Μετά το πήρε αυτός και πήγαινε αργά. Και μου έταξε άλλη μέρα θα βγούμε εθνική να το τρέξουμε πολύ, πολύ, πολύ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Μου έδωσε τ' αμάξι και μου είπε πάτα το. Και εγώ στην αρχή φοβόμουν και μετά δειλά δειλά το πάταγα, και ανέβαινε και ανέβαινε και πρέπει να ακουμπησα για λίγο 100 και πρέπει να σκιαχτηκε και μου είπε "τέλος τώρα κατεβάζεις"
Μετά το πήρε αυτός και πήγαινε αργά. Και μου έταξε άλλη μέρα θα βγούμε εθνική να το τρέξουμε πολύ, πολύ, πολύ
και θα το πάρω και εγώ θα το τρέξω κι εγώ. Λογικά 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί όποτε τυχαίνει να βλέπω το τελευταίο ποστ και να είσαι εσύ, λες πάντα ιστορίες με γκόμενο; Λυσσασμένο είσαι ρε;Naida έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:28 Μου έδωσε τ' αμάξι και μου είπε πάτα το. Και εγώ στην αρχή φοβόμουν και μετά δειλά δειλά το πάταγα, και ανέβαινε και ανέβαινε και πρέπει να ακουμπησα για λίγο 100 και πρέπει να σκιαχτηκε και μου είπε "τέλος τώρα κατεβάζεις"![]()
Μετά το πήρε αυτός και πήγαινε αργά. Και μου έταξε άλλη μέρα θα βγούμε εθνική να το τρέξουμε πολύ, πολύ, πολύκαι θα το πάρω και εγώ θα το τρέξω κι εγώ. Λογικά
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αφού ήταν το χαιλαιτ μουΧαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2020, 01:02Γιατί όποτε τυχαίνει να βλέπω το τελευταίο ποστ και να είσαι εσύ, λες πάντα ιστορίες με γκόμενο; Λυσσασμένο είσαι ρε;Naida έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:28 Μου έδωσε τ' αμάξι και μου είπε πάτα το. Και εγώ στην αρχή φοβόμουν και μετά δειλά δειλά το πάταγα, και ανέβαινε και ανέβαινε και πρέπει να ακουμπησα για λίγο 100 και πρέπει να σκιαχτηκε και μου είπε "τέλος τώρα κατεβάζεις"![]()
Μετά το πήρε αυτός και πήγαινε αργά. Και μου έταξε άλλη μέρα θα βγούμε εθνική να το τρέξουμε πολύ, πολύ, πολύκαι θα το πάρω και εγώ θα το τρέξω κι εγώ. Λογικά
![]()
Αλλά εχεις δίκιο. Θα βάλω μπροστά την αυτοσυγκράτηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ήσασταν δηλαδή εθνική;Naida έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:28 Μου έδωσε τ' αμάξι και μου είπε πάτα το. Και εγώ στην αρχή φοβόμουν και μετά δειλά δειλά το πάταγα, και ανέβαινε και ανέβαινε και πρέπει να ακουμπησα για λίγο 100 και πρέπει να σκιαχτηκε και μου είπε "τέλος τώρα κατεβάζεις"![]()
![]()
Όχι άλλα ειμασταν σε μεγάλο δρόμο. Αυτός λέει δεν έφτασε 100 μέχρι 80-90.Εγώ λεω έφτασε 100 για λίγο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι τέτοια ήταν. Μην αγχώνεσαι καλέ. Ξέρω να οδηγώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σε ριχνει με υλικα αγαθα μικρο μου πονυ.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:28 Μου έδωσε τ' αμάξι και μου είπε πάτα το. Και εγώ στην αρχή φοβόμουν και μετά δειλά δειλά το πάταγα, και ανέβαινε και ανέβαινε και πρέπει να ακουμπησα για λίγο 100 και πρέπει να σκιαχτηκε και μου είπε "τέλος τώρα κατεβάζεις"![]()
![]()
Καλά να οδηγήσω μου έδωσε για λίγο , δεν μου δώσε και το αμάξι του ολόκληρο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
περιγραφη εξαχρονης η σαρανταρας (ηλικιακα ) που χαζομπεμπεκιζει πιστευοντας πως ειναι χαριτωμενιαNaida έγραψε: 07 Οκτ 2020, 00:28 Μου έδωσε τ' αμάξι και μου είπε πάτα το. Και εγώ στην αρχή φοβόμουν και μετά δειλά δειλά το πάταγα, και ανέβαινε και ανέβαινε και πρέπει να ακουμπησα για λίγο 100 και πρέπει να σκιαχτηκε και μου είπε "τέλος τώρα κατεβάζεις"![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Λες; θα σφίξω την καρδιά μου και θα το δεχτώ
Ήταν τοοοοοσο ωραίαΑγις έγραψε: 07 Οκτ 2020, 08:22
περιγραφη εξαχρονης η σαρανταρας (ηλικιακα ) που χαζομπεμπεκιζει πιστευοντας πως ειναι χαριτωμενια

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι ναι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ξερω να οδηγω δεν παει μαζι με το ιδρωνω αμα πιασω τα 100.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις