!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Check in και χρεωση
Re: Check in και χρεωση
Απαντάω σοβαρά σε ερώτηση που δεν πρέπει,αλλά είμαι σε τέτοιο μουντ τώρα.
Μένεις και χάνεις το λεωφορείο,το πλοίο,την κράτηση του δωματίου τα πάντα όλα.
Ε όχι ρε φίλε να είσαι διακοπές και να βλέπεις το γκομενάκι και να σκέφτεσαι το λεωφορείο,στα παπάρια σου.
Ε όχι ρε φίλε να είσαι διακοπές και να βλέπεις το γκομενάκι και να σκέφτεσαι το λεωφορείο,στα παπάρια σου.
Και όλα αυτά για να της πείς ένα γειά,επειδή αυτό θέλεις εκείνη την ώρα.Αν πάει και παραπέρα;
Δεν ξέρω και ποιός είσαι ρε μπαγάσα..Είσαι 60 με σοβαρά προβλήματα υγείας;Είσαι 20 και δεν σε κρατάει τίποτα;Πρέπει να γυρίσεις γιατί έχεις δουλειά,γιατί σε περιμένει η άρρωστη μάνα σου;Δεν πρέπει να γυρίσεις γιατί yolo;
Τι να πω ο μαύρος;
Δεν ξέρω και ποιός είσαι ρε μπαγάσα..Είσαι 60 με σοβαρά προβλήματα υγείας;Είσαι 20 και δεν σε κρατάει τίποτα;Πρέπει να γυρίσεις γιατί έχεις δουλειά,γιατί σε περιμένει η άρρωστη μάνα σου;Δεν πρέπει να γυρίσεις γιατί yolo;
Τι να πω ο μαύρος;
-
Ορέστης 35
Είναι με την παρέα της. Τρεις γυναίκες, ένας αντρας. Βλεποντας τες την μέρα δε θα πίστευε κανείς αυτά που έκαναν το βράδυ. Τις είδα και στην παραλια, αλλά δεν την αναγνώρισα αμέσως για να κάτσω κοντά. Όχι ότι θα έκανε καμία διαφορά βέβαια. Τώρα καθόμαστε σε ένα καφέ.waldorf έγραψε: 29 Αύγ 2019, 17:45 Απαντάω σοβαρά σε ερώτηση που δεν πρέπει,αλλά είμαι σε τέτοιο μουντ τώρα.
-
Ορέστης 35
Είμαι ελεύθερος κι ωραίος. Αλλά να τώρα τα μαζεύουν. Φεύγω κι εγώ.waldorf έγραψε: 29 Αύγ 2019, 17:48 Και όλα αυτά για να της πείς ένα γειά,επειδή αυτό θέλεις εκείνη την ώρα.Αν πάει και παραπέρα;
Τι να πω ο μαύρος;
-
Ορέστης 35
Μπήκαμε στο λεωφορείο αλλά είναι διώροφο και είμαι στον λάθος οροφο. Μικρή σημασία.
-
Ορέστης 35
Το ηχείο είναι πάνω από το κεφάλι μου και παίζει πενιες. Δεν έπρεπε να αλλάξω θέση. Πιο ώριμη φαινόταν τώρα, και όχι τόσο θύμα όσο υποπτευτηκα. Έχει μια τσάντα που γράφει thank you next.
-
Ορέστης 35
Στον κάτω όροφο είχε 4 θέσεις αντικρυστες με τραπεζάκι στη μεση. Αυτοί ήταν 4 άτομα. Σκέφτομαι, θα θέλουν να κάτσουν μαζί, άρα θα πάνε πάνω, γιατί οι άλλες θέσεις είναι πιασμενες. Ας πάω πάνω να περιμένω. Ε δε μου βγήκε το ρίσκο. Και δεν υπολόγισα ότι υπήρχε θέση με τσάντες επάνω της. Άρα μπορεί να κάθονταν κάτω - είναι και πιο ευκολο.βΤώρα αντί για γαλλικά ακούω βρωμομπουζουκα.
-
xameno kormi
και περισι κατι γαλλιδουλες δεν κοιταγες σε ενα μπαλκονι η κανω λαθος; βλεπω το γουσταρεις το γαλλικο σε τραβαει
-
Ορέστης 35
Δε με βοηθάει η τύχη. Και στην παραλία κάθισα δίπλα τους και έφυγα μετά από 5 λεπτά και πήγα σε άλλη παραλία με γέρους.
Τύπε, πήγαινε και πες της με βαριά γαλλική προφοράΟρέστης 35 έγραψε: 29 Αύγ 2019, 18:15 Στον κάτω όροφο είχε 4 θέσεις αντικρυστες με τραπεζάκι στη μεση. Αυτοί ήταν 4 άτομα. Σκέφτομαι, θα θέλουν να κάτσουν μαζί, άρα θα πάνε πάνω, γιατί οι άλλες θέσεις είναι πιασμενες. Ας πάω πάνω να περιμένω. Ε δε μου βγήκε το ρίσκο. Και δεν υπολόγισα ότι υπήρχε θέση με τσάντες επάνω της. Άρα μπορεί να κάθονταν κάτω - είναι και πιο ευκολο.βΤώρα αντί για γαλλικά ακούω βρωμομπουζουκα.
Εξκιουζέ μουά, ντου γιου λάικ μαντμαζέλ λε μπουζουκί;
Άχαστη ατάκα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Χόρευαν και τραγούδαγαν με τον ίδιο τροπο. Είναι η ευτυχία που παρουσιάζεται μπροστά σου για ένα λεπτό και φεύγει σαν πεταλούδα.xameno kormi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 18:17 και περισι κατι γαλλιδουλες δεν κοιταγες σε ενα μπαλκονι η κανω λαθος; βλεπω το γουσταρεις το γαλλικο σε τραβαει
-
xameno kormi
εγω στο καραβι απο ιταλλια για ελλαδα ειχα πετυχει σε τετοια φαση κατι ιταλιδες τραγουδουσαν χωρις μουσικη και σου μετεδιδαν το συναισθημαΟρέστης 35 έγραψε: 29 Αύγ 2019, 18:22Χόρευαν και τραγούδαγαν με τον ίδιο τροπο. Είναι η ευτυχία που παρουσιάζεται μπροστά σου για ένα λεπτό και φεύγει σαν πεταλούδα.xameno kormi έγραψε: 29 Αύγ 2019, 18:17 και περισι κατι γαλλιδουλες δεν κοιταγες σε ενα μπαλκονι η κανω λαθος; βλεπω το γουσταρεις το γαλλικο σε τραβαει
-
Ορέστης 35
Μέσα στα σκατα της Ιου και τη φαστ φουντ διασκεδαση-διαμονη, βλέπεις και κάτι αληθινό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση