Aυτή ήταν και η δική μου πρώτη απορία.enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:54αν λες για τον βιασμό πχ, εστιάζεις τον φόβο σε πρόσωπο ή περιβάλλον, ή γενικά φοβάσαι την πιθανότητα να συμβεί από τον οποιονδήποτε οπουδήποτε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι Τρανς γυναίκες δεν διαφέρουν από τις κανονικές γυναίκες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν εχω δικαιωμα στην προσωπικη μου ζωη στο να μην μου αρεσουν οι γκαιη;GReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:55Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.
και να μην τους κανω παρεα ;
Προσοχη , σεβομαι ολα τα νομικα και ανθρωπινα δικαιωματα τους
Το έχεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:58Δεν εχω δικαιωμα στην προσωπικη μου ζωη στο να μην μου αρεσουν οι γκαιη;GReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:55Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.
να νιώθουμε άβολα ,αμήχανα δίπλα σε έναν ομοφυλόφιλο όταν πίνουμε καφέ απλά με την γνώση ότι είναι ομοφυλόφιλος (να μην φοράει φτερά, σαν εμάς ντυμένος) σαν να κινδυνεύουμε από κάτι απροσδιόριστο, από εμάς δηλαδή όπως εξηγεί η αμαρτία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:54 Πως οριζουμε την ομοφοβια ;
Το να μην μου αρεσει η ομοφυλοφυλια , και να μην αποδεχομαι τα προτυπα τους , αυτο σημαινει οτι φοβαμαι τους ομοφυλοφυλους ;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αυτό σημαίνει ότι είναιGReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:55Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Αν δε μου άρεσαν οι μαύροι και δεν τους ήθελα στη προσωπική μου ζωή ή σαν φίλους, θα ήμουν ρατσιστής?ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:58Δεν εχω δικαιωμα στην προσωπικη μου ζωη στο να μην μου αρεσουν οι γκαιη;GReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:55Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.
Όχι απαραίτητα, απλά φοβούνται την κοινωνική απομόνωση που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια φήμη, οπότε είναι "αναγκασμένοι" τα δείχνουν πιο ακραίοι απ' ότι είναι για να σιγουρέψουν τον περίγυρο τους ότι δεν είναι γκέι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 17:01Αυτό σημαίνει ότι είναιGReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:55Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.
Το πρώτο με τίποτα, έχω φίλους και φίλες γκέι. Στη φάση με τα φτερά, δεν νοιώθω φόβο αλλά περισσότερο κάτι που μοιάζει με θλίψη.enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 17:01να νιώθουμε άβολα ,αμήχανα δίπλα σε έναν ομοφυλόφιλο όταν πίνουμε καφέ απλά με την γνώση ότι είναι ομοφυλόφιλος (να μην φοράει φτερά, σαν εμάς ντυμένος) σαν να κινδυνεύουμε από κάτι απροσδιόριστο, από εμάς δηλαδή όπως εξηγεί η αμαρτία.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:54 Πως οριζουμε την ομοφοβια ;
Το να μην μου αρεσει η ομοφυλοφυλια , και να μην αποδεχομαι τα προτυπα τους , αυτο σημαινει οτι φοβαμαι τους ομοφυλοφυλους ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτό μπορεί να είναι στερεότυπα, πρέπει η πηγή του κινδύνου να είναι εσωτερική νομίζω και μόνο ο κάθε ένας μας ξέρει αλήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Νοέμ 2019, 17:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Είναι αναγκασμένοι να επιβεβαιώνουν τον εαυτό τους ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοιGReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 17:04Όχι απαραίτητα, απλά φοβούνται την κοινωνική απομόνωση που μπορεί να επιφέρει μια τέτοια φήμη, οπότε είναι "αναγκασμένοι" τα δείχνουν πιο ακραίοι απ' ότι είναι για να σιγουρέψουν τον περίγυρο τους ότι δεν είναι γκέι.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 17:01Αυτό σημαίνει ότι είναιGReaper έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:55
Ο φόβος να σε στιγματίσουν ως γκέι μια χαρά κανονικός είναι. Πολλοί αυτό φοβούνται.
Ψυχαναγκαστικά issues. Ο ορισμός της κρυφοομοφυλοφιλίας
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φοβάμαι τον βιασμό. Κάνω χορό σε ένα κτίριο που είναι απομονωμένο, πάνω σε μια πλαγιά, και όταν φεύγω, φοράω ακόμη τις ωτοασπίδες και μέσα γίνεται μάθημα. Δεν ακούω, δεν ακούγομαι και στο σημείο εκείνο σπάνε αυτοκίνητα μια φορά στις 3 βδομάδες περίπου. Αυτό φοβάμαι, πως θα βγω κανένα βράδυ έξω και μέχρι να μπω μέσα στο αυτοκίνητο θα μου λένε κάποιοι χασισοπότες να τους δώσω τα λεφτά που δεν έχω.enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:54αν λες για τον βιασμό πχ, εστιάζεις τον φόβο σε πρόσωπο ή περιβάλλον, ή γενικά φοβάσαι την πιθανότητα να συμβεί από τον οποιονδήποτε οπουδήποτε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ε τι σχέση έχει που αυτό που περιγράφεις με την ερώτηση που έκανες;Gherschaagk έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 17:12Δεν φοβάμαι τον βιασμό. Κάνω χορό σε ένα κτίριο που είναι απομονωμένο, πάνω σε μια πλαγιά, και όταν φεύγω, φοράω ακόμη τις ωτοασπίδες και μέσα γίνεται μάθημα. Δεν ακούω, δεν ακούγομαι και στο σημείο εκείνο σπάνε αυτοκίνητα μια φορά στις 3 βδομάδες περίπου. Αυτό φοβάμαι, πως θα βγω κανένα βράδυ έξω και μέχρι να μπω μέσα στο αυτοκίνητο θα μου λένε κάποιοι χασισοπότες να τους δώσω τα λεφτά που δεν έχω.enaon έγραψε: 29 Νοέμ 2019, 16:54αν λες για τον βιασμό πχ, εστιάζεις τον φόβο σε πρόσωπο ή περιβάλλον, ή γενικά φοβάσαι την πιθανότητα να συμβεί από τον οποιονδήποτε οπουδήποτε;
ο χέλης φταίει, μπαν
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η ερώτηση που έκανα είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά.
νομίζω φταίει ο χέλης, μπαν. 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα του δείξω εγώ, θα δει τι θα πάθει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 151 Απαντήσεις