δεν το επιβαρύνει αλλα το αντιθετο το αναζωογονεί-ασχετο με το θεμα αλλα πιστευω οτι θα ηθελες να το γνωριζειςΠασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:06Το να βάλω την οικογένειά μου στη διαδικασία να με χώσει σε ένα τάφο, να πληρώνει τα'' μπες- βγες'', ή να πρέπει εγώ να αγοράσω εν ζωή , ''βίλα'' με κανα 5χίλιαρο έουρος το φθηνότερο και χωρίς θέα, το θεωρώ γελοίο.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:55To ότι δεν πιστεύετε αλλά ενδιαφέρεστε για το τι θα γίνει το σώμα σας μετά θάνατον με ξεπερνά.Ναύτης έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:43
Τι καλό κατευόδιο, μαρή κι εσύ, τροφή για τα σκουλήκια θα γίνουν όλοι.
Και λέω θα γίνουν, και όχι θα γίνουμε, γιατί κι εγώ, όπως κι εσύ, θα ζητήσω να με κάψουν στη Ριτσώνα. Θα το βάλω και όρο στη διαθήκη μου: άμα κάνετε καμιά μαλακία και δεν με αποτεφρώσετε, τ' αρχίδια μου θα πάρετε.![]()
![]()
Άσε που προτιμώ τη διαδικασία της αποτέφρωσης διότι δεν επιβαρύνω τη γαία με το σαπισμένο κορμί μου.
Σαφώς όμως είναι και θέμα λογικής, μιας και μετά θάνατον δεν υπάρχει κάτι, ούτε βρέθηκε ποτέ κανείς να γυρίσει και να μας πει τα χαμπέρια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε φίλε μου.Αλιόσα έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:01Δεν ειπαν πως δεν θα δειξουν τιποτα απο το σημειο της ταφης, ειπαν πως δεν επιθυμουσαν τα κανάλια και τις βιντεοκάμερες στο σημείο εκείνο.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:58 Διότι προφανώς γνώριζαν πως θα διαρρεύσει και θα παίξει στα κανάλια.
Εγώ ξέρω πως αν κάποιος επιθυμεί ιδιωτικότητα, βρίσκει κάλλιστα τρόπο να την τηρήσει.
Ειλικρινής απορία μου κι ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν με κάλυψε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Α, σ'ευχαριστώ.nemo έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:10δεν το επιβαρύνει αλλα το αντιθετο το αναζωογονεί-ασχετο με το θεμα αλλα πιστευω οτι θα ηθελες να το γνωριζειςΠασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:06Το να βάλω την οικογένειά μου στη διαδικασία να με χώσει σε ένα τάφο, να πληρώνει τα'' μπες- βγες'', ή να πρέπει εγώ να αγοράσω εν ζωή , ''βίλα'' με κανα 5χίλιαρο έουρος το φθηνότερο και χωρίς θέα, το θεωρώ γελοίο.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:55
To ότι δεν πιστεύετε αλλά ενδιαφέρεστε για το τι θα γίνει το σώμα σας μετά θάνατον με ξεπερνά.![]()
Άσε που προτιμώ τη διαδικασία της αποτέφρωσης διότι δεν επιβαρύνω τη γαία με το σαπισμένο κορμί μου.
Σαφώς όμως είναι και θέμα λογικής, μιας και μετά θάνατον δεν υπάρχει κάτι, ούτε βρέθηκε ποτέ κανείς να γυρίσει και να μας πει τα χαμπέρια.![]()
- Sid Vicious
Το σημερινο πολιτευμα δεν εχει σχεση με την Αθηναικη Δημοκρατια, ουτε με την Δημοκρατια γενικοτερα.stavmanr έγραψε: 17 Ιαν 2023, 08:19
Η Ελλάδα 2500 χρόνια αφού εγκατέστησε τη δημοκρατία στον πλανήτη αναρωτιέται αν η βασιλεία είναι καλό πολίτευμα;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν υπάρχει ''λογική'' σε αυτά. Εφόσον δεν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, δεν έχεις κανένα λόγο να ενδιαφέρεσαι για το τι θα συμβεί στο σώμα σου αφού πεθάνεις, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχεις για να σε νοιάζει. Ας κάνει ό,τι θέλει η οικογένεια. Νομίζω ότι η εμμονή κάποιων άθεων με το θέμα της αποτέφρωσης προέρχεται αφενός από τη ματαιοδοξία τους (αυτό αφορά και τους μη άθεους που κάθονται και οργανώνουν πριν πεθάνουν την κηδεία τους, τον τάφο τους κτλ), αφετέρου από την κρυφή ελπίδα που διατηρούν, έστω υποσυνείδητα, ότι θα είναι κάπου για να δουν τι θα συμβεί στο σώμα τους. Προσωπικά αν ήμουν άθεος, ας πέταγαν το σώμα μου να το φάνε και τα γουρούνια, ποσώς θα με ενδιέφερε. Τώρα που το σκέφτομαι για έναν υλιστή, το τάισμα στα γουρούνια είναι πολύ πιο συνεπής και ορθολογική επιλογή από την αποτέφρωση, αν πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:06Το να βάλω την οικογένειά μου στη διαδικασία να με χώσει σε ένα τάφο, να πηρώνει τα'' μπες- βγες'', ή να πρέπει εγώ να αγοράσω εν ζωή , ''βίλα'' με κανα 5χίλιαρο έουρος το φθηνότερο και χωρίς θέα, το θεωρώ γελοίο.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:55To ότι δεν πιστεύετε αλλά ενδιαφέρεστε για το τι θα γίνει το σώμα σας μετά θάνατον με ξεπερνά.Ναύτης έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:43
Και λέω θα γίνουν, και όχι θα γίνουμε, γιατί κι εγώ, όπως κι εσύ, θα ζητήσω να με κάψουν στη Ριτσώνα. Θα το βάλω και όρο στη διαθήκη μου: άμα κάνετε καμιά μαλακία και δεν με αποτεφρώσετε, τ' αρχίδια μου θα πάρετε.![]()
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Γιατί ; Ποιόν ενοχλεί τί θα κάνω εγώ στο κορμί μου; Ό,τι γουστάρω θα το κάνω, για όποιον λόγο εγώ επιθυμώ. Ναι, είμαι εγωϊστικό καθίκι. Δεν θα μου υπαγορεύσει κανείς το θέλω μου. Όποιο κι αν είναι αυτό.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:12Δεν υπάρχει ''λογική'' σε αυτά. Εφόσον δεν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, δεν έχεις κανένα λόγο να ενδιαφέρεσαι για το τι θα συμβεί στο σώμα σου αφού πεθάνεις, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχεις για να σε νοιάζει. Ας κάνει ό,τι θέλει η οικογένεια. Νομίζω ότι η εμμονή κάποιων άθεων με το θέμα της αποτέφρωσης προέρχεται αφενός από τη ματαιοδοξία τους (αυτό αφορά και τους μη άθεους που κάθονται και οργανώνουν πριν πεθάνουν την κηδεία τους, τον τάφο τους κτλ), αφετέρου από την κρυφή ελπίδα που διατηρούν, έστω υποσυνείδητα, ότι θα είναι κάπου για να δουν τι θα συμβεί στο σώμα τους. Προσωπικά αν ήμουν άθεος, ας πέταγαν το σώμα μου να το φάνε και τα γουρούνια, ποσώς θα με ενδιέφερε. Τώρα που το σκέφτομαι για έναν υλιστή, το τάισμα στα γουρούνια είναι πολύ πιο συνεπής και ορθολογική επιλογή από την αποτέφρωση, αν πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:06Το να βάλω την οικογένειά μου στη διαδικασία να με χώσει σε ένα τάφο, να πηρώνει τα'' μπες- βγες'', ή να πρέπει εγώ να αγοράσω εν ζωή , ''βίλα'' με κανα 5χίλιαρο έουρος το φθηνότερο και χωρίς θέα, το θεωρώ γελοίο.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:55
To ότι δεν πιστεύετε αλλά ενδιαφέρεστε για το τι θα γίνει το σώμα σας μετά θάνατον με ξεπερνά.![]()
Αν εννοείς ότι δεν πιστεύω την χριστιανική μυθολογία, είσαι σωστός.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:55To ότι δεν πιστεύετε αλλά ενδιαφέρεστε για το τι θα γίνει το σώμα σας μετά θάνατον με ξεπερνά.Ναύτης έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:43Τι καλό κατευόδιο, μαρή κι εσύ, τροφή για τα σκουλήκια θα γίνουν όλοι.
![]()
Κατά τα λοιπά, ουδόλως με ενδιαφέρει τι θα συμβεί στις στάχτες μου, ας τις πετάξουν στη λεκάνη.
Με ενδιαφέρει να μην τραβήξει η γυναίκα μου, το παιδί μου και οι οικείοι μου αυτά που τράβηξα εγώ με θαψίματα, ξεθαψίματα, ανακομιδές οστών κλπ.
Α, επίσης σιχαίνομαι τα σκουλήκια. Ας φάνε κάναν άλλον.
Ναι ρε, μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:07Σταχτη δηλαδη, ενα τιποτα.Ναύτης έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:43Τι καλό κατευόδιο, μαρή κι εσύ, τροφή για τα σκουλήκια θα γίνουν όλοι.
Ο Ανθρωπος που βλεπει μπροστα, εγω δηλαδη, επιθυμει την καταψυξη ωστε να επανελθει.
- Sid Vicious
Αυτο ακριβως, θα κοιμαμαι. Απο οποιο πλευρο και αν ειναι. Και καποια μερα θα ξυπνησω. Εσεις οχι. Θα βαδισω ξανα, η επιστροφη.Ναύτης έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:19Ναι ρε, μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.Sid Vicious έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:07Σταχτη δηλαδη, ενα τιποτα.Ναύτης έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:43
Ο Ανθρωπος που βλεπει μπροστα, εγω δηλαδη, επιθυμει την καταψυξη ωστε να επανελθει.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:12Δεν υπάρχει ''λογική'' σε αυτά. Εφόσον δεν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, δεν έχεις κανένα λόγο να ενδιαφέρεσαι για το τι θα συμβεί στο σώμα σου αφού πεθάνεις, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχεις για να σε νοιάζει. Ας κάνει ό,τι θέλει η οικογένεια. Νομίζω ότι η εμμονή κάποιων άθεων με το θέμα της αποτέφρωσης προέρχεται αφενός από τη ματαιοδοξία τους (αυτό αφορά και τους μη άθεους που κάθονται και οργανώνουν πριν πεθάνουν την κηδεία τους, τον τάφο τους κτλ), αφετέρου από την κρυφή ελπίδα που διατηρούν, έστω υποσυνείδητα, ότι θα είναι κάπου για να δουν τι θα συμβεί στο σώμα τους. Προσωπικά αν ήμουν άθεος, ας πέταγαν το σώμα μου να το φάνε και τα γουρούνια, ποσώς θα με ενδιέφερε. Τώρα που το σκέφτομαι για έναν υλιστή, το τάισμα στα γουρούνια είναι πολύ πιο συνεπής και ορθολογική επιλογή από την αποτέφρωση, αν πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:06Το να βάλω την οικογένειά μου στη διαδικασία να με χώσει σε ένα τάφο, να πηρώνει τα'' μπες- βγες'', ή να πρέπει εγώ να αγοράσω εν ζωή , ''βίλα'' με κανα 5χίλιαρο έουρος το φθηνότερο και χωρίς θέα, το θεωρώ γελοίο.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:55
Όποιος έχει βρεθεί στη θέση να κάνει εκταφή γονιού που έκανε χημειοθεραπείες πριν τον θάνατό του, δεν θέλει να βάλει τα παιδιά του να μπουν σε αυτή τη θέση. Ποτέ
Αρα ναι, ενδιαφέρομαι τι θα γίνει το σώμα μου μετά τον θάνατο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Νομικώς δεν υπάρχει καμιά ιδιοκτησία μετά θάνατον. Δεν θεωρείται ο νεκρός φυσικό πρόσωπο για να έχει ικανότητα δικαίου.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:15Γιατί ; Ποιόν ενοχλεί τί θα κάνω εγώ στο κορμί μου; Ό,τι γουστάρω θα το κάνω, για όποιον λόγο εγώ επιθυμώ. Ναι, είμαι εγωϊστικό καθίκι. Δεν θα μου υπαγορεύσει κανείς το θέλω μου. Όποιο κι αν είναι αυτό.Scouser έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:12Δεν υπάρχει ''λογική'' σε αυτά. Εφόσον δεν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία, δεν έχεις κανένα λόγο να ενδιαφέρεσαι για το τι θα συμβεί στο σώμα σου αφού πεθάνεις, αφού έτσι και αλλιώς δεν θα υπάρχεις για να σε νοιάζει. Ας κάνει ό,τι θέλει η οικογένεια. Νομίζω ότι η εμμονή κάποιων άθεων με το θέμα της αποτέφρωσης προέρχεται αφενός από τη ματαιοδοξία τους (αυτό αφορά και τους μη άθεους που κάθονται και οργανώνουν πριν πεθάνουν την κηδεία τους, τον τάφο τους κτλ), αφετέρου από την κρυφή ελπίδα που διατηρούν, έστω υποσυνείδητα, ότι θα είναι κάπου για να δουν τι θα συμβεί στο σώμα τους. Προσωπικά αν ήμουν άθεος, ας πέταγαν το σώμα μου να το φάνε και τα γουρούνια, ποσώς θα με ενδιέφερε. Τώρα που το σκέφτομαι για έναν υλιστή, το τάισμα στα γουρούνια είναι πολύ πιο συνεπής και ορθολογική επιλογή από την αποτέφρωση, αν πρέπει οπωσδήποτε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:06
Το να βάλω την οικογένειά μου στη διαδικασία να με χώσει σε ένα τάφο, να πηρώνει τα'' μπες- βγες'', ή να πρέπει εγώ να αγοράσω εν ζωή , ''βίλα'' με κανα 5χίλιαρο έουρος το φθηνότερο και χωρίς θέα, το θεωρώ γελοίο.
Είναι όμως και το άλλο. Αν κάποτε προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη ώστε να μπορεί από ένα δείγμα γονιδίων να αντικαταστήσει έναν άνθρωπο, για όσους θα έχουν αποτεφρωθεί, δεν θα μπορεί να το κάνει.
Υ.Γ. Για αυτό άλλωστε οι φανατικοί της αποτέφρωσης ήταν διαχρονικά οι πιστοί θρησκειών της μετεμψύχωσης. Το ότι οι άθεοι είναι υπέρ είναι όψιμο φρούτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 17 Ιαν 2023, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντεςΠασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:58Διότι προφανώς γνώριζαν πως θα διαρρεύσει και θα παίξει στα κανάλια.Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:53Δεν επιθυμουσαν καναλια κλπ, προφανως εβγαλαν στην δημοσιοτητα αυτο που ηθελαν να βγαλουν. Αλλα τι αλλο θα ψαξετε να τους βρειτε για να τους κατηγορησετε;Πασιφάη έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:46
Εγώ, άλλο ρώτησα. Είχαν πει πως δεν επιθυμούν να υπάρχουν φωτογράφοι γενικότερα, διότι ήταν μια προσωπική στιγμή που ήθελαν προφανώς να την κρατήσουν σε οικογενειακό επίπεδο. Γιατί διέρρευσαν τις φωτογραφίες το λοιπόν;
Περιμένω τον Νοσταλγία να απαντήσει,αλλά μάλλον επειδή είναι κολλητός της Γαλής, θα κάνει το παπί.![]()
Εγώ ξέρω πως αν κάποιος επιθυμεί ιδιωτικότητα, βρίσκει κάλλιστα τρόπο να την τηρήσει.
Ειλικρινής απορία μου κι ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν με κάλυψε.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Οι πρόωρες εκταφές, ειδικώς σε κεκορεσμένους χώρους, είναι κάτι εκ των πραγμάτων προβληματικό. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κάποιος είναι να προκαλέσει εμετικά συναισθήματα στους οικείους του ή τον οποιονδήποτε άλλο, χρόνια μετά το θάνατο του.Beria έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:23
Όποιος έχει βρεθεί στη θέση να κάνει εκταφή γονιού που έκανε χημειοθεραπείες πριν τον θάνατό του, δεν θέλει να βάλει τα παιδιά του να μπουν σε αυτή τη θέση. Ποτέ
Αρα ναι, ενδιαφέρομαι τι θα γίνει το σώμα μου μετά τον θάνατο
Αλλά στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει θέμα εκταφής, προσωπικώς θεωρώ την ταφή ως κάτι πιο φυσικό και υγιεινό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αν βρεθούν αρχαία, τόσο το καλύτερο. Αρκεί να τα αξιοποιήσουν, φροντίζοντας και την περιοχή.George_V έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:04Aρχαια μη βρειτε μονο γιατι δε θα γινει τιποτα αμα πλακωσει η αρχαιολογικη υπηρεσια.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2023, 13:03Καλό.taliban έγραψε: 17 Ιαν 2023, 12:57 το Τατόι το συμμαζεψαν σε λίγα 24ωρα.
άμα δλδ ο βασιλιάς ήθελε να ταφεί στην θεσ/κη θα είχαν φτιάξει και το μετρο λογικά![]()
Όπου υπάρχει εγκαταλελειμμένη δημόσια έκταση, αν κάνουμε αίτημα να γίνεται και κάποιος βασιλικός τάφος, θα φτιάξει η μισή Ελλάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση