!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Adidas

Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Zarkadaki εσύ εχεις καμια ιδέα επί του πιεστικου ερωτηματος;
Adidas

Αν οχι, θα αναγκαστώ να ρωτησω τις θηλυκοτητες του φορουμ....
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Adidas έγραψε: 03 Δεκ 2020, 19:46 Αν οχι, θα αναγκαστώ να ρωτησω τις θηλυκοτητες του φορουμ....
Τι κάνεις εκεί μέσα ρε άνθρωπε, το σκέφτηκες καλά;
the end
Adidas

Πάνας έγραψε: 03 Δεκ 2020, 20:03
Adidas έγραψε: 03 Δεκ 2020, 19:46 Αν οχι, θα αναγκαστώ να ρωτησω τις θηλυκοτητες του φορουμ....

Ρίχνω πίσω μου ψίχουλα για να μην χαθώ τύπε
Δεν πιστεύω να τα φαει κανένας;
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Adidas έγραψε: 03 Δεκ 2020, 20:07
Πάνας έγραψε: 03 Δεκ 2020, 20:03

Ρίχνω πίσω μου ψίχουλα για να μην χαθώ τύπε
Δεν πιστεύω να τα φαει κανένας;
Δεν ξέρω, Θα το καταλάβεις.
the end
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

αν είχες 3 ευχές ποιές θα ήταν?
αν είσαι τυχερός αρκετά, θα κάνω Pass στο προφίλ σου
πρέπει να είσαι πολύ όμορφος, ανεξάρτητος, ενδιαφέρον(άτομο), τρελός, με αυτοπεποίθηση, όχι παντρεμένος, ψηλός, ευγενικός, με στυλ,χιούμορ [.....μπλα μπλα...]. Ακριβώς όπως εγώ! Εκτός του ότι δεν είμαι ψηλή (XS μέγεθος) [....]

:102:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 02:41 ο Μπαντάς πού είναι;

Δεν ξέρω ρε Μένιο που είναι ο badass, αν τον βρεις μίλα μου και μένα, έχω πολλά να του πω.
Θα ήθελα να ξέρεις πως είμαι πολύ προσγειωμένος , δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ξέρω που πατάω και μόνον όταν το νοιώθω ΚΑΙ θέλω πετάω .

Δεν ξέρω ρε συ τι μου ήρθε και θέλω να σου πω μια φάση που είδα στο φατσομπούκι μιας και μετακομίσαμε εδώ..
Έχω ένα φίλο, κανονικό όχι μουσαντένιο, γύρω στα 37-38, ο οποίος είναι αρκετά εμφανίσιμος με μακρύ μαλλί και πού ωραίο παρουσιαστικό. Φατσομπούκι δεν είχε για ιδεολογικούς λόγους.
Σε κάποια φάση μου έρχεται ένα αίτημα από αυτόν… οκ λέω και αυτός στο λούκι τελικά.
Μετά από 15 μέρες σκάει στα μούτρα μου μια φώτο με τον φίλο μου και μια κοπέλα να τον αγκαλιάζει και να είναι και οι δύο μέσα στην τρελή χαρά. Χα… λέω μπράβο και πατάω like.
Μπήκε και δεύτερη παρόμοια διπλή σέλφι με φιλάκια… και τρίτη και τέταρτη. Καρδούλες, λάικ, νοιάζομαι…. Κοντά στα 150 -200 μαζεμένα στην κάθε μιά. Άρχισα να σκέφτομαι από μέσα μου ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αφού ανέβηκαν 5-6 στην τελευταία διπλή σέλφι λοιπόν ήταν καμιά 100 λάικ, 50 καρδούλες, 5 νοιάζομαι και ένα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….
Πατάω να δω ποιος το έκανε και βλέπω ένα τύπο που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο πρώην της και μάλιστα ο φίλος μου μοιάζει σαν παιδάκι μπροστά του. Και όλα αυτά στην πραγματική ζωή, όχι ιντε ρνετικές μαλακίες με φώτο κλπ…

Ελλεϊνιδες, no comments. :-?

Ο καθένας έχει κάτι και σέρνει μαζί του, στην πραγματική του ζωή. Η "τύπισσα" τα δικά της εσύ τα δικάσου και γω τα δικά μου.

Όσο για την υπογραφή μου αν έβαζα θα ήταν κάτι σε Θανάσιμοο αγάπημοο έλα πάρε με από δω … ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ
Πες ότι την έβαλα ΜΩΡΕ!
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 07:00

Δεν ξέρω ρε Μένιο που είναι ο badass, αν τον βρεις μίλα μου και μένα, έχω πολλά να του πω.
Θα ήθελα να ξέρεις πως είμαι πολύ προσγειωμένος , δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ξέρω που πατάω και μόνον όταν το νοιώθω ΚΑΙ θέλω πετάω .

Δεν ξέρω ρε συ τι μου ήρθε και θέλω να σου πω μια φάση που είδα στο φατσομπούκι μιας και μετακομίσαμε εδώ..
Έχω ένα φίλο, κανονικό όχι μουσαντένιο, γύρω στα 37-38, ο οποίος είναι αρκετά εμφανίσιμος με μακρύ μαλλί και πού ωραίο παρουσιαστικό. Φατσομπούκι δεν είχε για ιδεολογικούς λόγους.
Σε κάποια φάση μου έρχεται ένα αίτημα από αυτόν… οκ λέω και αυτός στο λούκι τελικά.
Μετά από 15 μέρες σκάει στα μούτρα μου μια φώτο με τον φίλο μου και μια κοπέλα να τον αγκαλιάζει και να είναι και οι δύο μέσα στην τρελή χαρά. Χα… λέω μπράβο και πατάω like.
Μπήκε και δεύτερη παρόμοια διπλή σέλφι με φιλάκια… και τρίτη και τέταρτη. Καρδούλες, λάικ, νοιάζομαι…. Κοντά στα 150 -200 μαζεμένα στην κάθε μιά. Άρχισα να σκέφτομαι από μέσα μου ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αφού ανέβηκαν 5-6 στην τελευταία διπλή σέλφι λοιπόν ήταν καμιά 100 λάικ, 50 καρδούλες, 5 νοιάζομαι και ένα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….
Πατάω να δω ποιος το έκανε και βλέπω ένα τύπο που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο πρώην της και μάλιστα ο φίλος μου μοιάζει σαν παιδάκι μπροστά του. Και όλα αυτά στην πραγματική ζωή, όχι ιντε ρνετικές μαλακίες με φώτο κλπ…

Ο καθένας έχει κάτι και σέρνει μαζί του, στην πραγματική του ζωή. Η "τύπισσα" τα δικά της εσύ τα δικάσου και γω τα δικά μου.

Όσο για την υπογραφή μου αν έβαζα θα ήταν κάτι σε Θανάσιμοο αγάπημοο έλα πάρε με από δω … ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ
Πες ότι την έβαλα ΜΩΡΕ!
Σε φώτο που ανέβασε ο φίλος σου στο φμπ του ήταν το χαχα. Η γκομινα φταίει;
:-?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

εξαιρετική αδιάφορη με περιττές λεπτομέρειες χωρίς νόημα ιστορία
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

nowhere έγραψε: 21 Ιαν 2021, 08:48 εξαιρετική αδιάφορη με περιττές λεπτομέρειες χωρίς νόημα ιστορία
το νοημα ειναι μαλλον οτι μπορεις να χωριζεις με καποιον και να εξακολουθειτε να ειστε φιλοι στο fb για να γελαει ο ενας με τον αλλον :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ή πως σαν μακρυμάλης φίλος του πάνα αν γραφτείς στο φέισμπουκ ο πρώην της νυν σου θα βάζει φατσούλες?δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Εδώ τα χάλια του πχώρουμ;
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 07:00

Πες ότι την έβαλα ΜΩΡΕ!
:8)
Άβαταρ μέλους
Πάνας

alekhine έγραψε: 21 Ιαν 2021, 13:44
nowhere έγραψε: 21 Ιαν 2021, 08:48 εξαιρετική αδιάφορη με περιττές λεπτομέρειες χωρίς νόημα ιστορία
το νοημα ειναι μαλλον οτι μπορεις να χωριζεις με καποιον και να εξακολουθειτε να ειστε φιλοι στο fb για να γελαει ο ενας με τον αλλον :102: :102: :102:
Οι αναρτήσεις ήταν δημόσιες. :wink
the end
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η κοπέλα θεωρείται ελλεινιδα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”