!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πόσο παλιός είσαι;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Re: Πόσο παλιός είσαι;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:33 θυμάμαι που η δική μας η έγχρωμη ήταν μια SALORA, τί μάρκα ήταν αυτή ρε παιδιά?
είσαι πιτσιρίκα εσύ, εγώ θυμάμαι δεκαετία 80 ένα γνωστό να φέρνει πανάκριβη έγχρωμη από Αμερική και να μην παίζει λόγω Σεκάμ.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

enterprise-psi έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:38

Εγω πρόλαβα ασπρόμαυρη τηλεόραση, που της έπαιρνε κάνα δίλεπτο μέχρι να ανοίξει :lol:
ώπα κάτσε, τέτοια πρέπει να πρόλαβα κι εγώ, σίγουρα δηλαδή πρόλαβα, εδώ μιλάω για οτι το θυμάμαι κι όλας, γιατί αυτό το "της έπαιρνε κανα δίλεπτο μέχρι να ανοίξει" μου έκανε ένα τσικ μέσα μου. Τώρα είμαι τόσο παλιά, είναι η ιδέα μου ή οι τηλεοράσεις και οι μετέπειτα, οι έγχρωμες το είχαν αυτό? :p2:

Athos, μιλάς με τεχνολογικώς αναλφάβητη, τί είναι το σεκάμ?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εμείς έχουμε PAL , στην Γαλλία δεν είχαν SECAM?

edit και στην Αμερική NTSC.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Πσι, θυμάμαι που είχαμε και μια μικρούλα τηλεόραση :hebit: , κίτρινη με στρογγυλεμένες κάπως γωνίες και την κεραιούλα από πάνω, αυτή νομίζω ήταν ασπρόμαυρη, λοιπόν, δεν κάνανε αυτές ένα μπλιπ στην οθόνη όταν ανοίγανε, ενα γραμμοφώς να το πω? όπως είναι η ένδειξη στο καρδιογράφημα?
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:46 Πσι, θυμάμαι που είχαμε και μια μικρούλα τηλεόραση :hebit: , κίτρινη με στρογγυλεμένες κάπως γωνίες και την κεραιούλα από πάνω, αυτή νομίζω ήταν ασπρόμαυρη, λοιπόν, δεν κάνανε αυτές ένα μπλιπ στην οθόνη όταν ανοίγανε, ενα γραμμοφώς να το πω? όπως είναι η ένδειξη στο καρδιογράφημα?
Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Η επόμενη ήταν έγχρωμη με 12 κανάλια, και τεράστια, 23 ίντσες :o :lol: Αφου έλεγα, τι θα τα κάνουμε τόσα κανάλια :lol:
Μετά βγήκε η ιδιωτική τηλεόραση.

καλά όταν ήρθε σπίτι έγχρωμη με τηλεκοντρόλ :o και βίντεο που μπορούσες να το προγραμματίσεις να ξεκινάει μόνο του , εκεί είχαμε κουφαθεί με τον αδερφό μου :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:41 Τώρα είμαι τόσο παλιά, είναι η ιδέα μου ή οι τηλεοράσεις και οι μετέπειτα, οι έγχρωμες το είχαν αυτό? :p2:
Yes, they did. Έχω ακόμη μια Blaupunkt του 1989, που της παίρνει περίπου 20 δευτερόλεπτα να ανοίξει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:41 Athos, μιλάς με τεχνολογικώς αναλφάβητη, τί είναι το σεκάμ?
Ήταν το σύστημα εκπομπής, ο Καραμανλής είχε προτιμήσει το γαλλικό λόγω των καλών του σχέσεων.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Beria έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:49
Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:46 Πσι, θυμάμαι που είχαμε και μια μικρούλα τηλεόραση :hebit: , κίτρινη με στρογγυλεμένες κάπως γωνίες και την κεραιούλα από πάνω, αυτή νομίζω ήταν ασπρόμαυρη, λοιπόν, δεν κάνανε αυτές ένα μπλιπ στην οθόνη όταν ανοίγανε, ενα γραμμοφώς να το πω? όπως είναι η ένδειξη στο καρδιογράφημα?
Εικόνα
Ναι ρε Μπέρια! Σχεδόν ολόιδια!!! (ίσως και ακριβώς ίδια)
Και τώρα που την βλέπω θυμήθηκα οτι είχε δικό της κεραιάκι αλλά το δικό μας είχε σπάσει και βάζαμε ένα από αυτά τα φορητά κεραιάκια :) :g094:
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

εμείς βαζαμε πιρούνι
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:54
Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:41 Τώρα είμαι τόσο παλιά, είναι η ιδέα μου ή οι τηλεοράσεις και οι μετέπειτα, οι έγχρωμες το είχαν αυτό? :p2:
Yes, they did. Έχω ακόμη μια Blaupunkt του 1989, που της παίρνει περίπου 20 δευτερόλεπτα να ανοίξει.
εντάξει, τουλάχιστον τότε, με τις παλιές, αμα ανάβανε τα κανάλια μετά με το κοντρόλ τα πέρναγες σφαίρα.
Τώρα, στις περισσότερες τουλάχιστον, θες να αλλάξεις κανάλι και πάει χειρότερα και από ίντερνετ που σέρνεται :011:
enterprise-psi έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:53

καλά όταν ήρθε σπίτι έγχρωμη με τηλεκοντρόλ :o και βίντεο που μπορούσες να το προγραμματίσεις να ξεκινάει μόνο του , εκεί είχαμε κουφαθεί με τον αδερφό μου :lol:
Θυμάμαι πολύ μικρή, σε κάτι συγγενείς συγγενών, χάζευα την τηλεόραση και είχαν τηλεόραση με κοντρόλ, γιατί εκεί που έβλεπα το προγραμμα ξαφνικά άλλαζε κι εγώ, μετα το πρώτο σοκ, άνοιγα στόμα και μάτια και έκανα με θαυμασμό ααααα, και πίστευα οτι αυτός ο καλός συγγενής, εκτός από ωραίο παιδί που ήταν, γιατί παρόλο που ήμανε τριώ τεσσάρω θα σε γελάσω τον είχα ερωτευτεί και σχεδίαζα να τον παντρευτώ και να κάνουμε παιδάκια, ήταν και ο καλος μαγισονεράιδος του παραμυθιού! :g094:

Ένα ωραία που είδα προχθές στο fb :smt005: :
Συνημμένα
palia tv.jpg
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Εχω προλαβει απρομαυρη τηλεοραη με λυνιες και οντως εκανε 2 λεπτα να αναψει.Το αστειο ειναι οτι οταν κοιταζα πισω στο καλυμα εκει που ειναι οι γριλιες εξαερισμου εβλεπα τα νηματα των λυχνιων να λαμπουν ενα ισχνο πορτοκαλι χρωμα.Εχω προλαβει και ραδιοφωνο με λυχνιες το ειχε ο παππους μου στο σπιτι στο χωριο.Εγχρωμη τηλεοραση στο σπιτι μας βαλαμε το 1989 και θυμαμαι τον εαυτο μου να σκεφτεται πριν την παρουμε αντε να κερδισουμε το ΠΡΟΠΟ να παρουμε μια.Τελικα τσονταραν οι παπουδες απο την συνταξη και πηραμε μια Φιλιπς.Τωρα βεβαια ζουμε στην εποχη που το Τσεκελωτο ηθελε να κοψει τις συνταξεις γιατι ειναι μεγαλες και τσονταρουν τα παπουδια χαρτζιλικι για τα εγγονια.Ω τι τραγικη ειρωνια! :lol:

Επισης θυμαμαι οταν εκλαιγα γοερα ο πατερας μου κι εγω για τον θανατο του Ανδρεα Παπανδρεου.Ημουν δωδεκα χρονων τοτε.Ω τι δυστυχη μερα κι αυτη. :cry
Αν θυμηθω κι αλλα θα ποσταρω εδω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Σουβλίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:33 Άμα είναι να το πάμε έτσι, μεταφέρτε το νήμα στις εναλλακτικές, βαστάτε και καμια αγιαστούρα, δεν είναι να παίζεις με τέτοια πράγματα.

Λοιπόν, τώρα που λέτε για μάρκες, εγώ θυμάμαι που η δική μας η έγχρωμη ήταν μια SALORA, τί μάρκα ήταν αυτή ρε παιδιά?
Φινλανδικη δες εδω https://en.wikipedia.org/wiki/Salora_(Finnish_company)
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ααα plouf νέος είσαι, σε είχα για 55αρη
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

plouf έγραψε: 11 Οκτ 2018, 15:39
Επισης θυμαμαι οταν εκλαιγα γοερα ο πατερας μου κι εγω για τον θανατο του Ανδρεα Παπανδρεου.Ημουν δωδεκα χρονων τοτε.Ω τι δυστυχη μερα κι αυτη. :cry
Εγώ θυμάμαι που κατέβαζα κάτι μπινελίκια γιατί πέθανε εν μέσω Γιούρο 1996 και η ΕΡΤ είχε ματαιώσει τις μεταδόσεις των ματς που παίζονταν εκείνη τη μέρα. :011:
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”