Χεστηκε για τα πρότυπα υγείας η Λατινοπούλου. Απλά θέλει να πάει κόντρα στους αριστερούς. Και για την ακρίβεια τις αριστερές περί body positive, με τις τρίχες, τα ξύρισματα κτλ Για αυτό τέτοιες χαζοδηλωσεις. Χαζούλα είναι που έκαψε την οποια πολιτική καριέρα θα μπορούσε να έχει.stella έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:22Δεν θεωρείς ότι υπάρχουν γυναίκες με πολλά ή με λίγα παραπανίσια κιλά που ντρέπονται και δεν κάνουν μπάνιο στη θάλασσα ή αποφεύγουν να εκθέτουν το σώμα τους από ανασφάλεια; Κορμάρα, ποδάρες, θεά, δεν σημαίνει "ουάου, θα μπουκωθώ για να σου μοιάσω γιατί θέλω να είμαι υγιής". Και ξαναλέω, μιλάμε για άρθρο σκουπίδι, αυτά που βγαίνουν σε 3 λεπτά συγγραφής μαξ, σε ιστοσελίδες που αναπαράγουν fake news και προσβάλλουν χωρίς όρια, κάνοντας τον Χίο να μοιάζει με όαση δημοσιογραφίας μπροστά τους. Και θίχτηκε από μια τέτοια τριτοτέταρτη φυλλάδα η Λατινοπούλου, γιατί προβάλλονται λάθος πρότυπα. Έλα τώρα.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:14Ενώ τόσα χρόνια οι χοντρές κάνανε μπάνιο το βράδυ.stella έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:10
Χρησιμοποίησε άτομο χωρίς την συγκατάθεσή του και σχολίασε την κατάσταση της υγείας του, στοχοποιώντας το. Δεν είχε κανένα δικαίωμα, το συνειδητοποιείς ή μπα;
Στο άρθρο (το άθλιο άρθρο με τα μπάνια της, που είναι gossip άρθρο ανούσιο και δεν διεκδικεί κάποιο Πούλιτζερ) δεν έγινε λόγος πουθενά για την υγεία της Δανάης. Δεν ειπώθηκε πουθενά ότι είναι καλό για την υγεία να ξεχειλώνουμε. Δόθηκε έμφαση στο body positivity γιατί ακόμη και μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά δεν θα πρέπει να στερηθεί το μπάνιο της λόγω ανασφάλειας. ΝΑΙ πρέπει να προσέχει την υγεία της και να αλλάξει, αλλά αυτό είναι κάτι που ο καρδιολόγος της θα της το πει ιδιωτικά. Δεν θα την κάνει βούκινο λέγοντας μάλιστα έμμεσα ότι προωθεί την παχυσαρκία επειδή η ίδια είναι παχύσαρκη, υπέρβαρη κτλ.
Το άρθρο δεν έλεγε αυτό, αλλά εκθειαζε το συγκεκριμένο σωματοτυπο αναπαράγοντας δήθεν σχόλια άλλων λουομένων, τύπου "κορμάρα, ποδαρες, θεά" κλπ.
Άλλο να μην κοροϊδεύεις κάποιον και άλλο να εκθειάζεις την παχυσαρκία.
Ας βάλουν και μια ανορεξικια τότε και να λένε τα ίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- tanipteros
εγώ στο μολ που πάω...τα φαγάδικα είναι φουλJuno έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:25Η παχυσαρκία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με την κρίση. Αν τρώνε όλο μακαρόνια ...tanipteros έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:20απλά ο λαός τους έγραψε στα @@ του και το ριξε στην μάσα...μια απόλαυση έχουμε να μας την βγάλουν ξινή και αυτή...Naida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:15 Κάποιον ρώτησα δεν θυμάμαι ποιον, για το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα οι χονδροί ήταν εκτός κάδρου στα media ιδιαίτερα οι ευτραφείς κυρίες. Μονδελα κυριαρχούσαν σε όλο το φάσμα των media και σαν πρότυπα υγείας κτλ πως φτάσαμε να είμαστε η νο1 χώρα σε παιδική παχυσαρκία και γενικότερα στα επίπεδα παχυσαρκίας σαν χώρα . Τι έκαναν λάθος τα πρότυπα υγείας ρε παιδιά;
![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Δεν εκαψε αυτη την πολιτικη της καριερα, αλλα οι πολιτικαλκορρεκτακηδες της ΝΔ. Ας την εβαζαν υποψηφια και ας την καταδικαζε ο κοσμος.Naida έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:26Χεστηκε για τα πρότυπα υγείας η Λατινοπούλου. Απλά θέλει να πάει κόντρα στους αριστερούς. Και για την ακρίβεια τις αριστερές περί body positive, με τις τρίχες, τα ξύρισματα κτλ Για αυτό τέτοιες χαζοδηλωσεις. Χαζούλα είναι που έκαψε την οποια πολιτική καριέρα θα μπορούσε να έχει.stella έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:22Δεν θεωρείς ότι υπάρχουν γυναίκες με πολλά ή με λίγα παραπανίσια κιλά που ντρέπονται και δεν κάνουν μπάνιο στη θάλασσα ή αποφεύγουν να εκθέτουν το σώμα τους από ανασφάλεια; Κορμάρα, ποδάρες, θεά, δεν σημαίνει "ουάου, θα μπουκωθώ για να σου μοιάσω γιατί θέλω να είμαι υγιής". Και ξαναλέω, μιλάμε για άρθρο σκουπίδι, αυτά που βγαίνουν σε 3 λεπτά συγγραφής μαξ, σε ιστοσελίδες που αναπαράγουν fake news και προσβάλλουν χωρίς όρια, κάνοντας τον Χίο να μοιάζει με όαση δημοσιογραφίας μπροστά τους. Και θίχτηκε από μια τέτοια τριτοτέταρτη φυλλάδα η Λατινοπούλου, γιατί προβάλλονται λάθος πρότυπα. Έλα τώρα.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 23:14
Ενώ τόσα χρόνια οι χοντρές κάνανε μπάνιο το βράδυ.
Το άρθρο δεν έλεγε αυτό, αλλά εκθειαζε το συγκεκριμένο σωματοτυπο αναπαράγοντας δήθεν σχόλια άλλων λουομένων, τύπου "κορμάρα, ποδαρες, θεά" κλπ.
Άλλο να μην κοροϊδεύεις κάποιον και άλλο να εκθειάζεις την παχυσαρκία.
Ας βάλουν και μια ανορεξικια τότε και να λένε τα ίδια.
Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 20:09Έλα βρήκα λύσηΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:15Όχι, φυσικά. Διότι εκεί ο λαός είχε πρόσβαση στον μαζικό αθλητισμό.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 11:06
Θα ακολουθήσουμε μεθόδους ΕΣΣΔ. Είδες κάναν παχύσαρκο τότε εκεί;
Για την Ελλάδα τι έχεις να προτείνεις;
Α, τίποτα. Καλά το φαντάστηκα.
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πρόσεχε μη σε φάει η όρκα.Μαδουραίος έγραψε: 16 Ιουν 2022, 21:53 Με μια νέα φωτογραφία η Δανάη Μπάρκα απαντά στην Λατινοπούλου
![]()
![]()
EMΠ1
![]()
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Tο ακριβώς αντίθετο από μένα.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 19:16 Για να γράψω και περί του θέματος , συμφωνώ στο να μην διαφημίζουμε το πάχος ως υγειές . Έχω υπάρξει παχύσαρκος και έχω δεχθεί υπερβολικό bullying . Δεν είμαι υπέρ του . Αλλά δεν είμαι και υπέρ της πολιτικής του “ φάε αν αισθάνεσαι εσύ καλά ” . Αν μου έλεγαν εμένα ότι είμαι εντάξει και τους άκουγα , τώρα μπορεί να ήμουν διακόσια πενήντα κιλά . Έβαζα δέκα κιλά τον χρόνο . Αλλά έκανα αγώνα και επειδή έχω πολύ σκατά μεταβολισμό ακόμα κάνω και είμαι εβδομήντα τρία κιλά γκόμενος . Και αν με αξιώσει ο Θεός να αποκτήσω απογόνους θα φροντίσω αν είναι στο χέρι μου να μην έρθουν αντιμέτωπα με το πάχος . Να σημειώσω ότι ακόμα , χρόνια μετά την απώλεια των κιλών με βασανίζει η παχυσαρκία διότι μου άφησε ενθύμιο ένα ζευγάρι γυναικομαστίας που φεύγει μόνο με πλαστική επέμβαση .
Εγώ μέχρι τα 40-42,ήμουν φοβερός γκόμενος (όχι ότι και τώρα δεν είμαι γοητευτικός - πολλοί και πολλές μου το λένε
Από τα 42 και μετά,άρχισα να χάνω μαλλιά και να βάζω κιλά.Από 85 που ήμουν τότε (είμαι ψηλός),σήμερα κοντεύω τα παλιά δικά σου.
Αλλά ούτε γυναικομαστίες ούτε τίποτα,είμαι πολύ γυμνασμένος και όχι χοντρός-χοντρός.
Ευτυχώς και τα τρία παιδιά μου είναι αδύνατα,έμοιασαν στη μάνα τους.
- tanipteros
και οι χοντροί έχουν δικαίωμα να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

Εγώ δεν προσπαθώ να στρίψω τίποτα. Γιατί όλως τυχαίως, άλλοι είναι που επιχειρούν πολιτικοποίηση κάθε φορά που παίζουν γκόσιπ και μαλακίες.stella έγραψε: 16 Ιουν 2022, 22:45Α κάτσε να σου εξηγήσω. Έχεις δει ποτέ όταν πας να ψηφίσεις κάτι ονόματα που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο και κάποια τα σταυρώνεις; Αυτοί οι άνθρωποι πολιτεύονται. Αυτό σημαίνει ότι θα ασχοληθούν με τα κοινά. Θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να αγωνιστούν για την Ελλάδα μας, με βάση την εμπειρία τους, τις γνώσεις και την ενσυναίσθησή τους. Μια από αυτές είναι η Λατινοπούλου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 22:39Όταν λες πολιτικός, τί ακριβώς εννοείς; Ας ξεκινήσουμε από αυτό γιατί έχω βαρεθεί τα παιδιαρίσματα.stella έγραψε: 16 Ιουν 2022, 22:31
Κοίτα τώρα, η μία είναι πολιτικός (λέμε τώρα) και οι άλλες που λες είναι πανελίστριες. Η μία θα σώσει τη χώρα από την ανέχεια, θα φροντίσει για την βελτίωση των δομών του ΕΣΥ και θα προτείνει λύσεις σε προβλήματα όπως η υπογεννητικότητα, το brain drain, η έλλειψη eco friendly υποδομών κτλ. και οι άλλες έχουν ως θέμα τους αν τα ξαναβρήκε ο Λιάγκας με την Σκορδά και πόσο υπέρκομψη ήταν η Μαρέβα.
Τι συγκρίνεις τώρα; Την βαρύτητα των λεγομένων μιας πολιτικού με μιας εκπομπής gossip ας πούμε;;;
Όσο και να το στρίψεις με ευφυολογήματα, ο λόγος εός πολιτικού δεν συγκρίνεται (ή μάλλον δεν πρέπει ΚΑΝ να τίθεται τέτοιο θέμα) με gossip και μαλακίες.
Προσωπικώς, θεωρώ όλους τους "επαγγελματίες" που ασχολούνται με τα στόρις στο ίνστα και τα ελληνικά σελέμπριτις
Κρατάω το ότι θεωρείς "πολιτικό" τον κάθε υποψήφιο πολιτευτή. Και κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- BigChiefWahoo
Εδώ όντως φαίνεται γαμήσable.Μαδουραίος έγραψε: 16 Ιουν 2022, 21:53 Με μια νέα φωτογραφία η Δανάη Μπάρκα απαντά στην Λατινοπούλου
![]()
![]()
EMΠ1
[img]https://i.postimg.cc/h4TSqqsm/bark ... webp[/img]
- BigChiefWahoo
Ήταν όμως -πούς της.Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Ιουν 2022, 22:43 Η Καϊλή βγήκε να μας πει για το νεκρό από τους αντάρτες παππού της που δεν ήταν τελικά παππούς της.
-
talaipwros
Είναι αυτό που λέμε "δεν είμαι χοντρός, κοντός είμαι".talaipwros έγραψε: 17 Ιουν 2022, 00:22 Γιατί πονάνε τα γόνατα μου γιατρε, μη μου πεις το βάρος, και πέρυσι τοσο ζυγιζα αλλα δε ποναγα
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Άνετα άφηνα να με καβαλήσει η Δανάη Μπάρκα.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Βρε κουτά, πάντα οι χοντρούλες με γλυκά πρόσωπα ήταν θελκτικές για το κρεββάτι, για την πλειοψηφία των αντρών.
Αλλά το βασικό ερώτημα σήμερα δεν είναι ποιος θα γούσταρε να τον θα καβάλαγε η κάθε Μπάρκα αλλά το πόσοι θα γούσταραν να κυκλοφόραγαν με την κάθε Μπάρκα.
Απαντήστε σ' αυτό με ειλικρίνεια και τα υπόλοιπα είναι να' χουμε να λέμε.
Αλλά το βασικό ερώτημα σήμερα δεν είναι ποιος θα γούσταρε να τον θα καβάλαγε η κάθε Μπάρκα αλλά το πόσοι θα γούσταραν να κυκλοφόραγαν με την κάθε Μπάρκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρωτάς δηλαδή αν θα είχαμε πρόβλημα να βγούμε για καφέ ή ποτό με κάποια παχύσαρκη;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 00:42 Βρε κουτά, πάντα οι χοντρούλες με γλυκά πρόσωπα ήταν θελκτικές για το κρεββάτι, για την πλειοψηφία των αντρών.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-