μπερδευεις τη στατιστικη με την κοσμολογια ... το ιδιο γεγονος δεν συμβαινει ... η δημιουργια ζωης και η εξελιξη της σε τεχνολογικο πολιτισμο δεν μπορει να θεωρηθει οτι επαναλαμβανεται ομοια ωστε να ειναι στατιστικα αδυνατη ... καθε μοτιβο εξελιξης ειναι ντε φακτο διαφορετικο και σε αυτο συντελουνε αναριθμητοι παραγοντεςstavmanr έγραψε: 07 Ιαν 2021, 09:36Το πρόβλημα είναι ότι εφόσον είναι άπειροι θα έπρεπε να είναι άπειροι στον κόσμο, στο μικρόκοσμο και στο μεγάκοσμο.nostromos έγραψε: 07 Ιαν 2021, 01:58τιποτε δεν αποκλειει να υπαρχουνε και απειροι πολιτισμοι στο κβαντικο μικροκοσμο ...stavmanr έγραψε: 06 Ιαν 2021, 23:17
Άρα όλο το σύμπαν είναι γεμάτο πολιτισμούς, αφού άπειροι πολιτισμοί σημαίνει ότι κάθε nanoplanc του σύμπαντος (κι ακόμα λιγότερο) περιέχει νέο πολιτισμό... Διότι το άπειρο δεν επεκτείνεται μόνο προς τα έξω αλλά και προς τα μέσα, για να είναι άπειρο.
Έχετε κάνει τη στατιστική εξωγήινη. Χωρίς ίχνος περίσκεψης.
Μην τσιμπάς, Καραμέλα. Βάστα γερά. Πρόκειται για ψευδομαθηματικές ανοησίες.
Ο απειρισμός δεν υφίσταται σε ένα μόνο μέγεθος του σύμπαντος.
Πρόσεξε όμως το πιο σημαντικό που αφορά στατιστική συνεχών δειγματοληπτικών συνόλων: εξαιτίας της ικανότητας αυτών των συνόλων να επεκτείνονται στο άπειρο προς όλες τις κατευθύνσεις τους (απειροτικά κι απειροστικά), η πιθανότητα να βρεις το ίδιο σημείο τους (γεγονός) δύο φορές είναι μηδενική. Η πιθανότητα, δηλαδή να έχεις συγκεκριμένη επιτυχία είναι πρακτικά και θεωρητικά μηδέν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι εξωγήινοι υπάρχουν
Re: Οι εξωγήινοι υπάρχουν
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
τι προσπαθεις να πεις με το βιντεο που εβαλες ...?parafrwn έγραψε: 07 Ιαν 2021, 07:09nostromos έγραψε: 07 Ιαν 2021, 01:58τιποτε δεν αποκλειει να υπαρχουνε και απειροι πολιτισμοι στο κβαντικο μικροκοσμο ...stavmanr έγραψε: 06 Ιαν 2021, 23:17
Άρα όλο το σύμπαν είναι γεμάτο πολιτισμούς, αφού άπειροι πολιτισμοί σημαίνει ότι κάθε nanoplanc του σύμπαντος (κι ακόμα λιγότερο) περιέχει νέο πολιτισμό... Διότι το άπειρο δεν επεκτείνεται μόνο προς τα έξω αλλά και προς τα μέσα, για να είναι άπειρο.
Έχετε κάνει τη στατιστική εξωγήινη. Χωρίς ίχνος περίσκεψης.
Μην τσιμπάς, Καραμέλα. Βάστα γερά. Πρόκειται για ψευδομαθηματικές ανοησίες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αυτό το θέμα προσωποίωσης προσωμοίωσης πως το λέτε μου ακούγεται πολλά μούφα. Δηλαδή κάποιοι μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο, κάνανε ένα σκουλίκι πεταλούδα, δημιούργησαν ένα τέλειο σύμπαν αλλά ξέχασαν να μας στείλουν ένα μήνυμα από εξωγήινους ή τους ίδιους τους εξωγήινους. Μούφα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Η αλήθεια είναι πως σε πολλά τρις χρόνια το σύμπαν θα σβήσει σαν κερί. Δεν είναι ωστόσο αυτό το ζήτημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Η καταστροφή μας είναι επικείμενη. Η νασα νομίζω πήρε ένα 0,5 του ολικού προυπολογισμού. Αστεία πράγματα για κάποιους που ευελπιστούν να αποικίσουν το ηλιακό σύστημα.
δεν το λεμε εμεις ... ειναι μια υποθεση οτι αν το συμπαν ειναι τεχνητο η οχι ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:39 Αυτό το θέμα προσωποίωσης προσωμοίωσης πως το λέτε μου ακούγεται πολλά μούφα. Δηλαδή κάποιοι μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο, κάνανε ένα σκουλίκι πεταλούδα, δημιούργησαν ένα τέλειο σύμπαν αλλά ξέχασαν να μας στείλουν ένα μήνυμα από εξωγήινους ή τους ίδιους τους εξωγήινους. Μούφα.
εχουμε ενα παραθυρο 30-50 ετων να φτιαξουμε δευτερο σπιτι ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:43 Η αλήθεια είναι πως σε πολλά τρις χρόνια το σύμπαν θα σβήσει σαν κερί. Δεν είναι ωστόσο αυτό το ζήτημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Η καταστροφή μας είναι επικείμενη. Η νασα νομίζω πήρε ένα 0,5 του ολικού προυπολογισμού. Αστεία πράγματα για κάποιους που ευελπιστούν να αποικίσουν το ηλιακό σύστημα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μια υπόθεση είναι και μια τσαγιέρα σε τροχιά γύρω από τον Κρόνο απλά όχι πολύ πιθανή.nostromos έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:43δεν το λεμε εμεις ... ειναι μια υποθεση οτι αν το συμπαν ειναι τεχνητο η οχι ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:39 Αυτό το θέμα προσωποίωσης προσωμοίωσης πως το λέτε μου ακούγεται πολλά μούφα. Δηλαδή κάποιοι μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο, κάνανε ένα σκουλίκι πεταλούδα, δημιούργησαν ένα τέλειο σύμπαν αλλά ξέχασαν να μας στείλουν ένα μήνυμα από εξωγήινους ή τους ίδιους τους εξωγήινους. Μούφα.
Όχι με το ρυθμό που πηγαίνουμε. Καταρχάς η προσπάθεια θα έπρεπε να είναι παγκόσμια και τα ποσά πολύ πολύ μεγαλύτερα. Για όπλα οι ηπα δαπανούν ένα τρις κάθε χρόνο ενώ η νάσα παίρνει 20 με 30 δις χωρίς κανένα απολύτως σημάδι ότι η κατάσταση αυτή θα αλλάξει.nostromos έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:44εχουμε ενα παραθυρο 30-50 ετων να φτιαξουμε δευτερο σπιτι ...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:43 Η αλήθεια είναι πως σε πολλά τρις χρόνια το σύμπαν θα σβήσει σαν κερί. Δεν είναι ωστόσο αυτό το ζήτημα που αντιμετωπίζουμε σήμερα. Η καταστροφή μας είναι επικείμενη. Η νασα νομίζω πήρε ένα 0,5 του ολικού προυπολογισμού. Αστεία πράγματα για κάποιους που ευελπιστούν να αποικίσουν το ηλιακό σύστημα.
ναι μια υποθεση ειναι ...
ο ρυθμος με τον οποιο προσπαθουμε να βγουμε στο διαστημα σιγουρα θα μπορουσε να επιταχυνθει ... κοστιζει πολυ ομως χωρις αμεσα ανταποδοτικα οφελη ...υπαρχουνε ομαδες που πιεζουνε τα ηδη κεφαλαια να διατεθουνε αλλου ...θεωρουνουνε οτι ειναι πεταμενα λεφτα
ο ρυθμος με τον οποιο προσπαθουμε να βγουμε στο διαστημα σιγουρα θα μπορουσε να επιταχυνθει ... κοστιζει πολυ ομως χωρις αμεσα ανταποδοτικα οφελη ...υπαρχουνε ομαδες που πιεζουνε τα ηδη κεφαλαια να διατεθουνε αλλου ...θεωρουνουνε οτι ειναι πεταμενα λεφτα
Μολις περιεγραψες τις κοσμογονιες ολων των θρησκειων.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:39 Αυτό το θέμα προσωποίωσης προσωμοίωσης πως το λέτε μου ακούγεται πολλά μούφα. Δηλαδή κάποιοι μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο, κάνανε ένα σκουλίκι πεταλούδα, δημιούργησαν ένα τέλειο σύμπαν αλλά ξέχασαν να μας στείλουν ένα μήνυμα από εξωγήινους ή τους ίδιους τους εξωγήινους. Μούφα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Δε βλέπω πως μα γι΄αυτό και παρόμοιες ψευδοεπιστημονικές θέσεις υιοθετούνται από όσους θέλουν να συμπληρώσουν στο ομολογουμένως παλαιολιθικό περιβάλλον παραδοσιακών θρησκειών κάποιο νέο γκάτζετ. Μια μικρή ρύθμιση που θα επιτρέψει σε λογικά όντα να πιστέψουν σε κάτι μεταφυσικό.Thor έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:59Μολις περιεγραψες τις κοσμογονιες ολων των θρησκειων.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:39 Αυτό το θέμα προσωποίωσης προσωμοίωσης πως το λέτε μου ακούγεται πολλά μούφα. Δηλαδή κάποιοι μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο, κάνανε ένα σκουλίκι πεταλούδα, δημιούργησαν ένα τέλειο σύμπαν αλλά ξέχασαν να μας στείλουν ένα μήνυμα από εξωγήινους ή τους ίδιους τους εξωγήινους. Μούφα.
Δική μου ιδέα είναι πως η ύπαρξή μας είναι κατ' ουσίαν μεταφυσική χωρίς προσθήκη ή αφαίρεση δεισιδαιμονιών. Εμείς είμαστε ο θεός.
Είναι απόσπασμα από μια γνωστή σειρά όπου ένας επιστήμονας φτιάχνει ένα μικρό σύμπαν που αναπτύσσει ευφυή ζωή. Κ στο μικροσυμπαν ένας άλλος φτιάχνει ένα πιο μικρό κλπ.
Για να ευθυμησουμε. Νόμιζα πως το έβλεπες.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
οχι δεν το εχω δει ... παντως θεωριτικα καθε φορα που καταστρεφουμε ενα πρωτονιο σε επιταχυντηρα υπαρχει περιπτωση να καταστρεφουμε ενα συμπαν με απειρους πολιτισμους μεσα του ...
Δεν βγαζω καποιο νοημα με τη πρωτη σου παραγραφο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 15:15Δε βλέπω πως μα γι΄αυτό και παρόμοιες ψευδοεπιστημονικές θέσεις υιοθετούνται από όσους θέλουν να συμπληρώσουν στο ομολογουμένως παλαιολιθικό περιβάλλον παραδοσιακών θρησκειών κάποιο νέο γκάτζετ. Μια μικρή ρύθμιση που θα επιτρέψει σε λογικά όντα να πιστέψουν σε κάτι μεταφυσικό.Thor έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:59Μολις περιεγραψες τις κοσμογονιες ολων των θρησκειων.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 14:39 Αυτό το θέμα προσωποίωσης προσωμοίωσης πως το λέτε μου ακούγεται πολλά μούφα. Δηλαδή κάποιοι μπήκαν σε όλο αυτό τον κόπο, κάνανε ένα σκουλίκι πεταλούδα, δημιούργησαν ένα τέλειο σύμπαν αλλά ξέχασαν να μας στείλουν ένα μήνυμα από εξωγήινους ή τους ίδιους τους εξωγήινους. Μούφα.
Δική μου ιδέα είναι πως η ύπαρξή μας είναι κατ' ουσίαν μεταφυσική χωρίς προσθήκη ή αφαίρεση δεισιδαιμονιών. Εμείς είμαστε ο θεός.
Κανε μια προσπαθεια ακομα.
Η θεωρια της προσομοιωσης δεν ερχεται για να δημιουργησει μια νεα θρησκεια.
Ειναι απλα μια εικασια ως προσπαθεια ερμηνειας των παρατηρησεων μας και των βιοματικων εμπειριων μας.
Δεν ειναι καποιο θεοπνευστο δογμα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Απάντησέ μου σ' αυτό. Ποιων ακριβώς παρατηρήσεων και βιοματικών εμπειριών μας; Έχεις βιώσει κατάσταση στην οποία αισθανόσουν ότι βρίσκεσαι στο μάτριξ; Αν ναι, πως αυτή η κατάσταση διαφέρει από κάποιον που είδε τον αη γιώργη καβαλάρη;Thor έγραψε: 07 Ιαν 2021, 15:31Δεν βγαζω καποιο νοημα με τη πρωτη σου παραγραφο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 15:15Δε βλέπω πως μα γι΄αυτό και παρόμοιες ψευδοεπιστημονικές θέσεις υιοθετούνται από όσους θέλουν να συμπληρώσουν στο ομολογουμένως παλαιολιθικό περιβάλλον παραδοσιακών θρησκειών κάποιο νέο γκάτζετ. Μια μικρή ρύθμιση που θα επιτρέψει σε λογικά όντα να πιστέψουν σε κάτι μεταφυσικό.
Ειναι απλα μια εικασια ως προσπαθεια ερμηνειας των παρατηρησεων μας και των βιοματικων εμπειριων μας.
Τώρα. Όταν αντιληφθείς αυτό που κινεί την παρανόησή μας, ένα ανώτερο δηλαδή ον, θα καταλάβεις και τις ομοιότητες με τις παραδοσιακές θρησκείες.
Μιλαω για τις επιστημονικες παρατηρησεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 15:42Απάντησέ μου σ' αυτό. Ποιων ακριβώς παρατηρήσεων και βιοματικών εμπειριών μας; Έχεις βιώσει κατάσταση στην οποία αισθανόσουν ότι βρίσκεσαι στο μάτριξ; Αν ναι, πως αυτή η κατάσταση διαφέρει από κάποιον που είδε τον αη γιώργη καβαλάρη;Thor έγραψε: 07 Ιαν 2021, 15:31Δεν βγαζω καποιο νοημα με τη πρωτη σου παραγραφο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 07 Ιαν 2021, 15:15
Δε βλέπω πως μα γι΄αυτό και παρόμοιες ψευδοεπιστημονικές θέσεις υιοθετούνται από όσους θέλουν να συμπληρώσουν στο ομολογουμένως παλαιολιθικό περιβάλλον παραδοσιακών θρησκειών κάποιο νέο γκάτζετ. Μια μικρή ρύθμιση που θα επιτρέψει σε λογικά όντα να πιστέψουν σε κάτι μεταφυσικό.
Τώρα. Όταν αντιληφθείς αυτό που κινεί την παρανόησή μας, ένα ανώτερο δηλαδή ον, θα καταλάβεις και τις ομοιότητες με τις παραδοσιακές θρησκείες.
Με τα οργανα μας,εντος κι εκτος εργαστηριου.
Τα αποτελεσματα που παιρνουμε απ'αυτες τις παρατηρησεις αναγκαστικα.περνουν στο εγκεφαλο μας μεσω των αισθητηριων οργανων μας(βιοματικες εμπειριες).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 2813 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 68 Απαντήσεις