και τι είδε;Αρίστος έγραψε: 21 Σεπ 2023, 16:50 Ενω η ΝΔ που ο πρωθυπουργος παρακολουθουσε με το Predator μεχρι τις γυναικες των υπουργων του
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
το ΣΥΡΙΖΑ ήταν είναι και θα είναι ένα οπορτουνιστικο κόμμα.micmic έγραψε: 21 Σεπ 2023, 17:32Δεν είναι "καλύτερο", από την άποψη ότι για την χώρα είναι τα ίδια σκατά. Αλλά ως ΚΟΜΜΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν είναι καν κόμμα. Είναι μπουρδέλο, αν και ο χαρακτηρισμός "μπουρδέλο" είναι ευφημισμός για τον ΣΥΡΙΖΑ. Βασικά δεν έχει κανέναν λόγο να υφίσταται ως πολιτική οντότητα, και είναι προφανές ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει όχι απλά διάσπαση αλλά πολυδιάσπαση.Αρίστος έγραψε: 21 Σεπ 2023, 16:50micmic έγραψε: 21 Σεπ 2023, 16:47 Πάντως τόσο μπουρδέλο κόμμα δεν έχω ξαναδεί στην Ελλάδα, μη εξαιρουμένης και της πρόσφατης ξεφτίλας των Σπαρτιατών. Ακόμα και αν βγάλουμε τον Κασσελάκη από την εξίσωση, αυτό το κόμμα είναι το χειρότερο μπουρδέλο που έχει υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα, τουλάχιστον μεταπολεμικά. Είναι να απορείς πώς αυτοί οι άνθρωποι ανέχονται να βρίσκονται στην ίδια αίθουσα ο ένας με τον άλλον και δεν πλακώνονται στα μπουνίδια. Αν και το έχουν κάνει ΚΑΙ αυτό.
Ενω η ΝΔ που ο πρωθυπουργος παρακολουθουσε με το Predator μεχρι τις γυναικες των υπουργων του και κανεις δεν παραιτηθηκε απο ευθιξια ειναι καλυτερο κομμα.
.
μπορεί όμως να κάνει ένα καλό δηλαδή να μας απαλλάξει από τις ακρίδες και τους φεουδάρχες του κουλη.
στις πολιτικές θέσεις δύο κόμματα υπάρχουν το ΚΚΕ και όλα τα υπόλοιπα.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
ας πάει και 90-10 , τι μας νοιάζει;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Σεπ 2023, 14:51Και γαμώ τα κολαράκια έχουν και οι 2 όμως. Τους πήδαγα εναλλάξ ασάλιωτο πιστεύω.
Σε κάθε περίπτωση το ξεκατίνιασμα έχει ξεφύγει. Όντως η φάση έχει γίνει reality στον ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλη πόλωση η οποία πιστεύω θα ευνοήσει πλέον κατά πολύ τον Κασσελάκη. Ίσως δούμε αποτέλεσμα πάνω από 60%. Κάτι που θα τον κάνει παντοδύναμο στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας. Όποιος και να είναι αυτός.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ρε γκαρντασια να ρωτήσω ο Καρανικας που έχει χαθει
Αυτό το μεγάλο μυαλό δεν πρέπει να πάρει θέση για τα τεκτενομενα στον Συριζα??
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
τον κασελακη στηρίζει αυτόςzteo έγραψε: 21 Σεπ 2023, 17:38 Ρε γκαρντασια να ρωτήσω ο Καρανικας που έχει χαθει![]()
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έχει πάρει θέση υπερ κασελάκηzteo έγραψε: 21 Σεπ 2023, 17:38 Ρε γκαρντασια να ρωτήσω ο Καρανικας που έχει χαθει![]()
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Και τι άκουσε;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis
Πέμπτη 21/9/23
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.
Η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για ένα ψεύτικο sms που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για αήθεις διαστρεβλώσεις. Έστειλε εξώδικο. Την πιστεύω απόλυτα.
Θέλω να ξεκαθαρίσω και πάλι:
Στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους.
Ανθρώπους που από τη Δευτέρα θα είμαστε μαζί στη μάχη για να πέσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Την Έφη Αχτσιόγλου τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο.
Προσωπικά, έχω δεχτεί τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις. Από τα ΜΜΕ του συστήματος, αλλά ακόμα και από εκείνα του κόμματος, ως υποψήφιος που δεν έχει την ομπρέλα προστασίας του κομματικού σωλήνα. Και από το ίδιο το Μαξίμου, που με πολεμάει λυσσαλέα πριν καν εκλεγώ.
Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις. Και να τις συντρίψω μία προς μία.
Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας.
Δευτέρα 25/9/23
Είμαστε μία γροθιά. Και είμαστε με το φως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 21 Σεπ 2023, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατι ενδιαφερον θα ηταν να μαθει να μαθει ποιοι απο τους υπουργους του παιρνουν μιζες και απο που.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πέραν των βλακειών που λέει στο παρακάτω βίντεο μου κάνουν εντύπωση τα ελληνικά του. υποτίθεται ότι έφυγε από την Ελλάδα 14 ετών, σωστά; γιατί μιλάει ελληνικά σαν κάποιος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο εξωτερικό και όχι σαν γηγενής;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
phorumaster
Ο Γιαννακόπουλος καλεί σε ψήφο στην αχτσιογλου
Εάν ήταν ανοιχτή η διαδικασία και στον δεύτερο γύρο θα ψηφιζαν άπειροι όπως έχει γίνει το πράγμα

Εάν ήταν ανοιχτή η διαδικασία και στον δεύτερο γύρο θα ψηφιζαν άπειροι όπως έχει γίνει το πράγμα
Spoiler

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Βιάζει ο κασσελακης με τον Τάιλερ την αχτσιογλου; τι να πω, ότι φαντασιωνεται κάνεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι να πεις, εδώ άλλους τους δουλεύουν τα drop-out που απο φιλελευθερισμό το γυριζουν στην ακροδεξιά και τον αγοραίο εμφυλιοπολεμικού τύπου αντικομμουνισμο, οταν παιρνει πρέφα οτι ο πρωτος στο ελλαδισταν δεν εχει πσωμάκι, ενώ τα αλλα δύο κανουν πάταγο.Unique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 16:01 Δηλώνει «εφοπλιστής» αλλά ειν μπογιατζής πλοίων.
«Παραιτήθηκα από GS» αλλά απεδείχθη ότι πήρε πόδι.
«Είμαι αριστερός» αλλά ψήφιζε ΝΔ.
«Μας έφαγε το παραδικαστικό» αλλά ο απατεώνας ήταν ο πατερας.
Έδω ρε σύντροφοι σας δούλευε ο Αλεκσης χωρίς λοουερ,δεν θα σας δουλευει ο Κασελακης;![]()
![]()
Και ακομα κι ετσι, ψήφο μονο απο τον εαυτό του ειδε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση