Η αγαπημένη σου Γιωργης σε λούζλη τσαζ μόνταλ εχτέλεση.
Αφιερωμένον.
Το σωστό είναι βέβαια Peter Mackridge , St. Cross College, Oxford αλλά δε γαμείς, έκανε merge το επώνυμο με το "άγιος" στο όνομα της Σχολής.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 13:53...Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge)...DIOMEDESGR έγραψε: 09 Μάιος 2019, 01:38Η διάλεκτος τυποποιείται σαν εξέλιξη της "Hellenistic koine"(PETER MACKRIDGEST. Cross College, Oxford)
Δικιο εχει παντως σε αυτο, τα Ποντιακα συμφωνα με τον Mackridge είναι παρακλάδι της Κοινής με μερικές Ιωνικές λέξεις.Ηράκλειτος έγραψε: 09 Μάιος 2019, 16:03Το σωστό είναι βέβαια Peter Mackridge , St. Cross College, Oxford αλλά δε γαμείς, έκανε merge το επώνυμο με το "άγιος" στο όνομα της Σχολής.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 13:53...Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge)...DIOMEDESGR έγραψε: 09 Μάιος 2019, 01:38Η διάλεκτος τυποποιείται σαν εξέλιξη της "Hellenistic koine"(PETER MACKRIDGEST. Cross College, Oxford)
το άκουσες πούλιμ;
Αυτό το πράγμα παίζει να είναι το μόνο που μπορεί να θεραπεύσει τις εμβοές του Ορέστη.sys3x έγραψε: 09 Μάιος 2019, 15:28 Και τώρα έρθεν η ώραν για λίγην μουσικήν.
Η αγαπημένη σου Γιωργης σε λούζλη τσαζ μόνταλ εχτέλεση.
Αφιερωμένον.
![]()
δεν το άκουσα μανμου (μου το έβγαλε στα προτεινόμενα ο κούγκλ), μπορεί.
Αν στο έβγαλε στα προτεινόμενα τύπε, πρέπει να ψάχνεις πολύ περίεργα πράγματα.sys3x έγραψε: 09 Μάιος 2019, 18:41δεν το άκουσα μανμου (μου το έβγαλε στα προτεινόμενα ο κούγκλ), μπορεί.
Feindflug έγραψε: 09 Μάιος 2019, 18:43Αν στο έβγαλε στα προτεινόμενα τύπε, πρέπει να ψάχνεις πολύ περίεργα πράγματα.
Συγνώμη αλλα το κόπιαρα απο κινητο, ευχαριστω για τη διόρθωση, στα υπόλοιπα δεν σχολιάζω γιατί είσαι και συ υβριστής. Γίνε άνθρωπος και μετά μιλάμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 13:53 Η ελληνιστική κοινή είναι η βάση όλων των νεοελληνικών διαλέκτων, βρε ασχετε, όχι μόνο της ποντιακής.
Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge) και μετά μπορείς να γκουγκλάρεις κιόλας και να διαβάσεις τα γραπτά του -στα οποία γράφει πανω-κάτω αυτά που γράφει και ο Λεπορελο και τα σχολιάζεις ταχα.
Το τυπογραφικό λάθος δεν αλλάζει την ουσία του επιχειρήματος. Μην γίνεστε κακεντρεχείς!Ηράκλειτος έγραψε: 09 Μάιος 2019, 16:03Το σωστό είναι βέβαια Peter Mackridge , St. Cross College, Oxford αλλά δε γαμείς, έκανε merge το επώνυμο με το "άγιος" στο όνομα της Σχολής.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 13:53...Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge)...DIOMEDESGR έγραψε: 09 Μάιος 2019, 01:38Η διάλεκτος τυποποιείται σαν εξέλιξη της "Hellenistic koine"(PETER MACKRIDGEST. Cross College, Oxford)
Όσες φορά ρωτήθηκες από εμένα ή οποιονδήποτε άλλον απέφυγες να απαντήσεις. Δεν περιμένει βέβαια κανένας μας να αλλάξεις τροπάριο, αυτός είσαι και καλά να πάθεις.DIOMEDESGR έγραψε: 09 Μάιος 2019, 19:37Συγνώμη αλλα το κόπιαρα απο κινητο, ευχαριστω για τη διόρθωση, στα υπόλοιπα δεν σχολιάζω γιατί είσαι και συ υβριστής. Γίνε άνθρωπος και μετά μιλάμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 13:53 Η ελληνιστική κοινή είναι η βάση όλων των νεοελληνικών διαλέκτων, βρε ασχετε, όχι μόνο της ποντιακής.
Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge) και μετά μπορείς να γκουγκλάρεις κιόλας και να διαβάσεις τα γραπτά του -στα οποία γράφει πανω-κάτω αυτά που γράφει και ο Λεπορελο και τα σχολιάζεις ταχα.
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Μετά γιατί συνεχίζεις να με ρωτάς? Άσε με να πιστεύω ότι θέλω. Στην αρχή βέβαια ΔΕΝ ρωτούσες απλώς συμμετείχες στο διαδικτυακό μπούλινγκ εναντίον μου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 20:03 Όσες φορά ρωτήθηκες από εμένα ή οποιονδήποτε άλλον απέφυγες να απαντήσεις. Δεν περιμένει βέβαια κανένας μας να αλλάξεις τροπάριο, αυτός είσαι και καλά να πάθεις.
Ένα φορουμ δεν είναι τουιτερ ούτε επικοινωνία με σμς. Όταν σε ρωτάω κάτι, ας πούμε, το διαβάζουν και όλοι οι υπόλοιποι και μπορούν να δούνε όλοι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είτε πετάς άσχετες κοτσάνες που αρπάξεις από την μπλογκοσφαιρα με ένα κλικ, είτε απλά κανείς τον Σουηδό και απαντάς με γελοία και άσχετα γκιφάκια.DIOMEDESGR έγραψε: 09 Μάιος 2019, 20:06Μετά γιατί συνεχίζεις να με ρωτάς? Άσε με να πιστεύω ότι θέλω. Στην αρχή βέβαια ΔΕΝ ρωτούσες απλώς συμμετείχες στο διαδικτυακό μπούλινγκ εναντίον μου.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 20:03 Όσες φορά ρωτήθηκες από εμένα ή οποιονδήποτε άλλον απέφυγες να απαντήσεις. Δεν περιμένει βέβαια κανένας μας να αλλάξεις τροπάριο, αυτός είσαι και καλά να πάθεις.
Τώρα ηρέμησες.
Άμε στο καλό άνθρωπέ μου. Άντε παράτα μας.
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Μάιος 2019, 20:14 Ένα φορουμ δεν είναι τουιτερ ούτε επικοινωνία με σμς. Όταν σε ρωτάω κάτι, ας πούμε, το διαβάζουν και όλοι οι υπόλοιποι και μπορούν να δούνε όλοι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είτε πετάς άσχετες κοτσάνες που αρπάξεις από την μπλογκοσφαιρα με ένα κλικ, είτε απλά κανείς τον Σουηδό και απαντάς με γελοία και άσχετα γκιφάκια.