!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Η νέα πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Beria έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:50
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:44
Beria έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:32 Προφανώς και θα υπάρξει συνεκμετάλλευση

Προηγουμένως θα υπάρξει όξυνση της έντασης στην περιοχή, θερμό επεισόδιο και κρίσιμη εθνική περίσταση.
Και τότε η συνεκμετάλλευση θα είναι η σώφρων εθνική στρατηγική.

Μεγάλα παιδιά είστε, μπροστά σας είναι το σχέδιο.
Κανένα σχέδιο για συνεκμετάλλευση δεν υπάρχει. Το ότι ακούγεται ένα τέτοιο σενάριο οφείλεται στο γεγονός ότι ζούμε σε πολιτισμένη, δημοκρατική χώρα.
Και πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι δεν συνθηκολογείς με τους Τούρκους ούτε ακολουθείς μονίμως πολιτική κατευνασμού.
Η μόνη παραλλαγή στο σενάριο της συνεκμετάλλευσης είναι ποιον θα ευχαριστήσουμε.
Τους Αμερικανούς, τους Ρώσους, ή την ΕΕ
Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η Ελλάδα δεν είναι πια διατεθειμένη να παραχωρήσει οτιδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:51
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:46 Με κεντροαριστερο προεδρο Δημοκρατιας και φουλ για Χαγη.

ΚΙΝΑΛ ειναι η Σακελλαροπουλου και φιλη του Βενιζελου, κεντροαριστερη χαρακτηριζεται απο τις εφημεριδες.

Προοδευτικη τη χαρακτηρισε ο Κουλης.

.
Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει απαραίτητα τη δικαιοδοσία της Χάγης. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε για τι ράτσα μιλάμε. Μόνο ένα πράγμα αναγνωρίζει η Τουρκία και γι' αυτό πρέπει να ετοιμαζόμαστε.

Αν ξεκινησουν διμερεις συνομιλιες τι θα πεις; (η Χαγη ειναι δεδομενη μετα την αποτυχια τους).

.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:46

.

Κι όχι μόνο αυτός...

Και στο εξωτερικό γνωρίζουν την ιδεολογία της...

Guardian:
Progressive judge to become Greece's first female president

Η "μη πολιτικοποιημένη", δεν είναι και μη ιδεολογικοποιημένη, όπως προσπάθησαν να την παρουσιάσουν.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εφοσον ειναι ΚΙΝΑΛ και φιλη του Βενιζελου επηρεαζεται απο τον κυκλο Σημιτη που ξερουμε οτι θελει υποχωρησεις στα ελληνοτουρκικα.

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:54
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:51
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 09:46 Με κεντροαριστερο προεδρο Δημοκρατιας και φουλ για Χαγη.

ΚΙΝΑΛ ειναι η Σακελλαροπουλου και φιλη του Βενιζελου, κεντροαριστερη χαρακτηριζεται απο τις εφημεριδες.

.
Η Τουρκία δεν αναγνωρίζει απαραίτητα τη δικαιοδοσία της Χάγης. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε για τι ράτσα μιλάμε. Μόνο ένα πράγμα αναγνωρίζει η Τουρκία και γι' αυτό πρέπει να ετοιμαζόμαστε.

Αν ξεκινησουν διμερεις συνομιλιες τι θα πεις; (η Χαγη ειναι δεδομενη μετα την αποτυχια τους).

.
Δηλαδή οι διμερείς συνομιλίες αυτόματα σημαίνουν συνεκμετάλλευση; Κάνεις λάθος αγαπημένε Αρίστο. Είμαστε ειρηνικός λαός αλλά μέχρι να μας στρίψει η βίδα. Η βίδα έχει στρίψει. Οι Τούρκοι θα πληρώσουν με αίμα. Εγώ είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την πατρίδα παρά την προχωρημένη μου ηλικία και δηλώνω ότι θα πάρω αρκετούς Μογγόλους μαζί μου. Εσύ;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Προηγουμένως θα υπάρξει όξυνση της έντασης στην περιοχή, θερμό επεισόδιο και κρίσιμη εθνική περίσταση.

Εαν μετά το λυβικό ακολουθήσει κανένα ιρανικό, κερδίζει χρόνο η Ελλάδα. Μια αποσταθεροποίηση στο Ιράν, έστω και προσωρινή και ένα τρίτο κουρδιστάν στα πρόθυρα της ανεξαρτησίας, θα οδηγήσουν το άμεσο ενδιαφέρον της Τουρκίας, αλλού.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 10:03
Δηλαδή οι διμερείς συνομιλίες αυτόματα σημαίνουν συνεκμετάλλευση; Κάνεις λάθος αγαπημένε Αρίστο. Είμαστε ειρηνικός λαός αλλά μέχρι να μας στρίψει η βίδα. Η βίδα έχει στρίψει. Οι Τούρκοι θα πληρώσουν με αίμα. Εγώ είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την πατρίδα παρά την προχωρημένη μου ηλικία και δηλώνω ότι θα πάρω αρκετούς Μογγόλους μαζί μου. Εσύ;

Προφανως κι εγω.

Ο Κουλης γιατι δεν προχωραει σε αυξηση της θητειας;

Γιατι δεν προτεινε για προεδρο τον πατριωτη Σαμαρα αφου εχει στριψει η βιδα;

.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2020, 10:08
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιαν 2020, 10:03

Προφανως κι εγω.

Ο Κουλης γιατι δεν προχωραει σε αυξηση της θητειας;

Γιατι δεν προτεινε για προεδρο τον πατριωτη Σαμαρα αφου εχει στριψει η βιδα;

.
Χαίρομαι αγαπητέ για αυτή σου την εκ βάθρων μεταμόρφωση. Σαν τη βδεληρή, καταραμένη να σέρνεται κάμπια που γίνεται πεταλούδα. Ανάλαφρη σαν αιθέρας και όμορφη σαν την ανοιξη.
Η ελλάδα είναι παραπάνω από ένα πανέμορφο μέρος για εμάς. Είναι μια αθάνατη σκέψη στο μυαλό του Δημιουργού. Με τη βοήθεια του Χριστού θα πάρουμε την Πόλη κάποια μέρα.
Εμείς δεν θα ζούμε αλλά θα μας δοξάζουν οι έλληνες και θα βρεθούμε όλοι μαζί στα νησιά των μακάρων με ωραίο κρασί και λυγερές γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Εγω παντως επειδη μ' αρεσει να λεω αληθειες εγραψα σημερα στο fb μου.

Κακά τα ψέματα. Η Σακελλαροπούλου ήταν μεγάλη νίκη για τον Κούλη. Έκανε με τα κρεμμυδάκια Σαμαρικούς, Καραμανλικούς και το ΣΥΡΙΖΑ. Στην κοινοβουλευτική του ομάδα που κάποιοι θα ρωτήσουν γιατί δεν πρότεινε δεξιό για πρόεδρο, ο Κούλης θα μπορεί πλέον να απαντήσει ότι με την κεντροαριστερή Σακελλαροπούλου πήρε και τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Κανένα σχέδιο για συνεκμετάλλευση δεν υπάρχει. Το ότι ακούγεται ένα τέτοιο σενάριο οφείλεται στο γεγονός ότι ζούμε σε πολιτισμένη, δημοκρατική χώρα.
Και πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι δεν συνθηκολογείς με τους Τούρκους ούτε ακολουθείς μονίμως πολιτική κατευνασμού.
έτσι είναι, τη θες την πούτσα μέχρι τη Λαμία μια φορά στα 40-50 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

foscilis έγραψε: 17 Ιαν 2020, 12:09

έτσι είναι, τη θες την πούτσα μέχρι τη Λαμία μια φορά στα 40-50 χρόνια.
Αισθάνομαι περήφανος που ζω σε μια χώρα ελεύθερη, ελεύθερος άντρας ανάμεσα στα ελεύθερα αδέλφια μου. Όπου παρόλες τις μικρές διαφωνίες μας στο τέλος συμφωνούμε σε ένα βασικό πράγμα. Η πατρίδα πάνω από όλα. Πούτσα στον Μογγόλο αστροφωτογράφε και παρακαταθήκη στις μέλλουσες γενιές ο αγώνας μας.
Με συγκινείτε ρε κωλόπαιδα. Μέσα. Πάμε να τους φάμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:00
Beria έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:43
Σέλευκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:41

ελπίζω να είναι πλάκα. Αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός οικονομικών.
Αυτές είναι η παρακαταθήκες της αριστεράς, η μάνα Φύσα και η μάνα ρέιβερ;
Τι φταίει η Μάγδα Φύσσα για την αθλιότητα του μαλακα;
κοίτα αν με αφορμή την πρόταση Βαρουφάκη την τρώμε απο εδώ και πέρα στη μάπα απο δημοτική σύμβουλο έως τηλεμαιντανό πραγματικά με ενοχλεί η συγκεκριμένη. Δηλαδή αρκετά την είδαμε σε δικαστήρια και τελετές και έλπιζα να μην την ξαναδώ. Τώρα μου την αναβαθμίζει σε πρίξιμο δεκαετίας.
Πρώτον, μια χαρά άνθρωπος είναι και δεύτερον δήλωσε με σαφήνεια ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Ένας μπάτσος χτυπά το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Τι έγινε; Ρωτάω. Με κοιτάζει. Ξέρεις ότι μπορώ να σου ρίξω πρόστιμο 400 € επειδή έκανες παράνομη αναστροφή μπροστά μας έτσι;
Ναι. Του απαντάω. Έχεις δίκιο. Τον κοιτάζω καλά καλά. Είναι ένα παλικάρι δίμετρο με ωραία αρρενωπά χαρακτηριστικά. Με κοιτάζει κι αυτός. Νιώθει το είναι μου. Με βλέπει πραγματικά γι' αυτό που είμαι. Ένας πολεμιστής. Εντάξει μου λέει. Ο πίσω μπάτσος μου κλείνει το μάτι και μου στέλνει ένα φιλί. Ω Έλληνα σκέφτομαι και με πιάνει ρίγος. Μικρές ηλεκτρικές εκκενώσεις διαπερνούν τη ραχοκοκκαλιά μου.
Ναι, του λέω. Χίλια ναι. Περνούν τα τανκς έξω από το μπαλκόνι μου. Περνούν οι στρατιώτες μας. Η ψυχή μου πλαταίνει. Μακραίνει, βγάζει δάκτυλα κι ακραγγίζει το παρελθόν, την επανάσταση, μα δε σταματά εκεί, πηγαίνει πιο πίσω, πίσω στο χρόνο, Γαυγάμηλα, Θερμοπύλες, Λουτράκι, γονατίζω μπροστά στον παππού μας Όμηρο, στην εφηβεία του Αχιλλέα, στην ενηλικίωση του Οδυσσέα. Μα φεύγει η ψυχή μου μπροστά, δεν την προφταίνω, απλώνεται. Γράφονται τραγούδια για εμάς. Πίνουν στην υγειά μας οι ανυπότακτοι του μέλλοντος. Μας γιορτάζουν. Εδώ, σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που πρώτο το ελληνικό χέρι ψηλάφισε τα πράγματα του κόσμου. Που πρώτο ανακάλυψε τον άνθρωπο. Τώρα που έμαθα μετά από χρόνια να λέω "εμείς". Σε αυτή την κρίσιμη ώρα που ο η σκιά μας μακραίνει σε αυτό το δειλινό. Και παίρνουμε τα όπλα σύντροφοι κι αδέλφια μου. Πολεμικές ιαχές γεμίζουν τον αέρα. Ένα τύμπανο αρχαίο μας συνοδεύει. Όλοι οι θεοί μαζί μας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”