Ότι θα έχει η άλλη τον πόνο της που δεν μπορεί να κάνει παιδί και θα έχει και τους παπάδες να την ψέλνουν.Στύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:31Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20
Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.
«Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθοι εφ' υμάς τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων»![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι έχω κάνει λάθος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gherschaagk την 14 Ιουν 2021, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
έθιξα το καθεστώς και τις αρχές του;Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30Πέταξες χοντρή μλκια.Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:28 Καλά δεν είναι ο μόνος κοινωνικός λόγος αυτός της διαφήμισης που η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί σήμερα. Ας κοιτάξουν αρχικά τα παραμάγαζα που έχουν στήσει μέσα στα νοσοκομεία στις μαιευτικές κλινικές όπου δεν μπορεί να πάει να γεννήσει καμιά Ελληνιδα και μάλιστα όποια πάει την αποτρέπουν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Η αδερφή μου από 33 προσπαθούσε να κάνει 2ο παιδί. Μετά από δυο αποβολές, έκανε στα 38 της.
Για κάποιο λόγο, όλο και πιο δύσκολα γεννιούνται παιδιά.
Για κάποιο λόγο, όλο και πιο δύσκολα γεννιούνται παιδιά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το Ιπποκράτειο είναι γεμάτο Ελληνίδες, από προσωπική πείρα αυτό, και δεν εννοώ Ρομά.Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:34έθιξα το καθεστώς και τις αρχές του;Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30Πέταξες χοντρή μλκια.Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:28 Καλά δεν είναι ο μόνος κοινωνικός λόγος αυτός της διαφήμισης που η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί σήμερα. Ας κοιτάξουν αρχικά τα παραμάγαζα που έχουν στήσει μέσα στα νοσοκομεία στις μαιευτικές κλινικές όπου δεν μπορεί να πάει να γεννήσει καμιά Ελληνιδα και μάλιστα όποια πάει την αποτρέπουν.
-
talaipwros
παρεπιμπτοντως, μολις ειδα το αρχικο ποστ με το βιντεο.
Ποιος βλακας το ενεκρινε;
Ποιος βλακας το ενεκρινε;
-
talaipwros
σε μια χωρα με περισσοτερες εκτρωσεις απο γεννησεις, δεν ειναι η υπογονιμοτητα το προβλημα.
Για αυτο πιθανοτατα και οι παπαδες.
Τες πα
Τες πα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 14 Ιουν 2021, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
άγνωστος γνωστός
Και τι κάνανε μέχρι τα σαράντα;Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:17
Ναι κι εγώ θα ήθελα να ακούσω πρώτα τι ήθελαν να πουν και μετά να τους κραξω διπλά.
Αλλαξε τόσο στα δέκα χρόνια που έχω να κάνω παιδί;Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:36Το Ιπποκράτειο είναι γεμάτο Ελληνίδες, από προσωπική πείρα αυτό, και δεν εννοώ Ρομά.
Στο Παπαγεωργίου πάντως μας άφησαν να το χάσουμε στον όγδοο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 14 Ιουν 2021, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- nik_killthemall
ο,τι γουσταρανε λογαριασμο θα σου δωκουνε ρε μπαρμπα ?άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:39Και τι κάνανε μέχρι τα σαράντα;Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20
Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτό.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:39Και τι κάνανε μέχρι τα σαράντα;Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20
-
άγνωστος γνωστός
Ό,τι καταλαβαίνεις. Δεν νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω. Ειδικά όταν βλέπω ότι η σκέψη σου μέχρι εκεί φτάνει του ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να εκφέρουν γνώμη οι άτεκνοι.talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30εχω 2, θα ηταν15 αλλα ηταν πολλα για να τα εχω με την ιδια γυναικα αφου δεν παω με πολλες.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:29Τρία Θα ήταν οχτώ αλλά δεν τα θέλανε αυτές που ήμουν μαζί τους. Ήταν και κριτήριο αυτό για μένα αν θα είμαστε μαζί.
Εσύ έχεις;
Γιατι ρωτας ολο τον κοσμο αν εχει παιδια; μονο οσοι εχουν παιδια μπορουν να εκφερουν αποψη;
Ωστόσο για κάποιους, ναι ισχύει. Ας είχαν παιδιά και μετά να μιλούσαν για πατρίδες και δημογραφικά, αλλά και για χαμηλά εισοδήματα και οικονομικά προβλήματα οικογενειών.
Η σκέψη του δηλαδή φτάνει μέχρι του οτι πιστεύεις αυτό που όντως πιστεύεις.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:43Ό,τι καταλαβαίνεις. Δεν νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω. Ειδικά όταν βλέπω ότι η σκέψη σου μέχρι εκεί φτάνει του ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να εκφέρουν γνώμη οι άτεκνοι.talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30εχω 2, θα ηταν15 αλλα ηταν πολλα για να τα εχω με την ιδια γυναικα αφου δεν παω με πολλες.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:29
Τρία Θα ήταν οχτώ αλλά δεν τα θέλανε αυτές που ήμουν μαζί τους. Ήταν και κριτήριο αυτό για μένα αν θα είμαστε μαζί.
Εσύ έχεις;
Γιατι ρωτας ολο τον κοσμο αν εχει παιδια; μονο οσοι εχουν παιδια μπορουν να εκφερουν αποψη;
Ωστόσο για κάποιους, ναι ισχύει. Ας είχαν παιδιά και μετά να μιλούσαν για πατρίδες και δημογραφικά, αλλά και για χαμηλά εισοδήματα και οικονομικά προβλήματα οικογενειών.
- nik_killthemall
https://www.kathimerini.gr/opinion/1058 ... ai-moyfes/talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:38 σε μια χωρα με περισσοτερες εκτρωσεις απο γεννησεις, δεν ειναι η υπογονιμοτητα το προβλημα.
Τες πα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αν δε χωθούν να μασουλήσουν από παντού ,δεν μπορούν. "Άστοχο παπαδαριό" που έλεγε κι ο χριστιανοταλιμπάν μεν αλλά τσεκουράτα εύστοχος κεκοιμημένος μητροπολίτης Καντιώτης.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:33Ότι θα έχει η άλλη τον πόνο της που δεν μπορεί να κάνει παιδί και θα έχει και τους παπάδες να την ψέλνουν.Στύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:31Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24
Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;
«Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθοι εφ' υμάς τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων»![]()
Ήμαρτον , πρόσφατα πήρα εξ αποστάσεως και το μεταπτυχιακό στη Θεολογία, "συγχωροχάρτια" και χριστιανοταλιμπανισμό όμως δε μπορώ να δεχτώ.
Ποια ήταν τα κρυφά μηνύματα του συνεδρίου ; μήπως δεν το γνωρίζει κανείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ