Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:24
Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:12
Pedro έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:05
Μην αυτοκαρφωνεσαι αλλα αφου το κανεις μην ξεχνας και κατι σαν τον κοκκινο φασισμο .
Τι εννοεις;
Μαοικος δεν εισαι ;
Εγω ειμαι ο ιδιος η μτενσαρκωση του!
Θες να τα ξανα παρουμε απο την αρχη ολα; Τι σχεση εχω γω με τον κομμουνισμο;
Στο ξανα λεω,επειδη συμπονω τους προσφυγες γιατι καταλαβαινω τι περνανε,ειδικα τα μικρα παιδια,γιατι εχω βιωσει τον ρατσισμο απο ομοεθνης μου απο μικρη ηλικια (φαντασου τα παιδακια που δεν φταινε σε τιποτα και δεν ειναι ομοεθνη των αυτοχθονων). Δεν σημαινει οτι ειμαι μαοικος η ζαιος κλπ.
Επισης δεν εχω δειξει ποτε στα σχολια μου οτι ειμαι ανθελληνας. Μπορει να διαφωνω με καποια πραγματα λογω ιστορικου υποβαθρου κλπ αλλα ακομη και αυτο δεν με κανει προδοτη.
Επειδη δεν εχω προβλημα με τους γκει ,δεν σημαινει οτι ειμαι γκει και οπωσδηποτε κομμουνι.
Τελος,δεν πρεπει να ανηκει καποιος σε καποιο κομμα ή να ασπαζεται οπωσδηποτε καποια ιδεολογια επειδη δεν ειναι ρατσιστης,ομοφοβικος και αγαπα ολου τους συνανθρωπους ειτε ειναι μαυροι ειτε ασπροι κλπ. Ολα αυτα δεν χρειαζονται να τα νιωθεις λογο καποιας ιδεολογιας,φτανει να εισαι ανθρωπος. Επισης να εχεις ζησει και καποια πραγματα. Δεν μπορεις να φανταστεις τι ρατσισμο εχω βιωσει απο ελληνες ως γερμανους,απο μικρη ηλικια εως και τωρα..
[/quote]
Χοτζικός ;
Δεν μπορεις να φανταστεις το ρατσισμο που βιωνουμε οι Πελοποννησιοι στο φορουμ .
Οτι και να έχεις βιωσει ειναι τπτ συγκριτικα .