!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
runner

Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Ούτε το κέντρο της Αθήνας και η παραλιακή δεν είχαν 25 και 26 βαθμούς αυτό το διάστημα. Σιγά μην είχε η Θεσσαλονίκη.
Η εποχή αυτή σχεδόν πάντα έτσι ήταν με τη διαφορά ότι συχνά είχε συννεφιά ή βροχές.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 21:50 Τέλη Οκτωβρίου 25 με 26 βαθμούς στην Θεσσαλονίκη είναι φυσιολογικές ή λίγο κάτω από το φυσιολογικό της εποχής;

Εγώ θυμάμαι προς τα τέλη Οκτωβρίου να ανοίγουμε θέρμανση,και να φοράμε και μπουφανακι.
Καταρχήν δεν έκανε 25-26 βαθμούς, έκανε 20-22:

Εικόνα

Έπειτα, λεπτά μπουφάν ναι, συνήθως πιάνει κάτι πρόωρα κρυουλάκια γύρω στην 28η Οκτώβρη, αν και σπάνια πιο πριν. Δεν είναι όμως όλες οι χρονιές ίδιες. Πολύ συχνά οι θερμοκρασίες είναι σ' αυτό το ύψος και ακόμα μεγαλύτερο στο δεύτερο μισό του Οκτώβρη. Βάζω 4 έτη, από 20 ως 40 χρόνια πριν:

Εικόνα

Φυσικά χτυπάει και 30άρια ο Οκτώβριος, όπως βλέπεις εδώ. Δεν είναι περίεργο να το ξεχνάς, ειδικά με την πλύση εγκεφάλου που σου κάνουν τα μέσα όταν προσπαθούν να σε πείσουν πως οτιδήποτε πέρα από το στερεότυπο των τεσσάρων εποχών είναι αποτέλεσμα παρέμβασης στο περιβάλλον. Κάποια πράγματα είναι φυσική διακύμανση. Υπάρχουν κρύοι και ζεστοί χειμώνες, ψυχρά καλοκαίρια, άνοιξη και φθινόπωρο που χρειάζεσαι μπουφανάκι και άλλες χρονιές που φοράς όλην την διάρκεια κοντομάνικα. Εύκολα το ξεχνάς όταν σου πιπιλίζουν το μυαλό.

Άλλο η υπαρκτή παγκόσμια θέρμανση και άλλο η υστερία να ψάχνουμε να βρούμε παντού καιρικές ανωμαλίες. Είναι σαν την υστερία που όλα έχουν γίνει ρατσισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

runner έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 00:17 Ούτε το κέντρο της Αθήνας και η παραλιακή δεν είχαν 25 και 26 βαθμούς αυτό το διάστημα. Σιγά μην είχε η Θεσσαλονίκη.
Η εποχή αυτή σχεδόν πάντα έτσι ήταν με τη διαφορά ότι συχνά είχε συννεφιά ή βροχές.
Πράγματι. Με συνεχόμενη ηλιοφάνεια δύσκολα πέφτει η θερμοκρασία στους 10, ας πούμε, που μπορεί να συμβεί Οκτώβριο με συννεφιά και βροχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΤΙ ΠΕΟΥΤΣΟΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τι να το κάνεις σκέτο κρύο;
Δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας με Βόρειο άνεμο.

Τώρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για μέσα του μήνα να μας κάνει κάτι κακοκαιρίες αλλά παίζει και να συνεχιστεί όλη αυτή η αηδία.

Το πρωι και το βράδυ ναι έχει ψυχρα και το μεσημέρι ΛΑΜΠΑΔΑ 25 ΒΑΘΜΟΙ.

Αντί να μπαξει 3 μέτρα χιονι από τώρα μέχρι τον Φεβρουάριο να το φχαριστηρθουμε εδώ πάνω να σιχτιριζουμε μετά που δεν μας καθαρίζουν τον δρομο δεν κανει τίποτα.

Τι φθινόπωρο είναι αυτό.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Τι κρύο ρε , με τα κοντομανικα είμαστε ακόμα 😭
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
vantono

taliban έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:21 Τι να το κάνεις σκέτο κρύο;
Δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας με Βόρειο άνεμο.

Τώρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για μέσα του μήνα να μας κάνει κάτι κακοκαιρίες αλλά παίζει και να συνεχιστεί όλη αυτή η αηδία.

Το πρωι και το βράδυ ναι έχει ψυχρα και το μεσημέρι ΛΑΜΠΑΔΑ 25 ΒΑΘΜΟΙ.

Αντί να μπαξει 3 μέτρα χιονι από τώρα μέχρι τον Φεβρουάριο να το φχαριστηρθουμε εδώ πάνω να σιχτιριζουμε μετά που δεν μας καθαρίζουν τον δρομο δεν κανει τίποτα.

Τι φθινόπωρο είναι αυτό.
Α, δεν σας φτανει απλα που ειστε χειμωνακηδες, θελετε να κυκλοφορείτε και σαν σιγμα τελικό απο την υγρασια, να σας πονάνε γόνατα, μέσες, αρθρώσεις κτλ και να περπατάτε σαν να σας εχει βαρεσει πολυομυελίτιδα.
Ανθρωπους που να γουσταρουν χιονια, χειμωνες κτλ, εχω ακουσει πολλους, αλλά να γουσταρει υγρασια, ομολογώ οτι δεν εχω ακουσει ποτέ μου.
Οκ, γουστα ειναι αυτα, τι να σας καμω :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Νοέμ 2024, 12:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

enterprise-psi έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:29 Τι κρύο ρε , με τα κοντομανικα είμαστε ακόμα 😭
Και πανω στη μηχανη με το κοντομανικο εισαι εσυ? :003:

Το πρωί εκανε ψώλο καλό, απο τις 10 και μετά άρχισε να γλυκαίνει. Συν οτι δεν εχει και ιχνος ήλιου. Αν ειχε, σιγουρα θα την αισθανόμασταν πιο ζεστά τη φάση.
Εγω πρωτη φορα σημερα που φορεσα μακρυμάνικο μπλουζάκι (οχι φουτερ) απο το πρωι. Μακρυμάνικό ή φουτερ μεχρι την περασμενη εβδομαδα, φορουσα μονο απο τις 7 το απογευμα και μετά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

taliban έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:21 Τώρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για μέσα του μήνα να μας κάνει κάτι κακοκαιρίες αλλά παίζει και να συνεχιστεί όλη αυτή η αηδία.
Λοιπόν, δεν περίμενα να ακούσω στην ζωή μου άνθρωπο να επιζητάει κακοκαιρία και να λέει αηδία την λιακάδα. Απίστευτο. Σουρεαλιστικό νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:46
taliban έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:21 Τώρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες για μέσα του μήνα να μας κάνει κάτι κακοκαιρίες αλλά παίζει και να συνεχιστεί όλη αυτή η αηδία.
Λοιπόν, δεν περίμενα να ακούσω στην ζωή μου άνθρωπο να επιζητάει κακοκαιρία και να λέει αηδία την λιακάδα. Απίστευτο. Σουρεαλιστικό νήμα.
Είσαι δυνατό troll :lol:
vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:46 ΤΙ ΠΕΟΥΤΣΟΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ
Αυτο το λες κρύο; με 18 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι; :lol:

Μια ψύχρα είναι και από την άλλη δεν λέει να βρέξει. Ολα είναι ξερά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Εγω εχω ακουσει κάμποσους. Αλλά άτομο που να επιζητάει την υγρασία δεν εχω ακουσει ποτέ μου, κοντευουν να μου πεσουν τα μαλλιά :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

Αλιόσα έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:47
Είσαι δυνατό troll :lol:
vantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 09:46 ΤΙ ΠΕΟΥΤΣΟΚΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗΔΕΣ
Αυτο το λες κρύο; με 18 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι; :lol:

Μια ψύχρα είναι και από την άλλη δεν λέει να βρέξει. Ολα είναι ξερά.
Πριν τις 10 το πρωι το εκανα αυτο το ποστ, που εφαγα ολο το κρυο απο τις 7.30 σχεδον στη μάπα.
Μετα τις 10-10.30 ειχε αρχισει να στρώνει. Μονο καθολου ηλιο δεν εχει και μας τα χαλάει :e040:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Eντάξει το μεσημέρι όμως πάει στους 18, στους 20 ίσως και παραπάνω, οπότε έτσι δεν κρυώνει ο κρυός ώστε να κάνει αυτό που εννοούμαι ως κρυο. Εγώ ουτε καν ζακέτα φοράω, για μπουφάν ούτε λογος. Με κανα πουκαμισο χειμερινο ή μπλουζα ψηλή πάω έξω και όταν περπατώ για κάποια ώρα στον ήλιο ιδρώνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αλιόσα έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 12:47 Αυτο το λες κρύο; με 18 βαθμούς κελσίου το μεσημέρι; :lol:
18 βαθμοί είναι κρύο. Δεν πα να έχεις συνηθίσει στο κρύο της Σιβηρίας; 18 βαθμοί είναι κρύο. Και είναι 18 βαθμοί μέγιστο, με 6 βαθμούς ελάχιστο. Έλεος, λίγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”