ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:41 Παρασκευή 12 Νοέμβρη. Διάγγελμα Μητσοτάκη, του στυλ αγαπητοί μου συμπολίτες δεν θέλαμε το lockdown, αλλά οι συνθήκες, οι ανεμβολίαστοι μας έφεραν ως εδώ και προχωράμε σε lockdown 3 εβδομάδων από Δευτέρα 15/11. Το lockdown θα είναι τύπου Νοεμβρίου 2020.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Συμφωνα με τα νουμερα το 37% αυτων που περασε το 6 μηνο εχει κανει την τριτη δοση
Σε λιγο ουτε ο κτηνιατρος δεν θα το κανει
Σε λιγο ουτε ο κτηνιατρος δεν θα το κανει
- hellegennes
Αυτή η έρευνα δείχνει μόνο πολύ πρώιμη προστασία, που ξέρουμε από άλλες μελέτες ότι φθίνει πολύ γρήγορα, με την επιφύλαξη ότι η ομάδα εμβολιασμένων δεν είναι καθόλου σίγουρο αν είχε νοσήσει στο παρελθόν, γιατί η μέθοδος διασφάλισης μη ιστορικού ασθενείας δεν ήταν τεστ αντισωμάτων απλά μη ύπαρξη προηγούμενου θετικού τεστ.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:21[user]hellegennes[/user] ποιός σιντησής ρε, τί λέν' τούτοι? Για έλα εδω να τους γλεντήσεις όπως μόνο εσυ ξερεις.Αλιόσα έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 12:30 Ψέκες πήξτε με την φυσική ανο... ανοησία
Summary
What is already known about this topic?
Previous infection with SARS-CoV-2 or COVID-19 vaccination can provide immunity and protection against subsequent SARS-CoV-2 infection and illness.
What is added by this report?
Among COVID-19–like illness hospitalizations among adults aged ≥18 years whose previous infection or vaccination occurred 90–179 days earlier, the adjusted odds of laboratory-confirmed COVID-19 among unvaccinated adults with previous SARS-CoV-2 infection were 5.49-fold higher than the odds among fully vaccinated recipients of an mRNA COVID-19 vaccine who had no previous documented infection (95% confidence interval = 2.75–10.99).
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7044e1.htm
Υπόψη ότι ο αριθμός νοσηλειών που μέτρησαν στους ανεμβολίαστους ήταν 1020 και στους εμβολιασμένους 6328.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν είπα ποτέ εφ' όρου ζωής. Κάτι τέτοιες μαλακίες τις λέει ο Leporello και οι συν αυτών που θεωρούν ότι κλινική μελέτη 2 εβδομάδων αρκεί για να διαπιστώσει αν η ανοσία κρατάει 2 μήνες, 2 χρόνια ή μισό αιώνα.Thor έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:20Στον Χελι πες το που,μας ελεγε οτι,η φυσικη ανοσια ειναι εφ'ορου ζωης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 12:35Ξέρω δυστυχώς προσωπικά άτομο που νοσησε φέτος πάλι από κορωνοιο ενώ είχε νοσησει και πέρυσι. Και τις δύο φορές οχι βαριά (νέος υγιής). Φαίνεται πως η ανοσία από νοσηση κρατάει για μερικούς μήνες μόνο.
https://www.thelancet.com/journals/lanm ... 6/fulltext
Επίσης δεν είναι τι λέω εγώ, είναι τι λένε οι μελέτες, που δείχνουν πολλαπλάσια προστασία από την νόσηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καπου εδω μεσα ειναι ειπωμενο,οποιος δε βαριεται,παει πισω και διαβαζει.hellegennes έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 15:23Δεν είπα ποτέ εφ' όρου ζωής. Κάτι τέτοιες μαλακίες τις λέει ο Leporello και οι συν αυτών που θεωρούν ότι κλινική μελέτη 2 εβδομάδων αρκεί για να διαπιστώσει αν η ανοσία κρατάει 2 μήνες, 2 χρόνια ή μισό αιώνα.Thor έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 13:20Στον Χελι πες το που,μας ελεγε οτι,η φυσικη ανοσια ειναι εφ'ορου ζωης.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Νοέμ 2021, 12:35
Ξέρω δυστυχώς προσωπικά άτομο που νοσησε φέτος πάλι από κορωνοιο ενώ είχε νοσησει και πέρυσι. Και τις δύο φορές οχι βαριά (νέος υγιής). Φαίνεται πως η ανοσία από νοσηση κρατάει για μερικούς μήνες μόνο.
https://www.thelancet.com/journals/lanm ... 6/fulltext
Επίσης δεν είναι τι λέω εγώ, είναι τι λένε οι μελέτες, που δείχνουν πολλαπλάσια προστασία από την νόσηση.
Για μπες να τους εξηγησεις στο αλλο νημα,τι ειναι η επιταχυνση της βαρυτητας.
Στο ελληνικο χαιπερκαρ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- hellegennes
Κάτι λάθος κατάλαβες. Έγραψα ότι σχεδόν πάντα το ανοσοποιητικό σύστημα παράγει ισόβια ή σχεδόν ισόβια ανοσοποιητική αντίδραση απέναντι στα περισσότερα παθογόνα (τουλάχιστον αυτά που δεν σκοτώνουν τον οργανισμό ταχύτατα ή δεν παρακάμπτουν το ανοσοποιητικό, όπως ο HIV). Αλλά τα παθογόνα εξελίσσονται, όπως τα πάντα σ' αυτόν τον πλανήτη. Νεότερα, εξελιγμένα στελέχη, μπορεί να είναι αρκούντως διαφορετικά ώστε να μην δουλεύει πλέον αποτελεσματικά ή ανοσία ως και καθόλου.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όταν μιλάμε για άτομα που επανανόσησαν από κορωνοϊό, καταφανώς νόσησαν από διαφορετικά στελέχη. Βέβαια η πιθανότητα να λειτουργεί από ικανοποιητικά ως μερικώς η ανοσία από την νόσηση σε άλλο στέλεχος είναι πάλι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να λειτουργεί το ίδιο ικανοποιητικά -ή καλύτερα- η ανοσία από εμβολιασμό σε άλλο στέλεχος.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όταν μιλάμε για άτομα που επανανόσησαν από κορωνοϊό, καταφανώς νόσησαν από διαφορετικά στελέχη. Βέβαια η πιθανότητα να λειτουργεί από ικανοποιητικά ως μερικώς η ανοσία από την νόσηση σε άλλο στέλεχος είναι πάλι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να λειτουργεί το ίδιο ικανοποιητικά -ή καλύτερα- η ανοσία από εμβολιασμό σε άλλο στέλεχος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
6700 κρούσματα. Μητσοτάκη μεγάλε ηγέτη 
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ούτε καν με τόσο μικρό δείκτη θετικότητας (1,6) και μέτριο αριθμό ΜΕΘ ο οποίος ναι μεν αυξάνεται λίγο τις τελευταίες μέρες χωρίς να έχει καμία σχέση με προηγούμενες περιόδους που μέσα σε λίγες μέρες έφτανε τις 700 και 800.
Ακόμα και οι θάνατοι είναι σε πολύ μικρότερα ποσοστά από τα προηγούμενα κύματα.
Πλησίασαν το μισό εκατομμύριο τα τεστ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Περιστατικό με νεκρή έγκυο χτες. Γαμώ τους ευθυνόφοβους ψέκουλες γυναικολόγους!
https://twitter.com/TheodoreLytras/stat ... 3198455809
https://twitter.com/TheodoreLytras/stat ... 3198455809
Τουλάχιστον χιλια άτομα κολλησαν μονο σε ενα event χορου στην Ολλανδια
https://twitter.com/FonsStoelinga/statu ... 9463220226
https://twitter.com/FonsStoelinga/statu ... 9463220226
- hellegennes
Όλοι εμβολιασμένοι, btw.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
0.33% infection rate, not bad.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
The local health board (GGD), says its contact tracking programme has identified at least 1,027 cases associated with the ADE, although the real total is likely to be far higher.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η κυβέρνηση συνεχίζει να κωλοβαράει.
Πρέπει να λάβει μέτρα όπως:
- Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους και παράλληλα να δεσμευτεί ότι θα αποζημιώσει όποιο άτομο πάθει ζημιά (ή την οικογένειά του) και επιτροπή ιατρών αναγνωρίσει ότι αυτή προήλθε από παρενέργειες του εμβολίου. Απαλλαγή του εμβολιασμού μπορούν να πάρουν μόνο ειδικές περιπτώσεις ατόμων που γιατροί θα το αποφασίσουν.
- Όποιος επιλέξει να μείνει ανεμβολίαστος θα πρέπει να είναι αποκλεισμένος από κάθε δημόσιο χώρο (των καταστημάτων τροφίμων συμπεριλαμβανομένων-μόνο τηλεφωνικά/ηλεκτρονικά και με διανομή θα παίρνει τις προμήθειές του). Σε περίπτωση νοσηλείας θα επιβαρύνεται με το πλήρες κόστος.
- Εβδομαδιαίο ράπιντ τεστ για κάθε εργαζόμενο.
- Όποιος βρίσκεται να έχει μολυνθεί, αυστηρή καραντίνα (με πλήρη αποζημίωση βέβαια). Όταν λέμε αυστηρή, εννοούμε αυστηρή. Με χρήση βραχιολιού εντοπισμού.
Πρέπει να λάβει μέτρα όπως:
- Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους και παράλληλα να δεσμευτεί ότι θα αποζημιώσει όποιο άτομο πάθει ζημιά (ή την οικογένειά του) και επιτροπή ιατρών αναγνωρίσει ότι αυτή προήλθε από παρενέργειες του εμβολίου. Απαλλαγή του εμβολιασμού μπορούν να πάρουν μόνο ειδικές περιπτώσεις ατόμων που γιατροί θα το αποφασίσουν.
- Όποιος επιλέξει να μείνει ανεμβολίαστος θα πρέπει να είναι αποκλεισμένος από κάθε δημόσιο χώρο (των καταστημάτων τροφίμων συμπεριλαμβανομένων-μόνο τηλεφωνικά/ηλεκτρονικά και με διανομή θα παίρνει τις προμήθειές του). Σε περίπτωση νοσηλείας θα επιβαρύνεται με το πλήρες κόστος.
- Εβδομαδιαίο ράπιντ τεστ για κάθε εργαζόμενο.
- Όποιος βρίσκεται να έχει μολυνθεί, αυστηρή καραντίνα (με πλήρη αποζημίωση βέβαια). Όταν λέμε αυστηρή, εννοούμε αυστηρή. Με χρήση βραχιολιού εντοπισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 03 Νοέμ 2021, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 26 Απαντήσεις