!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Εγώ σ ευχαριστώ πάντως ...το έσωσα, είναι από τα ποιο χρήσιμα που έχω βρει
- hellegennes
Έχει ξαναπαίξει στο φόρουμ, αλλά οι γνωστοί-άγνωστοι θα κάνουν πως δεν το έχουν δει και θα επαναλαμβάνουν τις παπαριές τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κάτσε ρε φοιτητή μου, και σε πέρασα και με 9. Εδώ οι τύποι δε σκαμπάζουν Ο,ΤΙ και να τους δείξεις. Όσες αποδείξεις και να φέρεις, αυτοί εκεί. Οπότε λίγο δούλεμα δε βλάπτει.student έγραψε: 09 Ιαν 2024, 14:56Γιατί αντράκι μου φεύγεις απ το θέμα και αρχίζεις από μόνος σου αποπροσανατολισμό. Έφερες ένα από τα πιο γαμάτα και σκληρά τεκμήρια για το πως χτίστηκε το παραμύθι. Χρησιμοποιώντας δημοσιεύσεις από επίσημες και αναγνωρισμένες πηγές, μαζί με τις ημερομηνίες τους.
Δύσκολο να βρεθεί που ζουμερό αποδεικτικό μαζεμένο σε τόσο λίγο χρόνο. Και αφού παραθέτεις αυτό σαν απόδειξη, μετά αρχίζεις μόνος σου τζερτζελέ για τον κύλωνα για να αλλάξει το θέμα στο φτερό και να χαθεί στις μαλακίες?![]()
Απ' την άλλη, το ίδιο έστειλα και στη Νάιδα, οπότε θα γίνει κάποια συζήτηση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Ποια είναι τα "γαμάτα και σκληρά τεκμήρια" ;student έγραψε: 09 Ιαν 2024, 14:56
Γιατί αντράκι μου φεύγεις απ το θέμα και αρχίζεις από μόνος σου αποπροσανατολισμό. Έφερες ένα από τα πιο γαμάτα και σκληρά τεκμήρια για το πως χτίστηκε το παραμύθι.
Ο ορισμός της πουστιας ήταν αυτό που έκανε ο Musk.
Τα έκανε όλα αχταρμά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Και μετά θυμώνεις που σε λέω μαρτίκα...Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:12Ποια είναι τα "γαμάτα και σκληρά τεκμήρια" ;student έγραψε: 09 Ιαν 2024, 14:56
Γιατί αντράκι μου φεύγεις απ το θέμα και αρχίζεις από μόνος σου αποπροσανατολισμό. Έφερες ένα από τα πιο γαμάτα και σκληρά τεκμήρια για το πως χτίστηκε το παραμύθι.
Τα έκανε όλα αχταρμά.
- Otto Weininger
Ρε φίλε έβαλε:student έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:13Και μετά θυμώνεις που σε λέω μαρτίκα...Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:12Ποια είναι τα "γαμάτα και σκληρά τεκμήρια" ;student έγραψε: 09 Ιαν 2024, 14:56
Τα έκανε όλα αχταρμά.![]()
Ποσοστά κλινικών δοκιμών
Ποσοστά διαφορετικων εμβολίων
Ποσοστά με διαφορετικά στελέχη
Ποσοστά μετά από 3 μήνες, από 6 μήνες κλπ κλπ
Ποσοστά μετά από δόση booster
Όλα αυτά μαζί, σε ένα τουρλουμπουκι ταχύτητας για να αποδείξετε τι ;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Υπολόγισε και μένα...
Κανένα σύμπτωμα ώστε να με παρακινήσει να κάνω τεστ...
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Για να λέμε το σωστο κάποιες ομάδες υποχρεώθηκαν σε εμβολιασμό αλλά υπήρχε πανδημία άγνωστη με άγνωστη έκβαση.
Το εμβόλιο για να λέμε πάλι το σωστο έσωσε κόσμο.
Το εμβόλιο για να λέμε πάλι το σωστο έσωσε κόσμο.
Παρατηρητής...
Ότι είστε μαλάκες που μπολιαστήκατε;Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:37 Όλα αυτά μαζί, σε ένα τουρλουμπουκι ταχύτητας για να αποδείξετε τι ;
Λέω γω τώρα...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αντε να στο κάνω πενηνταράκια αφού δεν θέλεις να καταλάβεις κι ας χρειάζεται κάποιο χρόνο απ τα πολλά pause. Διαβάζουν κι άλλοι και μπορεί να πιάσει τόπο σε κάποιον τρίτο. Τζακάκι καίει, εξω βρέχει, η δουλειά της μέρας έχει βγει...χαλάλι why not...σεντονάκι λοιπόν...Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:37Ρε φίλε έβαλε:student έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:13Και μετά θυμώνεις που σε λέω μαρτίκα...Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2024, 15:12
Ποια είναι τα "γαμάτα και σκληρά τεκμήρια" ;
Τα έκανε όλα αχταρμά.![]()
Ποσοστά κλινικών δοκιμών
Ποσοστά διαφορετικων εμβολίων
Ποσοστά με διαφορετικά στελέχη
Ποσοστά μετά από 3 μήνες, από 6 μήνες κλπ κλπ
Ποσοστά μετά από δόση booster
Όλα αυτά μαζί, σε ένα τουρλουμπουκι ταχύτητας για να αποδείξετε τι ;
Εβαλε λοιπόν πρώτο πρώτο δημοσίευμα αμερικανικής μελέτης που βρήκε το astra!!!! 100% αποτελεσματικό, κατά της εισαγωγής στο νοσοκομείο, και ήταν... ψέμματα.
Εβαλε δημοσίευμα από τον Ιούνιο του 21 που πάει για έγκριση το Novavax για τίς κλινικές δοκιμές που δείχνουν 100% προστασία από MODERATE νόσηση, και ήταν ...ψέμματα.
Εβαλε δημοσίευμα από κλινικές δοκιμές του pfizer, που δήλωναν 100% fully prevented ΑΝΥ INFECTION, ακόμα και νόσηση δηλαδή, σε κάποια ηλικιακή ομάδα, και μάλιστα FACT CHECKED!!! και είναι ΨΕΜΜΑΤΑ.
Εβαλε δημοσίευμα από τον Οκτώβρη του 21 οπότε και η JJ ανακοινώνει το booster το οποίο Provides 100% covid protection, γιατί αν ξεχνάς μετά τα 95, 94, 93 90 των πρώτων δόσεων μετά ξανάρχισε το το παραμύθι του 100% protection απλά υπολογίσαμε λάθος και θέλουμε ένα πούστερ! ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ...πάλι
Καπάκι βάζει δημοσίευμα από κανά μήνα μετά, που έρχεται και το μπούστερ της astra, από ανάλυση φάσης 3 κλινικών δοκιμών και αυτή, ότι προστατεύει 100%!!! από εισαγωγή στο νοσοκομείο. Και μιλάμε για τις δύο εταιρίες που τελικά απαγόρευσαν τα εμβόλιά τους ολοκληρωτικά. Και σου ανακοίνωναν οι φορείς υγείας και οι επιστήμονες 100% αποτελεσματικό και φυσικά απολύτως ασφαλές με ούτε 1 στο εκατομ. παρενέργειες. Και τα απαγόρευσαν λίγο μετά!!! Δημοσίευαν όμως φάση 3 με 100% και οι επιστημονικές κοινότητες των κρατών χειροκροτούσαν και επιβεβαίωναν! Αλλά δεν τρέχει κάστανο. Πως τα ξεχνάς αυτά όλα απορώ...και όταν στα δείχνουν ξανά, δημοσιευμένα, λες τραλαλά, αχταρμάς και περνάνε γρήγορα και μεγάλο μουνόπανο ο μάσκ που τα έκανε ριτουίτ.
Βρισκόμαστε ακόμα στο 5ο δευτερόλεπτο και κλείνουμε το πρώτο κεφάλαιο του 100% αποτελεσματικό είτε για covid είτε για νοσοκομείο!!!.
Τί άλλο έβαλε μετά να θυμηθούμε? Α, το κεφάλαιο εμβόλιο και παιδιά...
Τον Μάρτιο του 21 που πλησιάζουμε να φτάσουμε στους νέους γιατί οι άλλοι ψήθηκαν εύκολα και τελειώνουν κι έχουμε πολλά, αρχίζουν τα 100% αποτελεσματικά για τους εφήβους. Pfizer δηλώνει 100% EFFECTIVE!!!
Ακολουθεί η μοντέρνα όπως σε όλα, και ανακοινώνει 100% effective in teens, λανσάρουμε τον ιούλιο. Τον ιούλιο λάνσαρε αυτό ήταν η μόνη αλήθεια. Το υπόλοιπο ήταν άλλο ένα τεράστιο ψέμα. Το οποίο εκείνη την περίοδο ο κόσμος πίστευε 100% και έτρεχε τα παιδιά του να τα μπολιάσει για να είναι ασφαλή, γιατί κινδύνευαν. Σήμερα ξέχασε? (απώθησε?) ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΗΤΑΝ. Και τότε πλέον οι εταιρίες ήξεραν κι όλας από τα στοιχεία τους ότι δεν ισχύει, είχαν ήδη πολλά στοιχεία από τους μεγάλους. Το ψέμα γίνεται πλέον και συνειδητό, απλά για να στείλουν και τα παιδια να τρυπηθούνε.
Το Μάιο του 21 αρχίζει σιγά σιγά το έργο ν αλλάζει οριστικά. REAL WORLD DATA αρχίζουν να εμφανίζουν την πραγματικότητα και δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν με τα 100% του λανσαρίσματος. Από το 100% στο 99% βλέπεις, υπάρχει σχεδόν όσο απόσταση υπάρχει από το 1 στο μηδέν. Άπαξ και έσπασε το 100%, η πορεία των ψεμμάτων απλά συνεχίζεται και τελικά δείχνει στα γρήγορα με μια σειρά δημοσιεύσεις πως το 100% με το οποίο μας τα πούλησαν και οι πιο πολλοί το πίστεψαν κι αγόρασαν, έφτασε στην πραγματικότητα να είναι για τον πέο. Κάτι που αν σου έλεγαν φυσικά από την αρχή, ότι δηλαδή θα το έκανες κάπου τον απρίλιο με 100% ελευθερία και προστασία, και τον Αύγουστο θα σου ανακοίνωνε 42% το pfizer γιατί ...δέλτα και παίζει και να πεθάνεις, μπορεί να το έβλεπες αλλιώς.
Αλλά όλα καλά.....δεν ξέραν ούτε αυτοί θα μου πεις, οπότε τί να έκαναν. Αν λέγαν δεν ξέρουμε, δεν θα το κανε κανείς... οπότε έκαναν το κλασσικότερο των κλασσικών στις πωλήσεις νέου αδοκίμαστου καινοτόμου προιόντος. Είπαν ΨΕΜΜΑΤΑ!!! Ή μάλλον είπαν ακριβώς αυτό που απαιτούταν να πουν βάσει των επιστημονικών συμβούλων της επικοινωνίας για να πετύχει ο στόχος της διανομής του προιόντος. Στ αρχίδια τους αν ήταν ψέμματα, ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν ν ακούσουν οι πελάτες για να έρθουν να αγοράσουν. Εδώ δε σε νοιάζει εσένα που το έχωσες στο κορμί σου 3 φορές. Θα νοιάξει αυτούς που σε παραμύθιασαν συνειδητά. Δουλειά τους είναι και πήραν και τρελό μπόνους. Κι εσύ που έφαγες τον παπά, τους χειροκροτάς ακόμα, τους δικαιολογείς, και τους υπερασπίζεσαι σθεναρα εως τέλους...ακόμα. Εξηγείται φυσικά δεν εκπλήσσομαι.
Δεν θα με παραξένευε να νιώθεις κάπου μέσα σου ακόμα κι εσύ ίσως, κάποια φορά, το τσίμπημα του πόσο μαλάκας πιάστηκες και πόσα ψέμματα σου πούλησαν για να σε πιάσουν μαλάκα. Δεν χρειάστηκε να μπεις καν στη δεύτερη φάση, τη φάση του εξαναγκασμού, ήσουν στο μεγάλο γκρούπ από μαλάκες που πιάστηκαν πρώτοι και πρόθυμοι και έγιναν και αρχικά ενθουσιασμένοι ambassadors και καπάκι οργισμένοι μπούληδες πολλοί από αυτούς. Οπότε είναι και μεγαλύτερη η τσιμπιά μέσα σε αυτό το γκρουπ. Είμαι ίσως ένας ρομαντικός αισιόδοξος αλλα θεωρώ ότι ακόμα ίσως και σε ανθρώπους σαν κι εσένα που είσαι αρκετά ακραία περίπτωση... (είναι τρομακτικός ο τρόπους που παρωπιδιάζεσαι και αποβλακώνεσαι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που πας να βγεις μαλάκας, ακόμα και για το ποιο απλό πράγμα, ενώ γενικά δεν είσαι έτσι, είσαι και ευφυής και με γνώσεις), κάπου βαθιά μπορεί να σε τρώει καμιά φορά το πόσο μαλάκας πιάστηκες και τί ψέμματα κατάπιες... και υπερασπίστηκες κι όλας σε τρίτους για να τους πείσεις. Παρόλο που είσαι τόσο εγωιστής που κλείνει κυριολεκτικά ο εγκέφαλός σου ακόμα και στο μακρινό ενδεχόμενο να φας τέτοια υποτίμηση, ν αποδειχθείς μαλάκας που πιάστηκε κοτσος για οτιδήποτε, ποιος...εσύ? Και αρχίζεις να λές μετά ότι νά ναι, πολύ κάτω και από τη νοημοσύνη και από τις γνώσεις σου, χωρίς πάτο.
Γι αυτό άλλωστε και σε λέω μαρτίκα, αν και εκείνος παίζει να το κανε συνειδητά. Αλλά ρε φίλε, ΕΛΕΟΣ! Σου θυμίζουν τί συνέβαινε τότε και τί ΨΕΜΑΤΑ πουλάγανε για να στο χώσουν, και λες τα θυμάμαι αλλιώς δεν έγιναν έτσι.
Σου φέρνουνε φωτογραφίες και βίντεο από τα δημοσιεύματα με τις επίσημες ανακοινώσεις εταιριών, φορέων, ερευνών, κλινικών δοκιμών, που χρησιμοποιήθηκαν σαν αποδείξεις για να το κάνεις, και δείχνουν το μέγεθος από τα ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, τη ροή, τη διάρκεια και την εξέλιξη τους, και ρωτάς "τί τεκμήρια είναι αυτά" ποιος μαλάκας τα συγκέντρωσε!!! ΕΛΕΟC. Έτσι κάνεις και με τους συνανθρώπους σου? Όταν σου λέει κάποιος τόσα μαζεμένα κατάφωρα ψέμματα μέσα στη μουρη για να σου πουλήσει κάτι, συνεχίζεις και τον κάνεις παρέα και τον έχεις θεό, και τον υπερασπίζεσαι μέχρι τέλους και αλωνίζει στο μαγαζί σου? Και βρίζεις και τσακώνεσαι επιπλέον και με όποιον σου λέει ότι σε δουλεύει και σε δαγκώνει και σ έχει κάνει ρόμπα? να ρθω τότε να σου πουλήσω προιόντα ρε σειρά...έχω ένα νέο κάτι 100 ασφαλές και αποτελεσματικό, σου βάζω 3 για πάρτη σου πόσα θες για την οικογένεια?
ΥΓ Εύχομαι μόνο να μην εμβολίασες τα παιδιά σου, αν έχεις...και μόνο με τη σκέψη ότι μπορεί να είχα κάνει κάτι τέτοιο, και να έβλεπα ξανά μια θύμηση σαν την παρακάτω από τον συντονισμένο ψυχολογικό εκβιασμό από ψέματα που με οδήγησε να τα τρυπήσω για να σωθούν, δεν ξέρω πως θα την πάλευα.
Θα το μετανιώσεις που έγραψες το σεντονάκι. Και είναι κρίμα γιατί τα λες ωραία.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Κάτι ξέρεις εσύ προφανώς...και επειδή σπάνια λες λόγια του αέρα και συνήθως τα μετράς, για κάντο κι εσύ 50ράκια γιατί είμαι λίγο μαλάκας και συχνά δεν τα πιάνω...αν έχεις λίγο χρόνο φυσικά...Bazoomba έγραψε: 09 Ιαν 2024, 18:09 Θα το μετανιώσεις που έγραψες το σεντονάκι. Και είναι κρίμα γιατί τα λες ωραία.
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιαν 2024, 12:41Δεν έχω πει καμία μαλακία 3 χρόνια. Το ότι αποκόπτεις ποστ μέσα από χιλιάδες απαντήσεις, διαφορετικές περιόδους κλπ δε σημαίνει ότι θα απαντήσω.hellegennes έγραψε: 08 Ιαν 2024, 12:33Οι απαντήσεις σου στις παραθέσεις μου σε όσες μαλακίες έχεις πει 3 χρόνια είναι αποκλειστικά και μόνο προσβολές, πράγμα λογικό αφού πώς να απαντήσεις στις χιλιάδες αντιφάσεις σου.
Άσε που, τι σχέση έχει για παράδειγμα αυτό που έβαλες με τα τεστ;

- Otto Weininger
Φίλε έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό και έφτασες μόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Το βιντεάκι του Musk έχει φτάσει μέχρι τα booster.
Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό;
Επίσης πολύ ελαφριά πέρασες το "...επειδή Δ". Αλήθεια τώρα;
Κοίτα λίγο τι παίζει.
Γενικά, όταν μιλάμε για ιούς του αναπνευστικού, το να έχουμε sterilizing immunity είναι αδύνατο.
Θα κολλήσεις ξανά. Πολλές φορές. Αλλά με πιο ήπια συμπτώματα. Ή καθόλου.
Στα του Covid. Από την στιγμή που ο ιός μεταλλάσσεται η ανοσία είναι λογικό να φθίνει. Λογικό και αποτελεσματικοτητα των εμβολίων να μειώνεται. Εσύ αυτό το πέρασες ντούκου, νομίζοντας ότι είναι απλά μια "δικαιολογία".
Κάποιοι άλλοι ότι ανακάλυψαν την Αμερική.
Υγ: έκανα λάθος όταν έγραψα στην προηγούμενη σελίδα ότι δεν εχω πει μαλακία σε ό,τι αφορά τον Covid.
Έγραψα μια μεγάλη πριν λίγες μέρες. Ότι δεν θα κάνω άλλη δόση.
Τέλος του μήνα πάω να πατήσω το επικαιροποιημένο booster.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 467 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις