!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ότι μαλακία μας έρθει.
Re: Ότι μαλακία μας έρθει.
καποια στιγμη μου ειχε βγαλει κι εμενα αυτη τη μαλακια στο feed. μετα απο 10 δευτερολεπτα καταλαβα οτι κατι παπαρια ειναι και σκρολλαρα παρακατω. τωρα που το ποσταρες, ειπα να δω τι ειναι, και εκανα 3 κλικ, αρχη, μεση, τελος. ενα βιντεο κενο νοηματος.
εχω περιεργεια ομως, να μαθω ποιος μαλακας καθεται και φιαχνει 15 λεπτα βιντεο οπου απλως επαναλαμβανεται μια σκηνη χωρις νοημα, ποιος μαλακας καταναλωνει 15 λεπτα απο τη ζωη του για να το δει, και το σημαντικοτερο, γιατι το κανει, ποιος κερδιζει απο αυτο, και τι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ρε συ πατάω τώρα πάνω και με βγαζει σε κάτι άσχετα με αυτό που είχα βάλει εγώ. Εσύ τι είδες; μια κινέζα;Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2022, 09:06καποια στιγμη μου ειχε βγαλει κι εμενα αυτη τη μαλακια στο feed. μετα απο 10 δευτερολεπτα καταλαβα οτι κατι παπαρια ειναι και σκρολλαρα παρακατω. τωρα που το ποσταρες, ειπα να δω τι ειναι, και εκανα 3 κλικ, αρχη, μεση, τελος. ενα βιντεο κενο νοηματος.
εχω περιεργεια ομως, να μαθω ποιος μαλακας καθεται και φιαχνει 15 λεπτα βιντεο οπου απλως επαναλαμβανεται μια σκηνη χωρις νοημα, ποιος μαλακας καταναλωνει 15 λεπτα απο τη ζωη του για να το δει, και το σημαντικοτερο, γιατι το κανει, ποιος κερδιζει απο αυτο, και τι.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μια δηθεν γυμνη κρυμμενη πισω απο ενα μπαλονι, και εναν τριβλακα που επι 15 λεπτα δηθεν προσπαθουσε να σκασει το μπαλονι, και οταν τα καταφερε τελικα ηταν ντυμενη.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2022, 12:31Ρε συ πατάω τώρα πάνω και με βγαζει σε κάτι άσχετα με αυτό που είχα βάλει εγώ. Εσύ τι είδες; μια κινέζα;Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2022, 09:06καποια στιγμη μου ειχε βγαλει κι εμενα αυτη τη μαλακια στο feed. μετα απο 10 δευτερολεπτα καταλαβα οτι κατι παπαρια ειναι και σκρολλαρα παρακατω. τωρα που το ποσταρες, ειπα να δω τι ειναι, και εκανα 3 κλικ, αρχη, μεση, τελος. ενα βιντεο κενο νοηματος.
εχω περιεργεια ομως, να μαθω ποιος μαλακας καθεται και φιαχνει 15 λεπτα βιντεο οπου απλως επαναλαμβανεται μια σκηνη χωρις νοημα, ποιος μαλακας καταναλωνει 15 λεπτα απο τη ζωη του για να το δει, και το σημαντικοτερο, γιατι το κανει, ποιος κερδιζει απο αυτο, και τι.![]()
κατι κλικμπειτ παπαρια ειναι, απλως δεν καταλαβαινω γιατι την κανουν να διαρκει 15 λεπτα, και ποιος ηλιθιος καθεται και παρακολουθει 15 λεπτα βλακεια μπας και στο τελος δει λιγο βυζι.
Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2022, 13:04μια δηθεν γυμνη κρυμμενη πισω απο ενα μπαλονι, και εναν τριβλακα που επι 15 λεπτα δηθεν προσπαθουσε να σκασει το μπαλονι, και οταν τα καταφερε τελικα ηταν ντυμενη.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2022, 12:31Ρε συ πατάω τώρα πάνω και με βγαζει σε κάτι άσχετα με αυτό που είχα βάλει εγώ. Εσύ τι είδες; μια κινέζα;Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2022, 09:06
καποια στιγμη μου ειχε βγαλει κι εμενα αυτη τη μαλακια στο feed. μετα απο 10 δευτερολεπτα καταλαβα οτι κατι παπαρια ειναι και σκρολλαρα παρακατω. τωρα που το ποσταρες, ειπα να δω τι ειναι, και εκανα 3 κλικ, αρχη, μεση, τελος. ενα βιντεο κενο νοηματος.
κατι κλικμπειτ παπαρια ειναι, απλως δεν καταλαβαινω γιατι την κανουν να διαρκει 15 λεπτα, και ποιος ηλιθιος καθεται και παρακολουθει 15 λεπτα βλακεια μπας και στο τελος δει λιγο βυζι.
Καμία σχέση με αυτό που έβαλα εγώ. Δεν ξέρω γιατί μας βγάζει σε διαφορετικά βίντεο, ενω εγω έβαλα άλλο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
κλικμπειτια ειναι, και την πατησαμε αμφοτεροι, αφου κλικαραμε.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2022, 13:44
Καμία σχέση με αυτό που έβαλα εγώ. Δεν ξέρω γιατί μας βγάζει σε διαφορετικά βίντεο, ενω εγω έβαλα άλλο![]()
και οκ, εμενα καπου ξερει ο γκουγκλης οτι ειμαι αντρας, και μου βγαζει ξεβρακωτες.
εσενα κορτσουδιμ τι σου βγανει τσι κινεζες; τι ψαχουλευες προσφατως; λιμπιζεσαι κινεζουλες;
Όχι ρεεεΑσέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2022, 14:28κλικμπειτια ειναι, και την πατησαμε αμφοτεροι, αφου κλικαραμε.Naida έγραψε: 18 Φεβ 2022, 13:44
Καμία σχέση με αυτό που έβαλα εγώ. Δεν ξέρω γιατί μας βγάζει σε διαφορετικά βίντεο, ενω εγω έβαλα άλλο![]()
και οκ, εμενα καπου ξερει ο γκουγκλης οτι ειμαι αντρας, και μου βγαζει ξεβρακωτες.
εσενα κορτσουδιμ τι σου βγανει τσι κινεζες; τι ψαχουλευες προσφατως; λιμπιζεσαι κινεζουλες;![]()
Εγώ τέτοιο βίντεο παρακολουθούσα και έβαλα το λινκ από fb
Δεν ξέρω γιατί το αλλάζει και σου δείχνει ξεβράκωτες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- SpAcE_PaNtHeR
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Menios_mikroulis
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 3515 Προβολές
-