Αναρωτιέμαι πως να νιώθει ότι Τζιμερος για αυτό.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:41Όλοι παίρνουν περισσότερες ψήφους από τον ΤζημεροUnique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:39Τίποτα λεβέντη μου. Ψηφίστε τον σοσιαλιστή της Goldman Sachs που μέσα σε ένα μήνα πήρε περισσότερους ψήφους απο τον Τζήμερο.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:37
Σου είπα, το ΜΕΡΑ25 που ψήφισα στις δεύτερες διαλύθηκε. Δηλαδή δεν διαλύθηκε, αλλά είναι σαν να διαλύθηκε.
Ε και;![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Όλοι; Όχι όλοι. Υπάρχει και το μικρό γαλατικό χωριό Τζουμάκας.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:41Όλοι παίρνουν περισσότερες ψήφους από τον ΤζημεροUnique έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:39Τίποτα λεβέντη μου. Ψηφίστε τον σοσιαλιστή της Goldman Sachs που μέσα σε ένα μήνα πήρε περισσότερους ψήφους απο τον Τζήμερο.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:37
Σου είπα, το ΜΕΡΑ25 που ψήφισα στις δεύτερες διαλύθηκε. Δηλαδή δεν διαλύθηκε, αλλά είναι σαν να διαλύθηκε.
Ε και;![]()
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Και ο Τζουμακας εάν κατέβαινε σε εκλογές μόνος του θα έπαιρνε περισσότερες ψήφους
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι, αλλά θυμίζω ότι '08 ο Αλαβάνος έδωσε το δακτυλίδι του ΣΥΝ στον Τσίπρα* (που είχε μεν μια αναγνωρισιμότητα λόγω της υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθηναίων, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε διάσημος), ο οποίος εξελέγη έχοντας απέναντί του ένα βαρύ όνομα, τον Φ. Κουβέλη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:43 (...) Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο κάποιος σε 20 μέρες από το πουθενά να πάρει την αρχηγία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
*"για να συνεχίσει την αριστερή, κινηματική στροφή"· ε τώρα εγώ νομίζω ότι ο Τσίπρας έδωσε ουσιαστικά το δαχτυλίδι στον Κασσελάκη για να συνεχίσει την σοσιαλδημοκρατική, κυβνερνητική στροφή· έχει ο καιρός γυρίσματα
- George_V
Aντε και εκεί οι Αθηναίοι τουλάχιστον ήξεραν τον Τσιπρα φατσικως από τις χιλιάδες αφίσες στην Αθήνα.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:06Της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι, αλλά θυμίζω ότι '08 ο Αλαβάνος έδωσε το δακτυλίδι του ΣΥΝ στον Τσίπρα* (που είχε μεν μια αναγνωρισιμότητα λόγω της υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθηναίων, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε διάσημος), ο οποίος εξελέγη έχοντας απέναντί του ένα βαρύ όνομα, τον Φ. Κουβέλη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:43 (...) Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο κάποιος σε 20 μέρες από το πουθενά να πάρει την αρχηγία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
*"για να συνεχίσει την αριστερή, κινηματική στροφή"· ε τώρα εγώ νομίζω ότι ο Τσίπρας έδωσε ουσιαστικά το δαχτυλίδι στον Κασσελάκη για να συνεχίσει την σοσιαλδημοκρατική, κυβνερνητική στροφή· έχει ο καιρός γυρίσματα![]()
Τούτον δω ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε. Και στις εκλογές ηταν στις τελευταίες θέσεις του Επικρατείας που δεν ασχολείται κανείς με αυτούς.
Ο ορισμός του αλεξιπτωτιστη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
Αλλάζω την πρόβλεψη μου και το σκορ θα γράψει
75-25 υπέρ του Στέφανου.
75-25 υπέρ του Στέφανου.
Επίσης ο Τσιπρας ήταν για χρόνια κομματικό στέλεχος της νεολαίας του τότε Συνασπισμού. Αυτός έγινε μέλος λίγες μέρες πριν κατέβει υποψήφιος.George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:15Aντε και εκεί οι Αθηναίοι τουλάχιστον ήξεραν τον Τσιπρα φατσικως από τις χιλιάδες αφίσες στην Αθήνα.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:06Της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι, αλλά θυμίζω ότι '08 ο Αλαβάνος έδωσε το δακτυλίδι του ΣΥΝ στον Τσίπρα* (που είχε μεν μια αναγνωρισιμότητα λόγω της υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθηναίων, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε διάσημος), ο οποίος εξελέγη έχοντας απέναντί του ένα βαρύ όνομα, τον Φ. Κουβέλη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:43 (...) Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο κάποιος σε 20 μέρες από το πουθενά να πάρει την αρχηγία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
*"για να συνεχίσει την αριστερή, κινηματική στροφή"· ε τώρα εγώ νομίζω ότι ο Τσίπρας έδωσε ουσιαστικά το δαχτυλίδι στον Κασσελάκη για να συνεχίσει την σοσιαλδημοκρατική, κυβνερνητική στροφή· έχει ο καιρός γυρίσματα![]()
Τούτον δω ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε. Και στις εκλογές ηταν στις τελευταίες θέσεις του Επικρατείας που δεν ασχολείται κανείς με αυτούς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αμήν! Από το στόμα σου και στου Τσε το αυτί.Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:17 Αλλάζω την πρόβλεψη μου και το σκορ θα γράψει
75-25 υπέρ του Στέφανου.
- George_V
Πλήρης διεμβολισμος του κομματος. Σαν Αθηναικη τριηρης στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας.zteo έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:18Επίσης ο Τσιπρας ήταν για χρόνια κομματικό στέλεχος της νεολαίας του τότε Συνασπισμού. Αυτός έγινε μέλος λίγες μέρες πριν κατέβει υποψήφιος.George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:15Aντε και εκεί οι Αθηναίοι τουλάχιστον ήξεραν τον Τσιπρα φατσικως από τις χιλιάδες αφίσες στην Αθήνα.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:06
Της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι, αλλά θυμίζω ότι '08 ο Αλαβάνος έδωσε το δακτυλίδι του ΣΥΝ στον Τσίπρα* (που είχε μεν μια αναγνωρισιμότητα λόγω της υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθηναίων, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε διάσημος), ο οποίος εξελέγη έχοντας απέναντί του ένα βαρύ όνομα, τον Φ. Κουβέλη.
Μπήκε στο κόμμα όπως θέλει να μπει και στην βουλή: από την πίσω πόρτα.George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:23Πλήρης διεμβολισμος του κομματος. Σαν Αθηναικη τριηρης στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας.zteo έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:18Επίσης ο Τσιπρας ήταν για χρόνια κομματικό στέλεχος της νεολαίας του τότε Συνασπισμού. Αυτός έγινε μέλος λίγες μέρες πριν κατέβει υποψήφιος.George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:15
Aντε και εκεί οι Αθηναίοι τουλάχιστον ήξεραν τον Τσιπρα φατσικως από τις χιλιάδες αφίσες στην Αθήνα.
Ξέρω, τα ξανάπαμε αυτά...
Από το απόλυτο μηδέν έφτασε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο 45%. Μην είσαι βέβαιος ότι δε μπορεί να επιστρέψει το ίδιο σύντομα πάλι εκεί, περίμενε να φτάσουμε στην Κυριακή πρώτα.Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:17 Αλλάζω την πρόβλεψη μου και το σκορ θα γράψει
75-25 υπέρ του Στέφανου.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Είπαμε, παίρνει ο Αλέξης την εκδίκησή του.George_V έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:15Aντε και εκεί οι Αθηναίοι τουλάχιστον ήξεραν τον Τσιπρα φατσικως από τις χιλιάδες αφίσες στην Αθήνα.Ναύτης έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:06Της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι, αλλά θυμίζω ότι '08 ο Αλαβάνος έδωσε το δακτυλίδι του ΣΥΝ στον Τσίπρα* (που είχε μεν μια αναγνωρισιμότητα λόγω της υποψηφιότητάς του στον δήμο Αθηναίων, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε διάσημος), ο οποίος εξελέγη έχοντας απέναντί του ένα βαρύ όνομα, τον Φ. Κουβέλη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 21 Σεπ 2023, 10:43 (...) Δεν υπάρχει διεθνές προηγούμενο κάποιος σε 20 μέρες από το πουθενά να πάρει την αρχηγία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Σε κάθε περίπτωση, είτε εκλεγεί ο Κασσελάκης είτε εκλεγεί η Αχτσιόγλου (χλωμό, αλλά η κάλπη κρύβει εκπλήξεις καμιά φορά), ο σύριζα όπως τον γνωρίζαμε πάπαλα.
Στην πρώτη περίπτωση θα έχουμε ένα σοσιαλφιλελεύθερο μόρφωμα (του τύπου: αλά ελληνικά US Democratic Party), το οποίο ωστόσο θα έχει κυβερνητικές αξιώσεις, στη δεύτερη περίπτωση θα έχουμε ένα κακέκτυπο του πάλαι ποτέ "αριστερού ρεύματος", ήγουν παλεύουμε για το 3%.
- George_V
Πάντως μόλις διάβασα ότι ο Ηλιόπουλος έριξε άκυρο σε ενδεχόμενο παραίτησης του για να μπει ο Κασελακης Βουλή.
Μέχρι χτες δε μας λέγανε ότι όλοι του Τσιπρα είναι και θα κάνουν πέρα για να μπει Βουλή ο Κασσελακης?
Μέχρι χτες δε μας λέγανε ότι όλοι του Τσιπρα είναι και θα κάνουν πέρα για να μπει Βουλή ο Κασσελακης?
Άμα είναι να γράφεις αστεία που καταλαβαίνουν και οι άλλοι, άστο καλύτεραIsildur έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:25Μπήκε στο κόμμα όπως θέλει να μπει και στην βουλή: από την πίσω πόρτα.
Ξέρω, τα ξανάπαμε αυτά...![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μλκμου με την κολοκυθειά έλιωσα λέμε...vatraxos έγραψε: 21 Σεπ 2023, 11:26Άμα είναι να γράφεις αστεία που καταλαβαίνουν και οι άλλοι, άστο καλύτερα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση