!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γινει με τα βρωμοσκυλα?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Εχει ξεφυγει η κατάσταση.
Υποτιθέμενοι φιλόζωοι- καταπιεσμένοι - νευρωτικοί -συμπλεγματικοί -μισάνθρωποι - βρήκαν σαν εργαλείο τα ζωα για να ξεσπάνε και να βγάζουν τη χολή τους στον περιγυρο τους κ να περιφέρονται σαν γκεσταπίτες .
Ο Αδόλφος και τα Λυκοσκύλα του θα ηταν περήφανος .
Υποτιθέμενοι φιλόζωοι- καταπιεσμένοι - νευρωτικοί -συμπλεγματικοί -μισάνθρωποι - βρήκαν σαν εργαλείο τα ζωα για να ξεσπάνε και να βγάζουν τη χολή τους στον περιγυρο τους κ να περιφέρονται σαν γκεσταπίτες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και η ερωτηση μου παραμενει.
Αν πεις κατι δημοσια η θα μαλωσεις η θα γινεις δαχτυλοδεικτουμενος απο ολους αυτους τους "φιλεύσπλαχνους" ηλιθιους.
Πως μπορουμε να προφυλαχθουμε απο αυτους τους ανεγκεφαλους?
Αν πεις κατι δημοσια η θα μαλωσεις η θα γινεις δαχτυλοδεικτουμενος απο ολους αυτους τους "φιλεύσπλαχνους" ηλιθιους.
Πως μπορουμε να προφυλαχθουμε απο αυτους τους ανεγκεφαλους?
Οι περισσοτεροι ειναι φιλοζωοι του κωλου, που νομιζουν οτι οτι επειδη μαζεψαν ενα σκυλο οι αλλοι ειναι υποχρεωμενοι να μαζευουν τα σκατα του και να ανεχονται γαβγισματα και γρυλισματα. Ο πραγματικος φιλοζωος, σεβεται και τους συνανθρωπους του αλλα και το ζωο του, το οποιο πρεπει να το βγαζει βολτες 3-4 φορες την ημερα και οχι οποτε το θυμηθει. Επισης να το εχει καθαρο, να εχει αφιερωσει χρονο για να του μαθει να φερεται και οχι να του μεταφερει τα δικα του συμπλεγματα κλπ.
Εαν δεν εχει διαθεση ή/και χρονο για ολα αυτα, τοτε να μην παρει σκυλο για το καλο των συνανθρωπων του αλλα και του ζωου.
Εαν δεν εχει διαθεση ή/και χρονο για ολα αυτα, τοτε να μην παρει σκυλο για το καλο των συνανθρωπων του αλλα και του ζωου.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:35Κοίτα αν θες να κάνεις καμπάνια για να απαγορευτούν οι σκύλοι στη βάση της δυνητικής επικικνδυνότητας δεν το βρίσκω παράλογο.foscilis έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:30Με δεδομένο ότι 4.5 εκατομμύρια άτομα το χρόνο δέχονται επίθεση από σκύλους στις ΗΠΑ δεν έχεις άδικο, είναι πάνω από 100 φορές πιθανότερο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Δεκ 2018, 13:26
Το παθολογικές συμπεριφορές το λες εσύ. Η ψυχολογία λέει άλλα, αυτό ισχυρίζομαι.
Από αυτά που έχω καταλάβει εγώ, πολύ πιθανότερο να χρειάζεται περίθαλψη κάποιος που μισεί τους σκύλους παρά κάποιους που τους αγαπάει.
Έχει μια βάση, αν συναινεί η κοινωνία γι αυτό ΟΚ.
Όταν βάζεις στη μέση υστερίες και χέιτ σπιτς για σκύλους και ιδιοκτήτες, εκεί είναι που αρχίζει να αναδύεται μια παράνοια.
.
Νταρθ Βέιντερ πώς σέ λένε .....
Είσαι κι από τούς σοβαρούς είρωνες καί έξυπνους εδώ μέσα ....
Σοβαρά τώρα Πιστεύεις ότι ό κόσμος τάχει μέ τά σκυλιά ή μέ τά βρωμόσκυλα Αφεντικά τους ;;;
Δέ νομίζω νά .....
Γιά επαναπροσδιόρισε .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Αγις έγραψε: 29 Δεκ 2018, 01:50 Εχει ξεφυγει η κατάσταση.
.
Πρό 3 μηνών περπατούσα καί ξαφνικά στό 1 μέτρο γρυλίζει λυκόσκυλο μέ Αφέντη .... Από τό ξαφνικό μού φεύγει
ενα Γαμώτη ..... μού λέει τότε απειλητικά ό Αφέντης ..... μέ εβρισες ;;; ..... έτοιμος γιά καβγά .... είναι άρρωστοι λέμε ....
Τό άλλο τρελλό ... διαφήμηση μηνών στόν Σκάι .... μιά μέ υστερική αγανάκτηση νά μάςμ λέει....
Θά υιοθετείστε κάποιο αδέσποτο ή θά βάλω τίς φωνές ;; ...... άκου θράσος .....
Αυτοί δημιούργησαν τό πρόβλημα καί μάς απειλούν νά τούς το λύσουμε γίνοντας σάν τά μούτρα τους ....
Συλλογική Τρέλλα καί Θράσος .... μιά ζωή Ανεύθυνοι ....
Καί τά λεφτά πολλά Αρη .... καί τά λεφτά ......
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
Όμως όπως και στο 98,4% των περιπτώσεων έχω αποδειχτεί σωστός...
Δεν περιμένω αγάλμα ή κάποια τιμητική πλακέτα, γιατί εδώ δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον!!!
.
Δεν περιμένω αγάλμα ή κάποια τιμητική πλακέτα, γιατί εδώ δείχνουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Στις περισσότερες πολιτισμενες χώρες έχουν απαγορευτεί τα σκυλιά - δολοφόνος
https://petolog.com/articles/banned-dogs.html#denmark
https://petolog.com/articles/banned-dogs.html#denmark
-
the comet the course the tail
παλιό είναι το πρόβλημα. όσοι μεγάλωσαν στην επαρχία, ξέρουν. πόσα περιστατικά ξέρω από παλιά που σκύλος επιτέθηκε σε άνθρωπο. μια σκύλα, λυκόσκυλο, είχε δαγκώσει τον πατέρα μου! είχε μόλις γεννήσει μικρά.... κάτι σκύλοι δεμένοι ή κλεισμένοι σε μικρούς χώρους επίσης αγχώνονται και αγριεύουν, γαβγίζουν κλπ. στο χωριό, ειδικά όταν ήμουν μικρός και κυκλοφορούσα με το ποδήλατο, συχνά με έπαιρναν στο κυνήγι! ένας σκύλος ενός φίλου μου στο δημοτικό, είχε επιτεθεί επίσης και παρεβρέθηκα στην εκτέλεσή του με καραμπίνα... λέγανε ότι είχε τρελαθεί το ζώο...
φοβερά πράματα για τους "μη μου άπτου" ανθρώπους των πόλεων αυτά πλέον...
φοβερά πράματα για τους "μη μου άπτου" ανθρώπους των πόλεων αυτά πλέον...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εμένα ο δικός μου, αν τον αφήσουμε ώρα μόνο του, πάει και μου παίρνει το μαξιλάρι και το κρύβει, μεγαλύτερο μουνοπανο δεν υπάρχειΑίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29 μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
αφού εισαι μουνόπανο πσι και του το παίρνεις συνέχεια, τι να κάνει, να πάει να πάρει άλλο, θα του το πάρεις πάλι. Προσπαθεί να σε μάθει τρόπους.enterprise-psi έγραψε: 29 Δεκ 2018, 08:57Εμένα ο δικός μου, αν τον αφήσουμε ώρα μόνο του, πάει και μου παίρνει το μαξιλάρι και το κρύβει, μεγαλύτερο μουνοπανο δεν υπάρχειΑίγαγρος έγραψε: 28 Δεκ 2018, 18:29 μουνόπανα ανθρώπους συναντάς συχνά εκεί έξω, για μουνόπανα σκύλους δεν ξέρω.![]()
Δεν ειναι βρε μαλακες ολα ασπρο/μαυρο. Εχει και σωστους ιδιοκτητες. Το προβλημα ειναι οτι ειναι μειοψηφια.
Η ζωοφιλη πλεμπα κουβαλαει σκυλο για image.
Η ζωοφιλη πλεμπα κουβαλαει σκυλο για image.
λείπει ο μόρτης από τη σαρακοστή;OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2018, 07:57 Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2018, 07:57 Γράφω για τους ψυχασθενείς σκυλολάτρες τόσα χρόνια τώρα και το μόνο που έκαναν ήταν να μου την λένε και σε αυτό και στο παλιό φόρουμ...
.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
-