!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Re: Μέσα στο μυαλό της γυναίκας
Zarkadaki εσύ εχεις καμια ιδέα επί του πιεστικου ερωτηματος;
Αν οχι, θα αναγκαστώ να ρωτησω τις θηλυκοτητες του φορουμ....
-
Γενιά της Αγαμίας
αν είχες 3 ευχές ποιές θα ήταν?
αν είσαι τυχερός αρκετά, θα κάνω Pass στο προφίλ σου
πρέπει να είσαι πολύ όμορφος, ανεξάρτητος, ενδιαφέρον(άτομο), τρελός, με αυτοπεποίθηση, όχι παντρεμένος, ψηλός, ευγενικός, με στυλ,χιούμορ [.....μπλα μπλα...]. Ακριβώς όπως εγώ! Εκτός του ότι δεν είμαι ψηλή (XS μέγεθος) [....]
Δεν ξέρω ρε Μένιο που είναι ο badass, αν τον βρεις μίλα μου και μένα, έχω πολλά να του πω.
Θα ήθελα να ξέρεις πως είμαι πολύ προσγειωμένος , δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ξέρω που πατάω και μόνον όταν το νοιώθω ΚΑΙ θέλω πετάω .
Δεν ξέρω ρε συ τι μου ήρθε και θέλω να σου πω μια φάση που είδα στο φατσομπούκι μιας και μετακομίσαμε εδώ..
Έχω ένα φίλο, κανονικό όχι μουσαντένιο, γύρω στα 37-38, ο οποίος είναι αρκετά εμφανίσιμος με μακρύ μαλλί και πού ωραίο παρουσιαστικό. Φατσομπούκι δεν είχε για ιδεολογικούς λόγους.
Σε κάποια φάση μου έρχεται ένα αίτημα από αυτόν… οκ λέω και αυτός στο λούκι τελικά.
Μετά από 15 μέρες σκάει στα μούτρα μου μια φώτο με τον φίλο μου και μια κοπέλα να τον αγκαλιάζει και να είναι και οι δύο μέσα στην τρελή χαρά. Χα… λέω μπράβο και πατάω like.
Μπήκε και δεύτερη παρόμοια διπλή σέλφι με φιλάκια… και τρίτη και τέταρτη. Καρδούλες, λάικ, νοιάζομαι…. Κοντά στα 150 -200 μαζεμένα στην κάθε μιά. Άρχισα να σκέφτομαι από μέσα μου ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αφού ανέβηκαν 5-6 στην τελευταία διπλή σέλφι λοιπόν ήταν καμιά 100 λάικ, 50 καρδούλες, 5 νοιάζομαι και ένα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….
Πατάω να δω ποιος το έκανε και βλέπω ένα τύπο που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο πρώην της και μάλιστα ο φίλος μου μοιάζει σαν παιδάκι μπροστά του. Και όλα αυτά στην πραγματική ζωή, όχι ιντε ρνετικές μαλακίες με φώτο κλπ…
Ελλεϊνιδες, no comments.
Ο καθένας έχει κάτι και σέρνει μαζί του, στην πραγματική του ζωή. Η "τύπισσα" τα δικά της εσύ τα δικάσου και γω τα δικά μου.
Όσο για την υπογραφή μου αν έβαζα θα ήταν κάτι σε Θανάσιμοο αγάπημοο έλα πάρε με από δω … ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ
Πες ότι την έβαλα ΜΩΡΕ!
the end
Σε φώτο που ανέβασε ο φίλος σου στο φμπ του ήταν το χαχα. Η γκομινα φταίει;Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 07:00
Δεν ξέρω ρε Μένιο που είναι ο badass, αν τον βρεις μίλα μου και μένα, έχω πολλά να του πω.
Θα ήθελα να ξέρεις πως είμαι πολύ προσγειωμένος , δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, ξέρω που πατάω και μόνον όταν το νοιώθω ΚΑΙ θέλω πετάω .
Δεν ξέρω ρε συ τι μου ήρθε και θέλω να σου πω μια φάση που είδα στο φατσομπούκι μιας και μετακομίσαμε εδώ..
Έχω ένα φίλο, κανονικό όχι μουσαντένιο, γύρω στα 37-38, ο οποίος είναι αρκετά εμφανίσιμος με μακρύ μαλλί και πού ωραίο παρουσιαστικό. Φατσομπούκι δεν είχε για ιδεολογικούς λόγους.
Σε κάποια φάση μου έρχεται ένα αίτημα από αυτόν… οκ λέω και αυτός στο λούκι τελικά.
Μετά από 15 μέρες σκάει στα μούτρα μου μια φώτο με τον φίλο μου και μια κοπέλα να τον αγκαλιάζει και να είναι και οι δύο μέσα στην τρελή χαρά. Χα… λέω μπράβο και πατάω like.
Μπήκε και δεύτερη παρόμοια διπλή σέλφι με φιλάκια… και τρίτη και τέταρτη. Καρδούλες, λάικ, νοιάζομαι…. Κοντά στα 150 -200 μαζεμένα στην κάθε μιά. Άρχισα να σκέφτομαι από μέσα μου ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αφού ανέβηκαν 5-6 στην τελευταία διπλή σέλφι λοιπόν ήταν καμιά 100 λάικ, 50 καρδούλες, 5 νοιάζομαι και ένα ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….
Πατάω να δω ποιος το έκανε και βλέπω ένα τύπο που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο πρώην της και μάλιστα ο φίλος μου μοιάζει σαν παιδάκι μπροστά του. Και όλα αυτά στην πραγματική ζωή, όχι ιντε ρνετικές μαλακίες με φώτο κλπ…
Ελλεϊνιδες, no comments.![]()
Ο καθένας έχει κάτι και σέρνει μαζί του, στην πραγματική του ζωή. Η "τύπισσα" τα δικά της εσύ τα δικάσου και γω τα δικά μου.
Όσο για την υπογραφή μου αν έβαζα θα ήταν κάτι σε Θανάσιμοο αγάπημοο έλα πάρε με από δω … ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ
Πες ότι την έβαλα ΜΩΡΕ!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εξαιρετική αδιάφορη με περιττές λεπτομέρειες χωρίς νόημα ιστορία
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το νοημα ειναι μαλλον οτι μπορεις να χωριζεις με καποιον και να εξακολουθειτε να ειστε φιλοι στο fb για να γελαει ο ενας με τον αλλον
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ή πως σαν μακρυμάλης φίλος του πάνα αν γραφτείς στο φέισμπουκ ο πρώην της νυν σου θα βάζει φατσούλες?δεν ξέρω
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πάνας έγραψε: 21 Ιαν 2021, 07:00
Ελλεϊνιδες, no comments.![]()
Πες ότι την έβαλα ΜΩΡΕ!
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η κοπέλα θεωρείται ελλεινιδα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-