ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 20:48
Niki έγραψε: 17 Ιαν 2023, 20:19
stavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2023, 20:17
Θα σου πω εγώ.
Ο Πάνος που είναι υποστηρικτής του έκπτωτου στο φόρουμ δεν είχε δει ποτέ του τους γιους του έκπτωτου. Ξαφνικά, σήμερα, άνοιξε τυχαία την τηλεόραση κι έπεσε πάνω στην κηδεία. Και είδε τους γιους του έκπτωτου με τα ωραία μαλλάκια, και τα αρμάνι παντελονάκια και του ήρθε μία ευεξία.
Και σου λέει "να μην το γράψω στο φόρουμ;". Και το έγραψε.
Το τι έχω διαβάσει αυτές τις μέρες δεν λέγετε.
Αν είναι δυνατόν.
Τι έχει πάθει ο κόσμος.
Στο τέλος θα πιστέψω ότι μας ψεκάζουν.
Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Ότι μας ψεκάζουν. Γιατί το να μιλάνε κάποιοι για καθεστώς βασιλείας και το ανεπίστρεπτο που θα τους συμβεί, αν το πάθουν, ακόμη δεν έχουν εμπεδώσει ότι τα πιο "δημοκρατικά" κράτη στην Ευρώπη έχουν βασιλείς.
Επίσης δεν καταλαβαίνω, με ποιο τρόπο συνδέεται η παρουσία σε μια κηδεία και η άποψη για τους συγγενείς του νεκρού με την απαίτηση επαναφοράς της βασιλείας.
Να υποθέσω ότι όσοι πολιτικοί πήγαν στην κηδεία του Φλωράκη είναι φιλοκομμουνιστές και μας το κρύβουν ή ότι ο Φλωράκης ήταν αρχηγός κράτους;
Αναφορικά δε με το ξύλο που έφαγε ο παππούς σου αλλά δεν θυμάσαι αν το έφαγε από έφιππη ή πεζή αστυνομία, μήπως θυμάσαι αν ήταν Έλληνας ο βασιλιάς; Γιατί εγώ κάτι για Βρεττανή βασίλισσα θυμάμαι.
Λοιπόν σαν γεροντοκόρη στριμμένη γράφεις.
Πρώτα από όλα δεν έγραψα πουθενά ότι δεν θυμάμαι αν ήτανε έφιππη η αστυνομία ή πεζή.
Έγραψα ότι ήτανε έφιπποι αυτοί που διέλυσαν το συλλαλητήριο και κτύπησαν τον παππού μου δεν ξέρω αν ονομαζότανε έφιππη αστυνομία ή έφιππη χωροφυλακή για μένα το ίδιο μου είναι.
Τώρα για αυτό που λες βεβαίως δεν έχει καμία σημασία η παρουσία στην κηδεία με την επαναφορά της Βασιλείας .
Αλλά εδώ στο φόρουμ το είδα γραμμένο πολλές φορές σε αυτούς απάντησα και σε συγκεκριμένη δημοσίευση.
Δεν με νοιάζει τι έχουν τα άλλα δημοκρατικά κράτη εμείς εδώ είμαστε η Ελλάδα που τους Βασιλιάδες τους λέμε Τύρανους.
Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία.
Πολύ θα γούσταραν όλοι οι βασιλιάδες του κόσμου να έχει Βασιλεία η Ελλάδα η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.
Έτσι θα είχαν τσιμεντώσει τους θρόνους τους καλύτερα.
Αν το θέλουν να βγάλουν ένα κονδύλι να μας δίνουν το χρόνο για το promotion.
Κατά τα άλλα ξέρω πόσο βλαμμένο άτομο είσαι ήδη με ενημέρωσαν οι φορουμίτες από άλλο ματς που είχαμε .
Καλή χώνεψη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.