!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
- Rocco Siffredi
Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Με το μπαν τι παίζει;
Πως η αεκ πχ δεν είχε θέμα
Πως η αεκ πχ δεν είχε θέμα
Από το εξωτερικό δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές μέχρι να λυθεί το μπαν. Από Ελλάδα μετά την δικαίωση με Ντούρμι είπαν ότι μπορούμε αλλά σήμερα βγήκε ότι δεν μπορούμε ούτε καν να κάνουμε επαγγελματίες παίκτες από την Κ17 .Τι να σε πω
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι η ιστορία με το μπαν είναι ενορχηστρομένη. Πολλά λάθη από την ΕΠΟ και βλέπω και τους δικηγόρους της αντίπαλης πλευράς. Ίσα ίσα να μας γαμήσουν την χρονιά
Τώρα λένε ξέχασαν να στείλουν μεταφρασμένη την απόφαση για Ντούρμι στην ΦΙΦΑ και έστειλαν μόνο το ελληνικό κείμενο .
Βάλε ότι τους παρακαλάει ο ΑΡΗΣ 10 μέρες να ζητήσουν και να πάρουν ακρόαση από τους υπεύθυνους και δεν έχουν κάνει αίτημα καν .
Τώρα λένε ξέχασαν να στείλουν μεταφρασμένη την απόφαση για Ντούρμι στην ΦΙΦΑ και έστειλαν μόνο το ελληνικό κείμενο .
Βάλε ότι τους παρακαλάει ο ΑΡΗΣ 10 μέρες να ζητήσουν και να πάρουν ακρόαση από τους υπεύθυνους και δεν έχουν κάνει αίτημα καν .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Οργισμένος
Μααααααα, ηταν μεταγραφαρααααααα...Maspoli έγραψε: 24 Ιαν 2020, 16:45Μιλάς ρε; Πιαστήκατε στα πράσα ρε καραπουσταριά, να παρουσιάζετε δανεικούς για μεταγραφές, και μιλάς;arisordeath έγραψε: 24 Ιαν 2020, 16:38εγώ γιατί την μόνη πουτρα που βλέπω είσαι εσύ;τις μονές μέρες πας και τις ζυγες παοκ;Maspoli έγραψε: 24 Ιαν 2020, 14:47
Κάτι "ομαδουλες" είναι αξιοπρεπείς και δηλώνουν ανοικτά τους δανεικούς που παίρνουν.
Συγχαρητήρια στις κιτρινόμαυρες πούτρες που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.
Που ναι η ΕΕΑ;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
τα χαπια σου γρηγοραΛευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιαν 2020, 12:30Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιαν 2020, 12:26Απίστευτο θράσος, όλο αυτόν τον καιρό ο super3 όχι μόνο απόντες από παντού , η Μακεδονία έβραζε καθώς ξεπουλιόταν και οι superades πουθενά, ταυτόχρονα και σαφέστατα ήταν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και ενάντια στην πλειοψηφία του λαού της Θεσσαλονίκης και τώρα έχουν και το θράσος να μιλάνεΛευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιαν 2020, 09:38 Μπα αναφέρει Ελλαδα και Μακεδονία το απλυταριό του σουπερ 3;γελοιοι
Στο πολύ σοβαρό θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας ήταν απών.Και υπέρ θα μπορούσα να πω μεγαλης μερίδας αυτών.
Απλά τώρα γίνεται μια καθαρά κυβερνητική παρέμβαση υπερ του παοκ και του ιβαν.Τετοια,που θα ζηλέψει ο γαυρος,ο Κοσκωτάς ο Σαλιαρέλης ο Κόκκαλης και τα άλλα παιδιά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Φύγε από εδώ ρε κηφηναριό.Οργισμένος έγραψε: 02 Φεβ 2020, 00:59τα χαπια σου γρηγοραΛευκός Λύκος έγραψε: 29 Ιαν 2020, 12:30Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Sid Vicious έγραψε: 29 Ιαν 2020, 12:26
Απίστευτο θράσος, όλο αυτόν τον καιρό ο super3 όχι μόνο απόντες από παντού , η Μακεδονία έβραζε καθώς ξεπουλιόταν και οι superades πουθενά, ταυτόχρονα και σαφέστατα ήταν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και ενάντια στην πλειοψηφία του λαού της Θεσσαλονίκης και τώρα έχουν και το θράσος να μιλάνεγελοιοι
Στο πολύ σοβαρό θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας ήταν απών.Και υπέρ θα μπορούσα να πω μεγαλης μερίδας αυτών.
Απλά τώρα γίνεται μια καθαρά κυβερνητική παρέμβαση υπερ του παοκ και του ιβαν.Τετοια,που θα ζηλέψει ο γαυρος,ο Κοσκωτάς ο Σαλιαρέλης ο Κόκκαλης και τα άλλα παιδιά.
Κοπρίτη.
- Obi Wan Iakobi
Πανηγυρτζηδες Ιερολοχιτες.Ιδρυσαν τον συνδεσμο οταν πηρε κυπελλο ο Αρης.

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Nα πω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη, οι οποίοι παρά τα χάλια μας και την ήττα, δεν φώναξαν ούτε μια φορά το θλιβερό: 'εκεί, εκεί στη Β' εθνική
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας οπαδοί θα το τηρούσαν, σε αντίστοιχη περίπτωση
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι δικοί μας οπαδοί θα το τηρούσαν, σε αντίστοιχη περίπτωση
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Obi Wan Iakobi
Οργισμενα αρειανα.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
btw, ξέρει κανείς να μου πεί για ποιό λόγο τον αποκαλούμε "ΟΑΡΗΣ" (δηλαδή κολλάμε το άρθρο)?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
copyright γυμνοσάλιαγκας ΔούκαςKauldron έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:54 btw, ξέρει κανείς να μου πεί για ποιό λόγο τον αποκαλούμε "ΟΑΡΗΣ" (δηλαδή κολλάμε το άρθρο)?
Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2020, 11:54 btw, ξέρει κανείς να μου πεί για ποιό λόγο τον αποκαλούμε "ΟΑΡΗΣ" (δηλαδή κολλάμε το άρθρο)?

Συγκινητική και η στιγμή με τον Κόρμπο που πήγε στο μνημείο στη θύρα 3. Είχαμε και πανό για τη Ρενάτα. Εύχομαι ολόψυχα να μην πέσετε και να βρείτε το δρόμο σας. Θα το ευχόμουν και για το μπάσκετ αλλά δυστυχώς είμαστε ανταγωνιστές εκεί.Beria έγραψε: 02 Φεβ 2020, 17:16 Nα πω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη, οι οποίοι παρά τα χάλια μας και την ήττα, δεν φώναξαν ούτε μια φορά το θλιβερό: 'εκεί, εκεί στη Β' εθνική
Έχει πουθενά την γκολάρα του Gama ?
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να παω δίπλα να ψαξω τον κωλο ενος παοκτζη ,μισο λεπτο.
Πηγα με το αμάξι
Πηγα με το αμάξι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 434 Απαντήσεις
- 17952 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas