!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εχει ξεφυγει η κατάσταση.
Υποτιθέμενοι φιλόζωοι- καταπιεσμένοι - νευρωτικοί -συμπλεγματικοί -μισάνθρωποι - βρήκαν σαν εργαλείο τα ζωα για να ξεσπάνε και να βγάζουν τη χολή τους στον περιγυρο τους κ να περιφέρονται σαν γκεσταπίτες .
Ο Αδόλφος και τα Λυκοσκύλα του θα ηταν περήφανος .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Και η ερωτηση μου παραμενει.
Αν πεις κατι δημοσια η θα μαλωσεις η θα γινεις δαχτυλοδεικτουμενος απο ολους αυτους τους "φιλεύσπλαχνους" ηλιθιους.

Πως μπορουμε να προφυλαχθουμε απο αυτους τους ανεγκεφαλους?

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

lafkiotis έγραψε: 29 Δεκ 2018, 01:57 Πως μπορουμε να προφυλαχθουμε απο αυτους τους ανεγκεφαλους?
Μετανάστευση.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Οι περισσοτεροι ειναι φιλοζωοι του κωλου, που νομιζουν οτι οτι επειδη μαζεψαν ενα σκυλο οι αλλοι ειναι υποχρεωμενοι να μαζευουν τα σκατα του και να ανεχονται γαβγισματα και γρυλισματα. Ο πραγματικος φιλοζωος, σεβεται και τους συνανθρωπους του αλλα και το ζωο του, το οποιο πρεπει να το βγαζει βολτες 3-4 φορες την ημερα και οχι οποτε το θυμηθει. Επισης να το εχει καθαρο, να εχει αφιερωσει χρονο για να του μαθει να φερεται και οχι να του μεταφερει τα δικα του συμπλεγματα κλπ.
Εαν δεν εχει διαθεση ή/και χρονο για ολα αυτα, τοτε να μην παρει σκυλο για το καλο των συνανθρωπων του αλλα και του ζωου.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:35
foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:30
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:26
Το παθολογικές συμπεριφορές το λες εσύ. Η ψυχολογία λέει άλλα, αυτό ισχυρίζομαι.
Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, πολύ πιθανότερο να χρειάζεται περίθαλψη κάποιος που μισεί τους σκύλους παρά κάποιους που τους αγαπάει.
Με δεδομένο ότι 4.5 εκατομμύρια άτομα το χρόνο δέχονται επίθεση από σκύλους στις ΗΠΑ δεν έχεις άδικο, είναι πάνω από 100 φορές πιθανότερο.
Κοίτα αν θες να κάνεις καμπάνια για να απαγορευτούν οι σκύλοι στη βάση της δυνητικής επικικνδυνότητας δεν το βρίσκω παράλογο.
Έχει μια βάση, αν συναινεί η κοινωνία γι αυτό ΟΚ.
Όταν βάζεις στη μέση υστερίες και χέιτ σπιτς για σκύλους και ιδιοκτήτες, εκεί είναι που αρχίζει να αναδύεται μια παράνοια.

.
Νταρθ Βέιντερ πώς σέ λένε .....

Είσαι κι από τούς σοβαρούς είρωνες καί έξυπνους εδώ μέσα ....

Σοβαρά τώρα Πιστεύεις ότι ό κόσμος τάχει μέ τά σκυλιά ή μέ τά βρωμόσκυλα Αφεντικά τους ;;;

Δέ νομίζω νά .....

Γιά επαναπροσδιόρισε .....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2018, 01:50 Εχει ξεφυγει η κατάσταση.
Υποτιθέμενοι φιλόζωοι- καταπιεσμένοι - νευρωτικοί -συμπλεγματικοί -μισάνθρωποι - βρήκαν σαν εργαλείο τα ζωα για να ξεσπάνε και να βγάζουν τη χολή τους στον περιγυρο τους κ να περιφέρονται σαν γκεσταπίτες .
Ο Αδόλφος και τα Λυκοσκύλα του θα ηταν περήφανος .

.
Πρό 3 μηνών περπατούσα καί ξαφνικά στό 1 μέτρο γρυλίζει λυκόσκυλο μέ Αφέντη .... Από τό ξαφνικό μού φεύγει

ενα Γαμώτη ..... μού λέει τότε απειλητικά ό Αφέντης ..... μέ εβρισες ;;; ..... έτοιμος γιά καβγά .... είναι άρρωστοι λέμε ....

Τό άλλο τρελλό ... διαφήμηση μηνών στόν Σκάι .... μιά μέ υστερική αγανάκτηση νά μάςμ λέει....

Θά υιοθετείστε κάποιο αδέσποτο ή θά βάλω τίς φωνές ;; ...... άκου θράσος .....

Αυτοί δημιούργησαν τό πρόβλημα καί μάς απειλούν νά τούς το λύσουμε γίνοντας σάν τά μούτρα τους ....

Συλλογική Τρέλλα καί Θράσος .... μιά ζωή Ανεύθυνοι ....

Καί τά λεφτά πολλά Αρη .... καί τά λεφτά ......

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
Όμως όπως και στο 98,4% των περιπτώσεων έχω αποδειχτεί σωστός...
Δεν περιμένω αγάλμα ή κάποια τιμητική πλακέτα, γιατί εδώ δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Ripper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ripper »

Στις περισσότερες πολιτισμενες χώρες έχουν απαγορευτεί τα σκυλιά - δολοφόνος

https://petolog.com/articles/banned-dogs.html#denmark
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

παλιό είναι το πρόβλημα. όσοι μεγάλωσαν στην επαρχία, ξέρουν. πόσα περιστατικά ξέρω από παλιά που σκύλος επιτέθηκε σε άνθρωπο. μια σκύλα, λυκόσκυλο, είχε δαγκώσει τον πατέρα μου! είχε μόλις γεννήσει μικρά.... κάτι σκύλοι δεμένοι ή κλεισμένοι σε μικρούς χώρους επίσης αγχώνονται και αγριεύουν, γαβγίζουν κλπ. στο χωριό, ειδικά όταν ήμουν μικρός και κυκλοφορούσα με το ποδήλατο, συχνά με έπαιρναν στο κυνήγι! ένας σκύλος ενός φίλου μου στο δημοτικό, είχε επιτεθεί επίσης και παρεβρέθηκα στην εκτέλεσή του με καραμπίνα... λέγανε ότι είχε τρελαθεί το ζώο...

φοβερά πράματα για τους "μη μου άπτου" ανθρώπους των πόλεων αυτά πλέον...
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29 μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω.
Εμένα ο δικός μου, αν τον αφήσουμε ώρα μόνο του, πάει και μου παίρνει το μαξιλάρι και το κρύβει, μεγαλύτερο μουνοπανο δεν υπάρχει :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

enterprise-psi έγραψε: 29 Δεκ 2018, 08:57
Αίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29 μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω.
Εμένα ο δικός μου, αν τον αφήσουμε ώρα μόνο του, πάει και μου παίρνει το μαξιλάρι και το κρύβει, μεγαλύτερο μουνοπανο δεν υπάρχει :lol:
αφού εισαι μουνόπανο πσι και του το παίρνεις συνέχεια, τι να κάνει, να πάει να πάρει άλλο, θα του το πάρεις πάλι. Προσπαθεί να σε μάθει τρόπους.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Δεν ειναι βρε μαλακες ολα ασπρο/μαυρο. Εχει και σωστους ιδιοκτητες. Το προβλημα ειναι οτι ειναι μειοψηφια.

Η ζωοφιλη πλεμπα κουβαλαει σκυλο για image.

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2018, 07:57 Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
Δεν περιμένω αγάλμα ή κάποια τιμητική πλακέτα, γιατί εδώ δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον!!!

.
λείπει ο μόρτης από τη σαρακοστή;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2018, 07:57 Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...

.
Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”