!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

perseus έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:17
Απολυτως σωστη. Οι Ισραηλινοι διωξανε τους γονεις της απο την Παλαιστινη. Και γω θα μισουσα το Ισραηλ αμα ειμουν στην θεση της
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:38 Οι Ισραηλινοι διωξανε τους γονεις της απο την Παλαιστινη.

Η γιαγιά της είναι ακόμα εκεί όμως :102:
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Χουργιατς έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:40
Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:38 Οι Ισραηλινοι διωξανε τους γονεις της απο την Παλαιστινη.

Η γιαγιά της είναι ακόμα εκεί όμως :102:
Χωρις πολιτικα δικαιωματα, εγλωβισμενη στην δυτικη οχθη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:52 Χωρις πολιτικα δικαιωματα, εγλωβισμενη στην δυτικη οχθη

Δε διαφωνώ, άλλο λέω, ο σκοπός του ταξιδιού της Ταλίμπ ήταν να δεί τη γιαγιά της πριν πεθάνει (κατά ιδία ομολογία), και μόλις οι γιοβριοί της είπαν 'πήγαινε αλλά υπέγραψε συμφωνητικό πως δε θα κάνεις πολιτικές δηλώσεις', άλλαξε γνώμη και την έπιασαν τα κλάμματα :102:
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:07
Γιάννης έγραψε: 20 Αύγ 2019, 19:15
Juno έγραψε: 20 Αύγ 2019, 07:02 Και τώρα πήγαμε στο παιχνίδι "ναι-όχι". Βαρέθηκα :zz: :zz: :zz:
Και οι δικοί σου προσωπικοί ορισμοί δεν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά το έκανες θέμα. Μίλα μόνος σου.
Δεν χρησιμοποιώ προσωπικούς ορισμούς, αυτό είναι δική σου πρακτική, και είναι για τα πανηγύρια. Η τρομοκρατία είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει καταπώς σου γουστάρει για να βγάζεις τρομοκράτες μόνο αυτούς που θέλεις εσύ.
Δεν υπάρχει κανένας επίσημος και κοινά αποδεκτός ορισμός για την τρομοκρατία. -
Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 16:25

Δεν χρησιμοποιώ προσωπικούς ορισμούς, αυτό είναι δική σου πρακτική, και είναι για τα πανηγύρια. Η τρομοκρατία είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει καταπώς σου γουστάρει για να βγάζεις τρομοκράτες μόνο αυτούς που θέλεις εσύ.
Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.
Έτερον εκάτερον που λέμε και στο χωριό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Στρακαστρουκας έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:38 Και γω θα μισουσα το Ισραηλ αμα ειμουν στην θεση της
ναι, γιατί τώρα το λατρεύεις
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Εικόνα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

sys3x έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:18
Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 16:25

Έτερον εκάτερον που λέμε και στο χωριό.
Έτσι ακριβώς. Έτερον εκάτερον το ένα, έτερον εκάτερον το άλλο.

(Συγγνώμη αν πήρες το ποστ μου προσωπικά, δεν ήταν αυτή η πρόθεση)
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Είναι ο Περουκίνης γελοίος αλλά και η Σκούαντ είναι τελείως καρικατούρες.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Juno έγραψε: 20 Αύγ 2019, 07:02 Και τώρα πήγαμε στο παιχνίδι "ναι-όχι". Βαρέθηκα :zz: :zz: :zz:
Και οι δικοί σου προσωπικοί ορισμοί δεν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά το έκανες θέμα. Μίλα μόνος σου.
Δεν χρησιμοποιώ προσωπικούς ορισμούς με αυτό το νικ, με τα άλλα δύο νικ έκανα κατάχρηση προσωπικών ορισμών και αισχρών εξυβρίσεων και έφαγαν μπαν για αυτό. Τώρα παίζω το καλό παιδί και απλώς σε πρήζω με χαζοσχόλια, αυτό είναι δική σου πρακτική αφού σε αναγκάζουμε επειδή έχουμε βρίσει, και είναι για τα πανηγύρια. Η τρομοκρατία είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει καταπώς σου γουστάρει για να βγάζεις τρομοκράτες μόνο αυτούς που θέλεις εσύ.
Fixed. :wave:

Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 16:25 Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.
Σε όλη την Ευρώπη έτσι; Γιατί κάθε φορά που ακούμε για βομβιστική επίθεση σε δημόσιο χώρο, όλοι τους ισλαμιστές σκεφτόμαστε. Μόνον εσύ σκέφτεσαι Σουηδούς βουδιστές. :c020:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”