!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε θέλω γάμο
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Δε θέλω γάμο
τασια ελα skype να σου δειξω κατι μεγαλο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Re: θελω ενα φορουμ
Προφανώς και δεν ξέρεις την οικονομική μου κατάσταση, ούτε αν έχω παιδί.Πάνας έγραψε: 21 Μάιος 2018, 00:07Αν είχες παιδί και εξαρτώταν η επιβίωσή του από το ευτελές επίδομα δεν θα είχε πλάκα. Προφανώς δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:56 Π'αντως χαίρομαι που βλέπετε τη συντροφικότητα και τα παιδιά ως μέσο συγκέντρωσης ακόμα και του πιο εξευτελιστικού επιδόματος.
Έχετε πλάκα.
Όχι η εξίσωση με οδηγεί, έχεις;Τασία έγραψε: 21 Μάιος 2018, 00:09Προφανώς και δεν ξέρεις την οικονομική μου κατάσταση, ούτε αν έχω παιδί.Πάνας έγραψε: 21 Μάιος 2018, 00:07Αν είχες παιδί και εξαρτώταν η επιβίωσή του από το ευτελές επίδομα δεν θα είχε πλάκα. Προφανώς δεν αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα.Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:56 Π'αντως χαίρομαι που βλέπετε τη συντροφικότητα και τα παιδιά ως μέσο συγκέντρωσης ακόμα και του πιο εξευτελιστικού επιδόματος.
Έχετε πλάκα.
the end
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιες εξισώσεις μιλάς, ίσως έτσι έχεις μάθει να κάνεις με τους ανθρώπους.
Το αν έχω ή όχι δε σε αφορά καθόλου.
Δεν με αφορά σίγουρα, αλλά αν ήσουν σε αυτή τη θέση που ανάφερα πριν δεν θα μίλαγες έτσι. Αυτή είναι η εξίσωση.Τασία έγραψε: 21 Μάιος 2018, 00:19 Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιες εξισώσεις μιλάς, ίσως έτσι έχεις μάθει να κάνεις με τους ανθρώπους.
the end
Έχεις πλάκα.Πάνας έγραψε: 21 Μάιος 2018, 00:24Δεν με αφορά σίγουρα, αλλά αν ήσουν σε αυτή τη θέση που ανάφερα πριν δεν θα μίλαγες έτσι. Αυτή είναι η εξίσωση.Τασία έγραψε: 21 Μάιος 2018, 00:19 Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιες εξισώσεις μιλάς, ίσως έτσι έχεις μάθει να κάνεις με τους ανθρώπους.
- MiGiSukhoI
- Υδράργυρος
Γιατι ειναι τοσο κακο τα συμβολαια; τι πειραζουνε;Τασία έγραψε: 20 Μάιος 2018, 23:06Ή και τίποτα, η συντροφικότητα δε χρειάζεται εκκλησίες, δημάρχους ή συμβόλαια, ούτε ένα παιδί έαν έρθει στην πορεία τα χρειάζεται όλα αυτά.
Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο επιμένουν τα κοινωνικά στερεότυπα κα "πρέπει" να τα παρουσιάζουν.
Δεν είναι για σένα.
Φαίνεται για μικρή από αυτά που λέει.
Άσε που δεν είπε ακόμη που πολιτικά ανήκει.
το αιμα νερο δε γινεται.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2018, 01:36
Τριτη γενιά μεγαλωμένη στην Αθήνα, καμια περιουσια ή γνωστός. Εκανα ο,τι καλυτερο μπορούσα δεδομένων των συνθηκών.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
mec
Το καλό είναι ότι ξεκαθαρίζουν καταστάσεις, το κακό ότι δημιουργούν χαλάρωση με αποτέλεσμα περισσότερες συγκρούσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 14 Απαντήσεις