Ασέβαστος έγραψε: 09 Σεπ 2019, 08:48οχι. ο αντιοχος εγραψε επικες χοντραδες που δεν εχουν προηγουμενο. διαφωνω με το μπαν του οπως και με καθε μπαν, αλλα δεν υπαρχει συγκριση, ξεπερασε κατα πολυ οτι αλλο γραφεται συνηθως εδω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
+1
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
istoria m amartia m
Συνένα στο πληνενα ή στο όνομα ρε τυπε; μας μπέρδεψες..
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Θα το αφησω να αιρωρειται
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Εγώ νόμισα ότι το συν πήγαινε ως κόντρα στο προηγούμενο πλήν ... 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
istoria m amartia m
Εντάξει, άστο ετσι, να τσιμπησει ένα και ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος
η δε ΓΑΛΗ να φοβήται τον άνδρα
Το ξερωΓάταρος έγραψε: 15 Σεπ 2019, 11:29Δεν είναι.Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:26https://forum.osarena.net/hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:20 Χαοτικέ, όμως σοβαρά τώρα περιμένω να μου καταδείξεις ένα φόρουμ, ελληνικό ή μη, που να είναι πιο ελεύθερο από το παρόν.
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι. Εγώ κατέβασα ... φαντάζεσαιτι. με ξέρεις. έβριζα κάτι μαλακισμένα που καίγανε τρόλει και έκραζα γενικά τη δράση σύγχρονων "αναρχικών" που μαθαίναμε από την επικαιρότητ τι κάνουν κάθετρεις και λίγο. Ήταν ένας μαλάκας που με έλεγε χρυσαυγίτη επειδή ακριβώς έκραζα αυτές τις φάσεις. Το έλεγε κιόλας επίμονα για να με τσαντίζει παίζοντας την τακτική "Σε γράφω που απαντάς με επιχειρήματα απαντώντας συγκεκριμένα, σου ακυρώνω τι έγραψες, και επαναλαμβάνω το ίδιο" Ξέρεις φαντάζομαι κι αυτό το στυλάκι. Μάνα δεν του είπα γιατί δεν ήθελα να φάω μπαν. ήταν εργαλείο ως φόρουμ για το λίνουξ. Γενικά σε αυτά τα φόρα βρίσκεις απαντήσεις για τέτοια θέματα. ήταν και ανάρχες οι περισσότεροι. Λέω εδώ είμαστε. Τον συγκεκριμένο τον έγραφαν έτσι κι αλλιώς. καλά πήγαινε αλλά πλέον νέκρωσε.hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2019, 12:14Μπορείς να πεις την φράση «μωρή γαμημένη λουλού» χωρίς να φας μπαν;Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:26https://forum.osarena.net/hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2019, 23:20 Χαοτικέ, όμως σοβαρά τώρα περιμένω να μου καταδείξεις ένα φόρουμ, ελληνικό ή μη, που να είναι πιο ελεύθερο από το παρόν.
Εσύ μωρέ μαλάκα τι κωλοφαγούρα έπαθες τώρα αν είμαστε ελεύθερα εδώ ή όχι;
Καλά είμαστε,δεν γαμιέται; Μέχρι να αλλάξουμε διάθεση, γνώμη, εντύπωση. Σιγά που θα κάνουμε και υπεύθυνη σταθερή τοποθέτηση
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Casper -
Θα σου πω προσωπικά..κάτσε να θυμηθώ το νικ και να τον βρω :pνύχτα έγραψε: 15 Σεπ 2019, 11:49δεν πήρα χαμπάρι τον οασένιο;;- Casper - έγραψε: 14 Σεπ 2019, 13:20 Ο jimbio αλλά έχω την εντύπωση πως είναι εδώ και είναι συγκεκριμένο μέλος. Αφού δεν το λέει όμως κάποιο λόγο θα έχει. Γράφει και αραιά. Ελπίζω να είναι καλά και να μας φωτίζει περισσότερο![]()
- hellegennes
Σκασμός. Περιμένω να το συμπληρώσεις:Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2019, 14:02Ναι. Εγώ κατέβασα ... φαντάζεσαιτι. με ξέρεις. έβριζα κάτι μαλακισμένα που καίγανε τρόλει και έκραζα γενικά τη δράση σύγχρονων "αναρχικών" που μαθαίναμε από την επικαιρότητ τι κάνουν κάθετρεις και λίγο. Ήταν ένας μαλάκας που με έλεγε χρυσαυγίτη επειδή ακριβώς έκραζα αυτές τις φάσεις. Το έλεγε κιόλας επίμονα για να με τσαντίζει παίζοντας την τακτική "Σε γράφω που απαντάς με επιχειρήματα απαντώντας συγκεκριμένα, σου ακυρώνω τι έγραψες, και επαναλαμβάνω το ίδιο" Ξέρεις φαντάζομαι κι αυτό το στυλάκι. Μάνα δεν του είπα γιατί δεν ήθελα να φάω μπαν. ήταν εργαλείο ως φόρουμ για το λίνουξ. Γενικά σε αυτά τα φόρα βρίσκεις απαντήσεις για τέτοια θέματα. ήταν και ανάρχες οι περισσότεροι. Λέω εδώ είμαστε. Τον συγκεκριμένο τον έγραφαν έτσι κι αλλιώς. καλά πήγαινε αλλά πλέον νέκρωσε.hellegennes έγραψε: 15 Σεπ 2019, 12:14Μπορείς να πεις την φράση «μωρή γαμημένη λουλού» χωρίς να φας μπαν;
Εσύ μωρέ μαλάκα τι κωλοφαγούρα έπαθες τώρα αν είμαστε ελεύθερα εδώ ή όχι;
Καλά είμαστε,δεν γαμιέται; Μέχρι να αλλάξουμε διάθεση, γνώμη, εντύπωση. Σιγά που θα κάνουμε και υπεύθυνη σταθερή τοποθέτηση

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
+2
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Που χάθηκαν ο nandros, ο μίστερ μαξ και η bluerose ????
+1 και τα τρία μου.
Ο Μαξ πήγε εθελοντής στο τουρκικό ναυτικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις