"ο κώτσος" νομίζει οτι ειναι πρωτοποριακός και δηθεν μας πικάρει επειδή ειναι συνταξιούχος στα 55
αλλά δεν καταλαβαίνει οτι τον θεωρούμε παρωχημένο και βαρετό.
"ο κώτσος" νομίζει οτι ειναι πρωτοποριακός και δηθεν μας πικάρει επειδή ειναι συνταξιούχος στα 55
Σας ποναει ο Προεδρος κομμουνια.Good...brb και tyt έγραψε: 26 Δεκ 2018, 14:43
Τελικά οι έννοιες ''οπαδός του κύριου μείον 273'' και αδαής, είναι ταυτόσημες.![]()
viewtopic.php?f=25&t=6467&p=379184&hili ... 82#p379184
Οποίος ενοχλείται η δεν του αρέσουν οι απόψεις Μοτ μπορεί να μην ασχολείται με αυτά που γράφω
Δεν ασχολουμαι με βλακες σαν και του λογου σαςΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 00:30"ο κώτσος" νομίζει οτι ειναι πρωτοποριακός και δηθεν μας πικάρει επειδή ειναι συνταξιούχος στα 55![]()
αλλά δεν καταλαβαίνει οτι τον θεωρούμε παρωχημένο και βαρετό.
brb και tyt έγραψε: 25 Δεκ 2018, 20:09
Τώρα ρωτάς άλλο πράγμα, μέχρι τώρα ρωτούσες πόσο ''κοστίζουν'' (τα εισαγωγικά δικά μου).
Όπως όλες οι δημόσιες δαπάνες έτσι και για τις συντάξεις ισχύει ο δημοσιονομικός συντελεστής 2.3. Για κάθε ευρώ δαπανών αυξάνεται το ΑΕΠ κατά 2.3 ευρώ.
δε νομίζω να σε προσέβαλε κανείςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:24
Οπότε κοφτε τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις , γιατί ...μπορώ και εγώ να τις εφαρμοσω
επισης θα οριζαμε την ισοτιμια της με τα αλλα νομισματα, οσο γουσταραμε, κανενα προβλημαΜηχανικός έγραψε: 25 Δεκ 2018, 20:54Άμα πηγαίναμε στην δραχμή, τυπώναμε όσες χρειαζόταν για να πληρώνονται όλοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Δεκ 2018, 20:48 πως να γίνεις Δανία του νότου εν μία νυκτί;
προσέλαβε κάνα εκατομμύριο δυ ακόμη
με τους μισθούς τους θα πέσει χρήμα στην αγορά
συριζοεκονομικς 101![]()
Το βλακες το είχα πει στον Ελβετό Τραπεζίτη και ου με έβρισε , δεν απευθυνονταν σε εσέναΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:26δε νομίζω να σε προσέβαλε κανείςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:24
Οπότε κοφτε τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις , γιατί ...μπορώ και εγώ να τις εφαρμοσω
τουλάχιστον όχι εγώ
δεν χρειαζεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 01:00το πιο πιθανό είναι να φύγω αφού πρώτα κάνω το μεταπτυχιακόΟργισμένος έγραψε: 26 Δεκ 2018, 00:51φυγε χτες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Δεκ 2018, 00:46 πάντως αίνιαν νοοτροπίες σαν τη δική σου είναι αυτές που κάνουν να σκέφτομαι σοβαρά να πάω να δουλέψω στο εξωτερικό, μακριά από τη μπανανία που με φορολογεί για να ταϊζει τους κηφήνες που τη στηρίζουν
Γω την κανω...
Μακάρι να πάνε όλα καλά. Είμαι 30 χρονών και είμαι από τους λίγους του κύκλου μου που έχουν απομείνει στην Ελλάδα. Μπορώ να επισκεφτώ τουλάχιστον έξι χώρες χωρίς να πληρώσω διαμονή... Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν επίσης τρόπους ενίσχυσης του εισοδήματός τους, ενώ παίρνουν πίσω μεγάλο κομμάτι των όσων δίνουν σε φόρους. Ο Τζήμερος τα έχει βάλει με το ισχυρότερο εκλογικό μπλοκ, γι' αυτό θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να μπει Βουλή, αν μπει ποτέ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:55δεν χρειαζεται.
οι κρατικοι υπαλληλοι ειναι τοσο αχρηστοι που δεν μπορουν ουτε να μας φορολογησουν. καταληγουν να πληρωνουν σε φορους περισσοτερα οι ιδιοι, παρα οι υπολοιποι εργαζομενοι που μπορουν και τα κρυβουν.
ίδια ηλικία έχουμε (σε περνάω ένα χρόνο) και εγώ έχω πολλούς που έχουν φύγει (Αγγλία και Σουηδία κυρίως)Rakomelofronas έγραψε: 27 Δεκ 2018, 11:38Μακάρι να πάνε όλα καλά. Είμαι 30 χρονών και είμαι από τους λίγους του κύκλου μου που έχουν απομείνει στην Ελλάδα. Μπορώ να επισκεφτώ τουλάχιστον έξι χώρες χωρίς να πληρώσω διαμονή... Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν επίσης τρόπους ενίσχυσης του εισοδήματός τους, ενώ παίρνουν πίσω μεγάλο κομμάτι των όσων δίνουν σε φόρους. Ο Τζήμερος τα έχει βάλει με το ισχυρότερο εκλογικό μπλοκ, γι' αυτό θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να μπει Βουλή, αν μπει ποτέ.Ασέβαστος έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:55δεν χρειαζεται.
οι κρατικοι υπαλληλοι ειναι τοσο αχρηστοι που δεν μπορουν ουτε να μας φορολογησουν. καταληγουν να πληρωνουν σε φορους περισσοτερα οι ιδιοι, παρα οι υπολοιποι εργαζομενοι που μπορουν και τα κρυβουν.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:51Το βλακες το είχα πει στον Ελβετό Τραπεζίτη και ου με έβρισε , δεν απευθυνονταν σε εσέναΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:26δε νομίζω να σε προσέβαλε κανείςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:24
τουλάχιστον όχι εγώ
Αυτά που γράφω για κρατικούς υπαλλήλους και την ιδιαίτερη μεταχείριση που έχουν σε σχέση με τον υπόλοιπο λαο απο την κρατική εξουσία τα έχει πρωτοπεί ο Μαξ Νορντάου στο βιβλιο του Τα Κατα Συνθήκη ΨευδηΕλβετός Τραπεζίτης έγραψε: 27 Δεκ 2018, 13:31ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Δεκ 2018, 09:51Το βλακες το είχα πει στον Ελβετό Τραπεζίτη και ου με έβρισε , δεν απευθυνονταν σε εσένα
οχι οτι ποτέ σου πέρασε οτι σε θεωρούν βλάκα οταν καθε φορά συνεχώς προκαλείς λέγοντας
«θα με πληρώνετε επειδή ειμαι 55 & ΔΥ & συνταξούχος»