!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Κι όμως τον θέλουν - Liberal tears
Απολυτως σωστη. Οι Ισραηλινοι διωξανε τους γονεις της απο την Παλαιστινη. Και γω θα μισουσα το Ισραηλ αμα ειμουν στην θεση της
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Η γιαγιά της είναι ακόμα εκεί όμως
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Χωρις πολιτικα δικαιωματα, εγλωβισμενη στην δυτικη οχθη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Δε διαφωνώ, άλλο λέω, ο σκοπός του ταξιδιού της Ταλίμπ ήταν να δεί τη γιαγιά της πριν πεθάνει (κατά ιδία ομολογία), και μόλις οι γιοβριοί της είπαν 'πήγαινε αλλά υπέγραψε συμφωνητικό πως δε θα κάνεις πολιτικές δηλώσεις', άλλαξε γνώμη και την έπιασαν τα κλάμματα
-
Γιάννης
Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:07Δεν υπάρχει κανένας επίσημος και κοινά αποδεκτός ορισμός για την τρομοκρατία. -Γιάννης έγραψε: 20 Αύγ 2019, 19:15Δεν χρησιμοποιώ προσωπικούς ορισμούς, αυτό είναι δική σου πρακτική, και είναι για τα πανηγύρια. Η τρομοκρατία είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει καταπώς σου γουστάρει για να βγάζεις τρομοκράτες μόνο αυτούς που θέλεις εσύ.Juno έγραψε: 20 Αύγ 2019, 07:02 Και τώρα πήγαμε στο παιχνίδι "ναι-όχι". Βαρέθηκα![]()
![]()
Και οι δικοί σου προσωπικοί ορισμοί δεν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά το έκανες θέμα. Μίλα μόνος σου.
Έτερον εκάτερον που λέμε και στο χωριό.Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 16:25Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:07Δεν υπάρχει κανένας επίσημος και κοινά αποδεκτός ορισμός για την τρομοκρατία. -Γιάννης έγραψε: 20 Αύγ 2019, 19:15
Δεν χρησιμοποιώ προσωπικούς ορισμούς, αυτό είναι δική σου πρακτική, και είναι για τα πανηγύρια. Η τρομοκρατία είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει καταπώς σου γουστάρει για να βγάζεις τρομοκράτες μόνο αυτούς που θέλεις εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Northern Spirit

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Γιάννης
Έτσι ακριβώς. Έτερον εκάτερον το ένα, έτερον εκάτερον το άλλο.sys3x έγραψε: 22 Αύγ 2019, 01:18Έτερον εκάτερον που λέμε και στο χωριό.Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 16:25Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.sys3x έγραψε: 21 Αύγ 2019, 12:07
Δεν υπάρχει κανένας επίσημος και κοινά αποδεκτός ορισμός για την τρομοκρατία. -
(Συγγνώμη αν πήρες το ποστ μου προσωπικά, δεν ήταν αυτή η πρόθεση)
Είναι ο Περουκίνης γελοίος αλλά και η Σκούαντ είναι τελείως καρικατούρες.
My Life had stood, a Loaded Gun
Fixed.Γιάννης έγραψε: 20 Αύγ 2019, 19:15Δεν χρησιμοποιώ προσωπικούς ορισμούς με αυτό το νικ, με τα άλλα δύο νικ έκανα κατάχρηση προσωπικών ορισμών και αισχρών εξυβρίσεων και έφαγαν μπαν για αυτό. Τώρα παίζω το καλό παιδί και απλώς σε πρήζω με χαζοσχόλια, αυτό είναι δική σου πρακτική αφού σε αναγκάζουμε επειδή έχουμε βρίσει, και είναι για τα πανηγύρια. Η τρομοκρατία είναι αυτό που είναι, και δεν αλλάζει καταπώς σου γουστάρει για να βγάζεις τρομοκράτες μόνο αυτούς που θέλεις εσύ.Juno έγραψε: 20 Αύγ 2019, 07:02 Και τώρα πήγαμε στο παιχνίδι "ναι-όχι". Βαρέθηκα![]()
![]()
Και οι δικοί σου προσωπικοί ορισμοί δεν ενδιαφέρουν κανέναν, αλλά το έκανες θέμα. Μίλα μόνος σου.
Σε όλη την Ευρώπη έτσι; Γιατί κάθε φορά που ακούμε για βομβιστική επίθεση σε δημόσιο χώρο, όλοι τους ισλαμιστές σκεφτόμαστε. Μόνον εσύ σκέφτεσαι Σουηδούς βουδιστές.Γιάννης έγραψε: 21 Αύγ 2019, 16:25 Αν είναι έτσι, να πουλήσω ΚΑΙ εγώ την ίδια τρελίτσα και να βγάλω έναν δικό μου ορισμό βάσει του οποίου οι Ισλαμιστές παντός τύπου (Al Qaeda, ISIL, κτλ) δεν είναι τρομοκράτες; Μπά, άσε, δεν θέλω να στερήσω το μονοπώλιο στη μαλακία από αυτούς που το έχουν διεκδικήσει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 348 Απαντήσεις
- 6711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 7 Απαντήσεις