...να εισαι υψηλομισθος συνταξιουχος και ...αραχτος ...ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επεσε μαυρο στο elefthero
Re: Επεσε μαυρο στο elefthero
Nandros έγραψε: 03 Οκτ 2018, 17:05Ο Αντμίν εκεί είναι κάργα ανθέλληνας και αυτοπαρουσιάζεται ως ΣερβοΚροάτης (δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιο από τα δύο!)Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2018, 23:38 To γιατί έβριζα το προηγούμενο, το έχω εξηγήσει πιά αρκετά, νομίζω. Το να γράφει ο καθένας όπου γουστάρει, φυσικά και είναι δικαίωμά του. Και στο άλλο πχ συμπαθώ τον Λαχουρένιο, δεν έχω θέμα.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που λέω είναι οτι δεν έχω θέμα με ιδεολογίες, έχω θέμα με συμπεριφορές. Μπορεί να έχεις αντίθετη ιδεολογία από 'μενα, και να τα πηγαίνουμε καλά, μπορεί να έχεις ίδια μ' εμένα, και να κοντραριστούμε.
Και φυσικά κι εγώ εκνευρίζομαι, και παρασύρομαι απ' τα νεύρα μου, και κάνω κι εγώ λάθη.
Στο κάτω κάτω απ' όσο έχω καταλάβει από το άλλο, ο Άλε δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία (η εθνικότητα).![]()
Λίγο πρίν φύγω την πρώτη φορά από 'κει, ήταν τέρμα Βενιζελικός (του παλιού Βενιζέλου, οχι του Χοντρού). Για όποιον ξέρει ιστορία, οι Βενιζελικοί είχαν σκίσει τους Κομμουνιστές.:
.
Γειά σου φίλε ΑΙΝΕΙΑΝ. Χαίρομαι που βλέπω πως είσαι καλά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άλε ; εκ του Αλέφαντος ;Kauldron έγραψε: 02 Οκτ 2018, 23:38 απ' όσο έχω καταλάβει από το άλλο, ο Άλε δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία (η εθνικότητα)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
έχει πολλούς υψηλόμισθους συνταξιούχους εκείΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Οκτ 2018, 15:03 Μια χαρα λειτουργει το elefthero net οπου γραφω και εκει ως ΑΙΝΕΙΑΝ06
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-