Πλακενίλ, το παίρνει δεκαετίες η μητέρα μου. Χλωροκίνη είναι κατά βάση.Σουβλίτσα έγραψε: 12 Μαρ 2020, 12:14από συζήτηση μεταξύ φαρμακοποιών λένε ότι ίσως το κλεμεντίν (εαν το λέω σωστά) το φάρμακο για λύκο, ρευματοπάθειες κτλ σε συνδυασμό με ταμιφλού να δίνει κάποια βοήθεια με τον ιό.Arisvilla έγραψε: 12 Μαρ 2020, 11:40Αυτο που δοκιμάζουν τώρα είναι χλωροκίνη με ψευδάργυρο. Γιατί βρήκαν η χλωροκίνη δίνει τη δυνατότητα στον φευδάργυρο να δράσει αντιικά. Επίσης δοκιμάζουν βιολογικούς παράγοντες που δίνονται σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Σημειωτέον οτι τη χλωροκίνη την έχουν σαν θεραπεία ήδη στη Νότια Κορέα που έχουν και πολύ χαμηλή θνησιμότητα. Στην Ιταλία αλλά και στην Κίνα δοκιμάζονται τώρα βιολογικοί παράγοντες. Λογικά μέσα στους επόμενους 2 μήνες θα υπάρχει μια θεραπεία. Δεν ξέρω όμως αν θα έχει πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Μαρ 2020, 11:17
Mην γραφετε ασυναρτησιες
Σου λενε οτι δοκιμαζονται πειραματικα φαρμακα και εσυ κατεληξε ςστο οτι αυτα τα φαρμακα κανουν απλα οτι κανει μια διατροφη
Εντωμεταξύ τελείως συμπτωματικά εχθές αγόρασα ένα βότανο, το σομπούκο σαν βοήθεια για φλεγμονές αλλά τελικά από το βότανο αυτό βρήκαν το φάρμακο ταμιφλού και γενικώς το σομπούκο το έχουν ως αντιικό βότανο.
Αυτό εαν θέλει κάποιος να ενισχύσει τον οργανισμό του
πχ βλέπω εδώ:
Τα άνθη δρουν ως εφιδρωτικό και αντικαταρροικό, είναι πολύ καλά για θεραπεία κρυολογημάτων και γρίπης, πονόλαιμου, πονόδοντου, ξερόβηχα, αμυγδαλών και φαρυγγίτιδας. Είναι επίσης κατάλληλα και για κάθε καταρροϊκή φλεγμονή του ανωτέρου αναπνευστικού συστήματος, όπως πυρετός εκ χόρτου και ιγμορίτιδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
πλάκα πλάκα, εαν συνεχίσω να έχω τους πόνους που έχω και τα δέκατα φοβάμαι θα αρχίσω να το παίρνω κι εγώ (αν δεν έχω τπτ άλλο δηλαδη)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εμείς εδώ ξεκινήσαμε και μαρκάρουμε ύποπτες πόρτες με κόκκινη μπογιά.Κόκκορας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 00:57
βεβαιως ο στιγματισμος ειναι το χειροτερο και για μενα αυτος ειναι βασικος φοβος...
Οι Illuminati γελάνε με αυτό το ποστNorthern Spirit έγραψε: 12 Μαρ 2020, 01:21 Εμενα παντοτε μου αρεσει να ειμαι αισιοδοξος στη μαυριλα..Οπως ειπε καπιος το πιο βαθυ σκοταδι ειναι λιγο πριν ξημερωσει..Αν και σωστα λαμβανονται μετρα δεν εθωρω οτι θα φτασουμε σε χαος..Και πιστευω οτι θα βρεθει και συντομα ειτε καποια μορφη θεραπειας ή εμβολιο.
Δεν το στηριζω καπου αλλα πονταρω στην τεχνολογια και στην γνωση..Δεν ειμαστε μεσαιωνας που βασιζονταν κυριως στην εξωτερικη παρατηρηση ουτε την περιοδο της Ισπανικης γριπης..
Βασικα για εκεινες τις περιοδους που πεθαιναν και απο ελονοσιες, φυματιωση και χιλιες δυο αλλες ασθενειες μια ασθενεια σαν αυτην θα εμοιαζε γριπουλα..
Ας ελεγχθει ο πανικος.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μεχρι τρεις μερες στις επιφανειες ζει(δεν αναφερει ΟΛΕΣ τις επιφανειες π.χ χαρτονι μεχρι 24 ωρες),μεχρι τρεις ωρες στον αερα
δεκα φορες μεγαλυτερη θνησιμοτητα απο γριπη
https://www.protothema.gr/world/article ... reis-ores/
ελα καλοκαιρακι!
δεκα φορες μεγαλυτερη θνησιμοτητα απο γριπη
https://www.protothema.gr/world/article ... reis-ores/
ελα καλοκαιρακι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 12 Μαρ 2020, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
μέχρι 24 ημέρες έζησε ο ιός σε πόμολο πόρτας σε εργαστηριακό πείραμα στην Κινα
- hellegennes
Προφανώς ήθελε να τρολάρει. Ας κάτσει τώρα μια ωραία φυλακούλα για να μάθει ότι δεν είναι όλα τα πράγματα αστεία.dna replication έγραψε: 12 Μαρ 2020, 13:05 στην καρδιά της ΕΕ
https://twitter.com/RT_com/status/1237898601482739713
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- dna replication
η πρωτοπόρος στη μάχη του κορωνοιού Κινα στέλνει βοήθεια στην Ιταλία
https://twitter.com/FirstSquawk/status/ ... 6377487360
https://twitter.com/FirstSquawk/status/ ... 6377487360
- dna replication
οι ασφαλιστικές στις ΗΠΑ συμφώνησαν τελικά να καλύπτουν τα έξοδα της εξέτασης, αλλά όχι της θεραπείας
https://twitter.com/CoolHuh_/status/1238034415172935681
https://twitter.com/CoolHuh_/status/1238034415172935681
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ε με το κραξιμο που φαγανε φοβουνται και για τα κεκτημενα τους ισως
Ο δεικτης θνησιμοτητας φαινεται να ειναι περιπου στο 1-1,5%.
Στο κρουαζιεροπλοιο εχουμε 7 θανατους σε 696 κρουσματα (1%).
Στην Ιταλια εχουμε θνησιμοτητα 6,6%, ομως σχεδον απο την αρχη της κρισης σταματησαν τους ελεγχους σε ασθενεις με ηπια συμπτωματα (αποτελουν το 80% επι των συνολικων). Επομενως εχουμε πιθανοτατα τετραπλασια ή ακομη και πενταπλασια κρουσματα απο τα καταγεγραμμενα που ριχνει την θνησιμοτητα σε αυτο το 1-1,5%.
Στην Νοτια Κορεα ειναι στο 0,84% και εχουν κανει πανω απο 200 χιλιαδες ελεγχους, που σημαινει οτι πλησιαζουν στον πραγματικο αριθμο των συνολικων κρουσματων.
Στην Ιταλια εχουμε θνησιμοτητα 6,6%, ομως σχεδον απο την αρχη της κρισης σταματησαν τους ελεγχους σε ασθενεις με ηπια συμπτωματα (αποτελουν το 80% επι των συνολικων). Επομενως εχουμε πιθανοτατα τετραπλασια ή ακομη και πενταπλασια κρουσματα απο τα καταγεγραμμενα που ριχνει την θνησιμοτητα σε αυτο το 1-1,5%.
Στην Νοτια Κορεα ειναι στο 0,84% και εχουν κανει πανω απο 200 χιλιαδες ελεγχους, που σημαινει οτι πλησιαζουν στον πραγματικο αριθμο των συνολικων κρουσματων.
Winter is coming
Υπάρχει κάποια ένδειξη κάμψης εκεί ή είναι πολύ νωρίς ακόμα για να φανεί αποτέλεσμα;Lestat έγραψε: 12 Μαρ 2020, 13:17 Ο δεικτης θνησιμοτητας φαινεται να ειναι περιπου στο 1-1,5%.
Σήμερα το πρωί το Θέατρο ανακοίνωσε κλείσμο, δεν δουλεύουμε. Πάμε άσχημα. Να δούμε.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-