Περαστικά ρε φίλε.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:11 Ένας συνάδελφος στη δουλειά, είχε έρθει σε επαφή με κάποιον που βγήκε θετικός, και μας ειδοποίησε. Βγήκε κι αυτός θετικός, βγήκαμε κι εμείς, και οι γυναίκες και οι άντρες μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Αυτό.talaipwros έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:37το προβλημα ειναι οταν δεν εισαι αρκετα μονοςzoltan έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:36 Σκατά αισθάνομαι, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα. Αν είσαι μόνος είναι ψυχοπλακωτικό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ευχαριστώ όλους, κι εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, να έχουμε υγεία να τσακωνόμαστε με την ησυχία μας.
Ordem e Progresso.
πράγματι, πολύ σκληρόzoltan έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:36 Σκατά αισθάνομαι, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα. Αν είσαι μόνος είναι ψυχοπλακωτικό.
κι εγώ έτσι είχα βιώσει την πρώτη καραντίνα
βρες να κάνεις πραγματάκια που σου αρέσουν να ξεχνιέσαι
και να γεμίζεις κάπως και φρόντιζε να πηγαίνεις περιπάτους
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Πώς ξέρεις ότι δεν ήσουν/είσαι ασυμπτωματικός; Οι περισσότεροι έτσι το περνάνε και εκεί είναι ακόμη μία τεράστια διαφορά με την γρίππη, δεν αρρωσταίνεις αλλά τον μεταδίδεις παραπέρα.hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:28Δεν ξέρω, κυκλοφορεί εδώ και 10 μήνες, ίσως και παραπάνω, και δεν τον κόλλησα. Την γρίπη την κολλάνε 1-2 εκατομμύρια Έλληνες τον χρόνο.sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:10Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον κολλήσεις. Και επίσης είναι κάμποσες φορές ισχυρότερος. Εκ πείρας (που μάλλον δεν απέκτησες) το λέω.hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 12:47
Η διαφορά της γρίπης με τον κορωνοϊό είναι ότι στον κορωνοϊό υπάρχει σαφέστατα μεγαλύτερη πιθανότητα να σκοτώσει πολύ μεγάλες ηλικίες σε σχέση με την γρίπη και σχεδόν μηδενική κάτω από κάποια ηλικία.
Περίπου το ίδιο, δεν έχουν αλλάξει και πολλά 
-
- Casper -
Ταυτίζεσαι ε;Awesomatic έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:32Δεν με ενοχλεί...- Casper - έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:19 Η καραντίνα με την έννοια της απομόνωσης στο σπίτι δεν με ενοχλεί. Στην προηγούμενη έκανα 1 μήνα να βγω, πήγαινα μόνο μέχρι το πάρκο της γειτονιάς με τους σκύλους μου. Είμαι και σπιτόγατα, μοναχική, καθόμουν και στον κήπο. Τώρα χειμώνας, δεύτερη φορά και να γα...ται το σύμπαν ολόκληρο, δεν νομίζω να το περάσω και πολύ καλά.![]()
Σκύλους μου...![]()
Είμαι σπιτόγατα...![]()
Καλησπέρα
![]()
Ελπίζω να συνεχίσεις να το περνάς ανώδυνα.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:41 Ευχαριστώ όλους, κι εύχομαι σε όλον τον κόσμο υγεία, να έχουμε υγεία να τσακωνόμαστε με την ησυχία μας.
Έχω και γάτο.Papa John έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:37Δεν μαλώνετε σαν το σκύλο με τη(σπιτο)γάτα ;- Casper - έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:19
πήγαινα μόνο μέχρι το πάρκο της γειτονιάς με τους σκύλους μου. Είμαι και σπιτόγατα
Ο καθένας αναλόγως του τι χρειάζεται και του λείπει την συγκεκριμένη περίοδο.talaipwros έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:37το προβλημα ειναι οταν δεν εισαι αρκετα μονοςzoltan έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:36 Σκατά αισθάνομαι, όπως και στην προηγούμενη καραντίνα. Αν είσαι μόνος είναι ψυχοπλακωτικό.
- hellegennes
Δεν μπορώ να το ξέρω 100%, αλλά όσες φορές έχω κολλήσει γρίπη ξέρω ακριβώς πότε συνέβη, κόλλησα με την μία και, πέρα από την φετινή, ήταν όλες πολύ βαριές. Η πιθανότητα να ήμουν φορέας κορωνοϊού, με χρόνιο αναπνευστικό, και να τον πέρασα χωρίς κανένα σύμπτωμα δεν παίζει ιδιαίτερα.sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:42Πώς ξέρεις ότι δεν ήσουν/είσαι ασυμπτωματικός; Οι περισσότεροι έτσι το περνάνε και εκεί είναι ακόμη μία τεράστια διαφορά με την γρίππη, δεν αρρωσταίνεις αλλά τον μεταδίδεις παραπέρα.hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:28Δεν ξέρω, κυκλοφορεί εδώ και 10 μήνες, ίσως και παραπάνω, και δεν τον κόλλησα. Την γρίπη την κολλάνε 1-2 εκατομμύρια Έλληνες τον χρόνο.sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:10
Η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον κολλήσεις. Και επίσης είναι κάμποσες φορές ισχυρότερος. Εκ πείρας (που μάλλον δεν απέκτησες) το λέω.
Επίσης, ας το ξαναπώ: η περίπτωση μετάδοσης από τελείως ασυμπτωματικό είναι πολύ σπάνια, όπως και στην γρίπη. Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι μεταδίδεται εύκολα από ασυμπτωματικούς αλλά τελικά δεν ισχύει. Μην μπερδεύεις ασυμπτωματικούς με προσυμπτωματικούς και ελαφρά συμπτωματικούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα δεν είναι γρίππη! Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι η σύγκριση με τη γρίππη είναι λανθασμένη σε όλες τις διαστάσεις της!hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 23:10Δεν μπορώ να το ξέρω 100%, αλλά όσες φορές έχω κολλήσει γρίπη ξέρω ακριβώς πότε συνέβη, κόλλησα με την μία και, πέρα από την φετινή, ήταν όλες πολύ βαριές. Η πιθανότητα να ήμουν φορέας κορωνοϊού, με χρόνιο αναπνευστικό, και να τον πέρασα χωρίς κανένα σύμπτωμα δεν παίζει ιδιαίτερα.sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:42Πώς ξέρεις ότι δεν ήσουν/είσαι ασυμπτωματικός; Οι περισσότεροι έτσι το περνάνε και εκεί είναι ακόμη μία τεράστια διαφορά με την γρίππη, δεν αρρωσταίνεις αλλά τον μεταδίδεις παραπέρα.hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:28
Δεν ξέρω, κυκλοφορεί εδώ και 10 μήνες, ίσως και παραπάνω, και δεν τον κόλλησα. Την γρίπη την κολλάνε 1-2 εκατομμύρια Έλληνες τον χρόνο.
Επίσης, ας το ξαναπώ: η περίπτωση μετάδοσης από τελείως ασυμπτωματικό είναι πολύ σπάνια, όπως και στην γρίπη. Αρχικά υπήρχαν φόβοι ότι μεταδίδεται εύκολα από ασυμπτωματικούς αλλά τελικά δεν ισχύει. Μην μπερδεύεις ασυμπτωματικούς με προσυμπτωματικούς και ελαφρά συμπτωματικούς.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Συνδυασμός αποθεμάτων και συντροφιάς.- Casper -Έχω και γάτο.Και κουνέλι. Είναι όλα αγαπημένα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αν έχεις χρόνιο πρόβλημα, κομμάθι δύσκολο να το πέρασες και να μην το πήρες πρέφα.hellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 23:10Δεν μπορώ να το ξέρω 100%, αλλά όσες φορές έχω κολλήσει γρίπη ξέρω ακριβώς πότε συνέβη, κόλλησα με την μία και, πέρα από την φετινή, ήταν όλες πολύ βαριές. Η πιθανότητα να ήμουν φορέας κορωνοϊού, με χρόνιο αναπνευστικό, και να τον πέρασα χωρίς κανένα σύμπτωμα δεν παίζει ιδιαίτερα.
Ordem e Progresso.
-
Mitharadir
Υπομονή όσο γίνεται.Με εμβόλιο απο γενάρη στην Ελλάδα(στο εξωτερικό και πιο σύντομα) ο κόσμος θα μπει σε νέα καλύτερη φάση αντιμετώπισης της πανδημίας.
- hellegennes
Πείτε το και 3.000.000 φορές. Όλοι οι ειδικοί κάνουν συγκρίσεις με την γρίπη γιατί είναι και οι δυο ιοί του αναπνευστικού, με ίδια συμπτώματα, ίδιο τρόπο μετάδοσης, ίδιο σημείο προσβολής, ίδιες επιπλοκές, περίπου ίδιο παράθυρο μετάδοσης και -όπως αποδείχτηκε- παρόμοια συμπεριφορά στην θερμοκρασία όσον αφορά την νόσηση. Η δε θνητότητα είναι στην ίδια κλίμακα, με λίγο διαφορετική ηλικιακή κατανομή στις πιθανότητες θανάτου.sharp έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 23:13 Μα δεν είναι γρίππη! Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι η σύγκριση με τη γρίππη είναι λανθασμένη σε όλες τις διαστάσεις της!
Η σημαντική διαφορά είναι στον χρόνο επώασης. Επίσης η άλλη διαφορά, που δεν έχει να κάνει με διαφορές των ιών μεταξύ τους, είναι ότι δεν είχε κανείς ανοσία γιατί κανείς δεν είχε εκτεθεί στον κορωνοϊό.
Κατά τα άλλα, ξεφεύγεις από το νόημα, που είναι ότι θα ήταν δύσκολο να έχω περάσει τον κορωνοϊό έχοντας υποκείμενο νόσημα και να μην είχα το παραμικρό σύμπτωμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σύντροφε, η κόπωση δεν περιγράφεται.Fluffy έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 20:57 ένα φιλικο ζευγαρι μου είπαν πως πρώττη φορά πέρασν κατι τετοιο, τους γονάτισε και για μια βδομάδα δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση