Κίνημα κατά του ρατσισμού. Ουγκ!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:04Black Lives Matter protesters graffiti Abraham Lincoln statue in Londonτεν τεν έγραψε: 08 Ιουν 2020, 21:44 https://twitter.com/The_Real_Fly/status ... 22753?s=20
Καγκαροι, ουνοι, ουγκανοι, αγροικοι
https://www.washingtonexaminer.com/news ... -in-london
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
talaipwros
αντιεμβολιαστες
συνωμοσιολογοι που λενε οτι ο ιος δεν υπαρχει/ειναι μια γριππουλα
πιτσαγκειταδες
q κανοναδες
8τσανικοι
Τραμπ
πιτσαγκειταδες
q κανοναδες
8τσανικοι
Τραμπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 08 Ιουν 2020, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Northern Spirit

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βρες άλλα κορόιδα.Για μένα ο αμερικανικός τύπος ξόφλησε.Δεν πρόκειται να τον πιστέψω ποτέ πια.Και εγώ δεν έχω σημασία.Δεν ζω στην Αμερική.Ξόφλησε και για πολλούς Αμερικανούς.Το επόμενο Tea Party θα είναι ένοπλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2020, 20:41 Παιδιά σοβαρευτείτε. Πάει ο Τραμπ, ξεχάστε τον. Τώρα να δούμε πως θα σφυρηλατήσουμε μία ισχυρή, συνεκτική Αμερική, που με επουλωμένες τις πληγές του παρελθόντος θα γυρίσει να κοιτάξει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.
Κι αυτό θα το κάνουμε με τη βοήθεια σας. Με εσάς τους μετανοημένους πρώην Τραμπικούς, διαυγείς και αναβαπτισμένους. Εσείς θα μας κρατήσετε προσηλωμένους στο στόχο, με οξεία κριτική όπου ξεφεύγουμε, αλλά και διαμόρφωση ευρείας συναίνεσης στα θέματα που ταλανίζουν το έθνος.
-
talaipwros
Lügenpresseπατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:21Βρες άλλα κορόιδα.Για μένα ο αμερικανικός τύπος ξόφλησε.Δεν πρόκειται να τον πιστέψω ποτέ πια.Και εγώ δεν έχω σημασία.Δεν ζω στην Αμερική.Ξόφλησε και για πολλούς Αμερικανούς.Το επόμενο Tea Party θα είναι ένοπλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2020, 20:41 Παιδιά σοβαρευτείτε. Πάει ο Τραμπ, ξεχάστε τον. Τώρα να δούμε πως θα σφυρηλατήσουμε μία ισχυρή, συνεκτική Αμερική, που με επουλωμένες τις πληγές του παρελθόντος θα γυρίσει να κοιτάξει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.
Κι αυτό θα το κάνουμε με τη βοήθεια σας. Με εσάς τους μετανοημένους πρώην Τραμπικούς, διαυγείς και αναβαπτισμένους. Εσείς θα μας κρατήσετε προσηλωμένους στο στόχο, με οξεία κριτική όπου ξεφεύγουμε, αλλά και διαμόρφωση ευρείας συναίνεσης στα θέματα που ταλανίζουν το έθνος.
https://en.wikipedia.org/wiki/Lying_press
https://www.economist.com/europe/2016/1 ... ugenpresse
-
πατησιωτης
Μπορείς να κάνεις το ίδιο.Να μην δίνεις δεκάρα για αυτούς.Αλλά και να μην το κάνεις δεν αλλάζει κάτι.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2020, 20:55Ξέρεις τι γίνεται ; Δεν τους νοιάζει, δεν ακουνε, δεν βλέπουν. Τι κι αν ο Ομπαμα είπε τα ίδια τότε στην Βαλτιμόρη για τους βάνδαλους και τους κλέφτες. Τι κι αν ο Κλίντον κράτησε την Βίβλο στην ιδια εκκλησία μπροστά. Τι κι αν τους βάζεις τα βίντεο από πραγματικές δηλώσεις και όχι την κοπτοραπτική των media. Τι κι αν τους ρωτάς πως κατέστρεψε την Αμερική ο Τραμπ και δεν έχουν τι να σου πουν.
Τι κι αν κάνει μπαμ ότι προτιμούν να καεί η Αμερική από το να ξαναχάσουν τον Νοέμβριο. Τίποτα. Είναι σε μια μαζική υστερία, μια τρέλα που βράζει από το 2016, τότε με τα πρώτα ουρλιαχτά των ημίτρελων μπροστά στις κάμερες.
Επίσης αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει νόημα να κυνηγάς τα fake news, τα παραποιημένα, τα hoax κλπ αφού τα δικά τους media βομβαρδίζουν ατελείωτα 24/7 με νέα.
Είχα ξαναπεί ότι εδώ είναι πάλη δυο κόσμων. Μόνο αν τους έρθει δεύτερη φάπα τον Νοέμβριο θα νιώσουν.
Ξαναλέω ότι εμάς εδώ μας αφορούν αυτά έμμεσα.Στην Ελλάδα είσαι και όχι στην Αμερική.Απλά ξέρεις ότι οτιδήποτε λέει ο τύπος των liberals έχει την ίδια αξία με αυτά που γράφει η ΚΟΝΤΡΑ.Δεν τα διαβάζεις για να μάθεις κάτι αλλά για να καταλάβεις που το πάνε και συνεχίζεις τη ζωή σου.Τα υπόλοιπα αφορούν τους Αμερικανούς και όχι εμάς.
- Dwarven Blacksmith
Θα βρούμε άλλους, ανάμεσα στους Gen-X'ers και τους μιλλένιαλς. Εσείς απλά κάντε στην άκρη.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:21Βρες άλλα κορόιδα.Για μένα ο αμερικανικός τύπος ξόφλησε.Δεν πρόκειται να τον πιστέψω ποτέ πια.Και εγώ δεν έχω σημασία.Δεν ζω στην Αμερική.Ξόφλησε και για πολλούς Αμερικανούς.Το επόμενο Tea Party θα είναι ένοπλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2020, 20:41 Παιδιά σοβαρευτείτε. Πάει ο Τραμπ, ξεχάστε τον. Τώρα να δούμε πως θα σφυρηλατήσουμε μία ισχυρή, συνεκτική Αμερική, που με επουλωμένες τις πληγές του παρελθόντος θα γυρίσει να κοιτάξει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.
Εκτός αν θα στρέψετε τα όπλα και ενάντια στα παιδιά σας.
Τελείωσε πατ.
FIFYtalaipwros έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:12 αντιεμβολιαστες - Πολλοί ειναι, και γιατι οχι άλλωστε.
συνωμοσιολογοι που λενε οτι ο ιος δεν υπαρχει/ειναι μια γριππουλα - δεν ειναι συνωμοσία - it's a fact, deal with it
πιτσαγκειταδες pizzagate is a fact
q κανοναδες The question nobody in Washington wants to ask![]()
8τσανικοι πολλοί λίγοι.
Τραμπ 4 more years
We're on a mission from God 777
-
πατησιωτης
Δεν έχω όπλα ούτε ζω στην Αμερική.Στα παιδιά μου και σε όποιον ενδιαφέρεται θα πω απλά να μην πιστεύουν το CNN και τους Νew York Times περισσότερο απ όσο την Αυριανή.Δεν έχω να κάνω κάτι άλλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:30Θα βρούμε άλλους, ανάμεσα στους Gen-X'ers και τους μιλλένιαλς. Εσείς απλά κάντε στην άκρη.πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:21Βρες άλλα κορόιδα.Για μένα ο αμερικανικός τύπος ξόφλησε.Δεν πρόκειται να τον πιστέψω ποτέ πια.Και εγώ δεν έχω σημασία.Δεν ζω στην Αμερική.Ξόφλησε και για πολλούς Αμερικανούς.Το επόμενο Tea Party θα είναι ένοπλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2020, 20:41 Παιδιά σοβαρευτείτε. Πάει ο Τραμπ, ξεχάστε τον. Τώρα να δούμε πως θα σφυρηλατήσουμε μία ισχυρή, συνεκτική Αμερική, που με επουλωμένες τις πληγές του παρελθόντος θα γυρίσει να κοιτάξει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.
Εκτός αν θα στρέψετε τα όπλα και ενάντια στα παιδιά σας.
Τελείωσε πατ.
Και τι θα πει κάνε στην άκρη.Που είμαι για να κάνω στην άκρη;Στο Φόρουμ είμαι και όσο είμαι θα γράφω αυτά που θέλω.
Ξέχασες τους BLM protesters.talaipwros έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:12 αντιεμβολιαστες
πιτσαγκειταδες
q κανοναδες
8τσανικοι
Τραμπ
Τον ανθό της ανθρωπότης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως όλες εσείς οι αριστεράντζες νάνεμου πρέπει να το παραδεχθείς, δεν μπορείτε.
Όχι, σύγκρινε δουλειά ρε μαλάκα, μην το παίζεις μόνο (αντικειμενικός),
μλκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
Παντως, σε οσες πορείες και να πατε να γονατισετε
, το γεγονός ειναι οτι οι ρεπς κυβερνάνε, κ θα συνεχίσουν να κυβερνάνε για αλλο τοσο μαλλον, κρίνοντας απο τον πανικο των liberal cucked ΜΜΕ
.
Κ αν ακομα χασει ο Τραμπ, δε θα εξαφανιστούν. Σε λιγα χρόνια ο νεος υποψηφιος των ρεπς θα κανει τον Τραμπ να φαίνεται Μπους. Αν νομίζετε ότι τελείωσε πχ με μια ηττα του Τραμπ ειστε εντελώς αφελεις.
Κ αν ακομα χασει ο Τραμπ, δε θα εξαφανιστούν. Σε λιγα χρόνια ο νεος υποψηφιος των ρεπς θα κανει τον Τραμπ να φαίνεται Μπους. Αν νομίζετε ότι τελείωσε πχ με μια ηττα του Τραμπ ειστε εντελώς αφελεις.
- Otto Weininger
πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:21Βρες άλλα κορόιδα.Για μένα ο αμερικανικός τύπος ξόφλησε.Δεν πρόκειται να τον πιστέψω ποτέ πια.Και εγώ δεν έχω σημασία.Δεν ζω στην Αμερική.Ξόφλησε και για πολλούς Αμερικανούς.Το επόμενο Tea Party θα είναι ένοπλο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιουν 2020, 20:41 Παιδιά σοβαρευτείτε. Πάει ο Τραμπ, ξεχάστε τον. Τώρα να δούμε πως θα σφυρηλατήσουμε μία ισχυρή, συνεκτική Αμερική, που με επουλωμένες τις πληγές του παρελθόντος θα γυρίσει να κοιτάξει τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν διακρινεις την διαφορά αναμεσα στην διαφορετική θέση, την εστω λαθος θεση και την παράνοια/παραλήρημα/παθολογική σκέψηΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:36Ξέχασες τους BLM protesters.talaipwros έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:12 αντιεμβολιαστες
πιτσαγκειταδες
q κανοναδες
8τσανικοι
Τραμπ
Τον ανθό της ανθρωπότης.
Έχεις γίνει τρομερά πολύ σκληρός καριόλης εσύ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Ιουν 2020, 22:41 Παντως, σε οσες πορείες και να πατε να γονατισετε, το γεγονός ειναι οτι οι ρεπς κυβερνάνε, κ θα συνεχίσουν να κυβερνάνε για αλλο τοσο μαλλον, κρίνοντας απο τον πανικο των liberal cucked ΜΜΕ
.
Αλλά τι σου λέω.. τα ξες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 256 Προβολές