Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2023, 10:17
Ειχε κοσμο τελικά το κάλεσμα για αλληλεγγύη χθες εξω απο την Ισραηλινή πρεσβεία;
Δεν ξερω, δεν ειδα τίποτα απο βιντεο. Οποιοσδήποτε άλλος να ήταν, πλην καποιων Παλαιστινίων και του γνωστου βαρεμένου Κωνσταντίνου, θα μου εκανε δυσάρεστη εκπληξη.
Ελπίζω οτι ακομα και οι ρακομελάδες νεοχίπηδες εχουν μια στοιχειώδη κρίση, μετά τα τελευταία που βγηκαν στη δημοσιότητα δεν θελω να πιστεύω οτι ειναι ακομα κολλημένοι στις παλιές τους αποψεις για το παλαιστινιακό. Στη χειρότερη, θα επρεπε να ειναι ουδέτεροι.
βλέπεις και εδω μέσα αλλά θα έχεις δει και στα σόσιαλς λογικά φωνές υπερ χαμας.
Το καλύτερο ήταν μια γνωστή μου αριστοροδήθεν(με lv παραμάσχαλα) που πόσταρε φωτο της χαμάς με τα γνωστα free palaistine και τέτοια ενω στο βάθος ήταν κάτι δεξιά χεράκια υψωμένα κατα 45 μοίρες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κάπου είχα διαβάσει ότι επέστρεψαν πίσω στην Κρήτη.
Κάπου, κάπως, κάποτε. Ιστορία όχι μαλακίες...
Σου λέω στην ιστορία των Σφακιών μεταφρασμένα οθωμανικά κείμενα μιλάνε για τους Κρητικούς που ζούσανε στην παραλία στην Παλαιστίνη.
Αυτοί επέστρεψαν λίγοι φυσικά οι περισσότεροι σκοτώθηκαν από τους Εβραίους.
Ήτανε 4 οικογένειες Σφακιανών.
Αυτά διάβασα αυτά σου έγραψα.
Οι Οθωμανοί είχανε στα χέρια τους Αρχαία ιστορικά κείμενα τα οποία μετάφρασαν.
Αλιόσα έγραψε: 10 Οκτ 2023, 09:21
H γη του Ισραήλ και η Μακεδονία είναι αρχέγονα εβραικά και ελληνικά εδάφη αντίστοιχα.
Τσου. Επίσης, η φράση γη του Ισραήλ είναι βιβλική. Σκάβεις και βλέπεις ευρήματα Χετταίων και Φιλισταίων που ήταν εκατοντάδες χρόνια πριν την πρώτη αναφορά για Εβραίους. Οι Εβραίοι όπως λένε και τα θεολογικά τους βιβλία ήρθαν από τα βάθη της αραβικής ερήμου και ήταν νομάδες.
Όσο για τη Μακεδονία, οι κάτοικοι της ήταν αντίπαλη των Ελλήνων κατά τον τρωϊκό πόλεμο. Αν δεχθούμε ότι υπήρξε συνασπισμός Ελλήνων κατά των Τρώων...
Αν έρθουν οι Χετταίοι/Φιλισταίοι και διεκδικήσουν την περιοχή θα τους υποστηρίξουμε.
Ναι. Σίγουρα. Πρώτος από όλους ο Μητσοτάκης και έπειτα εσύ. Δεν είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει, βλέπε Αρτσάχ. Κατά τα λοιπά, Φιλισταίοι είναι οι Παλαιστίνιοι. Μέχρι και οι Βρετανοί που κατείχαν την περιοχή ονόμαζαν την περιοχή έτσι.
Ερμής έγραψε: 10 Οκτ 2023, 10:17
Ειχε κοσμο τελικά το κάλεσμα για αλληλεγγύη χθες εξω απο την Ισραηλινή πρεσβεία;
Δεν ξερω, δεν ειδα τίποτα απο βιντεο. Οποιοσδήποτε άλλος να ήταν, πλην καποιων Παλαιστινίων και του γνωστου βαρεμένου Κωνσταντίνου, θα μου εκανε δυσάρεστη εκπληξη.
Ελπίζω οτι ακομα και οι ρακομελάδες νεοχίπηδες εχουν μια στοιχειώδη κρίση, μετά τα τελευταία που βγηκαν στη δημοσιότητα δεν θελω να πιστεύω οτι ειναι ακομα κολλημένοι στις παλιές τους αποψεις για το παλαιστινιακό. Στη χειρότερη, θα επρεπε να ειναι ουδέτεροι.
βλέπεις και εδω μέσα αλλά θα έχεις δει και στα σόσιαλς λογικά φωνές υπερ χαμας.
Το καλύτερο ήταν μια γνωστή μου αριστοροδήθεν(με lv παραμάσχαλα) που πόσταρε φωτο της χαμάς με τα γνωστα free palaistine και τέτοια ενω στο βάθος ήταν κάτι δεξιά χεράκια υψωμένα κατα 45 μοίρες.
Κάπου είχα διαβάσει ότι επέστρεψαν πίσω στην Κρήτη.
Ενώ εσύ που γράφεις το τελειως αιολο και αναποδεικτο πως οι Παλαιστινιοι ειναι απογονοι των Φιλισταιων
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πώς λέγεται ο Παλαιστίνιος στα αραβικά. Και πώς ακούγεται. Έπειτα, υπάρχουν ιστορικές μελέτες.
Θέλεις πηγές προφανώς σε μορφή σελίδας επειδή δε θέλεις να διαβάσεις κανένα βιβλίο ιστορίας. Δεκτό. Πάρε. https://brewminate.com/philistia-a-hist ... stone-age/
Παρακαλώ όμως οι πηγές σου να είναι και εσένα ιστορικοί και όχι θεολόγοι. Και τα βιβλία ιστορικά και όχι θεολογικά.
Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Οκτ 2023, 10:06
Σου λέω στην ιστορία των Σφακιών μεταφρασμένα οθωμανικά κείμενα μιλάνε για τους Κρητικούς που ζούσανε στην παραλία στην Παλαιστίνη.
Αυτοί επέστρεψαν λίγοι φυσικά οι περισσότεροι σκοτώθηκαν από τους Εβραίους.
Ήτανε 4 οικογένειες Σφακιανών.
Αυτά διάβασα αυτά σου έγραψα.
Οι Οθωμανοί είχανε στα χέρια τους Αρχαία ιστορικά κείμενα τα οποία μετάφρασαν.
Πφφ. Πηγές παρακαλώ, όχι ψεκασμούς.
Θα μιλήσω με την ξαδέλφη μου να μου στείλει το Οθωμανικό κείμενο από το μουσείο φωτογραφία να στο βάλω.
Οθωμανός ιστορικός.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο;
Ξέρεις πόσα Αρχαία Ελληνικά κείμενα πήραν και μετάφρασαν οι Οθωμανοί ιστορικοί;
Πόσα Αιγυπτιακά;
Πόσα Αραμαικά;
Ξέρεις πόσοι αρχαιολόγοι για τις ανασκαφές στην Κρήτη ανατρέχουν σε αυτά;
Στην ιστορία των σφακιών μιλάνε για τους Ρωμαίους που ερχόντουσαν για τις διακοπές τους εδώ και για τα μπάνια τους.
Είχαν φτιάξει και ειδικά λουτρά που κατέστρεψαν μετά οι Ενετοί για να φτιάξουν κάστρα.
Αυτά όλα από Οθωμανικά κείμενα που αυτοί με την σειρά τους τα βρήκανε σε αρχαία ιστορικά Ελληνικά κείμενα.
σίγουρα ξέρω ότι λες μπαρούφες , πιστεύω ότι αρκεί
Αν πιστεύετε ότι οι Αρχαίοι Ελληνικοί Πάπυροι που έπεσαν στα χέρια των Οθωμανών δεν έχουν αξία και αυτοί τα διάβαζαν και τα μετάφραζαν 300 χρόνια και αξία έχουν μόνο όσα βρήκαμε εμείς μετά την απελευθέρωση μας είστε κοιμισμένοι.
σηκωθειτε τώρα από ντιβάνια, μπαούλια, ξαπλώστες, καρέκλες, σκαμπό και κάντε παραγγελία
2310321010
Μου είπε ότι είναι 24 σελίδες θα μου στείλει την πρώτη που ξεκινάει να μιλάει για αυτούς.
Συνοπτικά τα έχει όλα.
Δηλαδή αναφέρετε για τις Κρητικές οικογένειες που ζούσαν στα παράλια της περιοχής.
Δημοκράτης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 10:32
σίγουρα ξέρω ότι λες μπαρούφες , πιστεύω ότι αρκεί
Αν πιστεύετε ότι οι Αρχαίοι Ελληνικοί Πάπυροι που έπεσαν στα χέρια των Οθωμανών δεν έχουν αξία και αυτοί τα διάβαζαν και τα μετάφραζαν 300 χρόνια και αξία έχουν μόνο όσα βρήκαμε εμείς μετά την απελευθέρωση μας είστε κοιμισμένοι.
σηκωθειτε τώρα από ντιβάνια, μπαούλια, ξαπλώστες, καρέκλες, σκαμπό και κάντε παραγγελία
2310321010
Άσε τις βλακείες θα φας στην μάπα το κείμενο από Οθωμανό ιστορικό και μετά θα βγάλεις τον σκασμό.
Αποδείχτηκε οτι ήταν πολύ ηλίθια ιδέα να οργανώνονται πάρτυ και να μαζεύονται χιλιάδες κόσμου σε ένα σημείο που είναι εύκολο να γίνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Πολύ είχαν χαλαρώσει στο Ισραήλ
Αποδείχτηκε οτι ήταν πολύ ηλίθια ιδέα να οργανώνονται πάρτυ και να μαζεύονται χιλιάδες κόσμου σε ένα σημείο που είναι εύκολο να γίνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Πολύ είχαν χαλαρώσει στο Ισραήλ
Ισχύει, αλλά κάτι μου λέει πως σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν ηλιθια ιδέα από την πλευρά των τρομοκρατών της Χαμας να χτυπήσουν το εν λόγω πάρτι