!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο εμπαιγμός του καλαθιού του νοικοκυριού
Re: Ο εμπαιγμός του καλαθιού του νοικοκυριού
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Τώρα θα μάθουμε ότι ο Μακρόν είναι πολιτικός απατεώνας επιπέδου Άδωνη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Στο μεταξύ βέβαια όλα τα προϊόντα του καλαθιού έχουν ανέβει σε τιμές, δηλαδή δεν έχει λειτουργήσει ούτε σε ένα προϊόν και από εβδομάδα έρχεται νέο κύμα αυξήσεων.
Π.χ. 20-30% αύξηση στις τιμές των αναψυκτικών Βίκος και νέες αυξήσεις στα τυροκομικά (της τάξης του 15%).
Το καλάθι του μαλακοκυριού είναι από τις μεγαλύτερες απάτες της κυβέρνησης.
Οπότε στο πανηλίθιο ζώο που ακούει στο όνομα Νικόλας και πληρώνεται 0,60 για να γράφει μαλακίες στο τουίτερ, έχω να απαντήσω πως ΟΛΟΙ χλευάζουν το καλάθι του μαλακοκυριού, όχι μόνο οι αριστεροί, επειδή είναι ένα ψευδομέτρο χωρίς αξία, που δεν έχει προσφέρει τίποτα στην αγορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ή μάλλον ψέματα. Ενδεχομένως έχει προσφέρει σε κάποιους. Συγκεκριμένα στα ΣΜ, γιατί είναι ένα έξτρα κίνητρο να εκβιάζουν τους προμηθευτές τους για εκπτώσεις (που δεν τις περνάνε εννοείται στην τιμή), με την δικαιολογία ότι έτσι διαφημίζονται τα προϊόντα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Frappezitis
Να γυρνάς στους διαδρόμους του σουπερμάρκετ και να παραμιλας τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος, γιατί κάθε φορά είναι όλα λίγο πιο ακριβά γαμώ το μουνί που σας πέταγε;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά αυθεντική φέτα από Τρίκαλα (και πεντανόστιμη σκληρή βαρελίσια) στο Δουβλίνο, με 4Χ ψηλότερους μισθούς, πιο φθηνά από Ελλάδα. Σόρυ, αλλά το δούλεμα του νανογιλέκου Υπουργού των καρτέλ, πέφτει σύννεφο. 6,45€ το κιλό.Frappezitis έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:23 Να γυρνάς στους διαδρόμους του σουπερμάρκετ και να παραμιλας τι είναι η ζωή, τι είναι ο άνθρωπος, γιατί κάθε φορά είναι όλα λίγο πιο ακριβά γαμώ το μουνί που σας πέταγε;
Συσκευασία 200gr 1,29€
@entimos.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=22 ... 1337692393

- Frappezitis
- Frappezitis
Άξιος συνεχιστής των μαθηματικών του πατήρ Μητσοτάκη με το περίφημο.
0+0=14%
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε...
... όχι ρε, το μάρκετινγκ...
https://twitter.com/KMpourxas/status/16 ... 5324741641
Αν κάνεις σύσταση στις εταιρίες που παραπλανούν
είσαι κομμουνιστής
γνωστό αυτό
... όχι ρε, το μάρκετινγκ...
https://twitter.com/KMpourxas/status/16 ... 5324741641
Αν κάνεις σύσταση στις εταιρίες που παραπλανούν
είσαι κομμουνιστής
γνωστό αυτό
ισραηλινοι.
- hellegennes
Ο καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί ότι είναι παραπλάνηση. Τεχνικά δεν είναι παραπλάνηση. Δεν υπόσχεται κανείς ότι η συσκευασία θα είναι γεμάτη ως πάνω. Μεγάλες συσκευασίες που είναι μισογεμάτες είχαμε πάντα.
Αλλά ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καν απόπειρα μάρκετινγκ. Δεν μεγάλωσαν ας πούμε την συσκευασία, η συσκευασία έχει παραμείνει στο ίδιο μέγεθος, απλά μειώθηκε το περιεχόμενο. Ο λόγος που στην προκειμένη περίπτωση δεν αλλάζουν κάποιες εταιρείες την συσκευασία τους έχει να κάνει με το ότι θεωρητικά οι τιμές θα αρχίσουν κάποια στιγμή να πέφτουν και κάποιες συσκευασίες έχουν σημαντικό κόστος στην επανασχεδίαση και αναπαραγωγή. Όταν αυτή η αλλαγή δεν είναι μόνιμη, έχει νόημα να διατηρούνται οι συσκευασίες, ειδικά οι μεγάλες.
Επιπροσθέτως, στα προϊόντα που συζητάνε οι ποσότητες αναγράφονται με τεράστιες γραμματοσειρές και σε εμφανές σημείο της συσκευασίας.
Αλλά ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καν απόπειρα μάρκετινγκ. Δεν μεγάλωσαν ας πούμε την συσκευασία, η συσκευασία έχει παραμείνει στο ίδιο μέγεθος, απλά μειώθηκε το περιεχόμενο. Ο λόγος που στην προκειμένη περίπτωση δεν αλλάζουν κάποιες εταιρείες την συσκευασία τους έχει να κάνει με το ότι θεωρητικά οι τιμές θα αρχίσουν κάποια στιγμή να πέφτουν και κάποιες συσκευασίες έχουν σημαντικό κόστος στην επανασχεδίαση και αναπαραγωγή. Όταν αυτή η αλλαγή δεν είναι μόνιμη, έχει νόημα να διατηρούνται οι συσκευασίες, ειδικά οι μεγάλες.
Επιπροσθέτως, στα προϊόντα που συζητάνε οι ποσότητες αναγράφονται με τεράστιες γραμματοσειρές και σε εμφανές σημείο της συσκευασίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όταν ένα προιόν πωλείται σε συγκεκριμένη συσκευασία και με συγκεκριμένη ποσότητα για χρόνια, είναι παραπλάνηση το να κρατήσουν την ίδια συσκευασία με μικρότερη ποσότητα. Δεν θα κοιτάω κάθε φορά που πηγαίνω να ψωνίσω το καθαρό βάρος προιόντων που γνωρίζω. Είναι καραμπινάτη παραπλάνηση, μπορούσαν να αυξήσουν την τιμή.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2023, 23:08 Ο καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί ότι είναι παραπλάνηση. Τεχνικά δεν είναι παραπλάνηση. Δεν υπόσχεται κανείς ότι η συσκευασία θα είναι γεμάτη ως πάνω. Μεγάλες συσκευασίες που είναι μισογεμάτες είχαμε πάντα.
- hellegennes
Και τα δυο συμβαίνουν ταυτόχρονα. Και η τιμή αυξήθηκε και το βάρος μειώθηκε. Το βάρος μειώθηκε για να μην φαίνεται τόσο μεγάλη η αύξηση στην τιμή.
Εξήγησα την αιτία που συνέβη, γιατί κράτησαν τις παλιές συσκευασίες. Δεν έγινε με σκοπό να μπερδέψουν κάποιον. Το μόνο που μένει είναι η άποψη αν είναι παραπλάνηση ή όχι, άσχετα με τις προθέσεις τους. Για μένα δεν είναι παραπλάνηση γιατί είναι εμφανές ότι μειώθηκε η ποσότητα. Αναγράφεται με μεγάλα γράμματα, σε εμφανές σημείο και το καταλαβαίνεις κρατώντας την συσκευασία ότι είναι πιο ελαφριά.
Εσύ βέβαια μπορείς να το θεωρείς παραπλάνηση. Αλλά είναι άποψη. Δεν τίθεται θέμα αν νομικά ή ηθικά έχει το δικαίωμα η εταιρεία να το κάνει αυτό. Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι.
Εξήγησα την αιτία που συνέβη, γιατί κράτησαν τις παλιές συσκευασίες. Δεν έγινε με σκοπό να μπερδέψουν κάποιον. Το μόνο που μένει είναι η άποψη αν είναι παραπλάνηση ή όχι, άσχετα με τις προθέσεις τους. Για μένα δεν είναι παραπλάνηση γιατί είναι εμφανές ότι μειώθηκε η ποσότητα. Αναγράφεται με μεγάλα γράμματα, σε εμφανές σημείο και το καταλαβαίνεις κρατώντας την συσκευασία ότι είναι πιο ελαφριά.
Εσύ βέβαια μπορείς να το θεωρείς παραπλάνηση. Αλλά είναι άποψη. Δεν τίθεται θέμα αν νομικά ή ηθικά έχει το δικαίωμα η εταιρεία να το κάνει αυτό. Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Frappezitis
- Frappezitis
ισραηλινοι.