλε τον Μωάμεθ ή αν έβγαζε τον Βούδα με μαγιό...
Ο κ. Μόσιαλος, ενώ ήθελε να βοηθήσει στην πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 8 Απαντήσεις