!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Τι έχω κάνει λάθος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Στύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:31
Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:24
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:20

Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.
Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;

«Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθοι εφ' υμάς τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων» :vp20:
Ότι θα έχει η άλλη τον πόνο της που δεν μπορεί να κάνει παιδί και θα έχει και τους παπάδες να την ψέλνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gherschaagk την 14 Ιουν 2021, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30
Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:28 Καλά δεν είναι ο μόνος κοινωνικός λόγος αυτός της διαφήμισης που η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί σήμερα. Ας κοιτάξουν αρχικά τα παραμάγαζα που έχουν στήσει μέσα στα νοσοκομεία στις μαιευτικές κλινικές όπου δεν μπορεί να πάει να γεννήσει καμιά Ελληνιδα και μάλιστα όποια πάει την αποτρέπουν.
Πέταξες χοντρή μλκια.
έθιξα το καθεστώς και τις αρχές του;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Η αδερφή μου από 33 προσπαθούσε να κάνει 2ο παιδί. Μετά από δυο αποβολές, έκανε στα 38 της.
Για κάποιο λόγο, όλο και πιο δύσκολα γεννιούνται παιδιά. :-?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:34
Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:28 Καλά δεν είναι ο μόνος κοινωνικός λόγος αυτός της διαφήμισης που η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει παιδί σήμερα. Ας κοιτάξουν αρχικά τα παραμάγαζα που έχουν στήσει μέσα στα νοσοκομεία στις μαιευτικές κλινικές όπου δεν μπορεί να πάει να γεννήσει καμιά Ελληνιδα και μάλιστα όποια πάει την αποτρέπουν.
Πέταξες χοντρή μλκια.
Το Ιπποκράτειο είναι γεμάτο Ελληνίδες, από προσωπική πείρα αυτό, και δεν εννοώ Ρομά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

παρεπιμπτοντως, μολις ειδα το αρχικο ποστ με το βιντεο.
Ποιος βλακας το ενεκρινε;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

σε μια χωρα με περισσοτερες εκτρωσεις απο γεννησεις, δεν ειναι η υπογονιμοτητα το προβλημα.
Για αυτο πιθανοτατα και οι παπαδες.

Τες πα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 14 Ιουν 2021, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός »

Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:17
Ναι κι εγώ θα ήθελα να ακούσω πρώτα τι ήθελαν να πουν και μετά να τους κραξω διπλά.
Απ ότι κατάλαβα ήταν ένα περίεργο μείγμα χριστιανοταλιμπαν βλαμμενων (κάπου πήρε το μάτι μου την ανακοίνωση του συνεδρίου, κατάλαβα ότι είναι μαλακες από το ότι έγραφαν ενωρις αντί για νωρίς) και γιατρών που κονομανε από τις εξωσωματικες.
Οκ οι γιατροί προσφέρουν μια υπηρεσία και βασισμένοι στις στατιστικές λένε πως μετά τα 40 τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι παπάδες τι δουλειά είχαν σ' αυτό;
Και τι κάνανε μέχρι τα σαράντα;
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:36
Σέλευκας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:34

Πέταξες χοντρή μλκια.
Το Ιπποκράτειο είναι γεμάτο Ελληνίδες, από προσωπική πείρα αυτό, και δεν εννοώ Ρομά.
Αλλαξε τόσο στα δέκα χρόνια που έχω να κάνω παιδί;
Στο Παπαγεωργίου πάντως μας άφησαν να το χάσουμε στον όγδοο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 14 Ιουν 2021, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:39

ο,τι γουσταρανε λογαριασμο θα σου δωκουνε ρε μπαρμπα ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:39

Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτό.
άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός »

talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30
άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:29
talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:26

Έχεις παιδιά;
Τρία Θα ήταν οχτώ αλλά δεν τα θέλανε αυτές που ήμουν μαζί τους. Ήταν και κριτήριο αυτό για μένα αν θα είμαστε μαζί.

Εσύ έχεις;
εχω 2, θα ηταν15 αλλα ηταν πολλα για να τα εχω με την ιδια γυναικα αφου δεν παω με πολλες.
Γιατι ρωτας ολο τον κοσμο αν εχει παιδια; μονο οσοι εχουν παιδια μπορουν να εκφερουν αποψη;
Ό,τι καταλαβαίνεις. Δεν νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω. Ειδικά όταν βλέπω ότι η σκέψη σου μέχρι εκεί φτάνει του ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να εκφέρουν γνώμη οι άτεκνοι.
Ωστόσο για κάποιους, ναι ισχύει. Ας είχαν παιδιά και μετά να μιλούσαν για πατρίδες και δημογραφικά, αλλά και για χαμηλά εισοδήματα και οικονομικά προβλήματα οικογενειών.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:43
talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30
άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:29

Τρία Θα ήταν οχτώ αλλά δεν τα θέλανε αυτές που ήμουν μαζί τους. Ήταν και κριτήριο αυτό για μένα αν θα είμαστε μαζί.

Εσύ έχεις;
εχω 2, θα ηταν15 αλλα ηταν πολλα για να τα εχω με την ιδια γυναικα αφου δεν παω με πολλες.
Γιατι ρωτας ολο τον κοσμο αν εχει παιδια; μονο οσοι εχουν παιδια μπορουν να εκφερουν αποψη;
Ό,τι καταλαβαίνεις. Δεν νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω. Ειδικά όταν βλέπω ότι η σκέψη σου μέχρι εκεί φτάνει του ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να εκφέρουν γνώμη οι άτεκνοι.
Ωστόσο για κάποιους, ναι ισχύει. Ας είχαν παιδιά και μετά να μιλούσαν για πατρίδες και δημογραφικά, αλλά και για χαμηλά εισοδήματα και οικονομικά προβλήματα οικογενειών.
Η σκέψη του δηλαδή φτάνει μέχρι του οτι πιστεύεις αυτό που όντως πιστεύεις.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:38 σε μια χωρα με περισσοτερες εκτρωσεις απο γεννησεις, δεν ειναι η υπογονιμοτητα το προβλημα.
Για αυτο πιθανοτατα και οι παπαδες.

Τες πα
https://www.kathimerini.gr/opinion/1058 ... ai-moyfes/
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:33
Στύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:31

«Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθοι εφ' υμάς τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία πάντοτε, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων» :vp20:
Ότι θα έχει η άλλη τον πόνο της που δεν μπορεί να κάνει παιδί και θα έχει και τους παπάδες να την ψέλνουν.
Αν δε χωθούν να μασουλήσουν από παντού ,δεν μπορούν. "Άστοχο παπαδαριό" που έλεγε κι ο χριστιανοταλιμπάν μεν αλλά τσεκουράτα εύστοχος κεκοιμημένος μητροπολίτης Καντιώτης.

Ήμαρτον , πρόσφατα πήρα εξ αποστάσεως και το μεταπτυχιακό στη Θεολογία, "συγχωροχάρτια" και χριστιανοταλιμπανισμό όμως δε μπορώ να δεχτώ.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ποια ήταν τα κρυφά μηνύματα του συνεδρίου ; μήπως δεν το γνωρίζει κανείς;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”